E
EU2
Ziyaretçi
- Konu Sahibi Gurbette1anne
-
- #20.841
Evet ya bu saatlerde çok tatlı bir uyku geliyor bana:bbo:kızlar durulduk herkese bi ağırık çöktü anlaşılan mirmirmirmir
dün gece üst kat komşumuz karı koca gece 2 'de kavga etmeye başladılar o saatte ne kavgasıysa uyuyamadık tabi şimdi çıkıyor acısı üff uykum var gözlerim kapanıyor
ben ders çalışıyorum bu kpssyi çıkaranın.......................
dün gece üst kat komşumuz karı koca gece 2 'de kavga etmeye başladılar o saatte ne kavgasıysa uyuyamadık tabi şimdi çıkıyor acısı üff uykum var gözlerim kapanıyor
Kızlarr nirdesiniz yaaa çıkın ortaya uyucam kalıcam valla işte yok zaten.
Evimde olmayı çokisterdim şu an P.T.T(pijama,terlik,televizyon) yapmayı
malesef bıktım ya bu kadar gürültücü insanlar görmedim birbirlerini sevselerde gürültü dövselerde gürültü of of herşeylerini duymak zorundamıyız insan biraz düşünceli olur
malesef bıktım ya bu kadar gürültücü insanlar görmedim birbirlerini sevselerde gürültü dövselerde gürültü of of herşeylerini duymak zorundamıyız insan biraz düşünceli olur[/QUOT
Uyarın bence bebek olunca daha da zor olur duvarlarda ince galiba sizin bizimkilerde öle çok kötü oluyo maalesef
ohhh Allah yardımcın olsun, geçen yaz benim yan komşum 2 haftalık evliyken başladı dayak yemeye kocasından, Kasım gibi taşındılar haftada 2 defa yiyordu dayağı gecenin 2'sinde 3'ünde... hala yiyordur herhalde gittiği yerde... düşünce nerdeeeee bu insanlarda, kendilerine saygıları yok ki başkalarına saygıları olsun canım
hoşgeldinnna.s.geldim kızlar, geçmişi hiç okumadım, o yüzden herhangi bir gelişme var mı yok mu bilmiyorum, bana bir şey sorduysanız ve cevap vermediysem okumadığım içindir, bilginize arz olunur
koy koy bende sabırsızlıkla bekliyor olacağımkızlar ilaydamın cicişlerini albüm olarak koydum oyuncaklarınıda çekip koyacam birazdan
Seni çok iyi anlıyorum canım keşke kaçta çıkıyorsun işten çok varmı eve gitmene
çiğdem ben saat 7,30 da çıkıyorum senağlama beni düşün mutlu ol diyeceğim sana
2 haftalıkkenmi allah korusun yazık ya doğru söylüyorsun saygısız bu insanlar
Çiğdemcim bu gidişle uyaracağız galiba inşalalh umursarlar yoksa işimiz var of of
malesef bıktım ya bu kadar gürültücü insanlar görmedim birbirlerini sevselerde gürültü dövselerde gürültü of of herşeylerini duymak zorundamıyız insan biraz düşünceli olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?