Bebilerinin yolunu gzleyen umutlu Hami ve Anne adaylar

Ceren'e misafir gelmiş canım, o yüzden gelemiyormuş, fırsat bulursa gelecekmiş, gelemezsem yarın görüşürüz dedi sana iletmemi istedi canımcım :)

yalan mı ablaa yaa bira viski karıştırma dedim sonra pislendi ortalık :roflol: yoksaa topiğin salonu pırıl pırıldı biz temiz hatunlarız:dilcikar:

kız ben ne bira ne viski içmedim, sen içtin onları, biz Ceren'le süt içtik, unuttun mu??? aaa sen sarhoş olmuşsun hatırlamıyorsun kaydirigubbakcemile3

hayırlı uğurlu olsun inşallah canım, Allah sağlıkla tamamına erdirsin inşallah, kaç haftalık hamilesin burcucum?

çok şeker bunlar fiyatıda çok pahalı değil tşk paylaştığın içinyerimseniben

ben 6 haftalık hamileyim ama normalde kilolu olduğum için bu kıyafetleri biraz erken giyecekmişim gibi geliyor canım sen kaç haftalık hamiesin ben daha bebeişimi görmedim yarın görmeye gideceğiz

çok şeker bunlar fiyatıda çok pahalı değil tşk paylaştığın içinyerimseniben
bence de çok güzel şeyler var :)
ben 6 haftalık hamileyim ama normalde kilolu olduğum için bu kıyafetleri biraz erken giyecekmişim gibi geliyor canım sen kaç haftalık hamiesin ben daha bebeişimi görmedim yarın görmeye gideceğiz
ben 5 hafta 4 günlük hamileyim canım, ben cuma günü gittim doktora ve keseyi gördüm, yarın da gidip doktorumun istediği tahlilleri yaptıracağım

fiyatları da çok uygun valla :) eğer öyle bir tişörte rastlarsam bilgilendiririm canım :)

bence de çok güzel şeyler var :)

ben 5 hafta 4 günlük hamileyim canım, ben cuma günü gittim doktora ve keseyi gördüm, yarın da gidip doktorumun istediği tahlilleri yaptıracağım

bakalım benim internet 6 hafta çıkıyor yarın doktor ne diyecek benim hiç sıkıntım yok hiç bir şey o yüzden endişeliyim bakalım bir görsem rahatlıyacağım

bakalım benim internet 6 hafta çıkıyor yarın doktor ne diyecek benim hiç sıkıntım yok hiç bir şey o yüzden endişeliyim bakalım bir görsem rahatlıyacağım
merak etme canım, bazı bünyeler hamileliği çok hafif atlatıyor, benimde hiç bir sıkıntım yok :)
filiz abla bebişin adı ya rüzgar yada deniz mi olucak cidden?

iki ismi de kullanacağız sanırım, hem Rüzgar hem Deniz :)

hadi bakalım güle güle kullanın canım, eksiğiniz kalmadı ne güzel, minik küveti de aldınız mı geriye sadece Zeynep'imizin gelişi kalıyor, çok yorma kendini tamam mı canım :)
sağol ablacım
inş,sende kendini yorma sakın,

vayyy white gelmişşşkaydirigubbakcemile3

aldın mı küvet ne çabuk geldinnn koştun mu yoksaklava:
yok kız daha yeni giyindim
şimdi çıkıcam evden
bir bakayım dedim gelen giden var mı diye
nasılsın cnm benim?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…