Bebilerinin yolunu gzleyen umutlu Hami ve Anne adaylar

bi durun azmayın beaa iönce bir karnımızı doyuralım sonra oynarız anacım ben açım diyorum anlamıyormusuz gıı..tabii mamalara gömülmüş vaziyetteydim...kız burcu siper olacan hee anam ben siper olsam sanada sen çaktırmadan alsan versen bana neyse şimdi serbest..ierror bende 70 kiloyum anam şimdiden..

bizde seni seviyoruuzzz
maşallah topiğimizeee

sütünü al elini bizim efkarımız anca sütle bu saatten sonraa :mymeka:
amiinnnnnnnnn :Saruboceq:

neoldu sanki yorolmussunuz gibi bir haliniz var hadiiiiii devammmmmmm

şimdi efkar zamanı süt içip uyyhh terledim haaa dicezzz :roflol:

yi canım sen doyur bebişini :1hug:
amaan boşverrin kiloları kimimiz az kimimiz çok dengeyi buluruz elbettt kaydirigubbakcemile3

kizlar ben cikiyorum belki birazdan girerim yine..
hepinizi coooooooooooooooooooooooooooooooooooooooook seviyorum veeeeeeeee öpüyorummmmmmmmmm canolar sizi gercekden cok sevdim ya iyiki varsiniz

kız Allah iyiliğini emi +18de geçti bu :roflol::roflol:
dilber hala gibi yanıoz hepimiz anlaşılan :roflol:
bu gece herkesde ucundan accık bişiler olur bu muhabbetle :roflol:

yokk kız bişi olmazz bu gecee bizimmkisi çokk hassass sadece haftada bi günn diyooo ogünn haricinnnde asla yanaşmıyooo onunn içinnn sizz :hooray: kaldırınn bugece bizde malesefff :CüvCüv: bitsinn bu günler acısı çıkar elbet

ierror allah iyiligini versin anacım cidden +18 de aşıyoz galiba..ayy sormayın ver banada bende içeyim senle..

canımm benimmm hele sen şekerinden yenii ayrılanlardansın senin durumm daha vahimmm bakk kızlarrr bu konuşmalar yüzündenn atılırsammm şaşmayınnn

bizde öyle haftada bir
böyle riskli riskli gibi bişi anlamıyorzki ikimzide aman dikkat edelim diyee
bide benim koca benim kilomunun iki katından fazla kaydirigubbakcemile3
artık doğurcaz anca o zaman rahat

patron olmayınca ne rahat topiği takip edebiliyorum
diş hastanesi açtı bizim patron bu sıraar hep orda oluyor ondan rahatım yerimseniben

herkesler kaçmış bugünde bu kadar akşamcılar gelirler size ayırdık cerende sakladı bir yere nerde bilmem..kaydirigubbakcemile hadi bende kaçtım iyi akşamlar :a015:

iyi günler herkese, ben elevit kullanıyorum ama bu elevit aç karnına mı tok karnına mı içilmesi gerekiyo.
yardımcı olur musunuz.

Kızlarrr biz geldik eve veee yanınıza koştuk hemennnnn dur bakalım nerde kalmıştıkkkk

ahhh be kuzum aaahhh yarama tuz bastın ne dşyşm sana yaaawwww senağlama

aminnn canım inşallah daha nice ikibinlere inşallahh hep bu dostlukta ağız tadında hep birlikte varırız umarım....

benim kocişim gececiiiii senağlama
o geldiğinde ben uyumuş oluyorum mirmirmirmir

olmaz hayır biraz daha sıkacaz dişimizi yok içki felan kuzum....
Amin canım allah onların eksikliğini göstermesin bizlere başımızdan eksik etmesin inşallahhh :Saruboceq:

:roflol: :roflol: :roflol:

ierror allah iyiligini versin anacım cidden +18 de aşıyoz galiba..ayy sormayın ver banada bende içeyim senle..

kııızzz mavişşş sen daha dur yenisin aylarca eşine hasret kalda o zaman konuşalım kuzummm ahh ben ne diyem aaahhhh :asigim:

kizlar ben cikiyorum belki birazdan girerim yine..
hepinizi coooooooooooooooooooooooooooooooooooooooook seviyorum veeeeeeeee öpüyorummmmmmmmmm canolar sizi gercekden cok sevdim ya iyiki varsiniz

Güle güle canım :a015: kendine dikkat et
sende iyiki varsın balım ne iyi ettinde aramıza katıldın hihoyyyt

kesiiinn bu günler bir bitsin neler olucak o zama neler tahmin bile edemiyorum kaydirigubbakcemile3

canımm benimmm hele sen şekerinden yenii ayrılanlardansın senin durumm daha vahimmm bakk kızlarrr bu konuşmalar yüzündenn atılırsammm şaşmayınnn

yok anam yok herkes alışık bu hallerimize daha bu muhabbetler yüzünden atılan olmadı çok şükür olsaydı ilk kişi ben olurdum zatiii bacımmm kaydirigubbakcemile3 Rahat ol sen...

bizde öyle haftada bir
böyle riskli riskli gibi bişi anlamıyorzki ikimzide aman dikkat edelim diyee
bide benim koca benim kilomunun iki katından fazla kaydirigubbakcemile3
artık doğurcaz anca o zaman rahat

evet yaa al benden de o kadar aman bişey olmasın aman iyimisin derken bir bakıyorsun geçti gitti bitti senağlama neyse canım kavuşmamız kasırga gibi olucak belliiii benim kocişte benim iki katım kıızzz onda da göbek var bendede kavuşamıyoruz birbirimize göbeklerden kaydirigubbakcemile3 :asigim:

patron olmayınca ne rahat topiği takip edebiliyorum
diş hastanesi açtı bizim patron bu sıraar hep orda oluyor ondan rahatım yerimseniben

kızz madem patronun diş hastanesi açtı ee sen oraya gitsene dişlerin için ne güzel bak hihoyyyt

bende kaçıyorum kızlarrr
hepinize iyi akşamlarrr görüşürüzzzz

Burcum kendine iyi bak balım güzel haberlerini bekliyoruz cicim....

herkesler kaçmış bugünde bu kadar akşamcılar gelirler size ayırdık cerende sakladı bir yere nerde bilmem..kaydirigubbakcemile hadi bende kaçtım iyi akşamlar :a015:

Sende kendine iyi bak mavişşş yorma kendini dikkatli ol emi tatlım....
Gececiler geldiğinde bulurlar mamalarını meraklanma sen kaydirigubbakcemile3

Kızlar hepİnİze hayırlı akŞamlar ben Çıkıyorum hepİnİzİ Çok ÖpÜyorum

İyi akşamlar arifem kendine iyi bak canımcımmmm grş. :a015:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…