Bebi yapmaya yeni karar veren arkadalarm gelin beraber ilerleyelim

arkadaşlar bence bizim vücudumuz bize oyun oynuyor ve biraz kandırıyor hadi iki gün dinlenelim ve her aklınıza geldiğinde nillie şu fıkrayı hatırlayın demişti diyin bende denicem tamammı bakalım atlatıcazmı iki günü :)

evli bir çift varmış adam her gece gelip karısıyla birlikte olmak istermiş kadın artık bıkmış ne yapsa adam istiyormuş . bir gün komşularındayken herkez derdini dökerken kadın offfff offf demiş biri tutmuş ne oldu kardeş derin of çekiyorsun derdin ne demiş kadın sorma demiş benim herif her gün eve gelir yemeden içmeden önce beraber olmak ister hep bir bahane bulurum oda hep yapacağını yapar vazgeçmez demiş ben ne yapayım hayatımdan bezdim demiş . kadınlar dur az düşünelim demişler biri buldummmm diye bağırmış . ne buldun demişler demişki : bak şimdi sen eve git başına siyah baş örtüsü bağla ahla vahla ağla ne dövün demiş . kadın e sonra sorarsa : sorarsa dersinki ah herif sorma çok sevdiğim yakınımız biri öldü dersin dövünmeye devam edersin yastayım dersin demiş . kadın tamam demiş eve gitmiş hazırlanmış yatağa oturmuş eşini beklemiş . eşi gelmiş kadın feryadı figan ağlıyor hayırdır hanım demiş sorma bey çok kötüyüm yastayım gencecik kız gitti ben ağlamayım kimler ağlasın demiş dövünmeye devam etmiş adam arkasını dönmüş ve kapıdan çıkmış . kadın içinden niye gitti acaba diye düşünmüş erken pes etti oh yırttım gelmez daha diye düşünürken kapı çalmış kadın gel demiş . oda ne adam anadan üryan şeyine siyah kurdeleyi bağlamış hanım başın saolsuna geldim demiş :)))

hadi bakalım unutmayın ben denicem :)

sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey:roflol::roflol:

arkadaşlar bence bizim vücudumuz bize oyun oynuyor ve biraz kandırıyor hadi iki gün dinlenelim ve her aklınıza geldiğinde nillie şu fıkrayı hatırlayın demişti diyin bende denicem tamammı bakalım atlatıcazmı iki günü :)

evli bir çift varmış adam her gece gelip karısıyla birlikte olmak istermiş kadın artık bıkmış ne yapsa adam istiyormuş . bir gün komşularındayken herkez derdini dökerken kadın offfff offf demiş biri tutmuş ne oldu kardeş derin of çekiyorsun derdin ne demiş kadın sorma demiş benim herif her gün eve gelir yemeden içmeden önce beraber olmak ister hep bir bahane bulurum oda hep yapacağını yapar vazgeçmez demiş ben ne yapayım hayatımdan bezdim demiş . kadınlar dur az düşünelim demişler biri buldummmm diye bağırmış . ne buldun demişler demişki : bak şimdi sen eve git başına siyah baş örtüsü bağla ahla vahla ağla ne dövün demiş . kadın e sonra sorarsa : sorarsa dersinki ah herif sorma çok sevdiğim yakınımız biri öldü dersin dövünmeye devam edersin yastayım dersin demiş . kadın tamam demiş eve gitmiş hazırlanmış yatağa oturmuş eşini beklemiş . eşi gelmiş kadın feryadı figan ağlıyor hayırdır hanım demiş sorma bey çok kötüyüm yastayım gencecik kız gitti ben ağlamayım kimler ağlasın demiş dövünmeye devam etmiş adam arkasını dönmüş ve kapıdan çıkmış . kadın içinden niye gitti acaba diye düşünmüş erken pes etti oh yırttım gelmez daha diye düşünürken kapı çalmış kadın gel demiş . oda ne adam anadan üryan şeyine siyah kurdeleyi bağlamış hanım başın saolsuna geldim demiş :)))

hadi bakalım unutmayın ben denicem :)

kıss sen beni güldürdün Allah ta seni güldürsün emidelikafadulden allah iyiliğini versinsırnaşık şey

ben dün gece test yapmıştımya az önce baktım büyüteçle görülecek kadar çok çok hafif bir çizgi daha var ama bana öyle geliyor olabilir bir kere daha öyle olmuştu ama hamile değildim inşallah hamileyimdir tabiki sizde şekerlerim.....kızlar sizlerden ayrılmak çok zor alıştım size ama ben memlekete gidiyorum orda da internet yok 1 hafta görüşemicez artık dönüşte inşallah size güzel haberler veririm ve güzel haberler alırım sizlerden.Hoşçakalın göbüşlerinize iyi bakın.....öptüm

ben dün gece test yapmıştımya az önce baktım büyüteçle görülecek kadar çok çok hafif bir çizgi daha var ama bana öyle geliyor olabilir bir kere daha öyle olmuştu ama hamile değildim inşallah hamileyimdir tabiki sizde şekerlerim.....kızlar sizlerden ayrılmak çok zor alıştım size ama ben memlekete gidiyorum orda da internet yok 1 hafta görüşemicez artık dönüşte inşallah size güzel haberler veririm ve güzel haberler alırım sizlerden.Hoşçakalın göbüşlerinize iyi bakın.....öptüm

umutluyuz ıyı yolculuklar ıyı tatıller. bu arada sanırım ben bu haftasonuna kadar kesın adet olucam. ıyıce umıdım azaldı. zaten bu seferde tutmazsa kı sanırım tutmadı, artık ustune dusmıcem. gercekten ınsanın psıkolojısı bozuluyor.

iyi yolculuklar iyi dinlen gez toz bizim yerimizede. iki canlı dönersin inşallah aramıza opuyorumnanaktan

çok teşekkür ederim arkadaşlar yaman,jaya,scuba ve diğer arkadaşlar çok sağolun umarım sizde de çift çizgiler bol bol olur ve kızlar sakın umutsuzluğa kapılmayın ama çok düşünmeyin kafanızı dağıtın biraz biliyorsunuz bizim bebişler biraz nazlı herşeyin ilacı zaman acele etmeyelim,,,,,,,
çok çok çok öptüm görüşürüz bu arada hayırlı ramazanlar....

kızlar ayın 20 si adet günüm bugün sabah uyandığımdan beri belimde aşırı bi ağrı var kasıklarım hatta vajinamın üst bölgesi falan sızlayıp duruyor hiç böyle adet olmadım gerçi görünürde kanda yok yarın zaten adet günüm ama 1 gün öncesinden gelen bu agrı neyin nesi acaba üşütmüş olsam diyorum gecen ay böyle olmalıydı çünkü gecen ay çok üşüttüm deniz soğuk hava falan hem sistitte olmuştum ama adetim böyle sancılı başlamamıştı bu ay hiç üşütmedim ayaklarımda patikler vardı hiç çıkarmadım bu mevsimde battaniye ile yattım gebelik belirtileride yaşıyordum düşük böyle olurmu offf kafam çok karıştı yaa.

PPTYA benım de aynı belırtıler basladı. 4 gun var adet olmama ama aynı sekılde vajınamda yanmalar oluyor. benım adet olmadan 1 hafta once sancılarım baslar normalde. o yuzden alıskınım. sende varmı gelısme. bugun bellı olur herhalde. ınsallah ıyı bır haber verırsın yaa. valla merak edıyorum hadı guzel haberı ver artıkkkkk

iyi yolculuklar cnm..sende iyi bak kendine..:teselli:

Kizlar bbu gun ruyamda test yapiyodum iki cizgi cikti vallahi.kaydirigubbakcemile4.ayy ruyalar tersine cikar ama dimiimafoldumben

iyi yolculuklar cnm..sende iyi bak kendine..:teselli:

Kizlar bbu gun ruyamda test yapiyodum iki cizgi cikti vallahi.kaydirigubbakcemile4.ayy ruyalar tersine cikar ama dimiimafoldumben

canım bende ruyamda aynısını gördum test yapıyordum cift cızgı cıkıyor ama silik:) sonrakı ruyamda da reglı oluyordum

hayırlara çıksın rüyalarınız kızlar

kızlar yine göründü kırmızı kart bana offf ya bu ayda olmadı zaten eşim dedi bana ben tedavi olmadan sen nasıl hamile kalıyorsun dedi offff offff gittikçe imkansızlaşıyor artık gözlerimden yaş bile gelmiyor o kadar alışmışım yanisenağlama

kızlar yine göründü kırmızı kart bana offf ya bu ayda olmadı zaten eşim dedi bana ben tedavi olmadan sen nasıl hamile kalıyorsun dedi offff offff gittikçe imkansızlaşıyor artık gözlerimden yaş bile gelmiyor o kadar alışmışım yanisenağlama

uzulme cnm :1hug: doktora gidin o zaman.

Hem bak bu gun Ramazanin baslangici Allah hepimizin yuzunu guldursun..bu ay olmazsa gelcek ay cnm insallahh:Saruboceq:

Benimde az kaldi 4-5 gun var regl olmama..hayirlisiyla gelsin banada bir melekopuyorumnanaktan

Ayet'el Kürsi

Ayet'el Kürsi'nin Orjinal Yazılışı:

بِسْمِ اللهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِيمِ

اَللهُ لآ اِلَهَ اِلاَّ هُوَ الْحَيُّ الْقَيُّومُ لاَ تَاْخُذُهُ سِنَةٌ وَلاَ نَوْمٌ لَهُ مَا فِي السَّمَوَاتِ وَمَا فِي اْلاَرْضِ مَنْ ذَا الَّذِي يَشْفَعُ عِنْدَهُ اِلاَّ بِاِذْنِهِ يَعْلَمُ مَا بَيْنَ اَيْدِيهِمْ وَمَا خَلْفَهُمْ وَلاَ يُحِيطُونَ بِشَيْءٍ مِنْ عِلْمِهِ اِلاَّ بِمَا شَآءَ وَسِعَ كُرْسِيُّهُ السَّمَوَاتِ وَاْلاَرْضَ وَلاَ يَؤُدُهُ حِفْظُهُمَا وَهُوَ الْعَلِيُّ الْعَظِيمُ
Ayet'el Kürsi'nin Okunuşu

Bismillahirrahmanirrahim

Allahü lâ ilâhe illâ hüvel hayyül kayyûm Lâ tehuzühû sinetün ve lâ nevm Lehû mâ fis-semâvâti vemâ fil erd Menzellezî yesfeu indehû illâ biiznihi yalemü mâ beyne eydîhim vemâ halfehüm velâ yühîtûne biseyin min ilmihî illâ bimâ sâe vesia kürsiyyühüssemâvâti vel erd Velâ yeûdühü hifzuhumâ ve hüvel aliyyül azîm
Ayet'el Kürsi'nin Anlamı

Rahman ve Rahim Olan Allah'ın Adı ile

Allah, kendinden başka hiçbir ilâh yokdur (O), Hayy ve Kayyûmdur Onu ne bir uyuklama, ne de bir uyku tutabilir Göklerde ve yerde ne varsa hepsi Onundur Onun izni olmadan, nezdinde kim şefâ’at edebilir? O (yaratdıklarının) önlerindeki ve arkalarındaki gizli ve âşikâr her şeyi bilir Onun ilminden, yalnız kendisinin dilediğinden başka hiçbir şey kavrayamazlar (Mahlûkatı) Onun kürsüsü gökler ve yeri kaplamışdır Bunların (yerin ve göğün) koruyuculuğu Ona ağır da gelmez O, çok yüce, çok büyükdür..

Kizlar bol bol bu duayi okuyalim..Ramazan ayinda Allah kullarinin ellerini bos cevirmez...:Saruboceq:

kızlar benım de oncekı hamılelıgımı ogrenmeden 2-3 gun once sabah esım gozlerını acar acmaz bana dedıkı, ruyamda bana hamıle oldugunu ama dıs gebelık oldugunu soyluyorsun dedı. sonra hamıle oldugumu ogrendık ve bos gebelık gecırdım. cok tuhaf gelmıstı o ruyayı gormesı. ınsallah sızın ruyalarınız hayra cıkar. PPTYA uzulme canım. gercı uzulme demek kolay ama sabretmekten baska caremız yok sanırım. ben de her an reglı olucam beklıyorum. artık benım de umıdım kalmadı. Allahtan umıt kesılmez ama. Tedavı gerekıyorsa ıhmal etme bır an once basla. kıb.

Yok canim belirti falan sadece uzerimde halsizlik var..karnimda cocuk varmis gibi davraniyorum nedense..agir seylere falan yaklasmiyorum :))

Back
X