- Konu Sahibi Gurbette1anne
-
- #20.981
ceren valla bogazım agrıyor özellikle sabahları şiş oluyor limon ymeye çalışıyorum tuzlayıp hem bulantıyı bastırımış..ayy cnm tuzlanmış limon istedi off kalmadı limonda..
ay canım ya allah yardımcın olsun dicek bişi bulamıyorum inşallah çabuk geçerslm kızlar ben sabah kötüydüm aslında daha iyiyim sabhakine göre ama ögleden sonrada bende inanılmaz halsizlik başladı hafif baş agrısı elim ayagım tutmuyor sanki... kötü bir durum anlayacagınız bir an önce zman geçsede gitsek eve ya bi tuhafım bugün ...bulantım vardı sabah kusmak üzereydim şimdi geçti gibi ama nasıl uykum var anlatamam..15 dk koltuga yayıldım içim geçmiş..
işte geldim burdayımmmm hihoyyyt
oy canım kıyamam ben sana yalnızmı kaldın annem sen gel bir sarılayım sana Şeniz oldumu ? lülülülülülü
Valla canımcım ben soğan değilde o çok methettikleri dünde adını yazdığım kremi kullanmayı düşünüyorum bakalım..... Valla canım çok yanarsa emziremem heralde direk mama kaydirigubbakcemile3
çok güzelmiş nurcum güle güle kullansın ilaydan,yumuşacık gözüküyor,ellerine sağlık cnm
evet doğru söylüyosun canım ben unuttum herkesin işi gücü var tabi bu arada beyazda uğramadı dünden beri tahlil vericekti umarım herşey yolundadır
canım benim tansiyonunmu düşüyor acaba ya bişiler atıştırsan olmazsa izin al güzelim yazık vallaya benim elim ayagım yine boşaldı gibi sanki tutumuyor...ben çıkayım kendimi iyi hissedersem gelirim..
kızlar merhaba nasılsınız hayırlı cumalar
çok güzelmiş nurcum güle güle kullansın ilaydan,yumuşacık gözüküyor,ellerine sağlık cnm
canım benim,valla bir sen birde cerenin aklına gelmişim teşekkürlera.s.
merhaba katar nasılsın canım sanada hayırlı cumalar
öncelikler hepinize merhabalarrrrrr,hayırlı cumalar
dün akşam çok youlduğum için giremedim nete
zeynep hanım iyi çok şükür
2082 gr olmuş
dr.ağrılarım için yalanı kasılmalar dedi
bebeişim ters dönmüş başı aşağı pozisyona almış o yüzden baskı yaparmış
tansiyonumu ölçtü iyi çıktı,şişmeler buna bağlı değil güzel dedi,ayakta çok kaldığım için oluyormuş
akıntım içinde fitil verdi,enfeksiyon olmuş dedi
bakalım bugün eşim alacak
işte tüm haberler böyle
girmem mi kumsalcım özel muayenehanesine gittim bu sefer
parayı bastıdım baktırdımkaydirigubbakcemile3
kızlarrr tahmin etmişinizdirki patronlar geldiği için kkdan çıkmak zorunda kaldım Çok üzgünüm çoook
beyazcım sonunda doktora gitmişsin kızımız iyiymiş enfeksyonuda kısa zamanda atlatırsın işallah
merhaba güzeller nasilsiniz bakaim bebisler de iyidir insallah bu arada hepinizin cumasi mübarek olsun bende kosturuyorum iste kizimin öksürügü hala gecmedi dün yine dr gittik is ev cocuklar kosusturmacayla geciyor hayat
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?