E
EU2
Ziyaretçi
- Konu Sahibi Gurbette1anne
-
- #21.701
çigdemcim hadi bakalım inş kaçarsın ayy bana daha çok var ozaman 6 da çıkacam...
valla cnm aslında her zmanki gibi bulantı halsizlik yine var bilhassa sabahları işte elimden geleni yapıyorum en azla atlatmak için bakalım..hayırlısı ile 3 ayı bitirsek diyorum çok zor oluyor valla...sen iyisin bir sıkıntın yok degilmi..ne güzel 11 haftaya geldiniz ha gayret 3 ay bitiyor hee...darısı başıma artık ekim annesimi olacan sen şimdi..?
cnm ne güzel işte..bende kısmetse kasım annesi olacam aramızda az fark var...sırayla gidiyoruz galiba burcuda sanırım senden önce..
kızlarrr napoorsunuzzz biz bu saate kadar çalıştık ay sonu malum
sizlerde ne var ne yok hatunlarrrr
günaydın bende iyiyim çok şükür yok canım tahlile gerek kalmadı bu sefer kesin geldiler:)))
günaydın nesecim nasılsın canım malesef bu ayda geldi benim kırmızılar bidaki aya kaldı allahın izniyle sende son durumlar nasıl varmı bi gelişme
anladım nurcum hadi bakalım şifa olsun...neşe güle güle gel buralara çok ihmal etme emii.
oy oy oy kıyamam sana dolama olmuş dmek ah be nur ne diye uğraşırsın et parçası ile anlamıyorumkiklava: en korktuğum şeydir dolama başıma gelecek diye çok tırsarım ben yaa el parmaklarım değilde bende ayak parmaklarımın tırnakları etime batar hep temizlerim bende orda çıkacak diye korkuyorum umarım hiç böyle bir şey yaşamam. ilaçlarını ihmal etme canım. Tekrar geçmiş olsun :teselli:
ayy canım yaa anne ve baba balık yok demek yavru balıklar baskın başlarının çaresine evet balık bakmak iyi canım ama öldüklerinde insan çok etkileniyor ya :çok üzgünüm:
evet canım havalar daha o kadar ısınmadı şimdi çıkma diyorum mevsim geçişi bunlar mikroplar diz boyu hasta olursun annem otur orda diyorum kaydirigubbakcemile3
Günaydın canımcım diyorum ben bu kız doktorun dediği tarihten önce gelicek diye herkes dalga geçiyor benle bak şimdiden denemelere başladı bile teyzesi kaydirigubbakcemile3
ben onu düzeltmiştim ama :uhm:
orta parmak havada :lepi: :roflol:
Canım baba ve anne balığımız öldü 2 yavrumuz büyüyor. 2 haftalıklar. Çok şirinler, herkese tavsiye ederim..Stresini alıyorlar insanın...
Bizdede akvaryum var eşim tam bir balık hastası hem tutmayı hem beslemeyi çok seviyor bizdeki balıklar çok fazla cinslerini bilmiyorum 3 farklı cins var sarılar var mesela mübarekler sürekli yavruluyorlar balığın ağzı sürekli yavru dolu yani bizimki akvaryum değil fuhuş yuvası ... sürekli faaliyetteler.
Canım benim de az önce lekelerim başladıyine olmadı. Hayırlısı diyorum. Bugün ne de güzel başlamıştı oysa. Adetime de daha çok vardı..Elden gelen birşey yok napalım..
Canım ben yine adet oldum epeyce canım sıkkın. KK' e uğramak bile istemiyor canım ama size haber vereyim dedim..
Canım balıklar en son üzüleceğim şey şuandazaten bizim kapluşlarımız da var. Ölenleri onlar afiyetle yiyor...
:roflol: ay bu moral bozuklğunda da çok iyi geldi bana tşk arkadaşım..
canım ne desem boş biliyorum üzülme desemde üzülüceksin ama eğer üzüleceksende kendini harap etmeden bunu yaşamaya çalış eminim vardır bir hayır inşallah hiç ummadığın bir anda olacak kalpten inan iste alalh verir canım korkma sakın öpüyoruma.s.
selam canım bende geç giridm bugün benimde burası yoğundu biz iyiyiz canım sen nasılsın ceren nasıl
Canım benim de az önce lekelerim başladıyine olmadı. Hayırlısı diyorum. Bugün ne de güzel başlamıştı oysa. Adetime de daha çok vardı..Elden gelen birşey yok napalım..
Canım ben yine adet oldum epeyce canım sıkkın. KK' e uğramak bile istemiyor canım ama size haber vereyim dedim..
Canım balıklar en son üzüleceğim şey şuandazaten bizim kapluşlarımız da var. Ölenleri onlar afiyetle yiyor...
kızlar ben yavaştan kaçıyorum malum yürüyüşe yetişicem yüzlerinizden gülücükler eksik olmasın inşallah
Cerenimle konuşamadım bugün benden çok selam söyleyin görüşemediğim diğer güzellerede selamlar yarın sabah görüşmek üzere kucak dolusu sevgiler hepinizee
nesecim canım olsuun napalım bu yada kısmet değilmiş bize ama umudumuzu yitirmeyelim allahın izniyle er yada geç bizde kavuşucaz meleklerimize üzülmek yokCanım benim de az önce lekelerim başladıyine olmadı. Hayırlısı diyorum. Bugün ne de güzel başlamıştı oysa. Adetime de daha çok vardı..Elden gelen birşey yok napalım..
Çok teşekkür ediyorum canım desteğin için. Doktora mı gitsem gene diyorum ama yaptığı tek şey bana klomen verip fazladan yumurtalarımı harcatmak. Sorun bulup çözmek yok. Demekki tıp hala çok ilerlememiş bunu görüyorum. Neyse bugün biraz turşu günüm olacak sanırım(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?