- Konu Sahibi Gurbette1anne
-
- #20.181
işte koca göbişim
bugün ebe gelcek ya o yüzden bugun zorla erken kalkdim
tam çekemedim kızlar
pc deki kameradan çekmeye çalıştım idare edin artık
ebe mi gelecek neden kız gönül?
heee dünkü bahsettigin ebe gelip bilgi verecekti dimi sana bak balım sürekli sor emi yaz istersen soruları gelince unutmayasın..
yok kız yastık o,inan daha kolay taşınırdısırnaşık şeysırnaşık şeykızzz çok büyümemiş göbeğin yada ayakta olduğun için öyle görünüyor maşallah annesi maşallah nazar değmesin tü tü tü
hay ebeniiinnnnn kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
idare ettik canım gayet net görünüyor yani hamilesin yastık deeeel o belli kaydirigubbakcemile3
bizim burda almanyada dogum öncesi ve sonrasi ebe gelir eve ve dogum hakkinda konusur doguma hazirlar bebisde oldunda yikamaya tartmaya gelir.
bugün sadece tanisma olucak birde sigorta icin konusulcak
Selam güzeller yerim o göbişi ya maşallahekranım donup duruyor geçmişi okuyamadım zaten maşallah 3000 e geliyor yani nasılsınız kızlarrr ben bugün kararımı verdim kızlar doğumdan sonra işi bırakıyorum ben bebeğimin tüm evrelerini yaşamak istiyorum 2 sene kendime izin veriyorum 2 sene sonra evime yakın bir yerde elbet bir iş bulurum burdan bıktım uzaklığından her gün 40 km yol yapmaktan bebeği düşünüp stres olmaktan ne yapıcam edicem vs.. şimdi rahatladım dünyanın sonumu ya ev hanımı olcam 2 -3 sene kafamı dinlicem tabi bebeişim izin verirse :) onunla parkları gezicem,denize,lunaparka gidicem babasına süpriz yapıcaz bazen böyle hayallerim var inşallah allahım o günleri yaşatır sağlıkla :Saruboceq:
sağol canım benimbeyazcım göbüşün çok güzel maşallah allah nazarlardan saklasın
Selam güzeller yerim o göbişi ya maşallahekranım donup duruyor geçmişi okuyamadım zaten maşallah 3000 e geliyor yani nasılsınız kızlarrr ben bugün kararımı verdim kızlar doğumdan sonra işi bırakıyorum ben bebeğimin tüm evrelerini yaşamak istiyorum 2 sene kendime izin veriyorum 2 sene sonra evime yakın bir yerde elbet bir iş bulurum burdan bıktım uzaklığından her gün 40 km yol yapmaktan bebeği düşünüp stres olmaktan ne yapıcam edicem vs.. şimdi rahatladım dünyanın sonumu ya ev hanımı olcam 2 -3 sene kafamı dinlicem tabi bebeişim izin verirse :) onunla parkları gezicem,denize,lunaparka gidicem babasına süpriz yapıcaz bazen böyle hayallerim var inşallah allahım o günleri yaşatır sağlıkla :Saruboceq:
yok kız yastık o,inan daha kolay taşınırdısırnaşık şeysırnaşık şey
çok fazla büyümedi cnm
sanırım iç karnım büyükmüş
birazda sivri oğlun olacak diyorlar
biz baktırdık kız diyorum hala ısrar edenler var:roflol::roflol:
gülüyorum sadece
hım bizde doğum öncesinde sen sağlık ocağına gidip bilgi alıyorsun
sonrasında onlar eve geliyorlarmış
ama orda sistem dah güzel:lepi:
inşallah canım evet herşeyin hayırlısı amiiiiiiiiiiiiiinnnnnnn sağol canım
günaydın canım hoşgeldin nasılsın
bende öyle yapıyorum canımm
kızzz çok büyümemiş göbeğin yada ayakta olduğun için öyle görünüyor maşallah annesi maşallah nazar değmesin tü tü tü
hay ebeniiinnnnn kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
idare ettik canım gayet net görünüyor yani hamilesin yastık deeeel o belli kaydirigubbakcemile3
Canımmm günaydın hoş geldinnnnnn nasılsın?
Hayırdır ne olduda böyle bir karar aldın tatlım? Gerçi aldığın kararda çok güzel yaneee keşke hepimizin elinde böyle fırsatlar olsada dediklerini bizlerde yapabilsek :çok üzgünüm: inşallah rabbim o günleri göstersin şekerim sağlıkla sıhhatle......
Canım benim hoşbuldum iyiyim canım sağol sen nasılsın cerenim nasıl annesi Bu işten ayrılma meselesini hamile kalmadan önce bile düşünüyordum gelgitler yaşıyordum karasızlık kadar kötü bir şey yok dün bebeğimi görünce duygulandım daha 2,5 santimcik büyümek için çabalıyor tutunmak için uğraşıyor ben şimdiden böyle oldum doğunca hiç daynamıcam belli oldu Allaha şükür mecburiyetimde yok ilk yıllarını kaçırmak istemedim imkan varken kullanmak istedim Alkah büyük sıkılırsam elbet bir kapı açar zaten burada çalışmak istemiyorum geri gel deselerde istemiyorum burayı çok sıkıldım ve mutsuzum keyif almıyorum yani kendimi dinledim içimden gelen sese kulak verdim bir de bebişime tabiki evimide yaşayaşamadım hiç hem evimin keyfine varayım hemde bebeğimin diyorum iyi yada kötü sonuçlarına katlanıcam artık ama bebek olunca sıkılmam gibime geliyor hayırlısı bakalım
çok tatlısın ya o halini canlandırıdm gözümde tırnaklarına uzanmaya çalışırken :) sevimli sevimli ama zorlama sakın kendini bırak eşin yardım etsin hiç zorlama sakın diğer temizliğide dikkat et amanben yine kalkıyorum pc başından
çamaşırları asayım
bide evdeyken kendi temizliğimi yapayım bugün
ne olur ne olmaz
dr.a gidilecek nasıl olsa
gerçi bakmaz ya
içim rahat olsun di mi?
birazdan dönerim diyecem ama inş dönebilirm
göbekle çok zor oluyor bişey görünmüyor yaw
akşam tırnaklarımı keseyim dedim
bir daha ayaklarıdakileri kendim kesemem sanırım
eşimin ellerinden öperkaydirigubbakcemile3
kizlar geldiii sonra yazarim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?