Bebilerinin yolunu gzleyen umutlu Hami ve Anne adaylar

psikolojik olarak sütümü getirtmeyi başarmış bir kadınım ben:roflol:
acaba çok kastırsam psikoljik olarak hamile bırakabilir miyim kendimi:roflol::roflol:
:roflol: :roflol: :roflol: deneee psikolojik olarak süt getiren, hamile de kalır herhalde... kız tarihe geçersin :roflol: :roflol: :roflol:
SİZİ ÇOOOOOOOOOKKKKKKKKK SEVİYORUMMMMMMMMM hihoyyyt
biz de seni çok seviyoruuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuz canım benim

:roflol: :roflol: :roflol: deneee psikolojik olarak süt getiren, hamile de kalır herhalde... kız tarihe geçersin :roflol: :roflol: :roflol:

biz de seni çok seviyoruuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuz canım benim

ben bir hıncımı alayım sonra seni seviyorum diycem şimdi demiyorumm:dilcikar:

Valla ya ne alemim heenaniknanik

ne enteresan bir belirti bu göğüs ağrısı be abla dimi doğuma 8 ay kala göğüsler pastorize süt vermek için çalışıyorr:roflol: inanılmaz bir mekanizmaya sahibiz çok şükür:Saruboceq:

kesinlikle öyle valla... tam bir mucize :)

eşin hala kararlı mı çocuk konusunda?

evet ablacım ne yazık ki:çok üzgünüm: herşeyin hayırlısı bu sefer dedim ki beni bu kadar hazır bulabilmen çok zor ilerleyen zamanlarda rol değişimi yapınca anlayacaksın dedim oh kapak oldu onaa.s doğru olanda o.şimdi onların bir yakını kadın rahatsızlığından ameliyat oldu doğum katında hastanede yatıyor yarın onu ziyarete gideceğiz tekrar korktu bu sözüme benim o bana gösterdi bebekleri bakmadım bile sonra ben wc için bahane bulup hasta odasından çıktığımda yeni doğanlara baktımm:roflol:

canım beniiiim... geçmiş olsun bu arada, acil şifalar diliyorum güzelim... taktiğini de sevdim hehehe

canım beniiiim... geçmiş olsun bu arada, acil şifalar diliyorum güzelim... taktiğini de sevdim hehehe

o kadar güzelki kapılar bile ne güzel süsler var ya doğum kapıları için ama kız patlaması varr hepsi pembeydi bir tane erkek bebek vardı koca kattakaydirigubbakcemile3dünyaya hakim olucazzzdelikafadulden

güzelim ben de kaçıyorum, yarın öğleden sonra görüşeceğiz nasılsa, şimdilik iyi geceler diliyorum sana canım, çoooooooooooooooook öpüyorum seni :)

o kadar güzelki kapılar bile ne güzel süsler var ya doğum kapıları için ama kız patlaması varr hepsi pembeydi bir tane erkek bebek vardı koca kattakaydirigubbakcemile3dünyaya hakim olucazzzdelikafadulden

:roflol: :roflol: :roflol: desene gelecek nesilin erkekleri yandı :roflol: :roflol: :roflol:

kızlar buraya gelecek olanlara şimdiden günaydınlar . buraya sabah sabah nası girdin diye sorarsanız gece burda olan uykulu sarhoş hatunlar(irem ,filiz abla,ceren) sohbet koyu olunca en son kalan iremle filiz abla kapının üstünde unutmuş topiğin anahtarını . bende kapıyı öyle görünce aaa birilerimi var dedim içeri girdim ne göreyim yemişler içmişler masayı bilem toplamadan kaçmışlar...

ceren ya çok sevindim meleğimizin kilosunada maşallah bide aferin ona doğuştan değil ana karnından tiyatrocu olacak bıcırık ne rolcüymüş o . ne varsa anasına yapıyo dr unada uslu kız rollerinde takılıyoki annem benden şikayetçi olamasın dr a diye .. ayyy kız 3 boyutlu ultrasonun heyacanı seni sarmıştırda bana da bişiler oldu heyecan yaptım valla görünce iyice beynine kazı ağzı burnu kısaca kime benziyo bakta bize anlat

filiz abla ya pıt pıt ları duyunca ben ce 1,2,3 ay sonra o cadı görümcenlere söyle de bi havamız olsun çatır çatır çatlasınlar sende hamişliğin tadını çıkarcan tabi onlara inat daha çok naz niyaz yap enişte beye hazır yaz da geliyo ölsünler hırslarından

yaw nasıl unutmuşuz biz anahtarı orada öyle :uhm: allah allaaah fisfisfis ama çok uykum gelmişti ierrorcum, toplayamadım masayı, irem toplar diye düşündüm ama cadı o da tüymüş toplamadan, sağolasın sen toparlayıp misler gibi yapmışsın canikom, ellerine sağlık kaydirigubbakcemile3

valla pıt pıtları duyayım inşallah cümle aleme duyuracağım, bu arada hırslarından onlar çatlarken beni de çatlatmasınlar bunlar :1shok: Allah korusun valla

sen nasılsın güzelim? görüşemiyoruz artık ya :çok üzgünüm: hepinizle birlikte sohbet etmeyi çok özledim, sırf bu yüzden işe başladığıma pişmanım canımcım

merhabalarrr
nasılsınız bakalım?
ceren filiz abla ne güzek ahberler almışssınız
hadi hayırlı olsun
bizde dün cicilerimizi aldık akşam 18 de evdeydim
Allahım o kadar çok yoruldum ki
eksiğimiz bir tek banyo yapacağı minik küvet kaldı
onu da birazdan alıcam inş
hava güzel hemde gezi yapmış olurum
görüşürüz

hadi bakalım güle güle kullanın canım, eksiğiniz kalmadı ne güzel, minik küveti de aldınız mı geriye sadece Zeynep'imizin gelişi kalıyor, çok yorma kendini tamam mı canım :)

geldimm koştura koşturaa kafamçokkarıştı

bende ceren sabah gelir toplar sandım sen hesapta yoktun ki ierorcumlaelaelaelaelae

bakalım ceren topu kime atacak:roflol:

nasılsınız kızlarrsengözlerimebaksanab

sende aşkol emi yapılan iyilik söylenir mikaydirigubbakcemile3 o kadar dedim filiz ablaya içme diye ama sonunda çıkarınca pislendi ortalık kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…