- Konu Sahibi Gurbette1anne
-
- #21.581
arkadaşlarım nasılsınız umarım herkes iidir ben bugün korkunç yoğun birgün geçirdim görseniz başım sersem gibi oldu vallahi
inşallah filizcim inşallah dua ediyorum senin için bu sefer mutluluk çığlıklarımız olacakkızlar kusura bakmayın... kocişim geldi ve hadi yürüyüşe diye aldı götürdü beni, bilgisayarı bile kapattırmadı, yürüyüş yaptık yemek yedik geldik ama siz gitmişsiniz
ierrorcum haftaya çarşamba ya da perşembe gideceğim doktora, inşallah o zaman görürüm pıt pıtları... aklıma geldikçe yüreğim ağzımda atıyor valla, inşallah bu sefer duyarım :)
ben kaçıyorum kızlar, yarın görüşürüz, hepinizi çok öpüyorum :) şimdilik hoşçakalıııııııın :)
canım biraz geç oldu kusura bakma bende iyiyim işte iş yoğunluğu napalımiyiyiz canım sen nasılsın
of canım valla ya evdeyim ama okulderdi beni bitirdibeyaz gızz öyle valla yormuyorsun dimi evde kendini valla evde olam yatacam söyle uzuncana da nerdee..
canım benim ya inş iyi geçer ameliyat:teselli:kızlar dualarınıza ihtiyacım var
yengemi bursaya sevk edip acilen ameliyata aldılar
ne olduğunu ne ameliyatı olduğunu bilmiyoruz
doktorlar heryeşe hazrılıkı olun diyolar başka bişey demiyolarr
senağlama
tabiki canım dışlamak ne demek ne haddimizeCeren Beni aranıza aldığınız için bende çok mutluyum bunu belirtmek isterim , tabi samimiyetinizi zamanla daha iyi anlarım sonuçta yeniyim ama burası kimseyi dışlamıyor bunu gördüm :1hug:
:roflol::roflol:Ceren özel bir izin istesem ara sıra antalya topiğine girmek istiyorum indirimdeki mağazalar,yerleri,hastanaler hakkında şehirde oturanlardan daha kolay bilgi alıyorum burası her zaman ilk sırada ama arada orayada girsem hımm bir sorayım dedim hanımağamm
geçmiş olsun tatlım dikkat et kendineHerkese merhaba.
Umarım bütün arkadaşlarımızın keyifleri yerindedir. Kızlar, uzun zamandır giremiyorum. Şimdi de geçmiş okuyamadım. Kusura bakmayın. Ama çok ciddi bir bel ağrısına tutuldum. Yatıyorum sürekli. Ütü yapmıştım. Ben oturarak yapıyorum, masanın ayaklarını küçülterek. Biraz uzun sürdü. Kalktığımda belim tutmuyordu. O zamandır tutuk. Bu yüzden yazamıyorum Ama aklım burada. Kusura bakmayın lütfen olur mu? Şimdi de çıkacağım. Hepiniz kendinize iyi bakın.
valla ya adamlar iyice tırsmaya başladıkızlar dün gece çok komik bişi oldu kendi açımdan .. eşimle malum haftada bir demiştim ya zavallım dün itirafta bulundu aşkım ya yanlış anlamada göbeğin büyüdü ya ben bu birdende kormaya başladım bak istemiyosan olmasın ben öyle seni zorlıcak anlayışsız yada gözü dışarı kayıcak eşşekler den değilim sen sırf benim iyiliğimi düşünüyosan istemiyosan söyle valla zorlamam seni dedi .. yani zavallı çok tırstı göbişten bide ben o zaman bebişin hareketleri o anda duruyo demiştim ona kafasına takılmız uzman tv de kağan kocatepeyi dinlemiş de normalmiş o anda hareketlerinin durması çünkü sonrasında çok hızlı hareket edermiş bebiş eşim benim yüzümden 9 ay bitene kadar prof olucak g-herhakde artık herşeyi biliyo
arkadaşlarım nasılsınız umarım herkes iidir ben bugün korkunç yoğun birgün geçirdim görseniz başım sersem gibi oldu vallahi
günaydın kızlarrrrr
yengem ameliyatı atlattı çok şükürr
ama ne ameliyatı oduğunu hala bilmiyoruz doktor acilen
başka hastaneye gitmiş bilgi verende yoktu akşam
bugun belli olur artık ne oduğu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?