- Konu Sahibi Gurbette1anne
-
- #22.381
evet ablacım inşallah bir dahaki gidiinde pıt pıtlarıda göreceksin inşallaaaaaaaaaaaahhhhhhhhhhhhh
geçmişi okumamışsın anlaşılan... hehehe dün gittim doktora keseyi gördük, pazartesi yaptırmam geken tahlillerim var, sanırım 15 gün sonra da kalp atışlarını (iiiiiiiinşalllaaaah) duymaya çağıracak :)
ama ama ben hamileyim hafıza kaybım ve unutkanlığım varrr :çok üzgünüm:
teşekkür ederim ablacım Şeniz
irem hanım yine benle uğraşıyor :çok üzgünüm:
gidicem ama ben :a015:
ama ama ben hamileyim hafıza kaybım ve unutkanlığım varrr :çok üzgünüm:
teşekkür ederim ablacım Şeniz
irem hanım yine benle uğraşıyor :çok üzgünüm:
gidicem ama ben :a015:
tatlı cadılarım beniiiiiiiiiiiiim :) gelin bakiim sarılacağım size :1hug: bir de öpeyim şöööyle kocaman Şeniz... ohhhh beeee
evet okumadım sizi görünce direkt buraya geldimmm eğer okumaya dalıp sizi kaçırsaydım çok üzülürdümmm:çok üzgünüm:
Maşallah onaaahayırlı haberlerini bekliyoruzz:Saruboceq:bak kimseye söylemek yokk heleki görümcenlerin kulağına sakın gitmesin gözünü seveyim :çok üzgünüm:
aa abla yine mi parfümünü değiştirdin senn çiçek kokusu bu sankimmkaydirigubbakcemile3 cerende süt kokmaya başlamışş:roflol::roflol:
söyler miyim Allah korusunaman tahtaya vurayım, şeytan kulağına kurşun
cadı seni cadıııı :roflol: :roflol: :roflol:
tatlı cadılarım beniiiiiiiiiiiiim :) gelin bakiim sarılacağım size :1hug: bir de öpeyim şöööyle kocaman Şeniz... ohhhh beeee
eğer yarım saatten önce gidersen valla küserimmm:dilcikar::dilcikar: ben anlamam yaaaa bananeeee :mymeka: gitmeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeesenağlamasenağlamasenağlamasenağlamasenağlamasenağlamasenağlamasenağlamasenağlamasenağlamasenağlama
aa abla yine mi parfümünü değiştirdin senn çiçek kokusu bu sankimmkaydirigubbakcemile3 cerende süt kokmaya başlamışş:roflol::roflol:
söyler miyim Allah korusunaman tahtaya vurayım, şeytan kulağına kurşun
öyleyim dimiiben yokken cerene kaldı meydan ama dönüşüm muhteşem olucakk kolla kendinii cerennnkaydirigubbakcemile3
bence doğumda öğrensinler en iyisi bu kaydirigubbakcemile3
valla performansından hiçbir şey kaybetmediğini görüyorum kaydirigubbakcemile5
Şeniz Şeniz Şeniz
dayanabildiğim kadar burdayım bitanem zaman vermiyorum Şeniz
he canım sütü üstüme dökmüştümde onun kokusudur kaydirigubbakcemile3
bence doğumda öğrensinler en iyisi bu kaydirigubbakcemile3
öyleyim dimiiben yokken cerene kaldı meydan ama dönüşüm muhteşem olucakk kolla kendinii cerennnkaydirigubbakcemile3
Ceren nereye kayboldun sen? sesin soluğun kesildi gülüm
dur türk filmlerindeki gibi birde koşup sarılayım sanaa ablammmŞeniz ceren yetişemez nasılsaa arkada kalır ördek gibi yürüyordur şimdi:roflol::roflol:
valla iyi fikir, neden olmasın?:roflol:
ehe ehe ehe
burdayım blacm ama malesef şimdi gidiyorum
laptop kucağımda olduğu için eşim birazcıcık kızdı ve haklı diğer masa üstündeki pc de aşağıda sandalyede oturack dermanım yok ne olur bana kızmayın bitanelerim ara vereyim ama yarın eğer burda olacaksanız inanın gelirim bütün gün edeyim çünkü olurmu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?