Bebilerinin yolunu gzleyen umutlu Hami ve Anne adaylar

sen merak etme abla ben iremin neden bunları yaptığını biliyorum ama onun kemiklerini kırıcam haberi yok

ablacım sabahtan bende olmam zaten yatıyor olurum kocişin koynunda ehe ehe
bende anca öğleden sonra gelirim sen gelince arka cebe çağrı at buluşuruz ok?

iremcim saat 14.00 dedin bak 14.05 te hala gelmemiş olursan polise aratırım seni ehe ehe
o halde bana müsaade kızlar canlarım yarın bol bol hasret gideririz uzun uzun inşallah topiğe ilk gelen çağrıyı atar diğerlerini çağırı :)

sen merak etme abla ben iremin neden bunları yaptığını biliyorum ama onun kemiklerini kırıcam haberi yok

1) benim kemiklerim kalın kıramazsın anca balta lazım
2) attığın msj ı unutmadım bu daha hiçbirşey değil yüreğime indi manyakk karııı seni kaybettim sandım gözüm doldu okurkennsenağlama

ablacım sabahtan bende olmam zaten yatıyor olurum kocişin koynunda ehe ehe
bende anca öğleden sonra gelirim sen gelince arka cebe çağrı at buluşuruz ok?
anlaştık gülüm, hadi sana iyi geceler canikom :) renkli rüyalar :)
aa neden?ne manyak karı yaa tam dayaklık heeklava: yetmez odun lazım onaaklava:klava:
hiç sorma... neyse sonra konuşuruz detaylı :)

ok beni polis bulamaz onlar hep olaydan sonra geliyorlar sen fbı ara bencekaydirigubbakcemile3

2) attığın msj ı unutmadım bu daha hiçbirşey değil yüreğime indi manyakk karııı seni kaybettim sandım gözüm doldu okurkennsenağlama

:roflol: :roflol: :roflol: sana da mı yaptı aynı şeyiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii???? cadı bu cadııııııııııııııııııııı... tam sopalık

ok ablacımm yarın anlatırsın detayını:sm_confused:

Sen nasıl hissediyorsun kendinii onu anlat hadi Rüzgar'dan konuşalım:dance:

Nasıl anladın hamile olduğunu tamam tecrübellisin ama testten öncede anlanmazki nasıl bir hatunsun sen:roflol: benimkiler hep psikolojik çıktı:sm_confused:

psikolojik olarak sütümü getirtmeyi başarmış bir kadınım ben:roflol:
acaba çok kastırsam psikoljik olarak hamile bırakabilir miyim kendimi:roflol::roflol:

oy oy oy yerim ben seni kuzummmmmm
kıyamam ben sana yavrummmmmm

tamam ablacım yarın grş. o halde

ok beni polis bulamaz onlar hep olaydan sonra geliyorlar sen fbı ara bencekaydirigubbakcemile3

peki canım sen biliyin :)

anlaştık canımcım :) bye şimdilik :)

bye ablammmm

:roflol: :roflol: :roflol: sana da mı yaptı aynı şeyiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii???? cadı bu cadııııııııııııııııııııı... tam sopalık

evet onada yaptım çok iyiydi ama ehe ehe :):):)

SİZİ ÇOOOOOOOOOKKKKKKKKK SEVİYORUMMMMMMMMM hihoyyyt

valla iyiyim hayatım, göğüslerim ağrısı dışında bir sıkıntım yok çok şükür, valla nasıl hissettiğime gelince, sanırım 4 hamileliğin verdiği bir tecrübe var, merakımdan yaptım testi sırf ve pozitif çıktı kaydirigubbakcemile3

senin o çorabını bir delicemm görücen gününü kafana ters geçireceğim o delik çorabıııı:dilcikar: kokmuyordur inşallah:roflol::roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…