- Konu Sahibi Gurbette1anne
-
- #21.721
kızlarrr bana şimdiden müsaade çok sıkıldım biraz dışarda oturucam artık ordanda eve giderim kendinize iyi bakın kuzucuklar yarın grş. nasipse inşallah canlarım. mucxxxx.......
FıLıZ abla inşallah döndüğümde güzel haberlerini okuyacağım buradan .dualarım hep sana.
Canlarim merhaba..
Ben dun yine hastanedeydim.. Bu sefer oncekilerdende cok kanamam oldu ama su an sukur iyiyim, daha gelmiyor. Lutfen dualarinizi eksik etmeyin. Hepinizi cok seviyorum ve opuyorum...
Kızlar bir başlık açıp sordum ama kimse cevap vermedi, içinizden ilen var mı, benim ovulasyonumla adetim arası bir hafta oldu bu ay ve geçen ay. aslında en az 14 gün olmalı. Bunun nedeni hakkında bilgisi olan var mı içinizde? Çok endişeliyim. Sol yumurtalığım dün sabahtan beri korkunç ağrıyor tıpkı bıçak saplıyorlar gibi.
ben geldim ama kimse yok. 2 gündür gelemiyordum yarın izine ayrılıyoruz ütü bavul falan derken gelemedim. haber vereyim dedim yarın yola çıkıyorum 10 15 belki 20 gün yokum. hepinizi çok özleyeceğim gelir gelmez ilk işim buraya gelmek olacak söz. CERENCİM beni sakın listeden silme bak haber verip gidiyorum. hepinizi kocaman öpüyorum.
Canlarim merhaba..
Ben dun yine hastanedeydim.. Bu sefer oncekilerdende cok kanamam oldu ama su an sukur iyiyim, daha gelmiyor. Lutfen dualarinizi eksik etmeyin. Hepinizi cok seviyorum ve opuyorum...
Kızlar bir başlık açıp sordum ama kimse cevap vermedi, içinizden ilen var mı, benim ovulasyonumla adetim arası bir hafta oldu bu ay ve geçen ay. aslında en az 14 gün olmalı. Bunun nedeni hakkında bilgisi olan var mı içinizde? Çok endişeliyim. Sol yumurtalığım dün sabahtan beri korkunç ağrıyor tıpkı bıçak saplıyorlar gibi.
çok geçmiş olsun menzilgülü allah yardımcın olsun inşallah sağılkla kavuşursun yavrunaCanlarim merhaba..
canım bence bi doktora git sende rahat edersin yorum yapıp seni yanıltmak istememŞenizKızlar bir başlık açıp sordum ama kimse cevap vermedi, içinizden ilen var mı, benim ovulasyonumla adetim arası bir hafta oldu bu ay ve geçen ay. aslında en az 14 gün olmalı. Bunun nedeni hakkında bilgisi olan var mı içinizde? Çok endişeliyim. Sol yumurtalığım dün sabahtan beri korkunç ağrıyor tıpkı bıçak saplıyorlar gibi.
ben geldim ama kimse yok. 2 gündür gelemiyordum yarın izine ayrılıyoruz ütü bavul falan derken gelemedim. haber vereyim dedim yarın yola çıkıyorum 10 15 belki 20 gün yokum. hepinizi çok özleyeceğim gelir gelmez ilk işim buraya gelmek olacak söz. CERENCİM beni sakın listeden silme bak haber verip gidiyorum. hepinizi kocaman öpüyorum.
burcu ceren günaydın kızlar nasılsınız
burcum basıl oldun taparlayabildinmi kendini
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?