- Konu Sahibi Gurbette1anne
-
- #21.681
kızlar nasıl keyifler bakıyım
ben iyi sayılırım diyorum çünkü ne güzel 3 aydır sindirim sorunum yoktu bi kaç gündür kabızlık problemi yine başladı ne güzel 3 aydır zeytinyağı içmeyi bırakmıştım şimdi yine başlıcam galiba
yağı zaten zor içiyorum bide kilo aldırması cabası
niye kimse yok bugün hayirdir
gcan nasılsın canım
ayy canım ya allah yardımcın olsun zor bir durum aman kabız olma sakın ne yap ne et bir an önce yoluna girsin sindirim sistemin yoksa allah muhafaza çok çekersin....
Sen bizi beğenmiyormusun :dilcikar:
ay ay begenmemi
ama citden kimse yokdu ben girdimde
nasilsin bacikom
benim takvim gitmis galipa ben göremiyorum gören varmi
İyiyim tatlişkom sen nasılsın bebişin nasıl?
Bugün dahamı geç geldin topiğe yoksa banamı öyle geliyor :uhm: uykucu mirmirmirmir kaydirigubbakcemile3
canım bende de görünmüyor takvimn arada oluyor böyle bazen resimler takvimler görünmüyor siteden kaynaklanıyor meraklanma düzelir. yerimseniben
ayy kızlar geldim benimde tansiyon düştü sanırsam yemekten önce hemen yedim zorladım kendimi bu sefer zorladıkça midem bulanmaya başladı vallahi az daha yesem çıkaracak gibi oluyorum şimdi bile agzıma geliyor geri..hafif baş agrısı yine teşrif ettiler...gcan bzde buradayız...ierror aman diyeyim zeytin yagı dışında başka çözüm bulamadınmı cnm ya onu içmesi zordur birde ne bileyim kayısı falanda mı fayda etmiyor..aman bende de bu bela var... ceren gız sende görünmüyorsun anacım?
ayy kızlar geldim benimde tansiyon düştü sanırsam yemekten önce hemen yedim zorladım kendimi bu sefer zorladıkça midem bulanmaya başladı vallahi az daha yesem çıkaracak gibi oluyorum şimdi bile agzıma geliyor geri..hafif baş agrısı yine teşrif ettiler...gcan bzde buradayız...ierror aman diyeyim zeytin yagı dışında başka çözüm bulamadınmı cnm ya onu içmesi zordur birde ne bileyim kayısı falanda mı fayda etmiyor..aman bende de bu bela var... ceren gız sende görünmüyorsun anacım?
dogrudur olabilir.
bende iyiyim canim bebeisde iyi.3.ayliga girdim cok sükür
ya bugün uyandim uyandim gene yatdim sanki hafdalrca uyumamis gibi
neyski kalkdim artik. pazar günü esimle gezerken arabada bebisim arka arkaya bir seyredi sanki bir balic cirpinmasi gibiydi ama cok güzeldi
hımmm canım ya bebeği ilk hissedişler böyle başlıyor aynen dediğin gibi balık gibi hareket ediyor önceleri sonra sonra dahada netleşiyor hareketleri anlıyorsun hatta o kadar net oluyor ve sen o kadar tanımış oluyorsunki bebeğini tekmemi atıyor yumrukmu sallıyor yoksa tamamı ilemi dönüyor anlıyorsun. Sırası ile hepsini yaşayacaksın inşallah canım
evet benim gidişatım böyle olacak sanırsam...hayırlısı ya şimdi dilegim bir an önce 3 ay bitse ...
insalllllahh canim insallah
insallah allah o günleride gösterir.
senin bebis nasil yaramazlik yapiyormu annesi
arkadaslar ben cikiyorum havva cok güzel biraz yürüs yapicam belki daha sonra ugrarim
sizlerde isinize bakin.hepinizi öptüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?