• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebi yapmaya yeni karar veren arkadalarm gelin beraber ilerleyelim

cnm fazla stres yapıyosun bencee
darlık varmı bilemem ama bende muayne oldum okadar korkulacak bişey yok
dr konusunda ise benim son aylarda adetim çok ağrılı geçiyo o yüzden bi kontol ettireyim dedim.hem hamileleik için bi sorun varmı ona bakayım diye
bence iyi bi dr li görüş ama korkma okadar :hulya:

sağol canım...ay evet çok stress yapıyorum dr a gittiğim her anda...

izmir de hangi hastanelere ve dr lara gidiyorsunuz ,var mı tavsiyeleriniz..

öpüyorum herkesi, bebeklerinizi de..

sağol canım...ay evet çok stress yapıyorum dr a gittiğim her anda...

Izmir de hangi hastanelere ve dr lara gidiyorsunuz ,var mı tavsiyeleriniz..

öpüyorum herkesi, bebeklerinizi de..

cnm ben buca tıp merkezine gdcm çarşamba sabaha randevum var
genel bi kontrol için ve regl de çok ağrım oluyo
sen ne tarafta oturuyosun

cnm ben buca tıp merkezine gdcm çarşamba sabaha randevum var
genel bi kontrol için ve regl de çok ağrım oluyo
sen ne tarafta oturuyosun

canım ben şirinyerdeydim ancak çiğli ye taşındım birkaç ay önce...buca yı iyi biilirim...doruk tıp merkezi için de iyi diyorlar ama ..bilemiyorum ki..burda kordon var kadın doğum ve çocuk hastanesi açıldı ama dr ları hakkında hiç bilgim yok..ben asker hastanesinden başkasına malesef gidemiyorum..ya özel ya orası :(

merhaba arkadaşlar ben 5 aylık evliyim aranıza yeni katıldım muhabbetiniz çok hoşuma gitti bu ay bebek düşünüyoruz inşallah size sormam gereken bişiy var bebek düşünmeden doktora gittim rahatsızlığım var mı diye allahıma şükür bişiy çıkmadı yumurtalıklar düzgün tahliller olur dio fakat adetim en fazla 3 veya 4 gün önce evlenmeden günü gününeydi fakat şuan bi kaç gün önce sizce bu adet düzensizmidir fikirlerinizi almak istedim şimdiden teşekkürler

merhaba arkadaşlar ben 5 aylık evliyim aranıza yeni katıldım muhabbetiniz çok hoşuma gitti bu ay bebek düşünüyoruz inşallah size sormam gereken bişiy var bebek düşünmeden doktora gittim rahatsızlığım var mı diye allahıma şükür bişiy çıkmadı yumurtalıklar düzgün tahliller olur dio fakat adetim en fazla 3 veya 4 gün önce evlenmeden günü gününeydi fakat şuan bi kaç gün önce sizce bu adet düzensizmidir fikirlerinizi almak istedim şimdiden teşekkürler

canım birkaç gün geç ya da birkaçgün önce olması adetinin düzensiz olduğu anlamına gelmiyor en fazla bir hafta gecikirse düzensizdir şimdiden kafana takma bunları rahat ol

kızlar sabahtan berı agrım var dıyordumya, daha dogrusu gunlerdır agrım var. bıraz once dayanamadım ve doktora gıttım. malesef böbret genıslemesı dıye bırsey cıktı. ınternetten baktım. 100 kısıden bırınde gorunuyormus ne kadar sanslıyım dımı kızlar. bu arada doktorumu degıstırmeye karar verdım. ptesı yada salı gunu hannemın dedıgı zuhal hanıma gıdıcem. ısyerımdekı kız da onda hamılelıgını gecırmıs ve bastan berı bana o kadına gıt deyıp duruyor. bırde kafama takılan, her gıttıgımde bebegın dogacagı gun daha gerıye gelıyor. 2 mayısdan 21 nısana kadar gerıledı. 10+5 lık bebek ultrasonda 12 + ?? cıkıyor. sınırlerım cok bozuldu. bu nasıl bısey yaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

kızlar sabahtan berı agrım var dıyordumya, daha dogrusu gunlerdır agrım var. bıraz once dayanamadım ve doktora gıttım. malesef böbret genıslemesı dıye bırsey cıktı. ınternetten baktım. 100 kısıden bırınde gorunuyormus ne kadar sanslıyım dımı kızlar. bu arada doktorumu degıstırmeye karar verdım. ptesı yada salı gunu hannemın dedıgı zuhal hanıma gıdıcem. ısyerımdekı kız da onda hamılelıgını gecırmıs ve bastan berı bana o kadına gıt deyıp duruyor. bırde kafama takılan, her gıttıgımde bebegın dogacagı gun daha gerıye gelıyor. 2 mayısdan 21 nısana kadar gerıledı. 10+5 lık bebek ultrasonda 12 + ?? cıkıyor. sınırlerım cok bozuldu. bu nasıl bısey yaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

canım valla her doktora güven olmuyor doktorundan memnun değilsen hiç düşünme hemen değiştir,,,,10+5lik bebek nasıl 12 haftalık oluyor ne saçma belki erken döllenme olmuştur canım

canım ben şirinyerdeydim ancak çiğli ye taşındım birkaç ay önce...buca yı iyi biilirim...doruk tıp merkezi için de iyi diyorlar ama ..bilemiyorum ki..burda kordon var kadın doğum ve çocuk hastanesi açıldı ama dr ları hakkında hiç bilgim yok..ben asker hastanesinden başkasına malesef gidemiyorum..ya özel ya orası :(

cnm doruk tıp ı duydum ama hiç gitmedim daha öncee iyi diyolar
buca tıpa bikaç kez gittim iyi fena değil annemde oraya gidiyor
hatta bugün rahmindeki yarayı dondurdular
aylin diye bir dr istersen gel buna

cnm ya dikkat et knd geçmiş olsun çok
bencede değiştir dr
hem normalde bence 2-3 dr a görünmeli diye düşünüyorum

canım ben de asker hastanesinden başka yere gidemiyorum normalde ama özel hastanelere paralı gidiyorum yine malesef çünkü asker hastanesindeki kadın doğumcuları beğenmiyorum nerde oturuyorsun

hoşgeldin aramıza cnm
sonuçlarının temiz çıkması güzel
umarım çok bekletmez meleğiniz
3-4 gün önce olması daha iyti bence
normal olanı zaten 28-35 arası sonuçlarda temiz fazla dert etme bence düzelir zamanla

hoşgeldin aramıza cnm
sonuçlarının temiz çıkması güzel
umarım çok bekletmez meleğiniz
3-4 gün önce olması daha iyti bence
normal olanı zaten 28-35 arası sonuçlarda temiz fazla dert etme bence düzelir zamanla

yok canım diyorum ya doktor allah verir de sizde isterseniz bu gün bile olur dio ama bende sanıyorum ki adetin günü gününe olcak bebek olması için cnm saol moral oldun bugünler yumurta çatlama günlerim inş tutar sevincimi sizlerle paylaşırım dua edin :emir_bebek::kedi: hihoyyyt

yok canım diyorum ya doktor allah verir de sizde isterseniz bu gün bile olur dio ama bende sanıyorum ki adetin günü gününe olcak bebek olması için cnm saol moral oldun bugünler yumurta çatlama günlerim inş tutar sevincimi sizlerle paylaşırım dua edin :emir_bebek::kedi: hihoyyyt

olur cnm stres yapma knd lütfen rabbim hayırlı zamanda versin inşallah

arkadaslr 13 aylık evlıyım bundan 6 ay once kımyasal gebelık gecırdım ve artık ıyıce umutsuzlanmıstım her ay yumurta takıbı yapıodum ama bı turlu hamıle kalamıodum artık bosverdım ve araya ramazan falan gırdı belkı 2 belkı 3 kez ılıskıye gırdık esımle ama bu arada ne aygımı kaldırım bıkac dk bekledım nede baska bısey yaptım ustelık ılıskıden sonra hemen kalkıp duş aldım bu ay hıc umudum yoktu ama bebekte hıc aklımda deıldı gunum 12 gun gecıktı ve yaptıgım ıdrar testınde çift çizgıyı gordum:CüvCüv:kesınlıkle stres yapmayın arkadaslar herseyın bı vaktı saatı var rabbım sızın dualarınızı duyar en yakın zamanda kesınlıkle umutsuzluga kapılmayın bol bol dua edın

arkadaslr 13 aylık evlıyım bundan 6 ay once kımyasal gebelık gecırdım ve artık ıyıce umutsuzlanmıstım her ay yumurta takıbı yapıodum ama bı turlu hamıle kalamıodum artık bosverdım ve araya ramazan falan gırdı belkı 2 belkı 3 kez ılıskıye gırdık esımle ama bu arada ne aygımı kaldırım bıkac dk bekledım nede baska bısey yaptım ustelık ılıskıden sonra hemen kalkıp duş aldım bu ay hıc umudum yoktu ama bebekte hıc aklımda deıldı gunum 12 gun gecıktı ve yaptıgım ıdrar testınde çift çizgıyı gordum:cüvcüv:kesınlıkle stres yapmayın arkadaslar herseyın bı vaktı saatı var rabbım sızın dualarınızı duyar en yakın zamanda kesınlıkle umutsuzluga kapılmayın bol bol dua edın

çok sevindim adına
herkes düşünmeyip stres yapmadığı ay hamiş oluyo
hayırlı doğumlar cnm şimdiden

arkadaslr 13 aylık evlıyım bundan 6 ay once kımyasal gebelık gecırdım ve artık ıyıce umutsuzlanmıstım her ay yumurta takıbı yapıodum ama bı turlu hamıle kalamıodum artık bosverdım ve araya ramazan falan gırdı belkı 2 belkı 3 kez ılıskıye gırdık esımle ama bu arada ne aygımı kaldırım bıkac dk bekledım nede baska bısey yaptım ustelık ılıskıden sonra hemen kalkıp duş aldım bu ay hıc umudum yoktu ama bebekte hıc aklımda deıldı gunum 12 gun gecıktı ve yaptıgım ıdrar testınde çift çizgıyı gordum:CüvCüv:kesınlıkle stres yapmayın arkadaslar herseyın bı vaktı saatı var rabbım sızın dualarınızı duyar en yakın zamanda kesınlıkle umutsuzluga kapılmayın bol bol dua edın

ne güzel cnm tebrikler allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
bende artık stres yapmıycam ve düşünmüycem laelaelaelaelae
güzel bir hamilelil geçirmen dileğiyle

cnm doruk tıp ı duydum ama hiç gitmedim daha öncee iyi diyolar
buca tıpa bikaç kez gittim iyi fena değil annemde oraya gidiyor
hatta bugün rahmindeki yarayı dondurdular
aylin diye bir dr istersen gel buna
tamam oraya bakayım..ya ben tek dr a gidip hep ondan kontrol edilme taraftarıyım..ama özel olunca malesef işler zorlaşıyor...

canım ben de asker hastanesinden başka yere gidemiyorum normalde ama özel hastanelere paralı gidiyorum yine malesef çünkü asker hastanesindeki kadın doğumcuları beğenmiyorum nerde oturuyorsun

canım ben çiğli de oturuyorum .evkada..yaa hatay bana hem uzak hem de her gittiğimde başkasını görmekten sinir geliyor bana..aslında dr lar gerçekten güzel..tabii özelde çalıştıkları için de malesef oraya gel diyorlar...gidemeyenler ise maleseff işkence şekilde doğum yapıyorlar asker hastanesinde..beğenmiyorum işte bu yönünü....o yüzden hastane olayımız malesef kötü
sen nerdesin canım .

Back
X