Bebilerinin yolunu gzleyen umutlu Hami ve Anne adaylar

günaydin canolar nasilsiniz
ben iyiyim uyudum kalkdim
Uykucu uykucu gün bitti ayol

kızlar benim göğüslerim kaşınmaya başladı kremlenme zamanımız mı geliyor yoksaaa fisfisfis
ya benimkilerde kaşınıyo kimse yokken elimi daldırıveriyorum haşır haşır kaşıyorum ama uçlarını kaşıması zor oluyor garmastan diye bir krem duydum sürün diyorlar ama bilmiyorum sadece duydum ben çatlamasından çokkorkuyorum bir arkadaşımın doğumdan sonra çatlamış doğumda bile böyle acı çekmedim dedi bana kanlı kanlı mezirmiş bebeğini mecbur çok geç iyileşmiş ben bu yüzden çok tırsıyorum Allah memişlerimizi çatlatmasın kızlar ya süt vericez miniklere daha ya

valla evde olsam bende uyurdum kesin kalkıp kahvatı yapıp bida yatardım mirmirmirmir

uyu canım bol bol hazır uyyabiliyoken tadını çıkarr

ya ben de hep uyumak istiyorum ne olcek bu halimiz

oo emzirme olayı zaten kabusum benim canı acımadan emziren duymadım henüzzz delikafadulden

kumsalcım sağol.iyiym sen nasılsın?kız olsun çok istiyordum ilkide erkekti ama rabbim bunu uygun görmüş.senden ne haber?

bayadır uğramıyodun iyi olduğuna sevindim canım olsun sağlıklı olsun varsın erkek olsun
bende iyiyim çok şükür çalışıyoruz .bende beklemedeyim allahın izniyle cumartesi günü adet günüm bakalım hayırlısı bidakine kız olur belki yerimseniben

sorma hemserim ya vallaha bitdigün

nur_84 kullanıcısından alıntı
battaniyemiz bitti inş ekleyebilirsem resmini koyacam buraya

Evet evet ekle merak ettim bende çok ..

bu kuzucuğumun battaniyesi teyzeleri

nur çok güzel canım ya meleğin onun içinde dahada bir rahat uyur annesi ne güzel gözüküyor pufidik pufidik ben daha bbeişie hiç birşey almadım :1no2: cinsiyeti belli olsun diye bekliyorum çoközeniyorum hazırlık yapanlara :çok üzgünüm:

çok sağol canım bende çok şey almak istiyorum kuzucuğuma ama diğer ayı bekliyorum

balarim ben cikiyorum günü bitirmeden bi disari cikayim
esimle alisverise gidicez.
gele bilirsem gelirim hepiniz allaha emanet olun hepinizi kucakla öpüyorum

ultrasonda uyyodu uyyodu zaten kımıl kımıl olurya bir iki defa sağ sol yaptı sonra bi köşede sızdı çocuk kaydirigubbakcemile3

delii ya kendisine benzetti çocuğuda uyuklluyor demek hep sen uğraşırsın valla büyüdüğünde kız okula geç kalır işe geç kalır hep uyur mirmirmirmir kaydirigubbakcemile3

hatunlar ben çıkıyorum evden
görürşürzzzzŞeniz

kendine iyi bak beyaz güzel haberlerle gel bekliyoruz :a015:

haaaa ne bilim genel olarak düşündüm birdenn fisfisfis

bizi düşünme sen
bi sabahları kalkıp mirmirmirmir
kuru ekmeğimizi yiyip işini yolunu tutarız :çok üzgünüm:

çatlak karı duygu sömürüsü yapmaa :mymeka:

ay allah korusun
kiz benim uykum felan hic kacmaz herhalde bende bu uyku varken

yinede uyurum diyorsun yani kaydirigubbakcemile3

oo emzirme olayı zaten kabusum benim canı acımadan emziren duymadım henüzzz delikafadulden

ayy eveeetttttt delikafadulden benim göğüsler zaten acaip hassas birde emzirme döneminde dahada hassas olucak cerende sanırım aç kalıcak senağlama

bu kuzucuğumun battaniyesi teyzeleri

nurr çok şirin duruyor kız yumuşacık canım benim iyi günlerde kullanın inşallat tatlım...

balarim ben cikiyorum günü bitirmeden bi disari cikayim
esimle alisverise gidicez.
gele bilirsem gelirim hepiniz allaha emanet olun hepinizi kucakla öpüyorum

Güle güle gönülll :a015:

Hatuna bakın yaa uyludan kalktı kahvaltınızı yaptı üzerini giyindi ve çıktı gezmelere gidiyor ohhh ne ala memleket vallaa kaydirigubbakcemile3

BEBİŞLERİNİN YOLUNU GÖZLEYEN HAMİŞ ADAYLARIMIZ

1 Kumsal..................................( 28 mart )
2 Nesemese.............................. az kaldı inşallah

Allahım bu listedeki bütün herkese en kısa zamanda bebiş versin veeee bir alt listeye geçsin herkes inşallahhhhhh... Bu listede yok olsun artıkın

BEBİŞLERİNİN YOLUNU GÖZLEYEN ANNE ADAYLARIMIZ

1. Yasemink................................36. Haftamızdayız (K) (27 nisan)
2. Beyaz16..................................33. haftamızdayız (K)(18 mayıs)
3. Menzilgülü...............................30. Haftamızdayız (E) (7 Haziran insallah)
4.Ceren.......................................28 haftamızdayız (K) (9 haziran [ceren öyle diyor valla] )
5. Lotuss75.................................28. haftamızdayız (K) (13 haziran)
6. Nur_84....................................25. haftamızdayız(K) (06 temmuz 2009)
7. İerror.......................................23 . haftamızdayız (K) (27 Temmuz) (Kızçem Benim)
8.Kibele......................................22. haftamizdayız (K) (28 Temmuz)
9.Entelliye .................................21.haftamız (E) (02 ağustos 2009)
10.Htc80....................................14. haftamızdayız (17 Eylül)
11.Katar38038............................13. haftamızdayız (28 eylül)
12.Bulcuk..................................12. haftamızdayız(16 Ekim )
13.Pembeinci.............................12. Haftamızdayız (13 Ekim)
14.Petek09................................14. haftamızdayız (E) (17 eylül) (Prens Geliyooooorrrr)
15.Gcan.................................... 10. Haftamızdayız (12 Ekim )
16.Benssenb...............................6. Haftamızdayız (??)
17.Mavideniz...............................6. Haftamızdayız (15 kasım )
18.Ciğdem..................................9. Haftamızdayız (26 Ekim)
19.Rüzgar Deniz..........................En Yeni Hamişimiz. İnşallah bu kez herşey çok güzel olacak.....

Rabbim bu listedeki herkesede hayırlı evlatlar nasip etsin bir avazda kurtulalım inşallah kızlar

MELEKLERİNE KAVUŞAN TAZE ANNELERİMİZ

1. Karabiberim............................ 8 Mart 2009

Darısı tüm Hamilelerin başına inşallah sağlıkla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…