E
EU2
Ziyaretçi
- Konu Sahibi Gurbette1anne
-
- #20.801
Uykucu uykucu gün bitti ayolgünaydin canolar nasilsiniz
ben iyiyim uyudum kalkdim
ya benimkilerde kaşınıyo kimse yokken elimi daldırıveriyorum haşır haşır kaşıyorum ama uçlarını kaşıması zor oluyor garmastan diye bir krem duydum sürün diyorlar ama bilmiyorum sadece duydum ben çatlamasından çokkorkuyorum bir arkadaşımın doğumdan sonra çatlamış doğumda bile böyle acı çekmedim dedi bana kanlı kanlı mezirmiş bebeğini mecbur çok geç iyileşmiş ben bu yüzden çok tırsıyorum Allah memişlerimizi çatlatmasın kızlar ya süt vericez miniklere daha yakızlar benim göğüslerim kaşınmaya başladı kremlenme zamanımız mı geliyor yoksaaa fisfisfis
valla evde olsam bende uyurdum kesin kalkıp kahvatı yapıp bida yatardım mirmirmirmir
uyu canım bol bol hazır uyyabiliyoken tadını çıkarr
haaaa ne bilim genel olarak düşündüm birdenn fisfisfis
bizi düşünme sen
bi sabahları kalkıp mirmirmirmir
kuru ekmeğimizi yiyip işini yolunu tutarız :çok üzgünüm:
Uykucu uykucu gün bitti ayol
ya benimkilerde kaşınıyo kimse yokken elimi daldırıveriyorum haşır haşır kaşıyorum ama uçlarını kaşıması zor oluyor garmastan diye bir krem duydum sürün diyorlar ama bilmiyorum sadece duydum ben çatlamasından çokkorkuyorum bir arkadaşımın doğumdan sonra çatlamış doğumda bile böyle acı çekmedim dedi bana kanlı kanlı mezirmiş bebeğini mecbur çok geç iyileşmiş ben bu yüzden çok tırsıyorum Allah memişlerimizi çatlatmasın kızlar ya süt vericez miniklere daha ya
ya ben de hep uyumak istiyorum ne olcek bu halimiz
kumsalcım sağol.iyiym sen nasılsın?kız olsun çok istiyordum ilkide erkekti ama rabbim bunu uygun görmüş.senden ne haber?
Uykucu uykucu gün bitti ayol
ya benimkilerde kaşınıyo kimse yokken elimi daldırıveriyorum haşır haşır kaşıyorum ama uçlarını kaşıması zor oluyor garmastan diye bir krem duydum sürün diyorlar ama bilmiyorum sadece duydum ben çatlamasından çokkorkuyorum bir arkadaşımın doğumdan sonra çatlamış doğumda bile böyle acı çekmedim dedi bana kanlı kanlı mezirmiş bebeğini mecbur çok geç iyileşmiş ben bu yüzden çok tırsıyorum Allah memişlerimizi çatlatmasın kızlar ya süt vericez miniklere daha ya
ya ben de hep uyumak istiyorum ne olcek bu halimiz
nur çok güzel canım ya meleğin onun içinde dahada bir rahat uyur annesi ne güzel gözüküyor pufidik pufidik ben daha bbeişie hiç birşey almadım :1no2: cinsiyeti belli olsun diye bekliyorum çoközeniyorum hazırlık yapanlara :çok üzgünüm:
ultrasonda uyyodu uyyodu zaten kımıl kımıl olurya bir iki defa sağ sol yaptı sonra bi köşede sızdı çocuk kaydirigubbakcemile3
hatunlar ben çıkıyorum evden
görürşürzzzzŞeniz
haaaa ne bilim genel olarak düşündüm birdenn fisfisfis
bizi düşünme sen
bi sabahları kalkıp mirmirmirmir
kuru ekmeğimizi yiyip işini yolunu tutarız :çok üzgünüm:
ay allah korusun
kiz benim uykum felan hic kacmaz herhalde bende bu uyku varken
oo emzirme olayı zaten kabusum benim canı acımadan emziren duymadım henüzzz delikafadulden
balarim ben cikiyorum günü bitirmeden bi disari cikayim
esimle alisverise gidicez.
gele bilirsem gelirim hepiniz allaha emanet olun hepinizi kucakla öpüyorum
teşekkür ederiz gülçin teyzesi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?