Bebilerinin yolunu gzleyen umutlu Hami ve Anne adaylar

günaydın bulcuk canım ameliyat iyi geçmiş çok şükür çok sevindim
sen nasılsın canım bugün

sağol canımcım
ben daha kötüyüm bugun doktorumu arıcam
grip için napılırki ya ıhlamur meyve yemekten içmekten fenalık geldi
günaydın CIGDEM79, kumsal+, pembeinci
naılsınız hatunlar

iyiyim burcucum sen nasılsın cnm?
net gitti gelmedi deminden beri sinir oldum

iyi olmak için çaba harcıyorum çok grip oldum
benimde netim yeni geldi

Forumun en sıcak topiğinin en çıtır hatunlarııııı günaydınnnnnnnnnnnnnnn :dance: :dance: :dance: :dance:
Nasılsınız kızlarrrrr keyifler yerindemi? Herşey yolundamı? Umarım herkesler iyidirler.
Biz dün gece uykusuzluk çektik kızlarr ceren beni çok korkuttu dğn akşam öyle sancılar kasılmalar olduki geliyor sandımdı delikafadulden beş dakika daha sürseydi ağrılarım hastaneye gidelim dicektim eşime ama allahtan sürmedi ceren son anda gelmekten vazgeçti zaaarrr kaydirigubbakcemile3 Ama benide çok korkuttu delikafadulden

Kıızz ierror bu nur varya bir açılsa sen bile şaşarsın :1shok:
Aslında oda arada konuşuyor bu tür şeyleri ama her zaman değil
Sanırsam bizim başımıza vurmuş artık biraz biri hatırlatsa konu anında değişiyor kaydirigubbakcemile3

kız benim sıpa akşamları uyanık olunca kocişim utanıyormuş yaklaşmıyor:roflol::roflol:

Kızzz ilayda hep uyanık olur ona kalsaaaa kocan yandı o zaman kaydirigubbakcemile3

Ahhhh beee gülüm aaahhh nerde o fantezilerrr ne mümkün
Ama ceren hanım doğduktan sonra eşimle baş başa kalabilmek için bu tür kaçamaklar yaparız belki :roflol:

Mavimmm senin bu sıra dikkat etmen gerek anacım biraz daha sıkın dişinizi uzak durun birbirinizden kardeş kardeş yatın emi canım. Sen kritik dönemdesin hala ne olur ne olmaz.... Canım benim işe geliş saatim değişmedi sabah 8.30 iş başı aslında ama ben hiiiçç o saatte gelmedim desem yeridir 9'a doğru alıyorlar beni evden dolayısı ile geç iş başı yapıyorum kaydirigubbakcemile3

Ohhh maşallah abla iyisin valla eniştem sana jest yapmış bak ne güzel :asigim:
Allahımın izini ile bu kez duyacağız inşallah o pıt pıtları ablacım çok az kaldı.... :Saruboceq:

Günaydın canımın içi hadi gözümüz aydın bak ne güzel bir haber bu :teytey: :dance:
Sende üzme kendini bak zaten hastasın üzülürsen daha çok hasta olursun allah muhafaza

hihoyyytkızlar şimdi sağlık ocağından aradılar bu ay kontrole gitmemiştimde
sallamadım yani:jeyyar:
gelmemişssiniz gelin diyıorlar
takip etmeleri çok hoşuma gitti doğrusu
gideriz artık:CüvCüv:

Günaydın beyazım deryam nassen?
Vaaavvv demek sağlık ocağından aradılar ne güzel ya bizim ordaki sağlık ocağı benim gebiş olduğumu bilmiyor bile kaydirigubbakcemile3 hangi ara gidicemki zaten hep işteyim kaydirigubbakcemile3

Canımmm kıyamam sana yaa ateş felan yoktur inşallah Dikkat et kendine cicim... :teselli:

günaydın canım nasılsın gözün aydın yengenin ameliyatı güzel geçmiş sevindim

BEBİŞLERİNİN YOLUNU GÖZLEYEN HAMİŞ ADAYLARIMIZ

1 Kumsal..................................( 28 mart )
2 Nesemese.............................. az kaldı inşallah

Allahım bu listedeki bütün herkese en kısa zamanda bebiş versin veeee bir alt listeye geçsin herkes inşallahhhhhh... Bu listede yok olsun artıkın

BEBİŞLERİNİN YOLUNU GÖZLEYEN ANNE ADAYLARIMIZ

1. Yasemink................................36. Haftamızdayız (K) (27 nisan)
2. Beyaz16..................................34. haftamızdayız (K)(18 mayıs)
3. Menzilgülü...............................30. Haftamızdayız (E) (7 Haziran insallah)
4.Ceren.......................................29 haftamızdayız (K) (9 haziran [ceren öyle diyor valla] )
5. Lotuss75.................................28. haftamızdayız (K) (13 haziran)
6. Nur_84....................................25. haftamızdayız(K) (06 temmuz 2009)
7. İerror.......................................23 . haftamızdayız (K) (27 Temmuz) (Kızçem Benim)
8.Kibele......................................22. haftamizdayız (K) (28 Temmuz)
9.Entelliye .................................23.haftamız (E) (31 temmuz 2009)

10.Htc80....................................14. haftamızdayız (17 Eylül)
11.Petek09................................14. haftamızdayız (E) (17 eylül) (Prens Geliyooooorrrr)
12.Katar38038............................13. haftamızdayız (28 eylül)
13.Bulcuk..................................12. haftamızdayız(16 Ekim )
14.Pembeinci.............................12. Haftamızdayız (13 Ekim)
15.Gcan.................................... 10. Haftamızdayız (12 Ekim )
16.Ciğdem........................................9 . Haftamızdayız (26 Ekim)
17.Benssenb...............................6. Haftamızdayız (??)
18.Mavideniz...............................6. Haftamızdayız (15 kasım )
19.Rüzgar Deniz..........................En Yeni Hamileimiz. İnşallah bu kez herşey çok güzel olacak.....

Rabbim bu listedeki herkesede hayırlı evlatlar nasip etsin bir avazda kurtulalım inşallah kızlar

MELEKLERİNE KAVUŞAN TAZE ANNELERİMİZ

1. Karabiberim............................ 8 Mart 2009

Darısı tüm Hamilelerin başına inşallah sağlıkla

günaydın cerencim hoşgeldin cnm
ben tetanoz aşısı için gititğimde kayıt yapmışlardı
2 doz yaptırdım
ordan biliyorlar demekk ki
ama hoşuma gitti doğrusu

beyazcım bebişin aşılarınıda sağlık ocağında yaptırırsın benim ablam öyle yapıyor hastanede 150 tl dedikleri aşıyı bedavaya yaptırdı

sağolun kızlaaarrrrr
gribim düzelmedi ateş olayım öyle çok fazla yok
salya sümük bademcikler
doktoruda arıcam ama adam vitamin vermiyoki grip için ilaç versin dayan meyveye dicek

beyazcım bebişin aşılarınıda sağlık ocağında yaptırırsın benim ablam öyle yapıyor hastanede 150 tl dedikleri aşıyı bedavaya yaptırdı
evet canım öyle yapmayı düşünüyorum hem maddi oalrak hemde
dr.um dediki
sağlık ocağına çok kişi geldiği için aşılar çabuk tükeniyormuş
yani taze oluyormuş
yoksa tetanoz aşımı da eczaneden kendim alıp hastanede yaptıracaktım
en sağlıklı olan o dedi
bende dinledim dr.u:sm_confused:

günaydun beyazcım nasılsın güzelim zeynebimiz nasıl

günaydın arifem
ben iyiyim çok şükür
zeynep hanımda iyi maşallah
tepikliyo habire
sen naıslsın cnm?
tahlil yaptırmadın sanırım

burcu taamm böyle idare et de ateşin çıkarsa mutlaka ara dr.unu
gebelikte ateş çok önemli
bebeğe zararı olabilir bak dikkatli ol cnm

kızlar ben acık yatıp dinleneyim sonrada doğru sağlık ocağına
gelincede evi toparlarım artık
hala kahvaltı sofrası duruyorda kaydirigubbakcemile3
aç olan varsa buyursun

günaydın cerencim hoşgeldin cnm
ben tetanoz aşısı için gititğimde kayıt yapmışlardı
2 doz yaptırdım
ordan biliyorlar demekk ki
ama hoşuma gitti doğrusu

Hoşgördük canımmm :dance:
Bencede aramaları ilgilenmeleri güzel zaten valla bende olsam benimde hoşuma giderdi sırnaşık şey

kızlar ben acık yatıp dinleneyim sonrada doğru sağlık ocağına
gelincede evi toparlarım artık
hala kahvaltı sofrası duruyorda kaydirigubbakcemile3
aç olan varsa buyursun

Yat dinlen canım sen yorma fazla kendini sağlık ocağından dönüşte gelirsin analtırsın neler olduğunu.... Sana iyi istirahatler mirmirmirmir

beyaz dinlen canım sonrada doğru kontrole

Ceren yaramazlık yaptı demek dün akşam canım ya kıyamam şu sancılar olmasa herşey çok çokdaha kolay olacak galiba

Günaydın topiğin harika bayanları :) nasılsınız? şimdi oturup dersim olmadığı saatler içerisinde sınav hazırlamam gerekiyor kızlar, bugün çok fazla takılamayacağım ama sık sık bakacağım buraya :)

inşallah filizcim inşallah dua ediyorum senin için bu sefer mutluluk çığlıklarımız olacak
inşaqllah entelliyem inşallah ya... Rabbim o günü bir gösterse bana, sağol arkadaşım duaların için :) iyi ki varsın canım... iyi ki hepiniz varsınız :)
geçmiş olsun hayatım, çok şükür bitti gitti, inşallah çok güzel sonuçlar da alırsınız hayatım, Allah küçücük yavrusuna, eşine bağışlasın inşallah :) bizi de haberdar et Burcucum
aman Allah korusun güzelim, daha çooooooooooook erken, aman Allah korusun... geçmiş olsun hayatım, bugün doktorunla konuş ve anlat olanı canım, belki yap ya da yapma diyeceği şeyler vardır

hehehe evet jest yaptı :) inşallah şu pıt pıtlar duyulsun içimiz çok rahat edecek... sizlerin bile hehehe
sağolun kızlaaarrrrr
gribim düzelmedi ateş olayım öyle çok fazla yok
salya sümük bademcikler
doktoruda arıcam ama adam vitamin vermiyoki grip için ilaç versin dayan meyveye dicek
canım geçmiş olsun, bol kivi ye hayatım, kivide portakaldan bile çok C vitamini varmış, ılık (ne soğuk ne sıcak) ballı süt iç canım, limonlu ıhlamur falan, işte bir şekilde atlatacaksın, önemli olan ateşin olmasın

Günaydın kızlar değişiklik var mı? Bebişleniz nasıl? Bize dua etmeyi unutmuyorsunuz değil mi? Kumsalım sende durumlar ne?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…