Bebilerinin yolunu gzleyen umutlu Hami ve Anne adaylar

ayy canım ya allah yardımcın olsun zor bir durum aman kabız olma sakın ne yap ne et bir an önce yoluna girsin sindirim sistemin yoksa allah muhafaza çok çekersin....

niye kimse yok bugün hayirdir

Sen bizi beğenmiyormusun :dilcikar:

ayy canım ya allah yardımcın olsun zor bir durum aman kabız olma sakın ne yap ne et bir an önce yoluna girsin sindirim sistemin yoksa allah muhafaza çok çekersin....

Sen bizi beğenmiyormusun :dilcikar:

ay ay begenmemi
ama citden kimse yokdu ben girdimde
nasilsin bacikom

ay ay begenmemi
ama citden kimse yokdu ben girdimde
nasilsin bacikom

İyiyim tatlişkom sen nasılsın bebişin nasıl?
Bugün dahamı geç geldin topiğe yoksa banamı öyle geliyor :uhm: uykucu mirmirmirmir kaydirigubbakcemile3

benim takvim gitmis galipa ben göremiyorum gören varmi

canım bende de görünmüyor takvimn arada oluyor böyle bazen resimler takvimler görünmüyor siteden kaynaklanıyor meraklanma düzelir. yerimseniben

ayy kızlar geldim benimde tansiyon düştü sanırsam yemekten önce hemen yedim zorladım kendimi bu sefer zorladıkça midem bulanmaya başladı vallahi az daha yesem çıkaracak gibi oluyorum şimdi bile agzıma geliyor geri..hafif baş agrısı yine teşrif ettiler...gcan bzde buradayız...ierror aman diyeyim zeytin yagı dışında başka çözüm bulamadınmı cnm ya onu içmesi zordur birde ne bileyim kayısı falanda mı fayda etmiyor..aman bende de bu bela var... ceren gız sende görünmüyorsun anacım?

dogrudur olabilir.

bende iyiyim canim bebeisde iyi.3.ayliga girdim cok sükür
ya bugün uyandim uyandim gene yatdim sanki hafdalrca uyumamis gibi
neyski kalkdim artik. pazar günü esimle gezerken arabada bebisim arka arkaya bir seyredi sanki bir balic cirpinmasi gibiydi ama cok güzeldi

yok yok sen boşuna paralama kendini belli bu üç ay sürecek sıkıntılar mecbur dayanıcan artık napalım :teselli:
ben buralardayım güzelim ya arada kapatıyorum malum ayın son günü rapor çıkarıyorum arada gelip bakıyorum topiğe ne var ne yok diye ama çok durgun ay sonu sebebi ile herkesler çok yoğun sanır isem fisfisfis

gecmis olsun canim insallah en kissa zamanda gecer.
durumun zor canim ya

hımmm canım ya bebeği ilk hissedişler böyle başlıyor aynen dediğin gibi balık gibi hareket ediyor önceleri sonra sonra dahada netleşiyor hareketleri anlıyorsun hatta o kadar net oluyor ve sen o kadar tanımış oluyorsunki bebeğini tekmemi atıyor yumrukmu sallıyor yoksa tamamı ilemi dönüyor anlıyorsun. Sırası ile hepsini yaşayacaksın inşallah canım

insalllllahh canim insallah
insallah allah o günleride gösterir.
senin bebis nasil yaramazlik yapiyormu annesi

arkadaslar ben cikiyorum havva cok güzel biraz yürüs yapicam belki daha sonra ugrarim
sizlerde isinize bakin.hepinizi öptüm

evet benim gidişatım böyle olacak sanırsam...hayırlısı ya şimdi dilegim bir an önce 3 ay bitse ...

Sabır canımcım sabır geçecek bu günler azıcık daha dayan :teselli:

insalllllahh canim insallah
insallah allah o günleride gösterir.
senin bebis nasil yaramazlik yapiyormu annesi

Valla bizim bebiş iyi maşallah dğn gece annesini biraz korkuttu sancı ve kasılma yaşadım yatarken aha dedim geliyor delikafadulden neyski çok uzun sürmedi bende rahatladım ama uykusuzum bu yüzden havaları güzel görünce bizimki çıkmak için acelet etti kaydirigubbakcemile3 ama yemezler :dilcikar: kaydirigubbakcemile3

arkadaslar ben cikiyorum havva cok güzel biraz yürüs yapicam belki daha sonra ugrarim
sizlerde isinize bakin.hepinizi öptüm

kendine dikkat et canım yürüyüşü fazla abartma aynı tempoda yavaş yavaş yorulmadan dinlenerek yürü tamammı cicim. Sonra yine gel muhabbete bekleriz

merhaba güzeller bugün yoğunluk vardı telaşe koşturmaca derken giremedim şimdi sakinleşti işim nasılsınız ne var ne yok bebişler nasıl burda hava mükemmel eve gider gitmez eşofmanlarımı giyip bir arkadaşıma gidicem ve yürüyüş yapıcaz erkenden kaçmanın yollarını arıyorum patronda çıktı 16:30 gibi kaçsam süper olacak bakalım ayarlıcam bişeyler :)kaydirigubbakcemile3 zaten eğreti çalışıyom bu sıralar kovsunlar diye çabalıyorum ama kovmuyorlar :)

bu arada ben bugün 11 hafatadn ilk günü alıyorum artık 11 haftalığımhihoyyythihoyyythihoyyyt ve ayrıca yarın benim doğum günüm kızlar:sm_cool:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…