Bebilerinin yolunu gzleyen umutlu Hami ve Anne adaylar

ireeeeeeeeeeeemmmmmmmmmmm nerdesin kuzum yaaaaa yemekmi yiyon neyen yazmıyonn?

çiğdem hoşgeldin güzelim nasılsın? Ne oldu doktorun neler söyledi hadi anlat bakalım....

burdayımmmmm canımmmmmŞeniz

Canlarım eve şimdi geldim allahtan bebeğimde bende çok iyiyiz size belli etmedim ama çok telaşlanmıştım doktorum kanamayı gördü çok küçük bir damar gibi bebeğin eşi oluşurken bazen böyle durumlarla karşılaşılıyormuş eğer adet ağrısı benzeri ağrıların olursa kanaman tekrar ederse(allah korusun) beni hemen ara dedi bir ilaç yazdı kullanımını gösterdi bunu ancak dediklerim olursa alıcaksın dedi kireç gibi bişeymiş tüpte vajinaya sıkıyosun norda donuyomuş vs.. buna gerek olmayacak ama sen yinede kullanımı bil dedi elinde bir örnek vardı tarif etti çok ufak bir sedimantasyon olmuş öyle dedi korkulacak bir şey yokmuş ama hareketlerime dikkat etmemi söyledi uzanmak yok zorlanmak yok hamile olduğunu unutma dedi bundan sonra daha dikkatli olucam ben çok hareketli biriyim ilk zamanlar çok dikkat etmedim unuttum bazen ama bebeğim beni uyardı anne yavaş ol rahatsız oluyorum dedi bundan sonra ben ona kıyarmıyım bugün gözlerim doldu kötü şeyleri bırakıp güzellikleri anlatayım bebeğimizin ilk renkli resmini gördük ablaları tam 2,5 santim olmuş inanamadım en son milimdi kıpırdıyordu bir ara sıçradı cd de verdi doktor resminide eve gelinceye kadar baktım durdum kafası herşeyi belirginleşmiş el ayak tomurcukları çok tatlıydı ya gerçekten Allahıma şükürler olsun Allah hepimize sağlıklı bebekler versin inşallah kızlar bugün ilk defa bu kadar etkilendim ilk defa bu kadar belirgin görünce değişik oluyormuş insan 3 hafta sonraya randevum var ikili tarama testi yaptıracakmışım gittiğimde doktorum söyleyecek tekrar böyle işte kızlar herşey yolunda şükür sağolun dualarınız için :Saruboceq::Saruboceq:

çooooooook geçmiş olsun canım, ben de belli etmek istemedim ama endişelenmiştim doğrusunu istersen, çok şükür bir şey yokmuş :sm_cool: artık bundan sonra çok daha fazla dikkat etmen gerekiyor, inşallah bundan sonra başka bir sıkıntı yaşamazsın ve hamileliğinin keyfini sonuna kadar yaşarsın canımcım, tekrar geçmiş olsun, Rabbim nazarlardan saklasın inşallah

geldim ablam geldim makina daha bitmemiş onu bekliyorummm
Sen nasılsın ablacım yedinmi yemeğini?

yedim hayatım, sağolasın :) sende çok yorma kendini ütüyle falan, hafta sonu kadın gelmeyecek mi? ona ütületirsin, sen acil olanları ütüle sadece... bütün gün boyulunca işte yoruluyorsun zaten :1hug:

canım benim ben sana rahat olmanı söylemiştim neden telaşlanıyorsunki gülüm ?
Böyle durumlar olabilir yeterki devam etmesin annesi ama bebeğin içinde kendine hareketlerine dikkat etmelisin kuzum ona göree güzel haberler aldın geldin oh oh ne güzel maşallah. Her gittiğinde dahada büyümüş göreceksin yavrunu ve dahada şaşıracaksın canım allahım kucağına aldığın günüde görmeyi nasip etsin inşallah cümlemize.... :Saruboceq:

kızlar benim kocişin iş yerinde canını sıkmışlar biraz ben gideyim şefkat göstereyim ona morali çok bozuksenağlamaöpüyorum sizi:a015:

Amin canım benim sağol elimden geldiği kadar dikkat edicem eskisi gibi hoplayıp zıplamıcam en azından 3. ayın sonuna kadar daha dikatli olmak lazımmış sağol canım Allahtan iyi haberlerle döndük kalbi pıt pıt atıyordu baya uzun dinledi bu sefer doktorum bir terslik yok turp gibi bu dedi sıçrıyormuş yaramaz :ecrin_bebek:

ne bileyim korktum canım ya ama stres daha kötü etkiliyor haklısın boş yere telaşeye kapılmamk gerekli.Amin canım hepimize inşallah:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

yedim hayatım, sağolasın :) sende çok yorma kendini ütüyle falan, hafta sonu kadın gelmeyecek mi? ona ütületirsin, sen acil olanları ütüle sadece... bütün gün boyulunca işte yoruluyorsun zaten :1hug:

Afiyet bal şeker olsun ablam yarasın sanada bebişimize kan can olsun yediklerin...
Yok ablacım şimdilik kadın planı ertelendi dedim ya eşimle kardeşim öyle bir temizlik yapmışki kadına gerek kalmadı şimdi kadını çağırsam haybeye para ödemiş olucam biraz zaman geçsin evi kirleteyimde kadının gelmesine değsin kaydirigubbakcemile3
Valla ütü yapmaktan vazgeçtim zaten abla ortada kurumuş çamaşırlar dusrun istemedim ama daha dün akşam yaptım bir dünya ütü kaldırdım eee şimdi bir iki parça var ütülenecek yarın akşamda çıkacak o yüzden bıraktım ütüyü şimdilik yarın akşam hepsini bir yaparım...
Sen nasılsın günün nasıl geçti ablam yormadın dimi kendini?

kızlar benim kocişin iş yerinde canını sıkmışlar biraz ben gideyim şefkat göstereyim ona morali çok bozuksenağlamaöpüyorum sizi:a015:

ooy canım kıyamam hadi sen bu akşam kocişle ilgilen tatlımmm o daha önemli :teselli: :asigim:

ne bileyim korktum canım ya ama stres daha kötü etkiliyor haklısın boş yere telaşeye kapılmamk gerekli.Amin canım hepimize inşallah:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

canımmm bizler burdan her daim elimizden geldiğince her konuda destek ve yardımcı olmaya çalışırız. İçini ferak tut allahımın izini ile sağlıklı bir hamilelik geçireceksin ama tabii kendine dikkat ederek doktorun söylediklerine kulak asarak şekerim.
Bu arada evet stres çok önemli hamileliğinin tadını çıkar canikom gül eğlen neşeli ol her daim çünkü şuan içinde bir mucize gerçekleşiyor stresten olumsuzluklardan uzak tut kendini emi gülüm.... a.s.

peki tatlım, dikkat et kendine tamam mı? ben de çok öpüyorum seni :)
ne güzeeeeel :) harika bir duygudur herhalde o pıtpıtları gördüğün anda hissettiğin şey, Allah inşallah bana da göstersin :) oh maşallah sıçrıyormuş ha? canım benim, çok şükür Rabbime

kızlar iyi akşamlar nasılsınız bakalım

Canım hoşgeldin yenimi geldin eve? yedinmi mamanı tatlım?

darısı başına inşallah sağlıkla sıhhatle ablacım darısı başına amiiiiiiiinnnnnnnnn :Saruboceq:

Aman boşver ya, ütü ve ev işi bitmeyen yegane şey hayatım :1no2:
İyiyim hayatım, bugün mümkün olduğunca oturarak ders anlatmaya çalıştım ama sık sık tahtaya bir şeyler yazmam gerektiği için otur kalk oldu, çocuklar benim oturmama alışkın olmadıklarından şaşırdılar tabii, hemen hocam hasta mısınız diye sormaya başladılar :sm_confused: yok dedim sadece yorgunum... aaa 15 günde yorduk mu biz sizi diye dalga geçmeye başladı yumurcaklar :roflol: alem bunlar ya kaydirigubbakcemile3
iyi akşamlar entelliyecim, nasılsın canım?

canımmm bizler burdan her daim elimizden geldiğince her konuda destek ve yardımcı olmaya çalışırız. İçini ferak tut allahımın izini ile sağlıklı bir hamilelik geçireceksin ama tabii kendine dikkat ederek doktorun söylediklerine kulak asarak şekerim.
Bu arada evet stres çok önemli hamileliğinin tadını çıkar canikom gül eğlen neşeli ol her daim çünkü şuan içinde bir mucize gerçekleşiyor stresten olumsuzluklardan uzak tut kendini emi gülüm.... a.s.[/QUOTE]

sağol canım hepiniz sağolun tamam canımcıma.s.

iyi akşamlar canım bomba gibiyiz maşallah sen nasılsın?

ne güzeeeeel :) harika bir duygudur herhalde o pıtpıtları gördüğün anda hissettiğin şey, Allah inşallah bana da göstersin :) oh maşallah sıçrıyormuş ha? canım benim, çok şükür Rabbime [/QUOTE]

Çok harika bir duygu daha öncede dinlemiştik kalbini ama bu kadar yakından görmemiştim bebeişimi kafası eli ayağı muhteşem yaratmış yaradanAllah sanada yaşatsın canım emin ol yaşatacaktır kalbini ferah tut sen inşallah burdan paylaşırız birlikte sevinçlerini kalbimiz seninlea.s.a.s.

Canım hoşgeldin yenimi geldin eve? yedinmi mamanı tatlım?

darısı başına inşallah sağlıkla sıhhatle ablacım darısı başına amiiiiiiiinnnnnnnnn :Saruboceq:
amiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiin canım amiiiiiiiiiiiiiiiiiiiin, Allahım duysun sesimizi inşallah

sağol canım hepiniz sağolun tamam canımcıma.s.

iyi akşamlar canım bomba gibiyiz maşallah sen nasılsın?

ne güzeeeeel :) harika bir duygudur herhalde o pıtpıtları gördüğün anda hissettiğin şey, Allah inşallah bana da göstersin :) oh maşallah sıçrıyormuş ha? canım benim, çok şükür Rabbime [/QUOTE]

Çok harika bir duygu daha öncede dinlemiştik kalbini ama bu kadar yakından görmemiştim bebeişimi kafası eli ayağı muhteşem yaratmış yaradanAllah sanada yaşatsın canım emin ol yaşatacaktır kalbini ferah tut sen inşallah burdan paylaşırız birlikte sevinçlerini kalbimiz seninlea.s.a.s.[/QUOTE]

canım benim, çok teşekkür ederim çiğdemcim, inşallah yaşarız hep beraber :1hug:

çocuklarda haklı tabii ablam geçen hafta höt höt bağırıp eli maşalı hoca nasıl olur gösteriyordun bu hafta sürekli oturuyorsun onlarda şaşırdı kaydirigubbakcemile3

hoş bulduk yedim canım yedim nasılsınız

afiyet olsun güzelim yarasın inşallah....
Bizde iyiyiz işte bildiğin gibi bu gün partimiz vardı sanada ayırdık biz yapılanlardan yemedinmi?

hehehe... evet bir sakinlik geldi üstüme valla :roflol: :roflol: :roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…