Bebilerinin yolunu gzleyen umutlu Hami ve Anne adaylar

ceren valla bogazım agrıyor özellikle sabahları şiş oluyor limon ymeye çalışıyorum tuzlayıp hem bulantıyı bastırımış..ayy cnm tuzlanmış limon istedi off kalmadı limonda..

ceren valla bogazım agrıyor özellikle sabahları şiş oluyor limon ymeye çalışıyorum tuzlayıp hem bulantıyı bastırımış..ayy cnm tuzlanmış limon istedi off kalmadı limonda..

alaydın ya yanına at çantana yiyebildiğin şeyleri şu sıra yanında gezdir sürekli tatlım iyi olur

BEBİŞLERİNİN YOLUNU GÖZLEYEN HAMİŞ ADAYLARIMIZ

1 Kumsal..................................( 28 mart )
2 Nesemese.............................. az kaldı inşallah

Allahım bu listedeki bütün herkese en kısa zamanda bebiş versin veeee bir alt listeye geçsin herkes inşallahhhhhh... Bu listede yok olsun artıkın

BEBİŞLERİNİN YOLUNU GÖZLEYEN ANNE ADAYLARIMIZ

1. Yasemink................................36. Haftamızdayız (K) (27 nisan)
2. Beyaz16..................................33. haftamızdayız (K)(18 mayıs)
3. Menzilgülü...............................30. Haftamızdayız (E) (7 Haziran insallah)
4.Ceren.......................................28 haftamızdayız (K) (9 haziran [ceren öyle diyor valla] )
5. Lotuss75.................................28. haftamızdayız (K) (13 haziran)
6. Nur_84....................................25. haftamızdayız(K) (06 temmuz 2009)
7. İerror.......................................23 . haftamızdayız (K) (27 Temmuz) (Kızçem Benim)
8.Kibele......................................22. haftamizdayız (K) (28 Temmuz)
9.Entelliye .................................21.haftamız (E) (02 ağustos 2009)
10.Htc80....................................14. haftamızdayız (17 Eylül)
11.Petek09................................14. haftamızdayız (E) (17 eylül) (Prens Geliyooooorrrr)
12.Katar38038............................13. haftamızdayız (28 eylül)
13.Bulcuk..................................12. haftamızdayız(16 Ekim )
14.Pembeinci.............................12. Haftamızdayız (13 Ekim)
15.Gcan.................................... 10. Haftamızdayız (12 Ekim )
16.Ciğdem........................................9. Haftamızdayız (26 Ekim)
17.Benssenb...............................6. Haftamızdayız (??)
18.Mavideniz...............................6. Haftamızdayız (15 kasım )
19.Rüzgar Deniz..........................En Yeni Hamişimiz. İnşallah bu kez herşey çok güzel olacak.....

Rabbim bu listedeki herkesede hayırlı evlatlar nasip etsin bir avazda kurtulalım inşallah kızlar

MELEKLERİNE KAVUŞAN TAZE ANNELERİMİZ

1. Karabiberim............................ 8 Mart 2009

Darısı tüm Hamilelerin başına inşallah sağlıkla

cerencim valla aklıma gelmedi yemekhaneden arkadaş getirdi bana sagolsun almaya gidecek hal bile yoktu o hazırladıda içtim..neyse eşimde öglen meyve almaya gitmiş bana birazdan onu tuzlar yerim pek yemek çekmiyor beni bu aralar daha çok meyve yiyorum..

ay canım ya allah yardımcın olsun dicek bişi bulamıyorum inşallah çabuk geçer

hoşgeldiiiiiiiiiiiiiiiiiiiinnnnnnnnnnn
evet yalnız kaldım sarıl bakiyim ohhhh dur bende sarılayımŞeniz şimdi oldu cicim
kullan bakalım inşallah işe yarar ceren bu kadar çabukmu pes edicesin emzirmekten

bu kuzucuğumun battaniyesi teyzeleri

çok güzelmiş nurcum güle güle kullansın ilaydan,yumuşacık gözüküyor,ellerine sağlık cnm

evet doğru söylüyosun canım ben unuttum herkesin işi gücü var tabi bu arada beyazda uğramadı dünden beri tahlil vericekti umarım herşey yolundadır

canım benim,valla bir sen birde cerenin aklına gelmişim teşekkürlera.s.

öncelikler hepinize merhabalarrrrrr,hayırlı cumalar
dün akşam çok youlduğum için giremedim nete
zeynep hanım iyi çok şükür
2082 gr olmuş
dr.ağrılarım için yalanı kasılmalar dedi
bebeişim ters dönmüş başı aşağı pozisyona almış o yüzden baskı yaparmış
tansiyonumu ölçtü iyi çıktı,şişmeler buna bağlı değil güzel dedi,ayakta çok kaldığım için oluyormuş
akıntım içinde fitil verdi,enfeksiyon olmuş dedi
bakalım bugün eşim alacak
işte tüm haberler böyle

kızlarrr tahmin etmişinizdirki patronlar geldiği için kkdan çıkmak zorunda kaldım Çok üzgünüm çoook

beyazcım sonunda doktora gitmişsin kızımız iyiymiş enfeksyonuda kısa zamanda atlatırsın işallah

merhaba güzeller nasilsiniz bakaim bebisler de iyidir insallah bu arada hepinizin cumasi mübarek olsun bende kosturuyorum iste kizimin öksürügü hala gecmedi dün yine dr gittik is ev cocuklar kosusturmacayla geciyor hayat

girmem mi kumsalcım özel muayenehanesine gittim bu sefer
parayı bastıdım baktırdımkaydirigubbakcemile3

hoşgeldin beyazcım zeynebimiz iyimiş demek maşallah
sende artık fazla ayakata kalmamaya dikkat et
çok geçmiş olsun canım bol bol su tüketmeye bak inşallah enfeksiyonda en kısa zamnda geçer iyi yapmışsın beyazcım ama bidaha bukadar bekleme canımŞeniz

merhaba güzeller nasilsiniz bakaim bebisler de iyidir insallah bu arada hepinizin cumasi mübarek olsun bende kosturuyorum iste kizimin öksürügü hala gecmedi dün yine dr gittik is ev cocuklar kosusturmacayla geciyor hayat

hoşgeldin karamanlı nasılsın seninde cuman mübarek olsun ah kuzum hala iyileşemedimi allah şifa versin çabucak torparlansın bizde iyiyiz çok şükür çalışıyoruz aynı yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…