Bebilerinin yolunu gzleyen umutlu Hami ve Anne adaylar

evet kızlar bol bol meyve kivi balı ıhlamur falan içiyorum
ateşimi çıakrtmadım sıcak yapmıyorum odayı üşüsem bile
yarına kadar geçer işallah

canlarım bitanelerim hepiciğinize günaydınlar
burcum yengene çok sevindim hayatım daha da iyi olucak inşallah dualarımız onunlaydı
beyazcım ooo ne güzel sağlık ocağından da takiplisin ama ben anlamadım benim dr um tetanozu gerekli görmedi benimde kafam karıştı
nurcum gelmedi daha eli nasıl oldu acaba
filiz abla kociş ne güzel yürüyüşlere çıkarıyo maşallah ama ablam daha erken benim kardeşin olarak tavsiyem çok yorma kendini biliyosun ilk zamanlar bende taktım yürümeye sonradan baktım bigün iki damla kanama oldu hemen bıraktım 4 ay bitince yeniden başladım
ceren gıııı senin nasıl korktuğunu tahmin edebiliyorum çünkü yazın bile beni yeteri kadar telaşlandırdığına göre olayı yaşayan sensin kimbilir neler hissetmişindir allahım korusun daha erken sadec yaramaz meleğimiz sana şaka yapmış
neşemese canım dualarımız hep sizinle emin ol canım tek yürek olduk
mavim kız naber iyimisin bugün halsizlik felan yoktur inşallah
pembeinci sen de hoşgeldin aramıza daha yeni farkettim canım

Giriş tarihi: Nov 2008
Ruh Halim:

Mesaj Linki

--------------------------------------------------------------------------------

BEBİŞLERİNİN YOLUNU GÖZLEYEN HAMİŞ ADAYLARIMIZ

1 Kumsal..................................( 28 mart )
2 Nesemese.............................. az kaldı inşallah

Allahım bu listedeki bütün herkese en kısa zamanda bebiş versin veeee bir alt listeye geçsin herkes inşallahhhhhh... Bu listede yok olsun artıkın

BEBİŞLERİNİN YOLUNU GÖZLEYEN ANNE ADAYLARIMIZ

1. Yasemink................................36. Haftamızdayız (K) (27 nisan)
2. Beyaz16..................................34. haftamızdayız (K)(18 mayıs)
3. Menzilgülü...............................30. Haftamızdayız (E) (7 Haziran insallah)
4.Ceren.......................................29 haftamızdayız (K) (9 haziran [ceren öyle diyor valla] )
5. Lotuss75.................................28. haftamızdayız (K) (13 haziran)
6. Nur_84....................................25. haftamızdayız(K) (06 temmuz 2009)
7. İerror.......................................24 . haftamızdayız (K) (27 Temmuz) (Kızçem Benim)
8.Kibele......................................22. haftamizdayız (K) (28 Temmuz)
9.Entelliye .................................23.haftamız (E) (31 temmuz 2009)

10.Htc80....................................14. haftamızdayız (17 Eylül)
11.Petek09................................14. haftamızdayız (E) (17 eylül) (Prens Geliyooooorrrr)
12.Katar38038............................13. haftamızdayız (28 eylül)
13.Bulcuk..................................12. haftamızdayız(16 Ekim )
14.Pembeinci.............................12. Haftamızdayız (13 Ekim)
15.Gcan.................................... 10. Haftamızdayız (12 Ekim )
16.Ciğdem........................................9 . Haftamızdayız (26 Ekim)
17.Benssenb...............................6. Haftamızdayız (??)
18.Mavideniz...............................6. Haftamızdayız (15 kasım )
19.Rüzgar Deniz..........................En Yeni Hamileimiz. İnşallah bu kez herşey çok güzel olacak.....

Rabbim bu listedeki herkesede hayırlı evlatlar nasip etsin bir avazda kurtulalım inşallah kızlar

MELEKLERİNE KAVUŞAN TAZE ANNELERİMİZ

1. Karabiberim............................ 8 Mart 2009

slm kızlar nasılsınız bugün?

bulcuk cnm geçmiş olsun çok şükür bitti hayırlısı ilede iyileşir bir an öncede bebişine ve eine kavuşur..bize haber vermeyi unutma...

ceren demek seni korkuttu zilli annesini yokluyor galiba bak geliyor diye haa..erken aman diyeyim...

beyaz takip edip aramaları yine güzelmiş hadi bakalım dönüşte anlatırsın bize?ya bu tetenoz aşısı kaçıncı haftada yapılıyor en önemlisi acıyormu?

filiz ablacım ne güzel jest olmuş sana sıkıntın yokkende gez valla ama kendini yormadan ben sabahları kötü oluyorum...hayırlısı ile pıt pıtları duyacaksın bizlerde hepbirlikte bayram yapacagız...

kumsal pembe inci neşe sizler nasılsınız?

Günaydın kızlar değişiklik var mı? Bebişleniz nasıl? Bize dua etmeyi unutmuyorsunuz değil mi? Kumsalım sende durumlar ne?
canım benim unutur muyuz hiç? hep dualarımdasın canımcım :)
akşam eve gelince yorulduğumu farkettim, çok fazla gaz sancısı oldu, bir müddet uzandım ve kendime geldim, bu kadar yürümeyeceğim bir daha

inşallah birtanem :) yanımda olduğunuzu bilmek bana moral veriyor canım :)

beyaz dinlen canım sonrada doğru kontrole

Ceren yaramazlık yaptı demek dün akşam canım ya kıyamam şu sancılar olmasa herşey çok çokdaha kolay olacak galiba

Sorma canım ya hanımzadenin canı sıkıldı sanırsam içerde biraz adralin yaptı. kaydirigubbakcemile3 Valla sancılar olmasa heralde kıymet bilmeyiz o zamanda herşeyin yeri ayrı fisfisfis

Bencee ablacım ya daha çooooookk erken her kıpırdadığında öyle diyorum bende ona otur oturduğun yerde bu soğuklarda ne işin var dışarda diyorum kaydirigubbakcemile3 iki gündür hava güzel bahar geldi ya oda farketti çıkmak için deneme yaptı emme yemezlerrrrr yasakkelime kaydirigubbakcemile3

evet şu pıt pıtlar bir duyulsa bayram olucak bayram :teytey: :dance:

Günaydın kızlar değişiklik var mı? Bebişleniz nasıl? Bize dua etmeyi unutmuyorsunuz değil mi? Kumsalım sende durumlar ne?

Günaydın neşem nasılsın? bizler iyiyiz çok şükür hep aynı bildiğin gibi işte ne olsun.
Her daim dualarımızdasın canım allahım seninde arifeminde yüzünü güldürecek inşallah
kız neşe senin balıklar ne oldu annesi yedimi yavru balığı kaydirigubbakcemile3

ben biraz dolanıp geliyorum fabrikanın çay saati içmediğim için bahçeye çıkıp hava alayım görüşürüz.

tamam cicim çık dolaş açık hava iyi gelir gez biraz açılırsın.

Evet ierror canım ya yaramazlık yaptı sanırsam eşimde diyor akşam kızayımmı ona he senin böyle canını acıtıyor kızayımmı diyor ben yne kıyamadım ana yüreği işte kaydirigubbakcemile3

kız ceren beceremedim yine resimleri kopyalamayı sana zahmet sen bi düzeltirsin benim haftayı

Tamam şeker hallederiz şimdi 24 haftalıkmı oldun?

Günaydın maviş naber? Nasılsın bu gün? daha iyisindir inşallah...
Biliyorum erken ama ben ona dur diyorum anası gibi oda kıpır kıpır hareketli ama ben 9 aylık doğmuşum onuda öyle doğurucam :CüvCüv: :Saruboceq:

günaydın kzlar nasılsınız bakalım

Günaydın canım nasıl oldu parmağın gittinizmi doktora?

gittik cerencim akşam ama direk antiiyotik iğne vurdular bide antibiyotik ve ağrı kesici yazdılar yolladılar eşim dalga eçiyor zaten parmağımız acıyordu artık kıçımızda acıyor diye dolama olmuş elim

mavideniz ben iyiyim dün çok kötü hissediyordum kendimi çok şükür bugün iyiyim bir sıkıntım yok normale döndüm . sen nasılsın iyimisin
Nur parmağın nasıl canım dr gidecektin

Canım çok ihtiyacım var hepinizin dualarına...Eşim ve sizden başka kimse bilmiyor bu isteğimizi(

Beniyiyim sen ve bebişin nasılsınız asıl?

canım benim unutur muyuz hiç? hep dualarımdasın canımcım :)

akşam eve gelince yorulduğumu farkettim, çok fazla gaz sancısı oldu, bir müddet uzandım ve kendime geldim, bu kadar yürümeyeceğim bir daha

Canım Arife'yi merak ediyorum ben de...

Canım baba ve anne balığımız öldü 2 yavrumuz büyüyor. 2 haftalıklar. Çok şirinler, herkese tavsiye ederim..Stresini alıyorlar insanın...

neşecim kumsal regl oldu bu ay için aşılamaya karar verememişti henüz önümüzdeki aya ertelemek istiyordu ama son durum ne bilmiyorum... cerencim anne yüregi degilmi otursun daha o içeride havalar daha sıınmadı zaten..nurcum geçmiş olsun tekrar antibiyotik zararlı degil mi gebeler de valla ilmiyorum da...ablacım evet ierrorun dedigi gibi aslında ilk zmanalr pek yürümek iyi degilmiş banada doktor demişti hergün ayrım saat diye ama ilk zmanlar degil 12 haftadan sonra diye..zaten hergün yürümüyorum ama birşey almaya çıktıgımızda biraz yürüyorum mecbur ondada arada oturuyorum yoruluyorum çünkü tansiyonum düşmüş gibi oluyor ... ierror nasılsın? pembe inci bugün daha iyi olmana sevindim... bende biraz daha iyiyim ama sabah bulantım oluyor öyle deli gibi degil ama rahatsız ediyor...

pembeicim parmağım hala şiş bakalım ne olacak....
mavicim hamilelerin kullanabilecei antibiyotikler var ama ilk 3 ay yasak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…