- Konu Sahibi Gurbette1anne
-
- #21.021
inşallah hayatım, ancak 1-2 hafta sonra belli olur benim durumum :)aman aman dilimizi ısırıp popomuzu kaşıyalımm
işallah sağlıklı sorunsuz geçer 9 ay :Saruboceq:
daha iyi olduğuna sevindim canım :)oo kalabalıklaşmışız ben biraz daha iyim geldim...beyaz aşkolsun ben ögleden sonra ancak girebildim kötüydüm bende valla soran varmı yokmu ona bile bakamadım ...hadi bakalım doktorun güzel şeyler söylemiş bebişimiz büyüyor maşallah aman allahım nazardan saklasın...
ee kızlar nasılsınız? sahi irem akşam ugramamış sanırım yada benmi göremedim fazla okuyamadım geçmişi...
oooo süpeeeeeeeer hihoyyytamin ablam hepimizi,
zaten okul faslı da bitmiş olacak 1 hafta sonra
hep burda olurum zaten
kumsal nasıl galiba leke falan mı geldi..hemen üzülme dur bakalım..rabbim hayırlısını versin... beyaz azmı kaldı senin dogumada hadi allah kurtarsın..yaseminin de eli kulagında sanırım gerçi geçen gün 25 günden az demişti..20 günü falan vardır sanırım..
cerencim valla aklıma gelmedi yemekhaneden arkadaş getirdi bana sagolsun almaya gidecek hal bile yoktu o hazırladıda içtim..neyse eşimde öglen meyve almaya gitmiş bana birazdan onu tuzlar yerim pek yemek çekmiyor beni bu aralar daha çok meyve yiyorum..
ya benim elim ayagım yine boşaldı gibi sanki tutumuyor...ben çıkayım kendimi iyi hissedersem gelirim..
kızlar merhaba nasılsınız hayırlı cumalar
ay canım ya allah yardımcın olsun dicek bişi bulamıyorum inşallah çabuk geçer
hoşgeldiiiiiiiiiiiiiiiiiiiinnnnnnnnnnn
evet yalnız kaldım sarıl bakiyim ohhhh dur bende sarılayımŞeniz şimdi oldu cicim
kullan bakalım inşallah işe yarar ceren bu kadar çabukmu pes edicesin emzirmekten
çok güzelmiş nurcum güle güle kullansın ilaydan,yumuşacık gözüküyor,ellerine sağlık cnm
canım benim,valla bir sen birde cerenin aklına gelmişim teşekkürlera.s.
öncelikler hepinize merhabalarrrrrr,hayırlı cumalar
dün akşam çok youlduğum için giremedim nete
zeynep hanım iyi çok şükür
2082 gr olmuş
dr.ağrılarım için yalanı kasılmalar dedi
bebeişim ters dönmüş başı aşağı pozisyona almış o yüzden baskı yaparmış
tansiyonumu ölçtü iyi çıktı,şişmeler buna bağlı değil güzel dedi,ayakta çok kaldığım için oluyormuş
akıntım içinde fitil verdi,enfeksiyon olmuş dedi
bakalım bugün eşim alacak
işte tüm haberler böyle
merhaba güzeller nasilsiniz bakaim bebisler de iyidir insallah bu arada hepinizin cumasi mübarek olsun bende kosturuyorum iste kizimin öksürügü hala gecmedi dün yine dr gittik is ev cocuklar kosusturmacayla geciyor hayat
beyazcım maşallah 33 haftandasın allah sağlıkla dünyaya getirmeni nasip etsin ah ah bizde o haftalara gelecekmiyiz acaba fisfisfis
yok güzelim henüz gelmedi inşalalh gelmezaa geldimi canım
üzülme noluurrr :1hug:
hayırlısını istiyoruz hep Allahdan
bilmiyorum ablacım adet sancısı gibi sancılar var olucam heralde:çok üzgünüm:aman çok iyi olur canım, ayyy ne kadar az bir zaman kaldı, çok heyecanlandım şimdi... yasemink ne yaptı acaba?
galiba? nasıl galiba?
kumsal nasıl galiba leke falan mı geldi..hemen üzülme dur bakalım..rabbim hayırlısını versin... beyaz azmı kaldı senin dogumada hadi allah kurtarsın..yaseminin de eli kulagında sanırım gerçi geçen gün 25 günden az demişti..20 günü falan vardır sanırım..
beyazcım hadi sana güle güle o halde ama dikkat et kendine..33 haftalık oldunuz demek darısı bize artık...hayırlısı ve saglıklısı ile tabii..kızlar evet bu halime denilecek birşey kalmadı olagan şeyler ama işte çalışırken çok kötü oluyor rabbim hayırlısı ile tez zmanda geçirsin şu şikayetlerimi...
yok güzelim henüz gelmedi inşalalh gelmez
bilmiyorum ablacım adet sancısı gibi sancılar var olucam heralde:çok üzgünüm:
mavişim bilmiyorum bende henüz leke falan yok akıntım var bide sancım ne o ur dua edin bana lütfennnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn:çok üzgünüm:
içim bi tuhaf zaten anlamadım gitti:sm_confused:
beyazcım hadi sana güle güle o halde ama dikkat et kendine..33 haftalık oldunuz demek darısı bize artık...hayırlısı ve saglıklısı ile tabii..kızlar evet bu halime denilecek birşey kalmadı olagan şeyler ama işte çalışırken çok kötü oluyor rabbim hayırlısı ile tez zmanda geçirsin şu şikayetlerimi...
beyazcım maşallah 33 haftandasın allah sağlıkla dünyaya getirmeni nasip etsin ah ah bizde o haftalara gelecekmiyiz acaba fisfisfis
ben kaçtım kızlar, byeeeeee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?