Bebilerinin yolunu gzleyen umutlu Hami ve Anne adaylar

neyse sıkıldım bende iyice hava bozdu beni....kumsalcım ve bulçuk sizlerden güzel haber duymak nasip olur inş ..ierrorcum bazen çok yavaş olabiliyorlar ben yumurta takibine gittigimde kaç kere acil böyle gebeler geldi hiç kıpırdamaıyor falan diye ama bakıyor doktor maaşallah gayet sapa saglam saglıklı bebişler..yani oluyor sanırım ara ara karnını haiffçe sars bazzı doktorlar öyle yapıyor ya cinsiyeti göstermeyince yada arifenin dedigin gibi degişik müzik aç dinlet..

kumsalım allah hayırlısıyla verir inş. belki benim gibi süpriz yapar sana benimde yumurtlama problemim vardı adetlerim düzensizdi 45 -50 gün civar regl oluyordum tam yumurtalama tedavisi görmek için doktora gittiğimde bebişimin kalp atışlarını gördüm nasıl bir süprizdi bu biliyormusun (6.haftamda öğrendim )
Kan tahlili bile yaptırmıştım o kadar emindimki hamile olmadığıma meğersem tahlilin ertesi günü gelmiş bebişim anlayacağın eğer allah verecekse hiç ummadığın anda geliyor bebiş yeterki stres yapıp üzülme canım.

hayır canım hiç aşılama yaptırmadım bizim bi sorun yok sebepsizmiş doktor öyle dedi hayırlısı canım
inşallah olur kumsalcığım iyi haberlerini bekliycem allah bu mübarek günde dualarınızı kabuletsin sizlerde birer melek göndersin tüm kalbimle isterim bunu ......

inşallah canım teşekkür ederim sağol

pembe inci afiyet olsun cicim sana..bende meyve ile geçiştiriyorum bu saatleri yoksa yemegi beklemek zor oluyor..

Teşekkür ederim Canım normalde bende öyle yapıyordum ama bugün yiyecek birşeyler buldum onları yedim. Ayrıca artık meyve kesmiyor beni iyice iştahım arttı meyve karnımı doyurmuyor.

sağol mavişim inşallah sen niye sıkıldınki ne oldu

sağol canım teşekkür ederim herşeyin hayırlısı bebişin sana harika bi süpriz yapmış ne güzel allah kucağına almayıda kokusunu duymayıda nasip etsin

neyse kızlar bu sefer kesin kaçıyorum ben ..bebişlerinize ii bakın onları doyurun emi..baka karışmam sonra ..öpüyorum göbüşlerinizden..

hayretlerim şaştı kız sen bana cvp yazarmıydın o kadar taş attım gelmedimi kafana..sagol cnm inş acımaz benimde temennim..şimdilik son ignem gibi gözüküyor doktor devam demezse..

:) görmemişimdir görsem yazardım tempoya alışmaya çalısıyorum şekercim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…