- Konu Sahibi Gurbette1anne
-
- #21.621
canım benim unutur muyuz hiç? hep dualarımdasın canımcım :)Günaydın kızlar değişiklik var mı? Bebişleniz nasıl? Bize dua etmeyi unutmuyorsunuz değil mi? Kumsalım sende durumlar ne?
akşam eve gelince yorulduğumu farkettim, çok fazla gaz sancısı oldu, bir müddet uzandım ve kendime geldim, bu kadar yürümeyeceğim bir dahacanlarım bitanelerim hepiciğinize günaydınlar
burcum yengene çok sevindim hayatım daha da iyi olucak inşallah dualarımız onunlaydı
beyazcım ooo ne güzel sağlık ocağından da takiplisin ama ben anlamadım benim dr um tetanozu gerekli görmedi benimde kafam karıştı
nurcum gelmedi daha eli nasıl oldu acaba
filiz abla kociş ne güzel yürüyüşlere çıkarıyo maşallah ama ablam daha erken benim kardeşin olarak tavsiyem çok yorma kendini biliyosun ilk zamanlar bende taktım yürümeye sonradan baktım bigün iki damla kanama oldu hemen bıraktım 4 ay bitince yeniden başladım
ceren gıııı senin nasıl korktuğunu tahmin edebiliyorum çünkü yazın bile beni yeteri kadar telaşlandırdığına göre olayı yaşayan sensin kimbilir neler hissetmişindir allahım korusun daha erken sadec yaramaz meleğimiz sana şaka yapmış
neşemese canım dualarımız hep sizinle emin ol canım tek yürek olduk
mavim kız naber iyimisin bugün halsizlik felan yoktur inşallah
pembeinci sen de hoşgeldin aramıza daha yeni farkettim canım
slm kızlar nasılsınız bugün?
bulcuk cnm geçmiş olsun çok şükür bitti hayırlısı ilede iyileşir bir an öncede bebişine ve eine kavuşur..bize haber vermeyi unutma...
ceren demek seni korkuttu zilli annesini yokluyor galiba bak geliyor diye haa..erken aman diyeyim...
beyaz takip edip aramaları yine güzelmiş hadi bakalım dönüşte anlatırsın bize?ya bu tetenoz aşısı kaçıncı haftada yapılıyor en önemlisi acıyormu?
filiz ablacım ne güzel jest olmuş sana sıkıntın yokkende gez valla ama kendini yormadan ben sabahları kötü oluyorum...hayırlısı ile pıt pıtları duyacaksın bizlerde hepbirlikte bayram yapacagız...
kumsal pembe inci neşe sizler nasılsınız?
beyaz dinlen canım sonrada doğru kontrole
Ceren yaramazlık yaptı demek dün akşam canım ya kıyamam şu sancılar olmasa herşey çok çokdaha kolay olacak galiba
aman Allah korusun güzelim, daha çooooooooooook erken, aman Allah korusun... geçmiş olsun hayatım, bugün doktorunla konuş ve anlat olanı canım, belki yap ya da yapma diyeceği şeyler vardır
hehehe evet jest yaptı :) inşallah şu pıt pıtlar duyulsun içimiz çok rahat edecek... sizlerin bile hehehe
Günaydın kızlar değişiklik var mı? Bebişleniz nasıl? Bize dua etmeyi unutmuyorsunuz değil mi? Kumsalım sende durumlar ne?
ben biraz dolanıp geliyorum fabrikanın çay saati içmediğim için bahçeye çıkıp hava alayım görüşürüz.
canlarım bitanelerim hepiciğinize günaydınlar
burcum yengene çok sevindim hayatım daha da iyi olucak inşallah dualarımız onunlaydı
beyazcım ooo ne güzel sağlık ocağından da takiplisin ama ben anlamadım benim dr um tetanozu gerekli görmedi benimde kafam karıştı
filiz abla kociş ne güzel yürüyüşlere çıkarıyo maşallah ama ablam daha erken benim kardeşin olarak tavsiyem çok yorma kendini biliyosun ilk zamanlar bende taktım yürümeye sonradan baktım bigün iki damla kanama oldu hemen bıraktım 4 ay bitince yeniden başladım
ceren gıııı senin nasıl korktuğunu tahmin edebiliyorum çünkü yazın bile beni yeteri kadar telaşlandırdığına göre olayı yaşayan sensin kimbilir neler hissetmişindir allahım korusun daha erken sadec yaramaz meleğimiz sana şaka yapmış
kız ceren beceremedim yine resimleri kopyalamayı sana zahmet sen bi düzeltirsin benim haftayı
bulcuk cnm geçmiş olsun çok şükür bitti hayırlısı ilede iyileşir bir an öncede bebişine ve eine kavuşur..bize haber vermeyi unutma...
ceren demek seni korkuttu zilli annesini yokluyor galiba bak geliyor diye haa..erken aman diyeyim...
beyaz takip edip aramaları yine güzelmiş hadi bakalım dönüşte anlatırsın bize?ya bu tetenoz aşısı kaçıncı haftada yapılıyor en önemlisi acıyormu?
filiz ablacım ne güzel jest olmuş sana sıkıntın yokkende gez valla ama kendini yormadan ben sabahları kötü oluyorum...hayırlısı ile pıt pıtları duyacaksın bizlerde hepbirlikte bayram yapacagız...
günaydın kzlar nasılsınız bakalım
canlarım bitanelerim hepiciğinize günaydınlar
canım benim unutur muyuz hiç? hep dualarımdasın canımcım :)
akşam eve gelince yorulduğumu farkettim, çok fazla gaz sancısı oldu, bir müddet uzandım ve kendime geldim, bu kadar yürümeyeceğim bir daha
Sorma canım ya hanımzadenin canı sıkıldı sanırsam içerde biraz adralin yaptı. kaydirigubbakcemile3 Valla sancılar olmasa heralde kıymet bilmeyiz o zamanda herşeyin yeri ayrı fisfisfis
Bencee ablacım ya daha çooooookk erken her kıpırdadığında öyle diyorum bende ona otur oturduğun yerde bu soğuklarda ne işin var dışarda diyorum kaydirigubbakcemile3 iki gündür hava güzel bahar geldi ya oda farketti çıkmak için deneme yaptı emme yemezlerrrrr yasakkelime kaydirigubbakcemile3
evet şu pıt pıtlar bir duyulsa bayram olucak bayram :teytey: :dance:
Günaydın neşem nasılsın? bizler iyiyiz çok şükür hep aynı bildiğin gibi işte ne olsun.
Her daim dualarımızdasın canım allahım seninde arifeminde yüzünü güldürecek inşallah
kız neşe senin balıklar ne oldu annesi yedimi yavru balığı kaydirigubbakcemile3
tamam cicim çık dolaş açık hava iyi gelir gez biraz açılırsın.
Evet ierror canım ya yaramazlık yaptı sanırsam eşimde diyor akşam kızayımmı ona he senin böyle canını acıtıyor kızayımmı diyor ben yne kıyamadım ana yüreği işte kaydirigubbakcemile3
Tamam şeker hallederiz şimdi 24 haftalıkmı oldun?
Günaydın maviş naber? Nasılsın bu gün? daha iyisindir inşallah...
Biliyorum erken ama ben ona dur diyorum anası gibi oda kıpır kıpır hareketli ama ben 9 aylık doğmuşum onuda öyle doğurucam :CüvCüv: :Saruboceq:
Günaydın canım nasıl oldu parmağın gittinizmi doktora?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?