- Konu Sahibi Gurbette1anne
-
- #20.821
Hoşçakal canım tabi çık hava al azıcık ya evde uyu uyu olmaz öyle harekette lazım görüşürüz canım a.s.balarim ben cikiyorum günü bitirmeden bi disari cikayim
esimle alisverise gidicez.
gele bilirsem gelirim hepiniz allaha emanet olun hepinizi kucakla öpüyorum
delii ya kendisine benzetti çocuğuda uyuklluyor demek hep sen uğraşırsın valla büyüdüğünde kız okula geç kalır işe geç kalır hep uyur mirmirmirmir kaydirigubbakcemile3
kendine iyi bak beyaz güzel haberlerle gel bekliyoruz :a015:
çatlak karı duygu sömürüsü yapmaa :mymeka:
yinede uyurum diyorsun yani kaydirigubbakcemile3
ayy eveeetttttt delikafadulden benim göğüsler zaten acaip hassas birde emzirme döneminde dahada hassas olucak cerende sanırım aç kalıcak senağlama
nurr çok şirin duruyor kız yumuşacık canım benim iyi günlerde kullanın inşallat tatlım...
uyku böcüğü bu saatte kalkılırmı beeeeee akşam oldugünaydin canolar nasilsiniz
ben iyiyim uyudum kalkdim
iyi dersler ablacımdrese gidiyorum kızlar, sonra görüşürüz :)
tebrik ederim allah kucağına almayıda nasip etsinmerhaba kızlar bende 4 gün önce test yaptım hamileyim doktora gittim orda tabi bidaha test yine pozitif doktor folbiol verdi bebiş için olduğunu biliyorumda gelişimi felan başka ne işe yarıyo bu folikasit
evet canım artık buyüdüğü için kaşıntı yapıyo bence hemen başlakızlar benim göğüslerim kaşınmaya başladı kremlenme zamanımız mı geliyor yoksaaa fisfisfis
hamileliktendir canım geçersorma ya ölü gibi yatiyorum kasima birsey gelse hiiiiiiccc haberim olmicak
bi cözüm bulmaliyim artik bu yuykuya
tamam görüşürüz güzel haberlerle gelhatunlar ben çıkıyorum evden
görürşürzzzzŞeniz
iyiyim canıım sen nasılsınkumsalcim nasilsin tatlim??
nurrr çok güzel bayıldım yumuşacık duruyor allah güle güle kullanmayı nasip etsin
Hoşçakal canım tabi çık hava al azıcık ya evde uyu uyu olmaz öyle harekette lazım görüşürüz canım a.s.
Allah korusun ceren ya aç kalmasın yavrucak emer o bir şekilde kanlı manlı idare edicez artık ama önlemi varsa bu işin önlemini alsak deneyimli birileri yokmu ya başka yere giripte soramıyom malum yolarsınlaelaelaelaelae beni diye mecbur senden cevap bekliyorum sayın profesörümüz,britanicamız :ecrin_bebek::ecrin_bebek:
geldim ya maşallah sohbette bolmış..bizimde nette sorun vardı birde geçmişi okumaya dalınca ancak gelebildim..her zmanki gibi nurun ekledigin göremedim malum ben birçok şeyi göremiyorum ..aman ben bir iyi iken bir kötü oluyorum ama en büyük korkum baş agrısı ne bileyim mide için birşey yapılabilir kanısındayım zaten yorgunluga halsizlige birşey yapamam... .
sağol canım ya çok iyiyse bende alayım dursun kenarda zaten çatlak kremi alıcaktım bu hafta onuda alayımda elimin altında olsun kaydirigubbakcemile5aşk olsun kuzum ya deme öyle kendimi kötü hissedicem sonra hee...
Valla göğüs kremi varmış ben araştırdım Lansinoh Lanolin diye bir krem tecrübeli anneler bunu kullanmışlar doğumdan bir ay önce göğüs ucuna sürmeye başlamışlar birde doğumdan sonra emzirme döneminde işte emzirdikten sonra sürülüyormuş. Valla kullananlar çok memnun kesinlikle alın tavsiye ederiz diyorlar doktorlarda öneriyor. Bu yüzden ben bunu alıp kullanıcam bakalım inşallah faydasını görürüm. Uçları çatlatmadan önlem almak gerek...
mide için şurup falan veriyorlar doktorunla bir konuşsan böylede çok zor oluyor sana canım ya üzülüyoruz okudukçageldim ya maşallah sohbette bolmış..bizimde nette sorun vardı birde geçmişi okumaya dalınca ancak gelebildim..her zmanki gibi nurun ekledigin göremedim malum ben birçok şeyi göremiyorum ..aman ben bir iyi iken bir kötü oluyorum ama en büyük korkum baş agrısı ne bileyim mide için birşey yapılabilir kanısındayım zaten yorgunluga halsizlige birşey yapamam... .
kataaaaaaaaaaaarrrrrrrrrrrrrrr nerdesiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiinnnnnnnnnnnnnnnnn
verdiğim saat çoktan doldu buraya gel çabuuuuuuuuuuukkkkkkkkkk kaydirigubbakcemile
cerencim evet baş agrısı olmasında gerisi bir şekilde halledilir... çigdemcim ilaç verdi bana bulantı için,ama bana çok mecbur kalmadıkça içme dedi ki genelde okuyorum hemen içmek iyi degilmiş pazar günkünden çok daha iyi haldeyim şükür o yzüden tutarım kendimi ama fazlalaşırsa alırım mecbur olmadı doktora heber veririm sonrası zaten serum biliyorsun.. inş onlara gerek kalmazz..
cerencim evet baş agrısı olmasında gerisi bir şekilde halledilir... çigdemcim ilaç verdi bana bulantı için,ama bana çok mecbur kalmadıkça içme dedi ki genelde okuyorum hemen içmek iyi degilmiş pazar günkünden çok daha iyi haldeyim şükür o yzüden tutarım kendimi ama fazlalaşırsa alırım mecbur olmadı doktora heber veririm sonrası zaten serum biliyorsun.. inş onlara gerek kalmazz..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?