- Konu Sahibi Gurbette1anne
-
- #20.021
kızlarrr ben çokkk efkarlıyımmm bi :içelim: içsemm nolurrr bişi olurmuuu yoksa bu sızııı geçmicekkk şakaa sı bi yana kızlarrr allahhh herkesinn eşini kendine bağışlasınn bide doğacak yavrularımıza
aaa olmaz ama ablam gel hepsinin tadına bak not ver bakalım becerebilmişmiyiz hadi bırak şimdi diyeti, hem bunların hepsi lıght kaydirigubbakcemile3 gel hadi gel ye bişicik olmaz meraklanma :içelim:
allah keyfimizi ağız tadımızı bozmasın kızlarrrr iyiki varsınızzzz ve iyiki burdanısınııızzz hepiniz çooooooooooookkkkkkkkk seviyorummmmmmm öpüyorummmmmmm a.s. a.s.
kızlarrr ben çokkk efkarlıyımmm bi :içelim: içsemm nolurrr bişi olurmuuu yoksa bu sızııı geçmicekkk şakaa sı bi yana kızlarrr allahhh herkesinn eşini kendine bağışlasınn bide doğacak yavrularımıza
neoldu sanki yorolmussunuz gibi bir haliniz var hadiiiiii devammmmmmm
bi durun azmayın beaa iönce bir karnımızı doyuralım sonra oynarız anacım ben açım diyorum anlamıyormusuz gıı..tabii mamalara gömülmüş vaziyetteydim...kız burcu siper olacan hee anam ben siper olsam sanada sen çaktırmadan alsan versen bana neyse şimdi serbest..ierror bende 70 kiloyum anam şimdiden..
kız Allah iyiliğini emi +18de geçti bu :roflol::roflol:
dilber hala gibi yanıoz hepimiz anlaşılan :roflol:
bu gece herkesde ucundan accık bişiler olur bu muhabbetle :roflol:
kizlar ben cikiyorum belki birazdan girerim yine..
hepinizi coooooooooooooooooooooooooooooooooooooooook seviyorum veeeeeeeee öpüyorummmmmmmmmm canolar sizi gercekden cok sevdim ya iyiki varsiniz
ierror allah iyiligini versin anacım cidden +18 de aşıyoz galiba..ayy sormayın ver banada bende içeyim senle..
yokk kız bişi olmazz bu gecee bizimmkisi çokk hassass sadece haftada bi günn diyooo ogünn haricinnnde asla yanaşmıyooo onunn içinnn sizz :hooray: kaldırınn bugece bizde malesefff :CüvCüv: bitsinn bu günler acısı çıkar elbet
ben kaçarrr şimdilikkk herkese byeee öptümmm hepinizi
ahhh cerennn ahhhh helede o vucudunn sıcaklığını duyuptaaa bişilerinnn çağırdığını duyup da uyumak koyuyoo insana oysa ne güzelll şeylerr giyinippp kocişime süprizler yapardımmm şimdiii nerde o takımlarınn içine sığmıyommm bilemmm ahhhh
evet canım maleseffffffffffff bende çok istiyorum yazmayı ama olmuyo sinir oluyorum böyle arada işte yaaaaaaaaaaaaaaaaaa ben partiyide kaçırdım senağlamabenim yerimede yiyin pasta börek daha nice 2000li sayfalara inşallah kopmamak dileğiyle :hooray:
bizde seni seviyoruuzzz
maşallah topiğimizeee
sütünü al elini bizim efkarımız anca sütle bu saatten sonraa :mymeka:
amiinnnnnnnnn :Saruboceq:
şimdi efkar zamanı süt içip uyyhh terledim haaa dicezzz :roflol:
ierror allah iyiligini versin anacım cidden +18 de aşıyoz galiba..ayy sormayın ver banada bende içeyim senle..
kizlar ben cikiyorum belki birazdan girerim yine..
hepinizi coooooooooooooooooooooooooooooooooooooooook seviyorum veeeeeeeee öpüyorummmmmmmmmm canolar sizi gercekden cok sevdim ya iyiki varsiniz
yokk kız bişi olmazz bu gecee bizimmkisi çokk hassass sadece haftada bi günn diyooo ogünn haricinnnde asla yanaşmıyooo onunn içinnn sizz :hooray: kaldırınn bugece bizde malesefff :CüvCüv: bitsinn bu günler acısı çıkar elbet
canımm benimmm hele sen şekerinden yenii ayrılanlardansın senin durumm daha vahimmm bakk kızlarrr bu konuşmalar yüzündenn atılırsammm şaşmayınnn
bizde öyle haftada bir
böyle riskli riskli gibi bişi anlamıyorzki ikimzide aman dikkat edelim diyee
bide benim koca benim kilomunun iki katından fazla kaydirigubbakcemile3
artık doğurcaz anca o zaman rahat
patron olmayınca ne rahat topiği takip edebiliyorum
diş hastanesi açtı bizim patron bu sıraar hep orda oluyor ondan rahatım yerimseniben
bende kaçıyorum kızlarrr
hepinize iyi akşamlarrr görüşürüzzzz
herkesler kaçmış bugünde bu kadar akşamcılar gelirler size ayırdık cerende sakladı bir yere nerde bilmem..kaydirigubbakcemile hadi bende kaçtım iyi akşamlar :a015:
Kızlar hepİnİze hayırlı akŞamlar ben Çıkıyorum hepİnİzİ Çok ÖpÜyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?