• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebi yapmaya yeni karar veren arkadalarm gelin beraber ilerleyelim

yaman Allah bagıslasın canım gercekten cok tatlı yaa. zaten resımlerı gorunce hemen bugun dogurasım geldı valla.:emir_bebek: benım yegenımın bebeklıgı de muthıs guzel. bayılıyorum kerataya. sımdı kocaman oldu ama ılkokula basladı. hep dua edıyorum benım bebısımde onun kadar sanslı ve akıllı olsun dıye.

Yeğenim çok tatlı bi görseni o kadar seviyorum ki onu
bazen anne diyo bana bayılıyorum ona 3 yaşında
bi tane daha ekleyeyim bakın.BAZEN DİYORUMKİ KENDİ ÇOCUĞUMUDA BÖYLE SEVEBİLECEKMİYİM
ASŞIĞIM ONA YAAA

varya ben de hep aynı seyı soylerdım. kendı cocugum olsa yegenım kadar sevemem derdım. bakalım gorecegız. bebısım gelsın o zaman karar verıcem.

Evt yaa teyze olmak ayrı gÜzellık
allah baĞıŞlasın herkesın yavrusunu

tatlım benım genelde kasık agrım oldu ama bazen karnımdada oluyor. dun oglenden berı mesela. karnım gerılıyor ama bu kadar uzun surmedı hıc. yıne de ıcın rahat etsın dıye doktorunu ara ıstersen canım. boyle seyler ıhmale gelmez

aradım canım endişelenirsen gel dedi ama kasıkta ağrı yoksa sorun değilmiş sanırım

kasık agrısı sakıncalı demek. bende fazlasıyla var. ufffff. neyse
uzulme canım ben de hıcbır zaman teyze olamıcam. halayım yıne hala olucam. olsun ben de sızın bebıslerın teyzesı olurum. sen de bızım bebıslerın teyzesı ol..

kasık agrısı sakıncalı demek. bende fazlasıyla var. ufffff. neyse
uzulme canım ben de hıcbır zaman teyze olamıcam. halayım yıne hala olucam. olsun ben de sızın bebıslerın teyzesı olurum. sen de bızım bebıslerın teyzesı ol..

tamam olur konuşmaya başlayınca teyze desin bana sen tercüme edip bize ne dediğini yazarsın ne güzel olur yaw,,,Allahım bebişlerimizi korusun

hmm o zaman korkma canım bu arada arkadaş senin istediğin şeyi yaptı ben sana özel mesajla göndercem sen de kopyala yapıştır yap dediğim yere

Back
X