- Konu Sahibi Gurbette1anne
-
- #22.441
yalan mı ablaa yaa bira viski karıştırma dedim sonra pislendi ortalık :roflol: yoksaa topiğin salonu pırıl pırıldı biz temiz hatunlarız:dilcikar:
Ceren'e misafir gelmiş canım, o yüzden gelemiyormuş, fırsat bulursa gelecekmiş, gelemezsem yarın görüşürüz dedi sana iletmemi istedi canımcım :)
sağlık olsun:çok üzgünüm:
amma bozulmuştur heedelikafadulden ani misafirleri sevmiyor yakaydirigubbakcemile3
hehehe bence de çok bozulmuştur, acaba kim geldi?
merhaba arkadaşlar ben yeni hamileyim aa dha şimdiden hanie kıyafetlerine bakıyorum önü esprili bluzlar alıcam gülben ergende dikkat bebek var yazan tşhörtü vardı onu bulamadım ama bu sitede güzel şeyler var POPYMAM Hamile & Bebek Giyim ve Hediyelik ler , | Hamile T-Shirt ve Kıyafetleri, | POPYMAM HAMİLE VE BEBEK GİYİM, | "Nasıl Yaramaz OlunurKitabı Okuyan Bebek "Hamile Kıyafetleri, bu arada güzel kıyafetler denk gelirse paylaşalım
kesin koca tarafındandırdelikafadulden kahvenin içine tükürmese bari:roflol:
merhaba arkadaşlar ben yeni hamileyim aa dha şimdiden hanie kıyafetlerine bakıyorum önü esprili bluzlar alıcam gülben ergende dikkat bebek var yazan tşhörtü vardı onu bulamadım ama bu sitede güzel şeyler var POPYMAM Hamile & Bebek Giyim ve Hediyelik ler , | Hamile T-Shirt ve Kıyafetleri, | POPYMAM HAMİLE VE BEBEK GİYİM, | "Nasıl Yaramaz OlunurKitabı Okuyan Bebek "Hamile Kıyafetleri, bu arada güzel kıyafetler denk gelirse paylaşalım
bak yarın okuayacak Ceren bunları sonra senin başına ekşeyecek, valla yarın ben de yokum, seni kim kurtarır onun elinden delikafadulden
ben 6 haftalık hamileyim ama normalde kilolu olduğum için bu kıyafetleri biraz erken giyecekmişim gibi geliyor canım sen kaç haftalık hamiesin ben daha bebeişimi görmedim yarın görmeye gideceğiz
bence de çok güzel şeyler var :)çok şeker bunlar fiyatıda çok pahalı değil tşk paylaştığın içinyerimseniben
ben 5 hafta 4 günlük hamileyim canım, ben cuma günü gittim doktora ve keseyi gördüm, yarın da gidip doktorumun istediği tahlilleri yaptıracağımben 6 haftalık hamileyim ama normalde kilolu olduğum için bu kıyafetleri biraz erken giyecekmişim gibi geliyor canım sen kaç haftalık hamiesin ben daha bebeişimi görmedim yarın görmeye gideceğiz
çok şeker bunlar fiyatıda çok pahalı değil tşk paylaştığın içinyerimseniben
canım kaç haftalık hamilesin ben gülben ergen dikkat bebek var yazılı tşortünü arıyorum bir yerlerde bulursanız paylaşın ne olur çok beğeniyorum bu arada bu sitede babalar için de tşörtler var çok süper
bence de çok güzel şeyler var :)
ben 5 hafta 4 günlük hamileyim canım, ben cuma günü gittim doktora ve keseyi gördüm, yarın da gidip doktorumun istediği tahlilleri yaptıracağım
merak etme canım, bazı bünyeler hamileliği çok hafif atlatıyor, benimde hiç bir sıkıntım yok :)bakalım benim internet 6 hafta çıkıyor yarın doktor ne diyecek benim hiç sıkıntım yok hiç bir şey o yüzden endişeliyim bakalım bir görsem rahatlıyacağım
filiz abla bebişin adı ya rüzgar yada deniz mi olucak cidden?
sağol ablacımhadi bakalım güle güle kullanın canım, eksiğiniz kalmadı ne güzel, minik küveti de aldınız mı geriye sadece Zeynep'imizin gelişi kalıyor, çok yorma kendini tamam mı canım :)
yok kız daha yeni giyindimvayyy white gelmişşşkaydirigubbakcemile3
aldın mı küvet ne çabuk geldinnn koştun mu yoksaklava:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?