Bebilerinin yolunu gzleyen umutlu Hami ve Anne adaylar

BEBİŞLERİNİN YOLUNU GÖZLEYEN HAMİŞ ADAYLARIMIZ

1 Kumsal..................................( 28 mart )
2 Nesemese.............................. az kaldı inşallah

Allahım bu listedeki bütün herkese en kısa zamanda bebiş versin veeee bir alt listeye geçsin herkes inşallahhhhhh... Bu listede yok olsun artıkın

BEBİŞLERİNİN YOLUNU GÖZLEYEN ANNE ADAYLARIMIZ

1. Yasemink................................36. Haftamızdayız (K) (27 nisan)
2. Beyaz16..................................33. haftamızdayız (K)(18 mayıs)
3. Menzilgülü...............................30. Haftamızdayız (E) (7 Haziran insallah)
4.Ceren.......................................29 haftamızdayız (K) (9 haziran [ceren öyle diyor valla] )
5. Lotuss75.................................28. haftamızdayız (K) (13 haziran)
6. Nur_84....................................25. haftamızdayız(K) (06 temmuz 2009)
7. İerror.......................................23 . haftamızdayız (K) (27 Temmuz) (Kızçem Benim)
8.Kibele......................................22. haftamizdayız (K) (28 Temmuz)
9.Entelliye .................................21.haftamız (E) (02 ağustos 2009)
10.Htc80....................................14. haftamızdayız (17 Eylül)
11.Petek09................................14. haftamızdayız (E) (17 eylül) (Prens Geliyooooorrrr)
12.Katar38038............................13. haftamızdayız (28 eylül)
13.Bulcuk..................................12. haftamızdayız(16 Ekim )
14.Pembeinci.............................12. Haftamızdayız (13 Ekim)
15.Gcan.................................... 10. Haftamızdayız (12 Ekim )
16.Ciğdem........................................9. Haftamızdayız (26 Ekim)
17.Benssenb...............................6. Haftamızdayız (??)
18.Mavideniz...............................6. Haftamızdayız (15 kasım )
19.Rüzgar Deniz..........................En Yeni Hamişimiz. İnşallah bu kez herşey çok güzel olacak.....

Rabbim bu listedeki herkesede hayırlı evlatlar nasip etsin bir avazda kurtulalım inşallah kızlar

MELEKLERİNE KAVUŞAN TAZE ANNELERİMİZ

1. Karabiberim............................ 8 Mart 2009

Darısı tüm Hamilelerin başına inşallah sağlıkla

günaydın canım nasılsın
hafta sonunu baya yoğun geçirmişsin inşallah yormamışsındır kendini miniğimiz nasılllar bakalaım bugün herşey yolundadaır inşallah burcuda hasta olmuş zaten dikkat edin kendinize
valla cerencim ben bu işten hiç bişi anlamadım cuma akşamından bi başladı damla damla kahverengi kırmızı arası gidip geliyoruz sabah kalktım pedim azcık lekelenmiş dün akşama kadar ped takmıyodum sen düşün artık bugün yine azcık geldi bakalım ne olucak test yaptım yine içim burkuldu eşime söyleyemedim çünkü oda çok umutluydu ilk defa bu ay okadar hevesli gördüm onu söylemeye içim el vermedi bugünde beklicem sonra doktorumu arıcam belki kan testi yaptırırım kafam çok karışık

korktu kaçtı kırmızılarr bunca insan baktı dua ediyoo gelmiceklerde işallahh
bugunde bekle bakalım nolcak

günaydın canımcım
sağolll evet sonuçlar iyi çıktı artık cicileri almaya başlayabilirim zaten zor duruyodumm kaydirigubbakcemile3

evet ama bebiş varsa gelmesin yoksa gelsin allahın yardım et bana bir an önce hayırlı haberi öğreniyim rahat edicem

Günaydın kızlar geçmişe bakayım dedim ama çok uzun okuyamadım hepimize güzel,bol gülücüklü bir hafta diliyorum

Gözün aydın canım darısı bekleyenlerin başına ne güzel artık zevkle alışverişini yaparsın maşallah

Günaydın canımın içi biz iyiyi zçok şükür fazla yormadık kendimizi canım ama yinede hamile olunca insan iki basamak çıksın nefes nefese kalıyor gerisini sen düşün sende yaşayacaksın inşallah bu günleri tatlım. Diğer konu ise benimde öyleydi canım ya 15 gün boyunca hiç ped kullanmadım sadece çamaşırım kirleniyordu onu değiştiriyordum o kadar yani bence sen belkilere bırakma işini bu gün ne yap ne et kan tahlili yaptır güzelim. Daha önce böyle birşey olmuşmuydu? İlk defamı başına geliyor?

cerencim bişi rica edicem benim takvimintarihini değiştirirmisin ekimden başlatırmısın

Canım takvimden değiştiririm tabii gülümde ekim neyin tarihi? Tam net tarih verebilirsen bana iyi olur gün-ay-yıl oalrak....

Aman aman maşallah de kuzum...
Sen ara renklerde alışveriş yap ama fazlada abartma cicim. Cinsiyet belli olsun o zaman daha net alırsın hereşyi. Bizde dün ceren hanıma yine bişiler aldık son zamanlarda sürekli alıyorum birşeyler ama artık resimlerini çekip koymuyorum nazar değer diye kaydirigubbakcemile3

evet ama bebiş varsa gelmesin yoksa gelsin allahın yardım et bana bir an önce hayırlı haberi öğreniyim rahat edicem

Canımm tahlil yaptır için rahat eder gülüm.
Sonuçta bebiş yoksada dediğin gibi aşılama için kolları sıvarsın....
Herşeyin hayırlısı gülüm...

Günaydın kızlar geçmişe bakayım dedim ama çok uzun okuyamadım hepimize güzel,bol gülücüklü bir hafta diliyorum

Günaydın çiğdem hoşgeldin canım nasılsın?

Canım merhaba biliyorum beklemek çok zor ama bişraz daha sabredip kan testi yap istersen sonuç istediğin gibi olmassada çok üzülme emin ol vardır bir hayır öyle düşün herşeyin hayırlısı olsun öpüyorum seni:1hug:

günaydın çiğdemcim nasılsın
Günaydın canım iyiyim sağol sen nasılsın tatlım?

merhaba Canım iyiyim sağol sen nasılsın Cerencim

kolaymı cerencim bi can daha taşıyosunn içinde yorulursun tabi inşallah cerencim
bugün ancak akşam yaptırabilirim kan testini yarında sonucu veririler heralde zaten akşama kadar ak kara belli olur bikaç ay önce yine lekelenerek başlamıştı adetim ama bu kadar sürmedi lekelenmeden sonra ertesi gün normal adet oluyodum
takvim egelince hani biz ekim ayından beri bekliyoz ya bebişi ondan dedim onun için ekim ayındaki adet tarihinimi yazayım

günaydın canımcım

Gözün aydın canım darısı bekleyenlerin başına ne güzel artık zevkle alışverişini yaparsın maşallah
sağol işallah herkes güzel haberler alır bebilerinden sürekli

maşallah maşallaahhh
evet ara renklerde bir iki bişey sadece alırım cinsiyetten sonrası malumm -tatlicadiarzu-

iyiyim bende canımcım sağolasın.
Yeni bir güne ve yepyeni bir haftaya daha başladık işte...
Herşey çok güzel olsun bütün olumsuzluklar yok olsun inşallah....
Sen nasılsın bebişin nasıl? Keyifler yerindemi?

Pazar günü 3 ay önce doğum yapan bir arkadaşımla karşılaştım bebeğini 3 ay önce görmüştüm öyle güzel olmuşki maşallah bayıldım arkadaşımda kendini toparlamış maşallah kiloları çok az kalmış inşallah bizde öyle oluruz kızlar bebek arabalarına bakıyorum artık nerde görsem inceliyorum o kadar güzel çeşitrler varki bayıldım hepsine çok erken alışveriş yapmak istemiyorum ama çokta özeniyorum nazar değer erken alma diyorlar cinsiyeti belli olsun beklemicem az az alıcam ya bu arada 16 nisan da kontrolümüz var 2 li tarama zamanım geldi umarım hayırlı sonuçlar alırım kontrolün ertesi günü 2 li taramayı yaptırıcaz hemen çıkıyormu sonucu kızlar gene kandan bakılıyor değil mi?

O zaman akşama kadar stres yapmadan çalış canım işlere vr kendini eğer akşam iş çıkışı yine aynı şekilde ise lekelenmen direk git kan tahlili yaptır. Yarında çıkan sonuca göre doktorunu ararsın, seninde kafan rahat eder.
Takvimi ekim olarak yapıyorum şimdi canımcım....

cinsiyet belli olduktan sonra zaten ohoooo neler alıyor insan neler kendimden biliyorum kaydirigubbakcemile3

evet çok zor ama ben alıştım artık galiba artık eskisi gibi olmuyorum akşam inşallah hayırlısıyla yaptırıcam testi ben kendimi her türlü sonuca hazırladım gerisini allaha bırakıyorum hakkımda hayırlısı hangisi ise o olsun

iyiyim canım sağol

Amin canım inşallah biraz halsizim cerencim ya kolumu bile kaldırmak istemiyorum sabah bir üşüme geldi şimdi yanıyorum 12 haftayı bitirsem azalırmı bilmiyorum ama çok yorgunum birde talasemi taşıyıcısı olduğum için kan değerlerim düşük sanırım buda yorgunluk ve üşüme yapıyor napalım bebiş için dayanıyoruz tabi bebeişimde iyi ceren ablası cinsiyetini bekliyorum sabırsızlıkla senin güzel cerenin nasıl annesi

tamam cerencim stres yapmıyorum akşamı beklicem ve test yapıcam tamam canım çok teşekkür ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…