Bebilerinin yolunu gzleyen umutlu Hami ve Anne adaylar

aman aman dilimizi ısırıp popomuzu kaşıyalımm
işallah sağlıklı sorunsuz geçer 9 ay :Saruboceq:
inşallah hayatım, ancak 1-2 hafta sonra belli olur benim durumum :)
daha iyi olduğuna sevindim canım :)
amin ablam hepimizi,
zaten okul faslı da bitmiş olacak 1 hafta sonra
hep burda olurum zaten
oooo süpeeeeeeeer hihoyyyt

33.haftadayız cnm
yaseminle 2 hafta var aramızda
bundan sonra ne olur ne olmaz
genelde 38 de gelirmiş bebişler ama
bakalım belki bekletir bizimkiler

benim arkdaşlardan biri yarın doğuma gidicek 38. haftada
ayy çok heycanlıyım valla ondan haber aldıkça hihoyyyt

ayyy valla allah yardımcın olsun bende aynı arife gibi artık diyecek birşey bulamıyorum neler çektiğini çok iyi bildiğim içinde sadece sabır et diyebiliyorum başka çare yok malesef :1no2:

ya benim elim ayagım yine boşaldı gibi sanki tutumuyor...ben çıkayım kendimi iyi hissedersem gelirim..

tamam canım çık sen iyi olunca gelirsin yine :a015:

kızlar merhaba nasılsınız hayırlı cumalar

kız katar nerdesin sen ben dün sana ne dedim yarım saatte bir en fazla 45 dakikada bir ara verip buraya gelip yazacaksın demedimmi? bırak yarım saati 24 saati bile geçti anca gelebildin sen klava:

yok kız emzirmekten pes etmem yeterki emsin yeterki süt olsun ama göğüsler aşırı hassas olunca düşünmüyor değilim :uhm: allah yardımcımız olsun :Saruboceq:

çok güzelmiş nurcum güle güle kullansın ilaydan,yumuşacık gözüküyor,ellerine sağlık cnm

canım benim,valla bir sen birde cerenin aklına gelmişim teşekkürlera.s.

beyazzzz hoş geldin gülüm.... hihoyyyt

oy oy oy yesin onu teyzesi maşşallah maşşallah 2 kg. olmuş geçmiş bile amanın bizimki ne kadar oldu acaba :uhm:
kızzz sen yalancı sancılarmı yaşıyorsunnnn delikafadulden nasıl oluyorki o anlatta bende bilem yalancımı doğrumu karar verem kaydirigubbakcemile3
amanın zeynep doğum şeklini almış demek allahım yardımcın olsun güzelim.... :Saruboceq:

merhaba güzeller nasilsiniz bakaim bebisler de iyidir insallah bu arada hepinizin cumasi mübarek olsun bende kosturuyorum iste kizimin öksürügü hala gecmedi dün yine dr gittik is ev cocuklar kosusturmacayla geciyor hayat

ablacım hoş geldin geçmiş olsun ya çingene hala iyileşemedimi? Acil şifalar versin rabbim ne diyim....

beyazcım hadi sana güle güle o halde ama dikkat et kendine..33 haftalık oldunuz demek darısı bize artık...hayırlısı ve saglıklısı ile tabii..kızlar evet bu halime denilecek birşey kalmadı olagan şeyler ama işte çalışırken çok kötü oluyor rabbim hayırlısı ile tez zmanda geçirsin şu şikayetlerimi...

aa geldimi canım
üzülme noluurrr :1hug:
hayırlısını istiyoruz hep Allahdan
yok güzelim henüz gelmedi inşalalh gelmez
aman çok iyi olur canım, ayyy ne kadar az bir zaman kaldı, çok heyecanlandım şimdi... yasemink ne yaptı acaba?

galiba? nasıl galiba?
bilmiyorum ablacım adet sancısı gibi sancılar var olucam heralde:çok üzgünüm:

mavişim bilmiyorum bende henüz leke falan yok akıntım var bide sancım ne o ur dua edin bana lütfennnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn:çok üzgünüm:
içim bi tuhaf zaten anlamadım gitti:sm_confused:

amiiiiiiiiiiin canım amiiiiiiiiiiin, darısı başımıza inşallah :) canım keşke yapacak bir şey olabilseydi senin şu şıkıntılarını geçirmek için ama beklemekten başka çare yok işte

kızlar ben biraz çıkıyorum, çok uykum var, hazır evdeyken biraz uzanayım canlarım :) şimdilik hoşçakalın, çooooooooooook öpüyorum hepinizi :)

cnm ya kendine kasma sakin olmaya çalış sen stres yaparsan daha kötü olur...inş gelmez kırmızıların rabbim hakkında hayırlısını versin..

canımcım adet belirtileri ile birebir aynı hamilelik belirtileri de, onun için sancım var geliyor diye düşünme, ancak kanaman başlayınca ümidini kesersin, dur bakalım daha, ayrıca hamilelikte akıntı da oluyor :)

amiinn canım 13. haftadan sonra dipçik gibi ocaksınız işallah

beyazcım maşallah 33 haftandasın allah sağlıkla dünyaya getirmeni nasip etsin ah ah bizde o haftalara gelecekmiyiz acaba fisfisfis

İnşallah canım allahımın izini ile bizlerde tek tek göreceğiz o günleri inşallaaahhhh sonra gün saymaya başlayacağız gerçi ben başladım bile kaydirigubbakcemile3

ben kaçtım kızlar, byeeeeee

güle güle ablam yat dinlen sen :a015:

yok burda kimse benle ilgilenmio ikidir selam verioz alan yok kendinize iyi bakın ii sohbetler kızlarrrrrr

kumsalcım daha dur ümidi kesme dularımız seninle gelceği varsa bile bu duarla geri gider kırmızılarr merak etmee sen canımcımm sakın stres yapma kırmızı rengide aklından çıkarr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…