Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
arkadaslar ben ayın 9 unda adet oldum bana tam olarak hamıle kalabılecegım gunu solermısınız...ben bı yerde buldum hesaplayıcı vardı ama sız belkı basaka turlu hesaplıyosunuzdur dıye ogrenmek ıstıyorum
sat yani son adet tarihi. 26 temmuzda adet olmustum 20 gun oldu yanı 10 gun ıcınde tekrar adet olucam yada ınsallah olmayacam.
ya ben meraktan çatlayacağım 24 ağustosta benim de adet olmam gerekiyor zaman çabuk geçsin biran önce öğreneyim.....
sat yani son adet tarihi. 26 temmuzda adet olmustum 20 gun oldu yanı 10 gun ıcınde tekrar adet olucam yada ınsallah olmayacam.
cnm daha 10 gün var bu kadar düşünme bence
kafaya çok takıncada olmama ihtimali var
gunaydın kızlar, nıllıe umarım hamılesındır . guzel haberlerını beklıyoruz. bu arada benı de lısteye eklermısınız 26 temmuz.
insallah cnmevet burcucum en son adetının baslangıc tarıhı. zaten hamıle kalırsan bebegın kac haftalık oldugu da buna gore hesaplanıyor. hepımız bu ay mujde verırız ınsallah.
arkadaslar sanırım yanlıs anlıyorsunuz listeyi.. biz burada son adet tarihinizi degil beklenen adet tarihlerini sıralıyoruz..kaydirigubbakcemile5
arkadaslar sanırım yanlıs anlıyorsunuz listeyi.. biz burada son adet tarihinizi degil beklenen adet tarihlerini sıralıyoruz..kaydirigubbakcemile5
tesekkur edrım canımcanım senin en verimli olduğun gün ayın 22sidir adet olduğun günden itibaren 14 gün say o gün yumurtlamanın en verimli olduğu gündür.