- Konu Sahibi Gurbette1anne
-
- #21.601
günaydın bulcuk canım ameliyat iyi geçmiş çok şükür çok sevindim
sen nasılsın canım bugün
günaydın CIGDEM79, kumsal+, pembeinci
naılsınız hatunlar
iyiyim burcucum sen nasılsın cnm?
net gitti gelmedi deminden beri sinir oldum
helal sana ceren gııı nur bana sapık karı dedi korudunnn nur a bi baksak ne haltlar yiyooo kimbilir tabi müneccim değiliz ya ondan rahat tahmin edemezler diyooo herhalll bide nur seninki seyahat haricinde dibindeymişşş kız numara yapma bana sen azmı uğraşıyosundur kimbilir
kız benim sıpa akşamları uyanık olunca kocişim utanıyormuş yaklaşmıyor:roflol::roflol:
kız ceren accıkkk işimi,z var dedinn hayrola nolliiii neler karıştırıyinnn bakimmm ev yetmedi güzel bir otel odası romantizmimi yapıcanızzz kızzz şakaa şakaa diceklerki bu karı iyice zıvanadan çıktı valla gülelim eğlenelim deyi yapıyommm
ierror ben pıt pıtları gördüm ama lekelenme olmuştu benim başlarda birde igne vuruluyordum ya düşük olmasın diye o yüzden doktorum 2 hafta olmasın dedi gittik bir iki hafta daha bekleyin dedi..neyse bizde el mahkum bekliyoruz haftaya kontrolümüz var bakalım ne diyecek...neyse ben kesin kaçtım bu sefer...ceren sabah yine aynı saattemi geliyosun pekii? iyi akşamlar kızlar..
kızlar kusura bakmayın... kocişim geldi ve hadi yürüyüşe diye aldı götürdü beni, bilgisayarı bile kapattırmadı, yürüyüş yaptık yemek yedik geldik ama siz gitmişsiniz
ierrorcum haftaya çarşamba ya da perşembe gideceğim doktora, inşallah o zaman görürüm pıt pıtları... aklıma geldikçe yüreğim ağzımda atıyor valla, inşallah bu sefer duyarım :)
ben kaçıyorum kızlar, yarın görüşürüz, hepinizi çok öpüyorum :) şimdilik hoşçakalıııııııın :)
günaydın kızlarrrrr
yengem ameliyatı atlattı çok şükürr
ama ne ameliyatı oduğunu hala bilmiyoruz doktor acilen
başka hastaneye gitmiş bilgi verende yoktu akşam
bugun belli olur artık ne oduğu
hihoyyytkızlar şimdi sağlık ocağından aradılar bu ay kontrole gitmemiştimde
sallamadım yani:jeyyar:
gelmemişssiniz gelin diyıorlar
takip etmeleri çok hoşuma gitti doğrusu
gideriz artık:CüvCüv:
sağol canımcım
ben daha kötüyüm bugun doktorumu arıcam
grip için napılırki ya ıhlamur meyve yemekten içmekten fenalık geldi
iyi olmak için çaba harcıyorum çok grip oldum
benimde netim yeni geldi
günaydın kızlarrrrr
günaydın CIGDEM79, kumsal+, pembeinci
naılsınız hatunlar
iyiyim burcucum sen nasılsın cnm?
net gitti gelmedi deminden beri sinir oldum
evet canım öyle yapmayı düşünüyorum hem maddi oalrak hemdebeyazcım bebişin aşılarınıda sağlık ocağında yaptırırsın benim ablam öyle yapıyor hastanede 150 tl dedikleri aşıyı bedavaya yaptırdı
günaydun beyazcım nasılsın güzelim zeynebimiz nasıl
günaydın cerencim hoşgeldin cnm
ben tetanoz aşısı için gititğimde kayıt yapmışlardı
2 doz yaptırdım
ordan biliyorlar demekk ki
ama hoşuma gitti doğrusu
kızlar ben acık yatıp dinleneyim sonrada doğru sağlık ocağına
gelincede evi toparlarım artık
hala kahvaltı sofrası duruyorda kaydirigubbakcemile3
aç olan varsa buyursun
inşaqllah entelliyem inşallah ya... Rabbim o günü bir gösterse bana, sağol arkadaşım duaların için :) iyi ki varsın canım... iyi ki hepiniz varsınız :)inşallah filizcim inşallah dua ediyorum senin için bu sefer mutluluk çığlıklarımız olacak
geçmiş olsun hayatım, çok şükür bitti gitti, inşallah çok güzel sonuçlar da alırsınız hayatım, Allah küçücük yavrusuna, eşine bağışlasın inşallah :) bizi de haberdar et Burcucumgünaydın kızlarrrrr
aman Allah korusun güzelim, daha çooooooooooook erken, aman Allah korusun... geçmiş olsun hayatım, bugün doktorunla konuş ve anlat olanı canım, belki yap ya da yapma diyeceği şeyler vardırForumun en sıcak topiğinin en çıtır hatunlarııııı günaydınnnnnnnnnnnnnnn :dance: :dance: :dance: :dance:
Nasılsınız kızlarrrrr keyifler yerindemi? Herşey yolundamı? Umarım herkesler iyidirler.
Biz dün gece uykusuzluk çektik kızlarr ceren beni çok korkuttu dğn akşam öyle sancılar kasılmalar olduki geliyor sandımdı delikafadulden beş dakika daha sürseydi ağrılarım hastaneye gidelim dicektim eşime ama allahtan sürmedi ceren son anda gelmekten vazgeçti zaaarrr kaydirigubbakcemile3 Ama benide çok korkuttu delikafadulden
Ohhh maşallah abla iyisin valla eniştem sana jest yapmış bak ne güzel :asigim:
Allahımın izini ile bu kez duyacağız inşallah o pıt pıtları ablacım çok az kaldı.... :Saruboceq:
canım geçmiş olsun, bol kivi ye hayatım, kivide portakaldan bile çok C vitamini varmış, ılık (ne soğuk ne sıcak) ballı süt iç canım, limonlu ıhlamur falan, işte bir şekilde atlatacaksın, önemli olan ateşin olmasınsağolun kızlaaarrrrr
gribim düzelmedi ateş olayım öyle çok fazla yok
salya sümük bademcikler
doktoruda arıcam ama adam vitamin vermiyoki grip için ilaç versin dayan meyveye dicek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?