- Konu Sahibi Gurbette1anne
-
- #20.161
evet en iyisi kumsalcımm sen kafanı rahat tut :1hug:ben herşeyi oluruna bıraktım artık sadece beklicem bu konuda hiç bişi düşünmek istemiyorum biliyorum cerencim hepinize teşekkür ederim
sağol cnm
çok fenasın kız sen
şimdi çeker koyarım göbişimi
burcu ben görmemişim seni ya
koyunca haber ver bakayım sonra silersina.s.
günaydin arkadaslarrrrrrr hayirli sabahlar
sasirdiniz dimi beni bu saatde görünce
derya gıı hoş kızmışsın bende birine benzettim ama çıkaramadım... cerencim inş çabuk geçer ne diyeyim.... kumsalım inş hayırlı haberler alırız gülüm bu ayda senden..ama rabbim öncelikle saglıklı ve hayırlısını nasip etsin herşeyin hayırlısı önce geç olsun güç olmasın..onunda bir vakti yazısı var...ama inş seni fazla bekletmeden gelir..
sağol cnm
çok fenasın kız sen
şimdi çeker koyarım göbişimi
burcu ben görmemişim seni ya
koyunca haber ver bakayım sonra silersina.s.
günaydin arkadaslarrrrrrr hayirli sabahlar
günaydın canım
evet ne aron bakiim bu saattee senn
buraya mı ekledin göbüşünü ben yine göremiyorum..
kiz ebe gelicek yarim saate o yüzden erken kalkdim ama cok zor oldufenamıyımmmm kiiimmm benmmmiiiiii :çok üzgünüm:
aşk olsun beyazım deryam ggırdınn galbimi :dilcikar:
hadi hadi göbişide görelim haydddiiiiiiii :teytey:
Günaydın cicim nassen?
Evet ya hayırdır senin için bu saat henüzz çooookkk erkennnn ne oldu misafirin felanmı gelicek?
vallaha bende sasirdim alisik degilim bu saatlerde uyanik olmaya ama ebem gelicekkkkkkkkgünaydın gcan hadi bakalım ne işin var senin bu saatte söyle bakem..?
işte koca göbişim
cooookkkkkkkkk güzel masallahhhhh
hoşgeldin gönüllllll
sağol cnm sizlerinde kocaman olmaya başlayacakbeyazcım süper valla göbük Allah nazardan saklasın
kiz ebe gelicek yarim saate o yüzden erken kalkdim ama cok zor oldu
vallaha bende sasirdim alisik degilim bu saatlerde uyanik olmaya ama ebem gelicekkkkkkkk
inşallah canım evet herşeyin hayırlısı amiiiiiiiiiiiiiinnnnnnn sağol canımderya gıı hoş kızmışsın bende birine benzettim ama çıkaramadım... cerencim inş çabuk geçer ne diyeyim.... kumsalım inş hayırlı haberler alırız gülüm bu ayda senden..ama rabbim öncelikle saglıklı ve hayırlısını nasip etsin herşeyin hayırlısı önce geç olsun güç olmasın..onunda bir vakti yazısı var...ama inş seni fazla bekletmeden gelir..
günaydın canım hoşgeldin nasılsıngünaydin arkadaslarrrrrrr hayirli sabahlar
evet en iyisi kumsalcımm sen kafanı rahat tut :1hug:
tamam canım haber veririm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?