- Konu Sahibi Gurbette1anne
-
- #21.741
iyyim neşecim bebişi besliyorum gripten etkilenmesin diyee cokacimcoookTeşekkür ediyorum Bulcukum..İnşallah herşeyin en hayırlısı olur...Sen nasılsın Canım?
günaydın canlarım nasılsınız yeni bi aya girdik bugün dilerim hepimiz için çok güzel geçer
burcu ceren günaydın kızlar nasılsınız
burcum basıl oldun taparlayabildinmi kendini
günaydın arkadaşlar nasılsınız ben çok şükür iyiyim bir problem yok
bulcuk nasıl oldun atlatabildinmi gribini.
günaydın tatlım nasılsın? İşlerin hala yoğunmu?
Dediğin gibi umarım güzel bir ay geçiririz yep yeni bir ay ve yeni umutlar :dance: :dance:
iyyim neşecim bebişi besliyorum gripten etkilenmesin diyee cokacimcoook
amiin canım sağıkla sıhhatle geçirelim bu ayı işallah
iyyim canımcım hala çok gribim ama en azından konuşabilcek haldeyim her ne kadar
telfondakiler bana abi diye seslenselerde kaydirigubbakcemile3
evet bulcuk benim balıklardı . ((cinsi sarı prensesmiş öğrendim )) neyse birazdaha meyveyle besle kendini yerimseniben
Kumsalım iyi olmana sevindim canım
iyiyim cerencim çok şükür sağol sen nasılsın miniğimiz nasıl işler dün çok yoğundu galiba herkesin öyleydi bugün o kadar olmaz heralde dün çok bunaldım valla
evet bulcuk benim balıklardı . ((cinsi sarı prensesmiş öğrendim )) neyse birazdaha meyveyle besle kendini yerimseniben
Kumsalım iyi olmana sevindim canım
canım allah sağlık versin umarım yarın daha iyi olursun bebişine bol bol vitamin gönder ve bir an önce iyileşmeye bak canım abi olayınada bittim:roflol::roflol::roflol:
Sizinle birşey paylaşayım dün bizim iş yerinden bir kız 1 aydır çıktığı bir çocuğa kaçtı kaçtığı çocukta bizim burada çalışan çok sevdiğim bir ablanın kardeşi neyse bunlar anlaşıp kaçıyorlar herkes şok tabi 1 ayda kocayamı kaçılır neyse kaçtı imam nikahı yapılmış resmi nikah için işlemler yapılıyor falan kız ailesi arayıp haber veriyor ardından bir telefon kız tarafından kızımızn süt hakkını verin hoppala ya insan bir sorar kız kime kaçtı hırlımı hırsızmı nikah kıydınızmı belki adam aldı satacak kızı ne biçim insanlar var adamların ilk söylediği lafa bakın sabah sabah sinir oldum. nasıl insanlar var
Sizinle birşey paylaşayım dün bizim iş yerinden bir kız 1 aydır çıktığı bir çocuğa kaçtı kaçtığı çocukta bizim burada çalışan çok sevdiğim bir ablanın kardeşi neyse bunlar anlaşıp kaçıyorlar herkes şok tabi 1 ayda kocayamı kaçılır neyse kaçtı imam nikahı yapılmış resmi nikah için işlemler yapılıyor falan kız ailesi arayıp haber veriyor ardından bir telefon kız tarafından kızımızn süt hakkını verin hoppala ya insan bir sorar kız kime kaçtı hırlımı hırsızmı nikah kıydınızmı belki adam aldı satacak kızı ne biçim insanlar var adamların ilk söylediği lafa bakın sabah sabah sinir oldum. nasıl insanlar var
cerenciim nasılsın ağrın sızın yok dimi
kötükedihüso insalar böyle kız kaçmakta haklıymış baksana ailesinee ne sorumsuz
tabi kaçtığı kişiyide iyi tanıması lazım işallah iyi insanardır
benimde öyle bi tanıdğım kaçtı deli gibi sevdiler güya birbirlerini bebekleri oldu boşanmak istiyolar şimdi ailelrde izin vermiyo madem seviyosunuz kaçtınız boşanamk yok diyolarr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?