• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebi yapmaya yeni karar veren arkadalarm gelin beraber ilerleyelim

tekrar bak saliha görüyorsundur .kendi resmini silmek için albüme gel ..orada albüm düzenle var ordan silebilirsin

ohoo iki dakka çıktık burası kaynamış yine ne hareketli topik maşşallahzemuszemus
bu arada bende temmuzda 24 ü doldurucam çıtır sayılırım yani...

ohoo iki dakka çıktık burası kaynamış yine ne hareketli topik maşşallahzemuszemus
bu arada bende temmuzda 24 ü doldurucam çıtır sayılırım yani...

AHANDA Bİ ÇITIR DAHA GELDİ.
KIIZ SAYILIRM NE DEMK 24 YAŞ BAYA KÜÇÜK ÇITIRLIK İÇİN İDEAL.
BEN 22 OLARAK E RESMİMİ GÖRÜOSUN ÇITIRLIKTA EN KÜÇÜK ÇITIR BENİM.bayanssulusmilebayanssulusmile AY KIZLAR BENİ DÖVCEK ŞİMDİ KENDİNİ BEĞENMİŞ ŞEY DİCEKLER bilmiyorumkismile

KIZ ROBOT MAŞAALLAHIN VAR SEN TÜRBANLISIN PEKİ NASIL MEMURSUN kafamçokkarıştı kafamçokkarıştı kafamçokkarıştı kafamçokkarıştı kafamçokkarıştı kafamçokkarıştı kafamçokkarıştı kafamçokkarıştı

beeeeeeeeeeeeen:)az önce buradydınkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

tamam ulennn bağırma anladım kaydirigubbakcemile3 ..tosunumla deve ile cüce gibiyiz ama seviyorum keratayı yaaaaww ..canım benim özledim heee..işleri yoğundur şimdi ne yapıyor acaba ..ŞenizŞeniz

eveeet ben gördüm canım maaşallah pek güzel gözlerin var eşinle de çok yakışmışsınız :nazar:
harikalar diyarı galiba bi tanesi Sincan daki değil mi?

ESİLA O RESİMDEKİ AVATARINDAKİ SENMİSİN
EĞER SENSEN AŞIK OLDUM SANA NE BU GÜZELLİK YAW aklinialirimsmile

eveeet ben gördüm canım maaşallah pek güzel gözlerin var eşinle de çok yakışmışsınız :nazar:
harikalar diyarı galiba bi tanesi Sincan daki değil mi?

sağol teşekkür ederim :kedi: evet sincan harikalar diyarı ... ben çocuğumya orayı gezdirmeye götürdü eşim beni kaydirigubbakcemile2

Back
X