• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebi yapmaya yeni karar veren arkadalarm gelin beraber ilerleyelim

cnm git hemen bi test daha al başka marka
çok merak ettim bende
hadi hayırlısı

gunaydın kızlar, nıllıe umarım hamılesındır . guzel haberlerını beklıyoruz. bu arada benı de lısteye eklermısınız 26 temmuz.

yaa kızlar bısey sorucam, sat.dan 20 gun gectı. eczaneden test alsam cıkarmı.yada en erken ne zaman bellı olur. beklemek cok zor.

arkadaslar ben ayın 9 unda adet oldum bana tam olarak hamıle kalabılecegım gunu solermısınız...ben bı yerde buldum hesaplayıcı vardı ama sız belkı basaka turlu hesaplıyosunuzdur dıye ogrenmek ıstıyorum

canım senin en verimli olduğun gün ayın 22sidir adet olduğun günden itibaren 14 gün say o gün yumurtlamanın en verimli olduğu gündür.

sat yani son adet tarihi. 26 temmuzda adet olmustum 20 gun oldu yanı 10 gun ıcınde tekrar adet olucam yada ınsallah olmayacam.

sat yani son adet tarihi. 26 temmuzda adet olmustum 20 gun oldu yanı 10 gun ıcınde tekrar adet olucam yada ınsallah olmayacam.

cnm bu tarih adetinin baslangic tarihi mi oluyo eger øyle ise ayni gunde olmusuz cnm hadi insallah sevinecek sonuclar cikar hepimize opuyorumnanaktan

evet burcucum en son adetının baslangıc tarıhı. zaten hamıle kalırsan bebegın kac haftalık oldugu da buna gore hesaplanıyor. hepımız bu ay mujde verırız ınsallah.

gunaydın kızlar, nıllıe umarım hamılesındır . guzel haberlerını beklıyoruz. bu arada benı de lısteye eklermısınız 26 temmuz.

arkadaslar sanırım yanlıs anlıyorsunuz listeyi.. biz burada son adet tarihinizi degil beklenen adet tarihlerini sıralıyoruz..kaydirigubbakcemile5

evet burcucum en son adetının baslangıc tarıhı. zaten hamıle kalırsan bebegın kac haftalık oldugu da buna gore hesaplanıyor. hepımız bu ay mujde verırız ınsallah.
insallah cnm

arkadaslar sanırım yanlıs anlıyorsunuz listeyi.. biz burada son adet tarihinizi degil beklenen adet tarihlerini sıralıyoruz..kaydirigubbakcemile5

haaaa anladmmmbuyrunnnnnnnnn

tekrar slm kızlar ben ikinci testi yaptım ama negatif çıktı bu sefer ama ben de bir değişiklik yok acaba erkende ondanmı doğru çıkmıyor sizce bişey deyin valla delirdim :)))

merhaba arkadaşlar misafirlerim var türkiyeden çok fazla uğrayamıyorum buraya
reglim erken geldi bu ayda olmadı yeni tarih 11 eylül
bu ay umutluydum biraz eşime evlilik yıldönümü süprizi düşünmüştüm senağlama
hayırlısı olsun inş. eylülde veririm müjdemi

Back
X