Bebilerinin yolunu gzleyen umutlu Hami ve Anne adaylar

cerencim hadi güzel havanın tadını çıkar bende dışarı çıkmayı düşünüyorum ama başımda agrıyor ne yapacam bilmem..bakalım artık..bende çıkarım birazdan şimdiden iyi akşamlar dileyeyim de...kendinize ii bakın..

dayanamadım size bir bakayım dedim ama kimsecikler kalmamış

neyse sorun değil

çiğdemcim doğum günün kutlu olsun tatlım bu sene 2 canlı kutluyorsun ne güzel:sm_cool::sm_cool::sm_cool:
nice mutlu yıllara güzelim

ben geldim ama kimse yok. 2 gündür gelemiyordum yarın izine ayrılıyoruz ütü bavul falan derken gelemedim. haber vereyim dedim yarın yola çıkıyorum 10 15 belki 20 gün yokum. hepinizi çok özleyeceğim gelir gelmez ilk işim buraya gelmek olacak söz. CERENCıM beni sakın listeden silme bak haber verip gidiyorum. hepinizi kocaman öpüyorum.

FıLıZ abla inşallah döndüğümde güzel haberlerini okuyacağım buradan .dualarım hep sana.

Canım benim inşallah güzelim, sağolasın :) Güle güle git, güle güle gel canımcım :)

Çiğdemcim ben de doğum gününü şimdiden kutluyorum :) Eşinle, çocuğunla ve diğer tüm sevdiklerinle nice yaşlara canım :)

Canlarim merhaba..

Ben dun yine hastanedeydim.. Bu sefer oncekilerdende cok kanamam oldu ama su an sukur iyiyim, daha gelmiyor. Lutfen dualarinizi eksik etmeyin. Hepinizi cok seviyorum ve opuyorum...

Canlarim merhaba..

Ben dun yine hastanedeydim.. Bu sefer oncekilerdende cok kanamam oldu ama su an sukur iyiyim, daha gelmiyor. Lutfen dualarinizi eksik etmeyin. Hepinizi cok seviyorum ve opuyorum...

Allah yardımcın olsun canım, büyük geçmiş olsun. Biz de seni çok seviyoruz, hiç kalkma hep yat. İnşallah sağlıkla gelecek oğluşun:))Şeniz

Kızlar bir başlık açıp sordum ama kimse cevap vermedi, içinizden ilen var mı, benim ovulasyonumla adetim arası bir hafta oldu bu ay ve geçen ay. aslında en az 14 gün olmalı. Bunun nedeni hakkında bilgisi olan var mı içinizde? Çok endişeliyim. Sol yumurtalığım dün sabahtan beri korkunç ağrıyor tıpkı bıçak saplıyorlar gibi.

günaydın canım arkadaşlarım a.s.

çiğdemcimm kızz şaka gibi doğmuşun anlaşılan kaydirigubbakcemile3
nice uzun sağıklı senelere tüm sevdiklerinle işallah doğum günün kutlu olsun a.s.
canım beni sormuşsun gribim haa devam ediyor :çok üzgünüm:
yengemde ameliyatı atlattı ama doktorlar ilaçlara verceği tepki önemli bundan sonra bizim yapabilceğimiz bişi yok diyolarr sabırla ve dularla bekliyoruzz :Saruboceq:

menzilcim çok geçmiş olsun canım dularımız seninle bebiğini sağlıkla kucağına alıcaksın ufaklık annesini korkutuyo sadece :1hug:

neşecim günaydın bu konuda bilgim yok sanırım benim
aklına kötü şeyler getirmeden doktorunla konuş bu konuyu en kısa zamanda

Günaydın güzelllerrrrrrr gününüz aydın neşeniz bol olsun inşallah.... Nasılsınız hanımlar.....

Canım benim silmeyiz merak etme sen tatlım biliyorum zaten sen memlekete gidiyorsun rahat ol daha önce haber vermiştin ya gülüm. Kendine ve bebişine çok dikkat et şimdiden hayırlı yolculuklar tatlım sağ salim hayırlısı ile gidin ve gelin. :a015:

Canlarim merhaba..

Canımmmm merhaba çok geçmiş olsun tatlımmmm inan çok üzülüyorum senin bu durumuna hayatım ya çok ağır geçiyor hamileliğin az kaldı ama allahımın izini ile yusufumuzu alacaksın kucağına ve onun haberlerini vereceksin inşallah bizlere. Sen yat şimdilik canımın içi boşver dinlen sen ve bebeğin herşeyden önemli biliyorsun....

Canım günaydın...
Bu konu ile ilgili üzgünüm ama benim hiç bir bilgim yok umarım arkadaşlar yardımcı olurlar :çok üzgünüm:

Canlarim merhaba..

çok geçmiş olsun menzilgülü allah yardımcın olsun inşallah sağılkla kavuşursun yavruna
dualrımız seninle
canım bence bi doktora git sende rahat edersin yorum yapıp seni yanıltmak istememŞeniz

canım hayırlı allah kazadan beladan korusun inşallah yolculuklar kendine dikkat et

BEBıŞLERıNıN YOLUNU GÖZLEYEN HAMıŞ ADAYLARIMIZ

1 Kumsal..................................( 28 Nisan )
2 Nesemese.............................. az kaldı inşallah

Allahım bu listedeki bütün herkese en kısa zamanda bebiş versin veeee bir alt listeye geçsin herkes inşallahhhhhh... Bu listede yok olsun artıkın

BEBıŞLERıNıN YOLUNU GÖZLEYEN ANNE ADAYLARIMIZ

1. Yasemink................................36. Haftamızdayız (K) (27 nisan)
2. Beyaz16..................................34. haftamızdayız (K)(18 mayıs)
3. Menzilgülü...............................31. Haftamızdayız (E) (7 Haziran insallah)
4.Ceren.......................................29 haftamızdayız (K) (9 haziran [ceren öyle diyor valla] )
5. Lotuss75.................................28. haftamızdayız (K) (13 haziran)
6. Nur_84....................................25. haftamızdayız(K) (06 temmuz 2009)
7. ıerror.......................................24 . haftamızdayız (K) (27 Temmuz) (Kızçem Benim)
8.Kibele......................................22. haftamizdayız (K) (28 Temmuz)
9.Entelliye .................................23.haftamız (E) (31 temmuz 2009)

10.Htc80....................................14. haftamızdayız (17 Eylül)
11.Petek09................................14. haftamızdayız (E) (17 eylül) (Prens Geliyooooorrrr)
12.Katar38038............................14. haftamızdayız (28 eylül)
13.Bulcuk..................................13. haftamızdayız(16 Ekim )
14.Pembeinci.............................12. Haftamızdayız (13 Ekim)
15.Gcan.................................... 10. Haftamızdayız (12 Ekim )
16.Ciğdem...................................9 . Haftamızdayız (26 Ekim)
17.Benssenb...............................6. Haftamızdayız (??)
18.Mavideniz...............................6. Haftamızdayız (15 kasım )
19.Rüzgar Deniz..........................En Yeni Hamileimiz. ınşallah bu kez herşey çok güzel olacak.....

Rabbim bu listedeki herkesede hayırlı evlatlar nasip etsin bir avazda kurtulalım inşallah kızlar

MELEKLERıNE KAVUŞAN TAZE ANNELERıMıZ

1. Karabiberim............................ 8 Mart 2009

Darısı tüm Hamilelerin başına inşallah sağlıkla

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…