Bebilerinin yolunu gzleyen umutlu Hami ve Anne adaylar

maviiiiiiiiiii nerdesin kuzum ya sesin çıkmıyor kötümüsün halaaa gel biraz yaz belki kafan dağılır cicim

balarim ben cikiyorum günü bitirmeden bi disari cikayim
esimle alisverise gidicez.
gele bilirsem gelirim hepiniz allaha emanet olun hepinizi kucakla öpüyorum
Hoşçakal canım tabi çık hava al azıcık ya evde uyu uyu olmaz öyle harekette lazım görüşürüz canım a.s.

Allah korusun ceren ya aç kalmasın yavrucak emer o bir şekilde kanlı manlı idare edicez artık ama önlemi varsa bu işin önlemini alsak deneyimli birileri yokmu ya başka yere giripte soramıyom malum yolarsınlaelaelaelaelae beni diye mecbur senden cevap bekliyorum sayın profesörümüz,britanicamız :ecrin_bebek::ecrin_bebek:

günaydin canolar nasilsiniz
ben iyiyim uyudum kalkdim
uyku böcüğü bu saatte kalkılırmı beeeeee akşam oldu
drese gidiyorum kızlar, sonra görüşürüz :)
iyi dersler ablacım
merhaba kızlar bende 4 gün önce test yaptım hamileyim doktora gittim orda tabi bidaha test yine pozitif doktor folbiol verdi bebiş için olduğunu biliyorumda gelişimi felan başka ne işe yarıyo bu folikasit
tebrik ederim allah kucağına almayıda nasip etsin
kızlar benim göğüslerim kaşınmaya başladı kremlenme zamanımız mı geliyor yoksaaa fisfisfis
evet canım artık buyüdüğü için kaşıntı yapıyo bence hemen başla
sorma ya ölü gibi yatiyorum kasima birsey gelse hiiiiiiccc haberim olmicak
bi cözüm bulmaliyim artik bu yuykuya
hamileliktendir canım geçer
hatunlar ben çıkıyorum evden
görürşürzzzzŞeniz
tamam görüşürüz güzel haberlerle gel
kumsalcim nasilsin tatlim??
iyiyim canıım sen nasılsın
bu kuzucuğumun battaniyesi teyzeleri

nurrr çok güzel bayıldım yumuşacık duruyor allah güle güle kullanmayı nasip etsin

aşk olsun kuzum ya deme öyle kendimi kötü hissedicem sonra hee...
Valla göğüs kremi varmış ben araştırdım Lansinoh Lanolin diye bir krem tecrübeli anneler bunu kullanmışlar doğumdan bir ay önce göğüs ucuna sürmeye başlamışlar birde doğumdan sonra emzirme döneminde işte emzirdikten sonra sürülüyormuş. Valla kullananlar çok memnun kesinlikle alın tavsiye ederiz diyorlar doktorlarda öneriyor. Bu yüzden ben bunu alıp kullanıcam bakalım inşallah faydasını görürüm. Uçları çatlatmadan önlem almak gerek...

Lansinoh Lanolin

Ürün Özellikleri:

Hamilelik ve doğum sonrasında göğüs uçlarında meydana gelebilecek şişme ve kurumalara karşı kullanabileceğiniz bir krem.
Lansinoh Lanolin Meme başı krem;i kuruyan veya çatlayan ağrılı meme uçlarını iyileştirir ve korur.
Her emzirmeden sonra parmak arasında yumuşatılarak, meme ucu ve çevresine sürülür.
Hamilelikte meme ucu kuruluğunu gidermek ve meme uçlarını emzirme dönemine hazırlamak için günde iki defa kullanılmalıdır.
Rahatlatıcı olarak hassas meme uçlarının korunması için banyo yapmadan önce kullanılır.

geldim ya maşallah sohbette bolmış..bizimde nette sorun vardı birde geçmişi okumaya dalınca ancak gelebildim..her zmanki gibi nurun ekledigin göremedim malum ben birçok şeyi göremiyorum ..aman ben bir iyi iken bir kötü oluyorum ama en büyük korkum baş agrısı ne bileyim mide için birşey yapılabilir kanısındayım zaten yorgunluga halsizlige birşey yapamam... .

hoşgeldin a.s.
evet canım ya mideye katlanıyor insan bir şekilde ama bunun üezrine baş ağrısı olursa çekilmez oluyor. Dikkat et kendine stres yapma sakın sinirlenme sakin ol yerimseniben

kataaaaaaaaaaaarrrrrrrrrrrrrrr nerdesiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiinnnnnnnnnnnnnnnnn
verdiğim saat çoktan doldu buraya gel çabuuuuuuuuuuukkkkkkkkkk kaydirigubbakcemile

sağol canım ya çok iyiyse bende alayım dursun kenarda zaten çatlak kremi alıcaktım bu hafta onuda alayımda elimin altında olsun kaydirigubbakcemile5

mide için şurup falan veriyorlar doktorunla bir konuşsan böylede çok zor oluyor sana canım ya üzülüyoruz okudukça

cerencim evet baş agrısı olmasında gerisi bir şekilde halledilir... çigdemcim ilaç verdi bana bulantı için,ama bana çok mecbur kalmadıkça içme dedi ki genelde okuyorum hemen içmek iyi degilmiş pazar günkünden çok daha iyi haldeyim şükür o yzüden tutarım kendimi ama fazlalaşırsa alırım mecbur olmadı doktora heber veririm sonrası zaten serum biliyorsun.. inş onlara gerek kalmazz..

İnşallah canım ya baya ağır geçiriyorsun ama sık dişini ilk 3 aydan sonra bitiyormuş benim bulantılarım çoktu akşamları başlıyordu ama şimdi çok azaldı eminim seninde geçer biraz dayanıcaksın mecburen o yaramaz doğsun sorarız biz ona mıncıklamazmıyız biz onu:CüvCüv:Şeniz

valla gelsin ben bilirim o sıpaya yapacagımı...önce gelmemek için direndi sonrada aha geldim al sana al sana diye başladı şimdiden valla.

işallah gerek kalmaz canım azıcık katlancaz gecici nede olsa hepsi

dün gece üst kat komşumuz karı koca gece 2 'de kavga etmeye başladılar o saatte ne kavgasıysa uyuyamadık tabi şimdi çıkıyor acısı üff uykum var gözlerim kapanıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…