- Konu Sahibi Gurbette1anne
-
- #20.081
hehehe... evet bir sakinlik geldi üstüme valla :roflol: :roflol: :roflol:
boşver be ablam ha oturduğun yerden ders anlatmışsın ha ayağa kalkıp sinir küpü olmuşsun sana yazık valla otur boşverrr kaydirigubbakcemile3
kızlarr bana müsaade tüm gün pc başında olduğum için akşamları oturmak çok güç geliyor kusuruma bakmayın canlarım hepinizi öpüyorum kendinize iyi bakın kuzucuklarım size iyi akşamlar arkadaşlar yarın grş. nasipse bye....
selam kızlaaaaaaaaaaar, Allah hep beraber 3000, 4000, 5000'lere ulaştırsın inşallah, :dance: :dance: :dance: ohhhh parti iyi gitmiş kızlar, döktürmüşsünüz valla sevindim sositososito sositososito sositososito, bu arada sağolun bizlere de mamalardan ayırdığınız için cokacimcoook hepsi harika olmuş kızlar, ellerinize sağlık hihoyyyt msn'e çevirmişsiniz anam burayı kaydirigubbakcemile3 şaka bir yana gerçekten iyi ki varsınız arkadaşlar, hepinizi çooooooooooooook seviyorum, bu beraberliğimiz hep devam eder inşallaha.s.
aaaaa inanmıyorum bensiz parti yapmışlarrdelikafadulden ah bilgi işlem ahh sizin yüzünüzden kaçırdım güzelim partiyiii pc lerinize virüs bulaşa inşallahhklava: cerencim bizide unutmamışsın sen bitanesin yaaa.s.
güzel miydi bari yedikleriniz:çok üzgünüm:ceren buraya hepsinden koymamışş pastamda ısırılmışşşşş:dilcikar: kim ısırdı benim pastamııııklava:
yaradı yaradı valla kızzzkaydirigubbakcemile3sefan olsun bol bol vitamin olsun canımmm yarasınnnŞeniz
ablaaa yetişşşşşşşdelikafaduldenburcuuuuuuuu bittin sennnnnnklava:
Canlarım eve şimdi geldim allahtan bebeğimde bende çok iyiyiz size belli etmedim ama çok telaşlanmıştım doktorum kanamayı gördü çok küçük bir damar gibi bebeğin eşi oluşurken bazen böyle durumlarla karşılaşılıyormuş eğer adet ağrısı benzeri ağrıların olursa kanaman tekrar ederse(allah korusun) beni hemen ara dedi bir ilaç yazdı kullanımını gösterdi bunu ancak dediklerim olursa alıcaksın dedi kireç gibi bişeymiş tüpte vajinaya sıkıyosun norda donuyomuş vs.. buna gerek olmayacak ama sen yinede kullanımı bil dedi elinde bir örnek vardı tarif etti çok ufak bir sedimantasyon olmuş öyle dedi korkulacak bir şey yokmuş ama hareketlerime dikkat etmemi söyledi uzanmak yok zorlanmak yok hamile olduğunu unutma dedi bundan sonra daha dikkatli olucam ben çok hareketli biriyim ilk zamanlar çok dikkat etmedim unuttum bazen ama bebeğim beni uyardı anne yavaş ol rahatsız oluyorum dedi bundan sonra ben ona kıyarmıyım bugün gözlerim doldu kötü şeyleri bırakıp güzellikleri anlatayım bebeğimizin ilk renkli resmini gördük ablaları tam 2,5 santim olmuş inanamadım en son milimdi kıpırdıyordu bir ara sıçradı cd de verdi doktor resminide eve gelinceye kadar baktım durdum kafası herşeyi belirginleşmiş el ayak tomurcukları çok tatlıydı ya gerçekten Allahıma şükürler olsun Allah hepimize sağlıklı bebekler versin inşallah kızlar bugün ilk defa bu kadar etkilendim ilk defa bu kadar belirgin görünce değişik oluyormuş insan 3 hafta sonraya randevum var ikili tarama testi yaptıracakmışım gittiğimde doktorum söyleyecek tekrar böyle işte kızlar herşey yolunda şükür sağolun dualarınız için :Saruboceq::Saruboceq:
ilgilen kocanla sen canım görüşürüz yineekızlar benim kocişin iş yerinde canını sıkmışlar biraz ben gideyim şefkat göstereyim ona morali çok bozuksenağlamaöpüyorum sizi:a015:
kızlar iyi akşamlar nasılsınız bakalım
neyse ben şimdi çıkıyorum canlarım, kocişim ilgi istiyormuş, bu sefer ima etmedi açıkça söyledi kaydirigubbakcemile3 hepinize iyi geceler canlarım, çooooook öpüyorum sizleri, yarın görüşürüüüüz, byeeeeeee
iyi akşamalr cerencim :1hug:kızlarr bana müsaade tüm gün pc başında olduğum için akşamları oturmak çok güç geliyor kusuruma bakmayın canlarım hepinizi öpüyorum kendinize iyi bakın kuzucuklarım size iyi akşamlar arkadaşlar yarın grş. nasipse bye....
güle güle canımcım :1hug:Canım benim iyi akşamlar dinlen artık bende çıkıyorum güzeller canım ailem başlıyor atv de çok seviyorum o diziyi izlicem kocişimide öpeyim azıcık tatlı uykular kızlar şimdiden hepinizi öpüyoruma.s.a.s.a.s.
burcu nasılsın canım gördün mü kelebeğini
günaydın canım nasılsın güzel haberler almışsın maşallahgünaydınnn kızlarrrrrrr hihoyyyt
akşam herkes dinlenmeye çekilmiş kaydirigubbakcemile3
bugun enerjik oluruz işallah
geldim cicimkumsa beyaz hadi girin içeri
kaydirigubbakcemile
cnm bende 17.haftada başlamıştı,20lerde de tekmelerkızlarr bişi sorcam deneyimli hamileler şu ilk pıt pıtlar ne zaman oluyo
amin cnm inşmrhaba kızlar yazdıklarınızı okudum biraz bu ilk heycanlar ne kadar güzel dimiyerimseniben.
ben bebegimin kıpırtılarını 3 aylıkken hissetmeye başlamıştım herkeste aynı olmuyo ama degişiyo.şekerli enerji veren yiyecekler yediginizde kıpırtılarını daha net hissede bilirsiniz bebişlerde bayılıyo çikolataya ama fazlası zararlı tabi.ALLAH hepimizi saglıkla kavuştursun meleklerimize:Saruboceq:
kaydirigubbakcemile3ya bende gittimdeee doktor bana bakıo ben ekrana tam bi şaşalama durumu doktorda ne salak ifadem olcak diye bakıyo bana kaydirigubbakcemile3laelaelaelaelae
iyi yapmışım demihihoyyytkızzzlarrr bugünnn en çokkkk neye güldümmm bir bilsenizz yanlışşş hatırlamıyosammm beyazımız birini hafiff yollu taşladı valla biri girip yazı yazmışşş burayı msn ye çevirmişsiniz diye neymiş anacım topiğin adıyla bağdaşmıyomuşşş beyazda bi güzelll işine gelmediyse gelmezsin dedi lafı ağzına tıkadıııı.. canımm filiz ablamda kibarlığından aaa öyle şey olurmu canım dediii
sabahları tok karnına alınıyor cnmiyi günler herkese, ben elevit kullanıyorum ama bu elevit aç karnına mı tok karnına mı içilmesi gerekiyo.
yardımcı olur musunuz.
evet valla sırıta sırıta çıktım doktordan kaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?