- Konu Sahibi Gurbette1anne
-
- #22.401
bak şimda Ceren sana bir atlayacak valla ben bile kurtaramayacağım elinden :roflol:
bencedee.Ama o zamanda o gerzekler evlat edindiniz sanırlarr ayıkla pirincin taşını:mymeka:
sabahtan sınav hazırlayacağım, sanırım öğleden sonra olabilir :)
sen merak etme abla ben iremin neden bunları yaptığını biliyorum ama onun kemiklerini kırıcam haberi yok
eşim büyük yemin etti, göstermem diyor başka bir şey demiyor, çünkü görümcem yeğenini göndermemiş görmesi için
tamam canım sen dinlen yarın 14:00 gibi ben müsaitim evde olucam o saatten itibaren ondan önce hasta ziyaretine gideceğiz öpt sana iyi geceler:a015:
sen merak etme abla ben iremin neden bunları yaptığını biliyorum ama onun kemiklerini kırıcam haberi yok
anlaştık gülüm, hadi sana iyi geceler canikom :) renkli rüyalar :)ablacım sabahtan bende olmam zaten yatıyor olurum kocişin koynunda ehe ehe
bende anca öğleden sonra gelirim sen gelince arka cebe çağrı at buluşuruz ok?
hiç sorma... neyse sonra konuşuruz detaylı :)aa neden?ne manyak karı yaa tam dayaklık heeklava: yetmez odun lazım onaa klava: klava:
iremcim saat 14.00 dedin bak 14.05 te hala gelmemiş olursan polise aratırım seni ehe ehe
o halde bana müsaade kızlar canlarım yarın bol bol hasret gideririz uzun uzun inşallah topiğe ilk gelen çağrıyı atar diğerlerini çağırı :)
iremcim saat 14.00 dedin bak 14.05 te hala gelmemiş olursan polise aratırım seni ehe ehe
o halde bana müsaade kızlar canlarım yarın bol bol hasret gideririz uzun uzun inşallah topiğe ilk gelen çağrıyı atar diğerlerini çağırı :)
1) benim kemiklerim kalın kıramazsın anca balta lazım
2) attığın msj ı unutmadım bu daha hiçbirşey değil yüreğime indi manyakk karııı seni kaybettim sandım gözüm doldu okurkennsenağlama
anlaştık gülüm, hadi sana iyi geceler canikom :) renkli rüyalar :)
hiç sorma... neyse sonra konuşuruz detaylı :)
ok ablacımm yarın anlatırsın detayını:sm_confused:
Sen nasıl hissediyorsun kendinii onu anlat hadi Rüzgar'dan konuşalım:dance:
Nasıl anladın hamile olduğunu tamam tecrübellisin ama testten öncede anlanmazki nasıl bir hatunsun sen:roflol: benimkiler hep psikolojik çıktı:sm_confused:
1) benim kemiklerim kalın kıramazsın anca balta lazım
2) attığın msj ı unutmadım bu daha hiçbirşey değil yüreğime indi manyakk karııı seni kaybettim sandım gözüm doldu okurkennsenağlama
anlaştık gülüm, hadi sana iyi geceler canikom :) renkli rüyalar :)
hiç sorma... neyse sonra konuşuruz detaylı :)
ok beni polis bulamaz onlar hep olaydan sonra geliyorlar sen fbı ara bencekaydirigubbakcemile3
anlaştık canımcım :) bye şimdilik :)
:roflol: :roflol: :roflol: sana da mı yaptı aynı şeyiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii???? cadı bu cadııııııııııııııııııııı... tam sopalık
ok ablacımm yarın anlatırsın detayını:sm_confused:
Sen nasıl hissediyorsun kendinii onu anlat hadi Rüzgar'dan konuşalım:dance:
Nasıl anladın hamile olduğunu tamam tecrübellisin ama testten öncede anlanmazki nasıl bir hatunsun sen:roflol: benimkiler hep psikolojik çıktı:sm_confused:
:roflol: :roflol: :roflol: sana da mı yaptı aynı şeyiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii???? cadı bu cadııııııııııııııııııııı... tam sopalık
oy oy oy yerim ben seni kuzummmmmm
kıyamam ben sana yavrummmmmm
tamam ablacım yarın grş. o halde
peki canım sen biliyin :)
bye ablammmm
evet onada yaptım çok iyiydi ama ehe ehe :):):)
SİZİ ÇOOOOOOOOOKKKKKKKKK SEVİYORUMMMMMMMMM hihoyyyt
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?