Bebilerinin yolunu gzleyen umutlu Hami ve Anne adaylar

BEBıŞLERıNıN YOLUNU GÖZLEYEN HAMıŞ ADAYLARIMIZ

1 Kumsal..................................( 28 mart )
2 Nesemese.............................. az kaldı inşallah

Allahım bu listedeki bütün herkese en kısa zamanda bebiş versin veeee bir alt listeye geçsin herkes inşallahhhhhh... Bu listede yok olsun artıkın

BEBıŞLERıNıN YOLUNU GÖZLEYEN ANNE ADAYLARIMIZ

1. Yasemink................................36. Haftamızdayız (K) (27 nisan)
2. Beyaz16..................................32. haftamızdayız (K)(18 mayıs)
3. Menzilgülü...............................29. Haftamızdayız (E) (7 Haziran insallah)
4.Ceren.......................................28 haftamızdayız (K) (9 haziran [ceren öyle diyor valla] )
5. Lotuss75.................................28. haftamızdayız (K) (13 haziran)
6. Nur_84....................................25. haftamızdayız(K) (06 temmuz 2009)
7. ıerror.......................................23 . haftamızdayız (K) (27 Temmuz) (Kızçem Benim)
8.Kibele......................................22. haftamizdayız (K) (28 Temmuz)
9.Entelliye .................................21.haftamız (E) (02 ağustos 2009)
10.Htc80....................................14. haftamızdayız (17 Eylül)
11.Katar38038............................13. haftamızdayız (28 eylül)
12.Bulcuk..................................11. haftamızdayız(16 Ekim )
13.Petek09................................14. haftamızdayız (E) (17 eylül) (Prens Geliyooooorrrr)
14.Gcan.................................... 10. Haftamızdayız (12 Ekim )
15.Benssenb...............................6. Haftamızdayız (??)
16.Mavideniz...............................5. Haftamızdayız (15 kasım )
17.Ciğdem..................................9. Haftamızdayız (26 Ekim)
18.Rüzgar Deniz..........................En Yeni Hamişimiz. ınşallah bu kez herşey çok güzel olacak.....

Rabbim bu listedeki herkesede hayırlı evlatlar nasip etsin bir avazda kurtulalım inşallah kızlar

MELEKLERıNE KAVUŞAN TAZE ANNELERıMıZ

1. Karabiberim............................ 8 Mart 2009

Darısı tüm Hamilelerin başına inşallah sağlıkla

Günaydın kızlaaaaaaaar, nasılsınız bakiim? Hafta ortası oldu bile, hafta sonuna 2 gün kaldı... çalışmadan önce farkında bile değildim hafta içi midir, hafta sonu mudur ama şimdi hafta sonunu iple çeker oldum canlarım... şunun şurasında 15 gün oldu insaf diyeceksiniz ama valla girdiğim sınıflar anamdan emdiğim sütü burnumdan getirdi, o yüzden sanki hiç ara vermemişim de hep çalışmışım gibi geliyor... neyse amma şikayet ettim di mi? kaydirigubbakcemile3

aaaaaaaaaaaaa.... sen bizi kandırdın demek, cık cık cık bak hiç yakıştıramadım sana :mymeka: deli kız yaaaaaaaa boşveeeeeeer, ismin ne önemi var? :1hug: şaka bir yana gerçekten bir aile gibi olduk burada :) yalnız bu sıcaklık bu aile gibi olma hissi bu topikte var sadece kızlar, bilmiyorum bir çok topik dolaştım, bu sıcaklığı bulamadım hiçbirinde... neyse boşver ben sana Derya diyeceğim tatlım, ben de çok severim bu ismi sositososito iyi ki varsın ve de buradasın, önemli olan bu canım a.s.
artık doktorunun yakasına yapışma vakti gelmiş de geçiyor bile, bir an önce hallet canım bu işi, ihmale gelmez bu tür şeyler, ayrıca çok da yorma kendini temizlik falan diye

Cereeeeeeeeeeeniiiiiiiiiiiiim nasılsın birtanem? günaydın günışığım :)

günaydın kızlar nasılsınız bakalım bugün?

burcu maşallah bebişin büyümüş annesi demek ikili taramaya gideceksiniz ayy ne güzel cnm yaa hadi gözün aydın diyeyim ...

çigdemcim bak ane güzel korkulacak birşey yok sen yinede kendine çok ama çok dikkat et gerçekten ilk 3 ay önemli bak senin bitirmene fazlada kalmadı.. şimdilerde ne kadar rahat geçirirsen sonraları da iyi oluyormuş doktorum bana bu aralar ne kadar dinlenirsen o kadar iyi demişti.. neyseki korkulacak bir durum çıkmadı şükür..

filiz abla nerdesin yaa demek enişte artık mutfaga sokmuyor seni valla bende son zmanlarda iyice bıraktım gerçi önceden de sagolsun hep yapardı ama bu ara bırak yemek yapmayı bulaşık makinasını boşaltmayı bile gözüm yemiyor...

ben bugünde iyi degilim bulantı ve acayip halsizlik hafifte olsa ara ara baş agrısı ziyaret ediyor....valla evde olan bayanlar bu dönmde inan o kadar şanslısınız ki inan şuanda evde olmak için can atıyorum..

ya beyazcım seni atlamışım gerçi bende bu ara saglıklı şeyler beklemeyin garip bir şekilde fenayım...beyazcım bol su iç akıntı ve idrarla ilgili sıkıntı oldugunda doktorlar hep bunu öneriyor..ama sen yinede tahlillerini ihmal etme ve doktorunu bul bir şekilde nedir ne degildir ögren içimiz rahat etsin..olsun ben sana yine derya diyecem...

günaydın canım darsı sana işallah
şu dönemlerde evde olmak büyük şans gerçekten benimde çok fazla baş ağrım var ama elimden bişey gelmiyor çekiyoruz mecburen

günaydın canım Şeniz evet dün yemek işini eşim üstlendi ama arkasından da ben toparladım ortalığı, ben yapsam bu kadar iş çıkmazdı valla kaydirigubbakcemile3
ayyy bazen ne kadar zor grliyor değil mi iş yapmak? off gerçekten haklısın canımcım, böyle dönemlerde evde oturmak en güzeli valla, işe başladığıma pişman oldum desem yeridir yani

güzelim bu dönemde başağrısı, halsizlik olağan şeylermiş, neden ilk 3 ay izni vermezler iş yerinde yaaaaa :uhm: ne güzel olurdu değil mi kızlar? kaydirigubbakcemile3

valla il üç son üç ay bide doğumdan sonra 6 ay izin versinlerrrr en güzeli benceee kaydirigubbakcemile3

günaydın canım darsı sana işallah
şu dönemlerde evde olmak büyük şans gerçekten benimde çok fazla baş ağrım var ama elimden bişey gelmiyor çekiyoruz mecburen

burcucuuuum kusura bakma bende seni atlamışım, ne güzel haberlerle gelmişsin arkadaşım, darısı bizlerin de başına inşallah ama maviye de dediğim gibi başağrısı bu dönemde normalmiş, o yüzden katlanacağız napalım? :sm_confused: testi bu akşam yaptıracaksın, peki sonuç ne zaman alınıyor hayatım?

Arifem günaydın canım, senin 28 Mart mıydı canım adet tarihin? nasıl hissediyorsun kendini?
günaydın ablacım nasılsın evet 28 mart az kaldı ama bende hiç bi belirti yok önceki aylarda 1hafta önceden başlardı göğüslerim sızlamaya kasıklarımda batma falan bu sefer hiç bişi yok karışığım bende bilmiyorum yani dün kasıklarımda çok şiddetli batmlar oldu bide sanki vajinamın içi acıdı ilk defa böyle oldu ama pek umudum yok galiba yinede sabırla beklicem hayırlısı olsun diyorum düşünmüyorum pek

günaydın canım nasılsın bulantıların varmış yine tuzlu bişiler ye belki bastırır biraz inşallah çabuk geçer

günaydın cerencim nasılsın

Günaydın bitanem iyiyim sen nasılsın gülüm?
Yine yoğunsun biliyorum özletiyorsun valla kendini yaa :çok üzgünüm:

ablaaamm duymamış okumamış olayım bu sözleri hakkatten bu ne şikayet daha dur be zuzum ama hamileliğin ilk dönemleri işte ne kadar sıkıntılı geçiyor değilmi :çok üzgünüm:

Evet burası tam bir aile ortamı bir arkadaşında dediği gibi msn sohbetlerine dönmüş konular ehe ehe kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
Hem senin başka topiklerde ne işin var bakiiimm klava: burdan çıktığını görmiyim abla felan dinlemem ona göre heeee naniknanik

Günaydın mavişşşş bu gündemi kötüsün canım ya umarım uzun sürmez gerçi ben 3 ay diyorum ama sizinki az sürer bir an önce geçer inşallah. Valla bu dönemde herşey ağır geliyor insana yaa ben saçımı bile taramaya üşeniyordum o derece yaniii
neyse dikkat edin kendinize taze hamişlerrrr unutmayınki bu sıkıntılı günler geçicek ve rahata ereceksiniz.....

:roflol: :roflol: :roflol: van minut, van minut... paralı izin olacak amaaaaa yoksa istemem :roflol: :roflol: :roflol: daha da gelmem işe mişe :roflol: :roflol: :roflol:

oldu canım başka arzu isteğin hamilelik süresince ve doğum zamanında hastane masraflarınıda karşılasınmı iş veren kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

Arifem herşeyin hayırlısı tatlım sıkma kendini ve sakın kendinde belirtiler arayıpta beynini bir yerlere odaklandırma boş ver salla gitsin..... Dualarımız seninle tatlım ne zaman yazıldıysa bebeğin o zaman gelicek inşallah....

evet ama bugün boş vericem biraz elimden geldiği kadar burdayım kuzummmmmmmm
ne olsun be cerenci iyiyiz işte çok şükür beklemedeyim :çok üzgünüm:

ilahii kızlar valla güldürdünüz benii ahanda yukarıda sayılanlar olmassa bende gelmem aha ...yahu bizle ygraşacaklarına hadi git sana hepten izin veriyoruz diye kapıyı gösterirler sanırım...yakında görünecek sanki bana öyle hissediyorum...

ayrıca beyazcım çokda yorulmaaa temzilik yapcam derken
2 dk oturup dinleneyim dedim,bu arad size bakayım diye geldim
yormam cnm zzaten istesemde bu koca göbişle çok bişey yapamyıyorumdelikafadulden

sağol cerncim kız unuttum ben onu dur hemen koyim
çatlama meraktana.s
koyup silicem sonra ona göre
daha bebişimin kıyafetlerini koayacktım ama resim çekemedim ki
neyse onlar azcık daha beklesin
haftaya sınavlarım var ondan sonra rapor alıcam okula gitmiycem
o zaman çeker koyarım

yok güzelim kendimi sıkımıyorum belirtide aramıyorum ama bu ay biraz farklı oldu dikkatimi çekti bekleyip görücez hayırlısı allah razı olsun cerencim senden ve dua eden herkesten amiiiiiiiiiiiiiiiiinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

olsun ablacım :1hug:
darısı sizin başınıza işallahhhhhhhhhhhhh:Saruboceq:
evet bu akşam testi yaptırıcam sanırım yarın akşama kadar sonucu çıkıcak
doktor sonucu getirmeye senin gelmene gerek yok eşime sen gel dedi ama ben duramam giderim mutlaka
:roflol: :roflol: :roflol: van minut, van minut... paralı izin olacak amaaaaa yoksa istemem :roflol: :roflol: :roflol: daha da gelmem işe mişe :roflol: :roflol: :roflol:
ee tabiii yok istemeyizz :dilcikar:

bende o kapının gösterilmesini bekliyorum sabırla kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…