Bebilerinin yolunu gzleyen umutlu Hami ve Anne adaylar

selam kızlaaaaaaaaaaar, Allah hep beraber 3000, 4000, 5000'lere ulaştırsın inşallah, :dance: :dance: :dance: ohhhh parti iyi gitmiş kızlar, döktürmüşsünüz valla sevindim sositososito sositososito sositososito, bu arada sağolun bizlere de mamalardan ayırdığınız için cokacimcoook hepsi harika olmuş kızlar, ellerinize sağlık hihoyyyt msn'e çevirmişsiniz anam burayı kaydirigubbakcemile3 şaka bir yana gerçekten iyi ki varsınız arkadaşlar, hepinizi çooooooooooooook seviyorum, bu beraberliğimiz hep devam eder inşallah a.s.

merhaba kızlar maşallah bu gün coşmuşunuz allah nice 3000 ler 4000 ler göstersin inşallah vaala eskiyi okumak yarm saatimi aldı en kötü gününüz böyle olsun

amin ablacım amiiiiiiiiiiiiiiiiiiiinnnnnnnnnnnnnnnnnn
Sizlerin eksikliğii hissettik ama yokluğunuz çok belliydi bu gün senağlama
Rabbim bu beraberliğimizi bozmasın hiiiçççç :Saruboceq:

hoşgeldin Cerencim :) koştura koştura gelmişsin anlaşılan gülüm :)

pek koşturmadım aslında ablam eve geldim üzerimi değiştirdim makinaya çamaşır attım tam kk yı açtım msn yeni versiyonu otomatikman yüklenmeye başladı ve bütün sayfalar kapandı bende onun yüklenmesinin bitmesini bekledim birazdan da mama yemeye çıkıcam yukarı sen nasılsın ablam nasıl geçti günün? Kyfin yerindemi ablacım?

merhaba kızlar maşallah bu gün coşmuşunuz allah nice 3000 ler 4000 ler göstersin inşallah vaala eskiyi okumak yarm saatimi aldı en kötü gününüz böyle olsun

Hoş geldin aum evet canım bu gün parti vardı 2000. sayfa partisi sende gelseydin katılsaydın aramıza keşke gülooo mamalardan yerdin sendeee cokacimcoook

Kızlarrr yksek müsaadenizle biz mama yemeye gidiyoruzzz sayfayı açık bırakıyoruz gelince yazarız yine kendinize iyi bakınn....

canım beniiiiiiiiiiiiiim birtanem, sağol hayatım, gerçekten çok neşeli ve +18 geçmiş kaydirigubbakcemile3 herkesin başına vurmuş anlaşılan :roflol: :roflol: :roflol: amiiiiiiiiiin allah bozmasın canım
Kızlarrr yksek müsaadenizle biz mama yemeye gidiyoruzzz sayfayı açık bırakıyoruz gelince yazarız yine kendinize iyi bakınn....
afiyet olsun tatlım, biz de birazdan yiyeceğiz yemeği, eşim yapacakmış delikafadulden mutfağın halini düşünemiyorum kafamçokkarıştı

oy ben sana kurban olurum bizide düşünmüşş:1hug:a.s.

aaaaa inanmıyorum bensiz parti yapmışlarrdelikafadulden ah bilgi işlem ahh sizin yüzünüzden kaçırdım güzelim partiyiii pc lerinize virüs bulaşa inşallahhklava: cerencim bizide unutmamışsın sen bitanesin yaaa.s.
güzel miydi bari yedikleriniz:çok üzgünüm:ceren buraya hepsinden koymamışş pastamda ısırılmışşşşş:dilcikar: kim ısırdı benim pastamııııklava:

evet ablam herkesin başına vurduuu senide görücez canımmm bol kepçeden atıyorsun şimdi görcez senideee :dilcikar:
neeee mehmet abimi yapacak yemeği amanınnnn delikafadulden
bizim partiden kalanlar yetmedimi ikinize ablam? kaydirigubbakcemile3

kankkiiimmmmmmm hoş gelmişsin kurban olduğum nirrdesinnn :1hug:

canım benimmm valla ben çok direndimm yazmayın akşam olsun diye ama kızlar kudurdu valla yaza yaza partiyi yaptırdılarrr :çok üzgünüm:
Kuzummmm senin pastadan burcu ısırmıştır zor tuttuk onu biz bu gün kaydirigubbakcemile3

ireeeeeeeeeeeemmmmmmmmmmm nerdesin kuzum yaaaaa yemekmi yiyon neyen yazmıyonn?

çiğdem hoşgeldin güzelim nasılsın? Ne oldu doktorun neler söyledi hadi anlat bakalım....

burcuuuuuuuu bittin sennnnnnklava:

canııııııııııııııııım düşünmez mi Cerenimiz bizi, düşünür tabii :)
filiz ablaaa hoş geldinnnnnŞeniz
sen de hoşgeldin tatlişkom :)
yaaa ben de kaçırdım partiyi ama olsun, napalım biz 1000. sayfa partisine katılmıştık, inşallah 3000. sayfada hep beraber olacağız :) senin pastanı burcu ısırmış iremcim, ben de öyle duydum kaydirigubbakcemile3
ay ben razıyım yaaaaaa... eşim de razı valla, hatta ikimiz de 9 ay boyunca razıyız anacım kaydirigubbakcemile3
arkasından toparlayınca çok dağılmadı mutfak allahtan kaydirigubbakcemile3
burcuuuuuuuu bittin sennnnnnklava:
burcuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu arkama saklan kız, yoksa yedin oklavayı :roflol: :roflol: :roflol:

Çiğdem doktorun ne dedi canım?

kızlar makina bitti ben çamaşırlaı çıkarıp asayım kuruyanlarıda ütüleyim müsaadenizle gelirim yine

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…