Bebilerinin yolunu gzleyen umutlu Hami ve Anne adaylar

valla cnm aslında her zmanki gibi bulantı halsizlik yine var bilhassa sabahları işte elimden geleni yapıyorum en azla atlatmak için bakalım..hayırlısı ile 3 ayı bitirsek diyorum çok zor oluyor valla...sen iyisin bir sıkıntın yok degilmi..ne güzel 11 haftaya geldiniz ha gayret 3 ay bitiyor hee...darısı başıma artık ekim annesimi olacan sen şimdi..?

Canım ya inşallah seninde azalıcak bulantıların halsizlik bendede oluyor dün çok kötüydüm tansiyonum çok düştü başaım döndü ama bugün turp gibiyim maşallah hamilelik tuhaf bir şey günü gününe uymuyor insanın bugün hapşırırken kasıklarım çok ağrıdı ilk defa böyle oldu ceren daha önce söylemişti bunlar alerjik hapşurmalarmış hamilelikten dolayı ama kasık ağrısı fenaymış benim minik kendini hatırlatmasa bugün o ağrı dışında süperdi vehalada iyi maşallah darısı başına canım
şaka maka dediğin gibi 3 ay bitiyor bende inanamıyorum hep 5. hafta altıncı hafta sayardım şükür buralarad geldim allah hepimize sağlıklı bebekler nasip etsin ben ekim annesi olucam inşallah senin ne zaman oluyor

cnm ne güzel işte..bende kısmetse kasım annesi olacam aramızda az fark var...sırayla gidiyoruz galiba burcuda sanırım senden önce..

Bulcuk nasıl oldu acaba merak ettim haberi olan varmı geçmişide okuyamadım fırsat bulamadım inşallah iyidir yengesiydi galiba ameliyat olan değilmi kızlar

Canım benim de az önce lekelerim başladı yine olmadı. Hayırlısı diyorum. Bugün ne de güzel başlamıştı oysa. Adetime de daha çok vardı..Elden gelen birşey yok napalım..

anladım nurcum hadi bakalım şifa olsun...neşe güle güle gel buralara çok ihmal etme emii.

Canım ben yine adet oldum epeyce canım sıkkın. KK' e uğramak bile istemiyor canım ama size haber vereyim dedim..

Canım balıklar en son üzüleceğim şey şuanda zaten bizim kapluşlarımız da var. Ölenleri onlar afiyetle yiyor...

:roflol: ay bu moral bozuklğunda da çok iyi geldi bana tşk arkadaşım..

canım ne desem boş biliyorum üzülme desemde üzülüceksin ama eğer üzüleceksende kendini harap etmeden bunu yaşamaya çalış eminim vardır bir hayır inşallah hiç ummadığın bir anda olacak kalpten inan iste alalh verir canım korkma sakın öpüyoruma.s.

ayy yasemin gelmiş kuzum ne durumdasın doktora gittinmi ne dedi? neşecim hakkında hayırlısı olsun sen güçlü bir kadınsız unutma lütfen pes etmek yok..

Çok teşekkür ediyorum canım desteğin için. Doktora mı gitsem gene diyorum ama yaptığı tek şey bana klomen verip fazladan yumurtalarımı harcatmak. Sorun bulup çözmek yok. Demekki tıp hala çok ilerlememiş bunu görüyorum. Neyse bugün biraz turşu günüm olacak sanırım(

kızlar ben yavaştan kaçıyorum malum yürüyüşe yetişicem yüzlerinizden gülücükler eksik olmasın inşallah
Cerenimle konuşamadım bugün benden çok selam söyleyin görüşemediğim diğer güzellerede selamlar yarın sabah görüşmek üzere kucak dolusu sevgiler hepinizee

selam canım bende geç giridm bugün benimde burası yoğundu biz iyiyiz canım sen nasılsın ceren nasıl

canım benim bende iyiyim valla ne olsun işleri hafiflettim biraz değişiklik olsun diye verandaya çıktım açık havada oturuyordum havada bir güzelki içerlerde durasım yok valla telefon çaldıda geldim hadi gelmişken bakem dedim bizimkiler ne alemde. Ceren hanımda iyi temiz havayı soludukça vuruyor anneciğine hoşuna gidiyor heralde kaydirigubbakcemile3

Canım benim hakkında hayırlısı bitanem yıpratma kendini lütfen. Dualarımız seninle her zaman :Saruboceq:

Güzelim ben buralardaydım ama denk gelemedik bir türlü neyse dikkat et kendine emi balım fazla hızlı hareketler etme yyavaş yavaş dinlenerek yürü yarın grş. inşallah bye.... a.s.

nesecim canım olsuun napalım bu yada kısmet değilmiş bize ama umudumuzu yitirmeyelim allahın izniyle er yada geç bizde kavuşucaz meleklerimize üzülmek yok

canım benim doktorunu değiştirsene güzelim maden memnun değilsin bana doktorum sadace 3 ay klomen kullandırdı bidahada vermedi başka bi doktor farklı bi tedavi uygulayabilir ama yinede sen bilirsin

kızlarrr bana şimdiden müsaade çok sıkıldım biraz dışarda oturucam artık ordanda eve giderim kendinize iyi bakın kuzucuklar yarın grş. nasipse inşallah canlarım. mucxxxx.......

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…