Bebilerinin yolunu gzleyen umutlu Hami ve Anne adaylar

evet haklısın cnm
haftaya sınavlarım var onları atlatayım,dr.um bana rapor yazacak okula gitmeyeceğim
anca toparlanırım
zaten nisan 10 da 9.ayıma girmiş olucam ne olur ne olmaz diye rapor yazacak
yollarda doğurmayayaım diye:roflol:

bencede çok iyi olur beyazcım ay seninde çok az kalmış

merhaba güzel hatunlaaar... ne kadar durgun bugün topik... eyvah oku oku bitmez demiştim ama hiç de sandığım gibi değil, hafta sonu olduğu için mi acaba? :uhm: neyse ben iyiyim kızlar, şimdi sohbete geçelim sositososito

hepimize hayırlı Cumalar olsun canımcım, dualarımız seninle ve Arife'yle hayatım :) valla neşecim doktora 15 gün sonra gitmeyi düşünüyorum, ancak o zaman kalp atışları alınabilir sanırım :) tabii ki doktro kontrolünde olacağım merak etme :)
kıyamam canım sana, umarım en kısa zamanda geçer bu sıkıntıların :1hug:
çok şükür canım bir terslik yok, çok sevindim, geçmiş olsun, inşallah şu enfeksiyonu da hemen atlatırsın birtanem :)

aman çok iyi olur canım, ayyy ne kadar az bir zaman kaldı, çok heyecanlandım şimdi... yasemink ne yaptı acaba?
kızlar benim kırmızılar yola çıktı galiba :çok üzgünüm:senağlama
galiba? nasıl galiba?

hoşgeldin fliz abla nasılsın senin için dün gece çok dua ettim perşembeyi cumaya bağlayan gece dualar kabul olurmuş.şimdi kaç haftalık bebişin .

hoşgeldin fliz abla nasılsın senin için dün gece çok dua ettim perşembeyi cumaya bağlayan gece dualar kabul olurmuş.şimdi kaç haftalık bebişin .

canıııııııım benim çoooooook teşekkür ederim birtanem ya, beni çok duygulandırdın :1hug: a.s. sat'a göre 4 hafta 2 günlük canım :)

kızlar benim kırmızılar yola çıktı galiba :çok üzgünüm:senağlama
emin misin cnm?galiba demişssin
değildir umarım:Saruboceq:

sağol ablacım

aman çok iyi olur canım, ayyy ne kadar az bir zaman kaldı, çok heyecanlandım şimdi... yasemink ne yaptı acaba?

galiba? nasıl galiba?

evet az kaldı valla
yaseminle aramızda 2 hafta vardı sanırım onun daha da az kaldı
tabi belli olmaz bu işler

beyazcım Allah bir avazda kurtarsın inşallah canım :) bizi sık sık bilgilendir kendinden, sakın ihmal etme bizi tamam mı canımcım?

oo kalabalıklaşmışız ben biraz daha iyim geldim...beyaz aşkolsun ben ögleden sonra ancak girebildim kötüydüm bende valla soran varmı yokmu ona bile bakamadım ...hadi bakalım doktorun güzel şeyler söylemiş bebişimiz büyüyor maşallah aman allahım nazardan saklasın...

ee kızlar nasılsınız? sahi irem akşam ugramamış sanırım yada benmi göremedim fazla okuyamadım geçmişi...

ay evet beyazcım valla sürekli bilgi ver bize
bi cırlamada atlatırsın işallahhh kaydirigubbakcemile3

canım okudum kötü olduğunu
geçmiş olsun sanada
bebişler için çekiliyor işte hepsi

kumsal nasıl galiba leke falan mı geldi..hemen üzülme dur bakalım..rabbim hayırlısını versin... beyaz azmı kaldı senin dogumada hadi allah kurtarsın..yaseminin de eli kulagında sanırım gerçi geçen gün 25 günden az demişti..20 günü falan vardır sanırım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…