Bebilerinin yolunu gzleyen umutlu Hami ve Anne adaylar

evet ama bugün boş vericem biraz elimden geldiği kadar burdayım kuzummmmmmmm
ne olsun be cerenci iyiyiz işte çok şükür beklemedeyim :çok üzgünüm:

evet evet bencede boşver iş iş iş nereye kadar yaa yap yap bitmiyor her gün yenisi çıkıyorr salla gitsin işleri dertleri boşveeeeerrrrr :teytey: :teytey: :teytey:
Canımmm bizde seninle beraber beklemedeyiz tatlımm bakalım neler olucak rabbim hayırlı olanı yaşatsın inşallah..... STRES YOK DİMİ?

kız beyaz sen çok bi dizide oynayan kıza benziyosun
neydi o dizi yaa bulcam şimdi amaa dilimin ucundaaaafisfisfis

kızlar siz baka durun ben elektirk süpürgesini açayım eve birazdan dönerim
nefes nefese kalıyorumda onu yaparkenkaydirigubbakcemile3
sonra dinlenirim
sonra paspas
dr.a gidene kadar o kadar yeter dimi?

heee anladım tamam cicim

allah hepimiziden razı olsun birtanemmmmm

kız cerennnnnnn bak sözümü tutum pcde olanlardan koydum 3 tane
hadi bak bakalım meraklıkaydirigubbakcemile3

hemen bakıyorum dur silme sakın ben baktıktan sonra silersin tamammı kaydirigubbakcemile3

günaydın canım darsı sana işallah
şu dönemlerde evde olmak büyük şans gerçekten benimde çok fazla baş ağrım var ama elimden bişey gelmiyor çekiyoruz mecburen

cnm evet vu dönemler de evde olsak bir şekilde zaman geçer ne bbileyim işte daha çabuk geçiyor aslında ama yatarsın kalkarsın kötü hissettiginde uzanırsın..işte öyle degil maalesef heleki burada benim henüz gebe oldugumu bile bilmiyorlar o yüzden daha dikkatli olmak durumundayım..hani diyemiyorum ya çok kötü bulanım var kusacam falan mecbur katlanıyorsun.

bu dönemde evet baş agrısı halsizlik bulantı normalmiş doktorda söyledi hatta bizim için bunların olması güzel dedi.bulantı başladıgında düşük riskide azalıyormuş...

valla cnm hiç bir şey yemek istemiyor çıakrtacak gibi oluyorum dün akşamda 2 kurabiye yedim yemekten önce sonrada baş agrım fazlalaşınca iştah ta gitti bulantı başladı yemekte bir tek çorba içtim valla kimse ısrar edemedi ye diye yersem bunuda kusarım dedim herkes sustu ..çok komikti valla..

cnm ya evet bende de öyle çok vahim duruma geliyorum bazen..inş fazla sürmez 3 ay 12 hafta yapıyordu dimi bugün hesaplıyordum 6 haftalıgım ooo daha çok var diye.. valla dün gittim cnm çorbamı içip hemen odaya geçtim uzandım karanlıkta hatta uyudum biraz 10 gibi kalktım sonra teyzemleri garaja bırakıp eve gelip hemen duş aldım ancak toparladım valla..

inşallaaaaaaaaaaaah hayatım, umutlanmayalım ama belli de olmaz tabii ki :)
valla eğer hamile olmasaydım bu kadar şikayet etmezdim herhalde diyorum, sabah kalkmak çok zor geldi, hala uykum var, esneyip duruyorum
he valla ödesin tabii... bizden iyisini mi bulacaklar? kaydirigubbakcemile3
aynen öyleeeee :roflol: :roflol: :roflol:
canııııııııııııııım dualarımız tabii ki seninle hayatım merak etme, inşallah sıra sende şimdi :)

valla canım benim sıkıntılar 12 değilde 14 ve 15. haftalara kadar sürmüştü yani 3. ayın başında bitmiyor malesef. Neyse dediğin gibi bunlar iyiye işaretmiş sonuçta içinde bir insan oluşuyor bırakta bu kadar sıkıntısı olsun dimi.....

hamileliğin ilk günleri ne tatlı uykusu oluyor dimi insanın betonun üstüne yatsan kuş tüyü gelir valla o derece mirmirmirmir mesela ben şuan uyumak istiyorum rahat rahat ama nerdeeee ceren hanım izin vermiyor sonuna doğruda böyle bir sıkıntı oluyor işte göbüşümden dönemiyorum hareket edemiyorum birde ceren durup durup bir vuruyor hiiiyyy delikafadulden deyip uyanıyorum uyku kalmıyor az kaldı kuzum sabıırrr azz diyorum kendime kaydirigubbakcemile3

koymuştum ben bayaa bi durdu albümde sonra sildimm
iş yerindeki pcde resim yok anca evde koyabilirim tekrar

evet evet yine koy lütfen :dance: :dance:
hatta bu kez düğün fotolarından koy gıııı boy boy kaydirigubbakcemile3

boşverdim zaten sağol canım benim yok stres falan gayet sakinim çok şükür herşey olucağına varır ben sadece allaha sığınıyorum
güzelim şimdi ekledim bak vardır

şimdi gördüm çok tatlısın maşallah

filiz balacım çok sağol teşekkür ederim evet belli olmaz ama ben pek beklemiyorum

kız beyazz senin yüzün çok tanıdık geliyor bana ama neden acaba?
Bizim bir arkadaş var adı derya ona benzettim sanırsam
yok yok özlemide andırıyorsun sen kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

kıııızz göbişinide çeksene bakalım ne kadar büyümüş zeynep hanım kaydirigubbakcemile3

canım bennniiimmmm doğru diyorsun yaradandan başka kimimiz varki sığınacak takdir ilahi o ne karar kıldıysa o olucak biz elimizden geleni yapalım dilimizden duamızı eksik etmeyelim yeter balım.... Çok umutlanma sen yinede ama karamsarda olma emi gülüm....
Biz her zaman yanındayız biliyorsunnn :dance: :dance:

ben herşeyi oluruna bıraktım artık sadece beklicem bu konuda hiç bişi düşünmek istemiyorum biliyorum cerencim hepinize teşekkür ederim

sağol cnm

çok fenasın kız sen
şimdi çeker koyarım göbişimi
burcu ben görmemişim seni ya
koyunca haber ver bakayım sonra silersina.s.

derya gıı hoş kızmışsın bende birine benzettim ama çıkaramadım... cerencim inş çabuk geçer ne diyeyim.... kumsalım inş hayırlı haberler alırız gülüm bu ayda senden..ama rabbim öncelikle saglıklı ve hayırlısını nasip etsin herşeyin hayırlısı önce geç olsun güç olmasın..onunda bir vakti yazısı var...ama inş seni fazla bekletmeden gelir..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…