Bebilerinin yolunu gzleyen umutlu Hami ve Anne adaylar

işte koca göbişim

kızzz çok büyümemiş göbeğin yada ayakta olduğun için öyle görünüyor maşallah annesi maşallah nazar değmesin tü tü tü

bugün ebe gelcek ya o yüzden bugun zorla erken kalkdim

hay ebeniiinnnnn kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

tam çekemedim kızlar
pc deki kameradan çekmeye çalıştım idare edin artık

idare ettik canım gayet net görünüyor yani hamilesin yastık deeeel o belli kaydirigubbakcemile3

Selam güzeller yerim o göbişi ya maşallah ekranım donup duruyor geçmişi okuyamadım zaten maşallah 3000 e geliyor yani nasılsınız kızlarrr ben bugün kararımı verdim kızlar doğumdan sonra işi bırakıyorum ben bebeğimin tüm evrelerini yaşamak istiyorum 2 sene kendime izin veriyorum 2 sene sonra evime yakın bir yerde elbet bir iş bulurum burdan bıktım uzaklığından her gün 40 km yol yapmaktan bebeği düşünüp stres olmaktan ne yapıcam edicem vs.. şimdi rahatladım dünyanın sonumu ya ev hanımı olcam 2 -3 sene kafamı dinlicem tabi bebeişim izin verirse :) onunla parkları gezicem,denize,lunaparka gidicem babasına süpriz yapıcaz bazen böyle hayallerim var inşallah allahım o günleri yaşatır sağlıkla :Saruboceq:

Selam güzeller yerim o göbişi ya maşallah ekranım donup duruyor geçmişi okuyamadım zaten maşallah 3000 e geliyor yani nasılsınız kızlarrr ben bugün kararımı verdim kızlar doğumdan sonra işi bırakıyorum ben bebeğimin tüm evrelerini yaşamak istiyorum 2 sene kendime izin veriyorum 2 sene sonra evime yakın bir yerde elbet bir iş bulurum burdan bıktım uzaklığından her gün 40 km yol yapmaktan bebeği düşünüp stres olmaktan ne yapıcam edicem vs.. şimdi rahatladım dünyanın sonumu ya ev hanımı olcam 2 -3 sene kafamı dinlicem tabi bebeişim izin verirse :) onunla parkları gezicem,denize,lunaparka gidicem babasına süpriz yapıcaz bazen böyle hayallerim var inşallah allahım o günleri yaşatır sağlıkla :Saruboceq:

yok kız yastık o,inan daha kolay taşınırdısırnaşık şeysırnaşık şey
çok fazla büyümedi cnm
sanırım iç karnım büyükmüş
birazda sivri oğlun olacak diyorlar
biz baktırdık kız diyorum hala ısrar edenler var:roflol::roflol:
gülüyorum sadece

bizim burda almanyada dogum öncesi ve sonrasi ebe gelir eve ve dogum hakkinda konusur doguma hazirlar bebisde oldunda yikamaya tartmaya gelir.
bugün sadece tanisma olucak birde sigorta icin konusulcak

hım bizde doğum öncesinde sen sağlık ocağına gidip bilgi alıyorsun
sonrasında onlar eve geliyorlarmış
ama orda sistem dah güzel:lepi:

Canımmm günaydın hoş geldinnnnnn nasılsın?
Hayırdır ne olduda böyle bir karar aldın tatlım? Gerçi aldığın kararda çok güzel yaneee keşke hepimizin elinde böyle fırsatlar olsada dediklerini bizlerde yapabilsek :çok üzgünüm: inşallah rabbim o günleri göstersin şekerim sağlıkla sıhhatle......

beyazcım göbüşün çok güzel maşallah allah nazarlardan saklasın
sağol canım benim
inş en kısa zamanda güzel haberler almak dileğiyle cnm senden
düşükten sonra çok üzülüyordum
neden hamile kalamıyorum diye
her ay hep hüsrandı
hiç beklemediğim anda geldi bebeğim hiç ihtimal vermediğim zamanda
eminm ki seninde öyle olacak cnm

sağol cnm benim,teşekkürler
bende öyle 2 yaşına kadar kendim bakmak istiyorum bebeğime bakalım kısmet artık
zeka gelişimi 2 yaşına kadar olduğu için kendim bakıp büyütmrk istiyorum ama maddiyat işte ne gösteriri bilinmez

evet canım kesinlikle doğru diyorsun yastık olaydı taşıması daha kolay olurdu neyse minikler duymasın şimdi gücenirler heee :çok üzgünüm:
Valla benimde göbek öne doğru olduğu için bazıları erkek diyor bende gülüp geçiyorum senin gibi ben biliyorumki kııızzz kaydirigubbakcemile3

işallah gerçek olur düşündüklerin canım
bende bırakmayı göze alabilsem 1 sene en azından bakalım hayırlısı olsun artık

sssss ebeme laf yokkkkkkk heeeeeeeeee:roflol:

ben yine kalkıyorum pc başından
çamaşırları asayım
bide evdeyken kendi temizliğimi yapayım bugün
ne olur ne olmaz
dr.a gidilecek nasıl olsa
gerçi bakmaz ya
içim rahat olsun di mi?
birazdan dönerim diyecem ama inş dönebilirm
göbekle çok zor oluyor bişey görünmüyor yaw
akşam tırnaklarımı keseyim dedim
bir daha ayaklarıdakileri kendim kesemem sanırım
eşimin ellerinden öperkaydirigubbakcemile3

Canım benim hoşbuldum iyiyim canım sağol sen nasılsın cerenim nasıl annesi Bu işten ayrılma meselesini hamile kalmadan önce bile düşünüyordum gelgitler yaşıyordum karasızlık kadar kötü bir şey yok dün bebeğimi görünce duygulandım daha 2,5 santimcik büyümek için çabalıyor tutunmak için uğraşıyor ben şimdiden böyle oldum doğunca hiç daynamıcam belli oldu Allaha şükür mecburiyetimde yok ilk yıllarını kaçırmak istemedim imkan varken kullanmak istedim Alkah büyük sıkılırsam elbet bir kapı açar zaten burada çalışmak istemiyorum geri gel deselerde istemiyorum burayı çok sıkıldım ve mutsuzum keyif almıyorum yani kendimi dinledim içimden gelen sese kulak verdim bir de bebişime tabiki evimide yaşayaşamadım hiç hem evimin keyfine varayım hemde bebeğimin diyorum iyi yada kötü sonuçlarına katlanıcam artık ama bebek olunca sıkılmam gibime geliyor hayırlısı bakalım

al bendende o kadar ikimiznde meselk aynı galibaaaa
umarım hayırlı güsel işler buluruz ilerde

çok tatlısın ya o halini canlandırıdm gözümde tırnaklarına uzanmaya çalışırken :) sevimli sevimli ama zorlama sakın kendini bırak eşin yardım etsin hiç zorlama sakın diğer temizliğide dikkat et aman
kizlar geldiii sonra yazarim

Hemşerimm bizede haber ver olur mu? Ebeye söyle çok yormasın seni deki bir Türk dünyaya bedel ona göre de ben doğururum sen merak etme ebe hanım de :roflol:

beyazcım gördüm göbüşü maşşallah tşk ederim attlım koydugun için diger tarafga..darısı bizlere inş.. çigdem güzel karar almışsın hayırlısı olsun..zaten imkanın varsa bende fazla düşünmezdim ama imkan kısıtlı olunca işte tıkanıp kalıyorsun..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…