- Konu Sahibi Gurbette1anne
-
- #21.121
kızlar bende toparlanayım artık
testimin sonunuc bildirrim öğrenince
iyi hafta sonalrı hepinizeee çok öptüm
kızlar bende toparlanayım artık
testimin sonunuc bildirrim öğrenince
iyi hafta sonalrı hepinizeee çok öptüm
biraz karnımı doyurdum geldim sengözlerimebaksanab
hayır canım hiç aşılama yaptırmadım bizim bi sorun yok sebepsizmiş doktor öyle dedi hayırlısı canımkumsalcım hayırlısı hiç aşılama yaptırmışmıydın. bak ben bikere yaptırdım tutmadı iki ay sonra hiç beklemezken hamile olduğumu öğrendim.eşime keçiboynuzu içirmiştim iki ay ondan sonra hamile kaldım. sizin sorun neydiki
inşallah olur kumsalcığım iyi haberlerini bekliycem allah bu mübarek günde dualarınızı kabuletsin sizlerde birer melek göndersin tüm kalbimle isterim bunu ......
pembe inci afiyet olsun cicim sana..bende meyve ile geçiştiriyorum bu saatleri yoksa yemegi beklemek zor oluyor..
kızlar ben kaçar ..yarın ben 1 kadar burada olacam gelirseniz grş.öptm iyi akşamlar..ayy benim bugünde ignem var agrıyacak off..
kızlar ben kaçar ..yarın ben 1 kadar burada olacam gelirseniz grş.öptm iyi akşamlar..ayy benim bugünde ignem var agrıyacak off..
iyi akşamlar görüşmek üzere acımaz canın inşallah cok fazla
sağol mavişim inşallah sen niye sıkıldınki ne olduneyse sıkıldım bende iyice hava bozdu beni....kumsalcım ve bulçuk sizlerden güzel haber duymak nasip olur inş ..ierrorcum bazen çok yavaş olabiliyorlar ben yumurta takibine gittigimde kaç kere acil böyle gebeler geldi hiç kıpırdamaıyor falan diye ama bakıyor doktor maaşallah gayet sapa saglam saglıklı bebişler..yani oluyor sanırım ara ara karnını haiffçe sars bazzı doktorlar öyle yapıyor ya cinsiyeti göstermeyince yada arifenin dedigin gibi degişik müzik aç dinlet..
kumsalım allah hayırlısıyla verir inş. belki benim gibi süpriz yapar sana benimde yumurtlama problemim vardı adetlerim düzensizdi 45 -50 gün civar regl oluyordum tam yumurtalama tedavisi görmek için doktora gittiğimde bebişimin kalp atışlarını gördüm nasıl bir süprizdi bu biliyormusun (6.haftamda öğrendim )
Kan tahlili bile yaptırmıştım o kadar emindimki hamile olmadığıma meğersem tahlilin ertesi günü gelmiş bebişim anlayacağın eğer allah verecekse hiç ummadığın anda geliyor bebiş yeterki stres yapıp üzülme canım.
hayretlerim şaştı kız sen bana cvp yazarmıydın o kadar taş attım gelmedimi kafana..sagol cnm inş acımaz benimde temennim..şimdilik son ignem gibi gözüküyor doktor devam demezse..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?