Bebilerinin yolunu gzleyen umutlu Hami ve Anne adaylar

kızlar durulduk herkese bi ağırık çöktü anlaşılan mirmirmirmir
Evet ya bu saatlerde çok tatlı bir uyku geliyor bana:bbo:
dün gece üst kat komşumuz karı koca gece 2 'de kavga etmeye başladılar o saatte ne kavgasıysa uyuyamadık tabi şimdi çıkıyor acısı üff uykum var gözlerim kapanıyor

ben erkenden uyudum ama gene uykum var eşimde artık hep uyuyorsun bu bebek seni çok uyutuyor deyip duruyor napayım elimde değil hele evdeyse dayanamıyorum küt gidiyorum bu akşam aşkı memnu var umarım sonuna kadar izleyebilirim heyecanlı bölüm çünkü fisfisfis

dün gece üst kat komşumuz karı koca gece 2 'de kavga etmeye başladılar o saatte ne kavgasıysa uyuyamadık tabi şimdi çıkıyor acısı üff uykum var gözlerim kapanıyor

aaaa sendedemi aynı dert var kızzz benimkilerin sessiz oldukları zaman anca evde olmadıkarı zaman oda hiç olmuyo sürekli kavga dövüş

Kızlarr nirdesiniz yaaa çıkın ortaya uyucam kalıcam valla işte yok zaten.
Evimde olmayı çokisterdim şu an P.T.T(pijama,terlik,televizyon) yapmayı

malesef bıktım ya bu kadar gürültücü insanlar görmedim birbirlerini sevselerde gürültü dövselerde gürültü of of herşeylerini duymak zorundamıyız insan biraz düşünceli olur

geldim kızlar, geçmişi hiç okumadım, o yüzden herhangi bir gelişme var mı yok mu bilmiyorum, bana bir şey sorduysanız ve cevap vermediysem okumadığım içindir, bilginize arz olunur

kızlar ilaydamın cicişlerini albüm olarak koydum oyuncaklarınıda çekip koyacam birazdan

malesef bıktım ya bu kadar gürültücü insanlar görmedim birbirlerini sevselerde gürültü dövselerde gürültü of of herşeylerini duymak zorundamıyız insan biraz düşünceli olur

ohhh Allah yardımcın olsun, geçen yaz benim yan komşum 2 haftalık evliyken başladı dayak yemeye kocasından, Kasım gibi taşındılar haftada 2 defa yiyordu dayağı gecenin 2'sinde 3'ünde... hala yiyordur herhalde gittiği yerde... düşünce nerdeeeee bu insanlarda, kendilerine saygıları yok ki başkalarına saygıları olsun canım

2 haftalıkkenmi allah korusun yazık ya doğru söylüyorsun saygısız bu insanlar
Çiğdemcim bu gidişle uyaracağız galiba inşalalh umursarlar yoksa işimiz var of of

geldim kızlar, geçmişi hiç okumadım, o yüzden herhangi bir gelişme var mı yok mu bilmiyorum, bana bir şey sorduysanız ve cevap vermediysem okumadığım içindir, bilginize arz olunur
hoşgeldinnna.s.

kızlar ilaydamın cicişlerini albüm olarak koydum oyuncaklarınıda çekip koyacam birazdan
koy koy bende sabırsızlıkla bekliyor olacağım

Seni çok iyi anlıyorum canım keşke kaçta çıkıyorsun işten çok varmı eve gitmene

normalde 17:30 da çıkılıyor ben erkenden kaçıyorum çoğu zaman beş gibi yani nefretle bakan gözleri görmezden görüp çıkıyorum yerim itibariyle bu konuda biraz rahatlığım var patron bir şey demiyor olmadığında erken çıktığımı biliyor bende çıkıyorum iş yok zaten üffss az kaldı bebek doğsun yolcudur abbas bağlasan durmaz

merhaba kızlar ben 12+1 haftalık hamileyim doktorum hala ikili test yapmadı ...
06 nisanda kontrolüm var o zamanda 13+5 olacağız..neden istemedi acaba 14.haftaya kadar yapılması gerekli değilmi .bilginiz varmı lütfen

2 haftalıkkenmi allah korusun yazık ya doğru söylüyorsun saygısız bu insanlar
Çiğdemcim bu gidişle uyaracağız galiba inşalalh umursarlar yoksa işimiz var of of

valla öyle, gerçekten Allah korusun, bütün yaz çektik bunlardan, çok kötüydü gerçekten, insanın kendi huzuru da kaçıyor.

hoşbulduk çiğdemcim :1hug:

kızlar birazdan 10TM'ye derse gireceğim, hadi gelin bana yardıma, son saatte bunlar beni delirtir şimdi senağlama

bizim de eski oturdugumuz yerde üstte vardı öyle aman ben tırsardım kadının çıglıgından ... ceren nerde bakayım sesi çıkmıyor..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…