Bebilerinin yolunu gzleyen umutlu Hami ve Anne adaylar

neyse ben şimdi çıkıyorum canlarım, kocişim ilgi istiyormuş, bu sefer ima etmedi açıkça söyledi kaydirigubbakcemile3 hepinize iyi geceler canlarım, çooooook öpüyorum sizleri, yarın görüşürüüüüz, byeeeeeee

kızlarr bana müsaade tüm gün pc başında olduğum için akşamları oturmak çok güç geliyor kusuruma bakmayın canlarım hepinizi öpüyorum kendinize iyi bakın kuzucuklarım size iyi akşamlar arkadaşlar yarın grş. nasipse bye....

Canım benim iyi akşamlar dinlen artık bende çıkıyorum güzeller canım ailem başlıyor atv de çok seviyorum o diziyi izlicem kocişimide öpeyim azıcık tatlı uykular kızlar şimdiden hepinizi öpüyoruma.s.a.s.a.s.

amiinnn ablacım bizde seni çok seviyoruuzzz:1hug:
ben görmedim kim ısırmışkiii

sefan olsun bol bol vitamin olsun canımmm yarasınnnŞeniz
yaradı yaradı valla kızzzkaydirigubbakcemile3
burcuuuuuuuu bittin sennnnnnklava:
ablaaa yetişşşşşşşdelikafadulden

canım çok şükür iyisin herşey yolundaymış maşallah artık bol bol dinlen dikkat et canım :1hug:

kızlar benim kocişin iş yerinde canını sıkmışlar biraz ben gideyim şefkat göstereyim ona morali çok bozuksenağlamaöpüyorum sizi:a015:
ilgilen kocanla sen canım görüşürüz yinee

kızlar iyi akşamlar nasılsınız bakalım

iyi akşamalr canım iyyyiz kayanttık bolbol sen nasılsın

güle güle ablacım :1hug:
iyi akşamalr cerencim :1hug:

güle güle canımcım :1hug:
burcu nasılsın canım gördün mü kelebeğini

canım anca okudum cevap yazıyorummm
bebeğimizi gördük çok şükür büyümüş ense kalınlığı falan çok güsel dedi doktor 11+1 olmuşuz 4.10 cmde boyuu yarın ikili test olucam herşey yolunda gidiyor dedi doktor çok şükürrr

tam sizle konuşurken kapım çaldı aniden misafirlerim geldi şu anda içerdeler de bu kız ceee dedi nereye gitti demeyin die gelip haber verdim

cerencim hayır ben hiç bir şey yemedim nasıl olacak bakalım insan accık pasta ayırır bari tüstüm
burcu çiğdem güzel haberlerini almışsınız miniklerin sevindim canlarım allah hep güzel haberler nasip etsin hepimize amin
filizcim geç oldu ama ben iyiyim çok şükür iş güç ev koşturuyoruz sen aman dikkat et kendine oturarak anlatmaya devam et

günaydınnn kızlarrrrrrr hihoyyyt
akşam herkes dinlenmeye çekilmiş kaydirigubbakcemile3
bugun enerjik oluruz işallah

kızlarr bişi sorcam deneyimli hamileler şu ilk pıt pıtlar ne zaman oluyo
cnm bende 17.haftada başlamıştı,20lerde de tekmeler

amin cnm inş
benimde kızım olacak ve adını zeynep koyucam adaş olacaklar kızınla

ya bende gittimdeee doktor bana bakıo ben ekrana tam bi şaşalama durumu doktorda ne salak ifadem olcak diye bakıyo bana kaydirigubbakcemile3laelaelaelaelae
kaydirigubbakcemile3

iyi yapmışım demihihoyyyt

iyi günler herkese, ben elevit kullanıyorum ama bu elevit aç karnına mı tok karnına mı içilmesi gerekiyo.
yardımcı olur musunuz.
sabahları tok karnına alınıyor cnm
33 haftadır kullanıyorum

günaydın arife,günaydın Burcu
nasılsınız hatunlar
sabahtan beri burdayım ne çok yazmışssınız yahu
oku oku bitmedi
cnm burcu bebişini görmüşssün çok sevindim
ağzın kulaklarında çıktın mı yine dr.dan ben her seferinde öyleyim valla

Kızlar bu arada size bir itirafta bulunayım gerçek adım Özlem,ben Deryayı çok seviyorum
annem keşke koysaymış dediğim isim,eşimin akrabalarıda biliyor buraya takıldığımı ben bazen onlarla ilgili yorumda yapıyorumda
benim olduğumu anlamasınlar diye söylemiştim adımı Derya diye
ama siz burda o kadar samimisiniz ki
dostsunuz ki
içim rahat etmedi
bilin istedimŞeniz

evet valla sırıta sırıta çıktım doktordan kaydirigubbakcemile3

hep öyle oluyor zaten cnm ya
aklıma geliyorda dr.da diyecek diyorum aynı senin gibi
görmediğin oğlu olmuş tutmuş şeyini koparmışkaydirigubbakcemile3
herke hamile kalıyo bune merak diyecek sanıyorum:roflol::roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…