- Konu Sahibi Gurbette1anne
-
- #21.001
hoşgeldin beyazcım zeynebimiz iyimiş demek maşallah
sende artık fazla ayakata kalmamaya dikkat et
çok geçmiş olsun canım bol bol su tüketmeye bak inşallah enfeksiyonda en kısa zamnda geçer iyi yapmışsın beyazcım ama bidaha bukadar bekleme canımŞeniz
evet haklısın cnm
haftaya sınavlarım var onları atlatayım,dr.um bana rapor yazacak okula gitmeyeceğim
anca toparlanırım
zaten nisan 10 da 9.ayıma girmiş olucam ne olur ne olmaz diye rapor yazacak
yollarda doğurmayayaım diye:roflol:
hepimize hayırlı Cumalar olsun canımcım, dualarımız seninle ve Arife'yle hayatım :) valla neşecim doktora 15 gün sonra gitmeyi düşünüyorum, ancak o zaman kalp atışları alınabilir sanırım :) tabii ki doktro kontrolünde olacağım merak etme :)Bulcuk RüzgarDeniz, Kumsal hepinize günaydııııııııııııııınnnnnnnnnnnnn, kızlar bugün Cuma bize dua etmeyi unutmayın güzel anneler....Rüzgarım Denizim ne zam kalp atışlarını dinlemeye gidiyorsnuz inşallah hayırlısıyla sağlıklı güzel bir hamilelik geçirirsin. Mutlaka doktor kontrolünde ol canım...
kıyamam canım sana, umarım en kısa zamanda geçer bu sıkıntıların :1hug:slm kızlar ben sabah kötüydüm aslında daha iyiyim sabhakine göre ama ögleden sonrada bende inanılmaz halsizlik başladı hafif baş agrısı elim ayagım tutmuyor sanki... kötü bir durum anlayacagınız bir an önce zman geçsede gitsek eve ya bi tuhafım bugün ...bulantım vardı sabah kusmak üzereydim şimdi geçti gibi ama nasıl uykum var anlatamam..15 dk koltuga yayıldım içim geçmiş..
çok şükür canım bir terslik yok, çok sevindim, geçmiş olsun, inşallah şu enfeksiyonu da hemen atlatırsın birtanem :)öncelikler hepinize merhabalarrrrrr,hayırlı cumalar
dün akşam çok youlduğum için giremedim nete
zeynep hanım iyi çok şükür
2082 gr olmuş
dr.ağrılarım için yalanı kasılmalar dedi
bebeişim ters dönmüş başı aşağı pozisyona almış o yüzden baskı yaparmış
tansiyonumu ölçtü iyi çıktı,şişmeler buna bağlı değil güzel dedi,ayakta çok kaldığım için oluyormuş
akıntım içinde fitil verdi,enfeksiyon olmuş dedi
bakalım bugün eşim alacak
işte tüm haberler böyle
kızlar benim kırmızılar yola çıktı galiba :çok üzgünüm:senağlama
aman çok iyi olur canım, ayyy ne kadar az bir zaman kaldı, çok heyecanlandım şimdi... yasemink ne yaptı acaba?evet haklısın cnm
haftaya sınavlarım var onları atlatayım,dr.um bana rapor yazacak okula gitmeyeceğim
anca toparlanırım
zaten nisan 10 da 9.ayıma girmiş olucam ne olur ne olmaz diye rapor yazacak
yollarda doğurmayayaım diye:roflol:
galiba? nasıl galiba?kızlar benim kırmızılar yola çıktı galiba :çok üzgünüm:senağlama
hoşgeldin fliz abla nasılsın senin için dün gece çok dua ettim perşembeyi cumaya bağlayan gece dualar kabul olurmuş.şimdi kaç haftalık bebişin .
burcucum nasılsın birtanem?
emin misin cnm?galiba demişssinkızlar benim kırmızılar yola çıktı galiba :çok üzgünüm:senağlama
sağol ablacımmerhaba güzel hatunlaaar... ne kadar durgun bugün topik... eyvah oku oku bitmez demiştim ama hiç de sandığım gibi değil, hafta sonu olduğu için mi acaba? :uhm: neyse ben iyiyim kızlar, şimdi sohbete geçelim sositososito
hepimize hayırlı Cumalar olsun canımcım, dualarımız seninle ve Arife'yle hayatım :) valla neşecim doktora 15 gün sonra gitmeyi düşünüyorum, ancak o zaman kalp atışları alınabilir sanırım :) tabii ki doktro kontrolünde olacağım merak etme :)
kıyamam canım sana, umarım en kısa zamanda geçer bu sıkıntıların :1hug:
çok şükür canım bir terslik yok, çok sevindim, geçmiş olsun, inşallah şu enfeksiyonu da hemen atlatırsın birtanem :)
aman çok iyi olur canım, ayyy ne kadar az bir zaman kaldı, çok heyecanlandım şimdi... yasemink ne yaptı acaba?
galiba? nasıl galiba?
iyyim ablacım paşa paşa oturuyoruz kuzuma iş yerindee kaydirigubbakcemile3
sen nasılsın varmı bi sıkıntın bulantın ağrın falan
iyiyim hayatım, bulantım falan yok, kasıklarımda zaman zaman ağrı oluyor o kadar :) bir sıkıntım yok yani :)
beyazcım Allah bir avazda kurtarsın inşallah canım :) bizi sık sık bilgilendir kendinden, sakın ihmal etme bizi tamam mı canımcım?
oo kalabalıklaşmışız ben biraz daha iyim geldim...beyaz aşkolsun ben ögleden sonra ancak girebildim kötüydüm bende valla soran varmı yokmu ona bile bakamadım ...hadi bakalım doktorun güzel şeyler söylemiş bebişimiz büyüyor maşallah aman allahım nazardan saklasın...
ee kızlar nasılsınız? sahi irem akşam ugramamış sanırım yada benmi göremedim fazla okuyamadım geçmişi...
ay evet beyazcım valla sürekli bilgi ver bize
bi cırlamada atlatırsın işallahhh kaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?