Bebilerinin yolunu gzleyen umutlu Hami ve Anne adaylar

evet okumadım sizi görünce direkt buraya geldimmm eğer okumaya dalıp sizi kaçırsaydım çok üzülürdümmm:çok üzgünüm:

Maşallah onaaa hayırlı haberlerini bekliyoruzz:Saruboceq:bak kimseye söylemek yokk heleki görümcenlerin kulağına sakın gitmesin gözünü seveyim :çok üzgünüm:

ama ama ben hamileyim hafıza kaybım ve unutkanlığım varrr :çok üzgünüm:

teşekkür ederim ablacım Şeniz
irem hanım yine benle uğraşıyor :çok üzgünüm:
gidicem ama ben :a015:

tatlı cadılarım beniiiiiiiiiiiiim :) gelin bakiim sarılacağım size :1hug: bir de öpeyim şöööyle kocaman Şeniz... ohhhh beeee

ama ama ben hamileyim hafıza kaybım ve unutkanlığım varrr :çok üzgünüm:

teşekkür ederim ablacım Şeniz
irem hanım yine benle uğraşıyor :çok üzgünüm:
gidicem ama ben :a015:

eğer yarım saatten önce gidersen valla küserimmm:dilcikar::dilcikar: ben anlamam yaaaa bananeeee :mymeka: gitmeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeesenağlamasenağlamasenağlamasenağlamasenağlamasenağlamasenağlamasenağlamasenağlamasenağlamasenağlama

söyler miyim Allah korusun aman tahtaya vurayım, şeytan kulağına kurşun

tatlı cadılarım beniiiiiiiiiiiiim :) gelin bakiim sarılacağım size :1hug: bir de öpeyim şöööyle kocaman Şeniz... ohhhh beeee

Şeniz Şeniz Şeniz

dayanabildiğim kadar burdayım bitanem zaman vermiyorum Şeniz

aa abla yine mi parfümünü değiştirdin senn çiçek kokusu bu sankimmkaydirigubbakcemile3 cerende süt kokmaya başlamışş:roflol::roflol:

he canım sütü üstüme dökmüştümde onun kokusudur kaydirigubbakcemile3

söyler miyim Allah korusun aman tahtaya vurayım, şeytan kulağına kurşun

bence doğumda öğrensinler en iyisi bu kaydirigubbakcemile3

dur türk filmlerindeki gibi birde koşup sarılayım sanaa ablammmŞeniz ceren yetişemez nasılsaa arkada kalır ördek gibi yürüyordur şimdi:roflol::roflol:

öyleyim dimii ben yokken cerene kaldı meydan ama dönüşüm muhteşem olucakk kolla kendinii cerennnkaydirigubbakcemile3

ehe ehe ehe

Ceren nereye kayboldun sen? sesin soluğun kesildi gülüm

burdayım blacm ama malesef şimdi gidiyorum
laptop kucağımda olduğu için eşim birazcıcık kızdı ve haklı diğer masa üstündeki pc de aşağıda sandalyede oturack dermanım yok ne olur bana kızmayın bitanelerim ara vereyim ama yarın eğer burda olacaksanız inanın gelirim bütün gün edeyim çünkü olurmu

sabahtan sınav hazırlayacağım, sanırım öğleden sonra olabilir :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…