Doğuma Hazırlık Bebilerimiz ka Haftalk ve arlklar ne kadar?

• Konu Sahibi Konu Sahibi HÜZÜN YAPRAKLARI
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
kilolu olması bebeğin hiç önemli değil ben kilolu doğupta sağlıksız ve yoğun bakımda çok bebek gördüm...sağlıklı olsunlar yeter isterse 2 kilo doğsun.

merhaba hanımlar benim bebişimde 36 haftayız gecen haftalarda kanamam oldu o yüzden doktorum bu hafta salı günü sezaryana alması gerektiğini söyledi kilosu gecen hafta 2650 grdı bende çok üzülüyorum hem haftası hemde kilosu düşük diye bana dua edin olurmu

benim bebeğim 37 haftalıkken 3200 grdı. 11 mayısta olacak doğumum sezeryanla inşallah. bakalım kaç kilo alacak o zaman kadar.

benimde tam 36 haftalıkken 2300 dü ama bana düşük geldi sizce nasıl teyzeleri_?
şimdi de 37+2 günlüküz acaba almışmıdır inş. almıştır canm bebeğim

maalesef bizim bebkler biraz zayıf galıba arkadaslara bakıyorum da nerdeee.. biz 34+3 te 2090 gr dık bakalım ne oldu bu ara

maşallah tüm kuzulara

benim prensesim de 27+6 da 38 cm 1250 gr dı:asigim:

canımsın benim..... ewet ya çok takılıyoruz böle şeylere .. RABBİM SAĞLIK SIHAT VERSİN ....
EN ÖNEMLİSİ BU....
ÇOK TEŞEKÜRLER TEKRAR BİTANEM....

ÇOK TEŞEKKÜRLER...
ne kadar güzel yazmışsın....
AMİNNNNNNNNNN İNŞALLAH..:Saruboceq:

Canım hayırlı uğurlu olsun kuzucuğun :) Bak gördün mü o kadar dert ettin. Gayet iyi kilosu. Allah sağlıkla büyütmeyi nasip etsinnnn a.s.
ÇOK TEŞEKKÜRLER TATLIM.... ewet çok dert etmiştim gerçektende.... AMİN İNŞALLAH TATLIM ....
massallah hurremcim allah anali babali buyutsun yavrunu,bak cok endise ediyordun erken dogmasina ragmen 3 kiloyuda gecmisiniz,hadi gözun aydin

EWET NEFİSEM ÇOK ENDİŞELİYDİM... AMA ÇOK ŞÜKÜR....sağlıkla geldi bebeğim.. benim küçük mucizem....
seninde gözün aydın olsun RABBİM SAĞLIKLA BÜYÜTMEYİ NASİB ETSİN BABATIDA SENİDE TEBRİK EDERİM .. NE MUTLU SİZE.....bahtı açık olsun inşallah.....:Saruboceq:

kızlarr bizde 32 haftalıkken gittik kontrole 1800 gr. idi dr. gayet normal dedi şuan 34 haftalığız acaba ne kadar olmuştur.

37+4 2.800gr bakalım doğana kadar ne kadar alıcak

36+3 de 2.800 gr dı minik kelebeğim...

3 gün önce gittim dr.a. 20 + 4 ve 380 gr.dedi ve normal oldugunu soyledi :CüvCüv:

benimde bugün 23 haftalık 570 gr, boyu 28 cm banad a az geliyor ama dr normal dedi.

bizde dün doktordaydık prensesim 30 hafta bitiminde 42 cm ve 1580 gr :asigim:

maşallah tüm kuzularaaa

bu arada tüm bebişlere maaşallah.. Allah nazarlardan korusun onları..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…