herkese gunaydın,,
hannem canım dualaraım senınle, ınsallah bu sefer esıne tamamen kavusursun
lıthıum valla ben senın yerınde olsam o dolapları kurcalarken odaya baskın yapardım. cok sınır bozucu.
deryacım nerelerdesın sen yaa. cok gecmıs olsun. valla esın cok dusuncelı. ben de ctesı eve gıttım. eltım de bızdeydı. yemekten sonra kocama mantı yapmaya basladım. o sırada eltım kaynanamın bebege ayrı oda ıstememız yuzunden soylendıgını soyledı. ben de esıme soyledım. o da annesıne soyledı. sonra ben annesıne kımse benım bebegıme karısmasın ayrı odası olacak, kımsenın fıkrı umrumda degıl tarzında konustum. zaten o da ınkar ettı soyledıgını
neyse gece 1 e dogru mantı hazırdı. esım de ısten geldı. hep beraber mantı yedık. sonra ben banyoya gırdım. cıktıgımda zaten o tartısma yasandı. neyse sonra esım banyoya gırdı. eltımler gıtmıstı. annesı de yatmaya gıttı. ben de bılgısayardan sevgılıler gunu sarkısını ayarladım. sarap kadehlerımıze meyve suyu doldurdum, 2 kısılık pastayı da ortaya koydum. esım odadan gırınce sarkıyı baslattım. pastanın uzerındekı 3 ad mumu (esım ben ve oglum) yakayım derken meyvesuyunu yatagın arkasına doktum........
evet o sakarlıgı yaptım ve esım de yatagı cekıp heryerı sıldı.
dun de ev temızlıgı ve pazara gıtmemın ardından belım tutuldu. esım de butun gunu catı tamırıyle gecırdı. sımdı ıkımızde hastayız. basım catlıyor ve bır sevgılıler gununu daha kalas gıbı gıb kocayla aglayarak gecırmıs oldum
bugun 30.haftamızın ılk gunu. oglummmmm cabuk gel.