Bebilerinin yolunu gzleyen umutlu Hami ve Anne adaylar

kızlar merhaba hepinize günaydın
sabah girdim topiğe ama bi türlü yazamadım doğru düzgün
işler birden bastrınca anca gelebildim

günaydın bende iyiyim çok şükür yok canım tahlile gerek kalmadı bu sefer kesin geldiler:)))
Günaydın kızlar değişiklik var mı? Bebişleniz nasıl? Bize dua etmeyi unutmuyorsunuz değil mi? Kumsalım sende durumlar ne?

günaydın nesecim nasılsın canım malesef bu ayda geldi benim kırmızılar bidaki aya kaldı allahın izniyle sende son durumlar nasıl varmı bi gelişme

cerencim günaydın canım nasılsın bugün ceren hanım biraz korkutmuş seni galiba yaramaz şimdiden alıştırmalara başlamış bile

filiz abla nasılsın yürüşüye çıkmışsınız bizde çıktık dün akaşam valla çok iyi geldi .ablacım allahın izniyle duyucaksın bebişinin minicik kalbini tasalanma

mavişim günaydın canım nasılsın bende iyiim çok şükür çok yoğun bi tempoyla başladık güne mide bulantıların devam ediyomu bugü nasıl hissediyosun

nurcum nasılsın cicim parmağın nasıl oldu geçtimi ağrısı

jerror nasılsın canım

oy oy oy kıyamam sana dolama olmuş dmek ah be nur ne diye uğraşırsın et parçası ile anlamıyorumki klava: en korktuğum şeydir dolama başıma gelecek diye çok tırsarım ben yaa el parmaklarım değilde bende ayak parmaklarımın tırnakları etime batar hep temizlerim bende orda çıkacak diye korkuyorum umarım hiç böyle bir şey yaşamam. ilaçlarını ihmal etme canım. Tekrar geçmiş olsun :teselli:

ayy canım yaa anne ve baba balık yok demek yavru balıklar baskın başlarının çaresine evet balık bakmak iyi canım ama öldüklerinde insan çok etkileniyor ya :çok üzgünüm:

evet canım havalar daha o kadar ısınmadı şimdi çıkma diyorum mevsim geçişi bunlar mikroplar diz boyu hasta olursun annem otur orda diyorum kaydirigubbakcemile3

Günaydın canımcım diyorum ben bu kız doktorun dediği tarihten önce gelicek diye herkes dalga geçiyor benle bak şimdiden denemelere başladı bile teyzesi kaydirigubbakcemile3

kızlar benim adet tarihim 28 nisan rica etsem düzeltirmisiniz

ben onu düzeltmiştim ama :uhm:

geçmedi arifecim ya permak havada geziyorum

orta parmak havada :lepi: :roflol:

Canım baba ve anne balığımız öldü 2 yavrumuz büyüyor. 2 haftalıklar. Çok şirinler, herkese tavsiye ederim..Stresini alıyorlar insanın...

Bizdede akvaryum var eşim tam bir balık hastası hem tutmayı hem beslemeyi çok seviyor bizdeki balıklar çok fazla cinslerini bilmiyorum 3 farklı cins var sarılar var mesela mübarekler sürekli yavruluyorlar balığın ağzı sürekli yavru dolu yani bizimki akvaryum değil fuhuş yuvası ... sürekli faaliyetteler.

:roflol::roflol::roflol: inanmıyorum ya fuhuş yuvası heee..

yuuhh yani ne diyim koptummmm :roflol:
kızz merak ettim cinsi neymiş o balıkların öğrensene bir sürekli nasıl bu kadar doğurgan olabiliyorlar :CüvCüv: :sm_cool:

ay alemsiniz valla :roflol::roflol::roflol: sarı prensesmi canım balıklarınız

canım bana yaptır dedi dr.um doğum sırasında işte sezeryan falan olursa bebişe bişey bulaşmasın aletlerden diye,normla doğumda da kordon kesiyorlarya
yaptır dedi yaptırdık

ay canım sorma minicik bir iğne
yaparken acımıyor ama sonra 2-3 gün kolunu kıpırdatamıyorsun

:roflol::roflol::roflol:

boşver canım hayırlısı ne ise o olsun demiştik
üzülmek yok:1hug:

valla cnm yok çıkamadım hayırlısı olsun bir yandan isityorum çıkmayı bir yandan istemiyorum..fazla göz önünde olmak istemedim bazı kişiler biliyorda buralarda oldugumu çok deşifre olmak sitemedim yeterince oldum zaten..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…