- Konu Sahibi Gurbette1anne
-
- #22.481
karabiberim maşallah kızına allah nazardan saklasın tam olarak ne zaman doğmuştu
canım gerçekten güzel bi şey kendini bir şey almayı unutuyorsun herşey onlar için olıyor deliriyorum bende hep gözüm bebek eşyalarında sen nasılsın nasıl gidio hamişlikooooo kızlar kavuşup oluşturmuşusnuz üçü bi arada kahveyi sizi okumak bile keyifli valla
nurcumm netin olması ne güsell valla 10 gün görememek seni burda kötü olcaktı bizim içinn
neşecim ve kumsalcım umarım isteğimiz şeyin belirtilerini yaşıyosunuzdur hep dua ediyorum :Saruboceq:
beyazcım kızımızın gelmesi kalmış bi tek eksik ne güsell hihoyyyt
karabiberim Allah nazardan saklasın valla maşallah minik yavrumuza çok şeker
cerencim senin ufaklık kime çekti acaba böylee oyunlar kandırmacalarrrr :uhm: :uhm:hiçde bi tahmin yapamıyorz yahuuu kaydirigubbakcemile3
ierror kız iyiki erkenden gelmişssin bunlar laklak yapmakdan unutmuşlar herşeyi bkasana bi hırsız neyin girseydi Allah korusun tüm mal varlığı giderdi topiğinnn delikafadulden
kumsalcım k.pederin için geçmiş olsunn Allah şifa versin
bu arada ananesi torununa bi sürü eşya aldı şimdiden hihoyyytkaydirigubbakcemile2 süper bişeymiş yaa bebeğin için alışveriş yapmak :Saruboceq:
hadi bakalım güle güle kullanın inşallah, iyi günlerde canım :)ben geldim ama kimsecikler kalmamış
hemen alıp geldim
kız irem ceren hep netten sipariş veriyor
ben netten alışveriş yapmadım hiç
kredi kartı kullanmayı sevmiyorum
illa naki,t olacak
aldım pembiş bir küvet
dünde filesini almıştım zaten
eşim görünce şaşıracak ne zaman aldın bunu diye
bir küvet eksik demiştim de:jeyyar:
oy maşallah, kızın çooooook tatlı canım, Allah nazarlardan korusun, bahtı güzel şansı açık, sağlıklı uzun ömürlü olsun inşallah canım, Allah analı babalı büyütsün :) darısı başımıza inşallah, biz de böyle resimlerini çekip koyarız topiğe :)8 martta doğdu canım
amiiiiiiiiiiiiiiiiiiiin canım amiiiiiiiiiiiiiiiiiiiinkarabiber allah bağışlasın nazarlardan saklasın maşallah ne güzelmiş kızın
allah analı babalı büyütsün inşallah darısı başımıza
hiç sorma hayatım, akşam iyiydi, keşke sizler de burada olsaydınız :) neyse bir dahaki sefere artık :) bebek için alışveriş ve hediyeler ne güzel değil mi? insan kendini kaybeder :)ooooo kızlar kavuşup oluşturmuşusnuz üçü bi arada kahveyi sizi okumak bile keyifli valla
nurcumm netin olması ne güsell valla 10 gün görememek seni burda kötü olcaktı bizim içinn
neşecim ve kumsalcım umarım isteğimiz şeyin belirtilerini yaşıyosunuzdur hep dua ediyorum :Saruboceq:
beyazcım kızımızın gelmesi kalmış bi tek eksik ne güsell hihoyyyt
karabiberim Allah nazardan saklasın valla maşallah minik yavrumuza çok şeker
cerencim senin ufaklık kime çekti acaba böylee oyunlar kandırmacalarrrr :uhm: :uhm:hiçde bi tahmin yapamıyorz yahuuu kaydirigubbakcemile3
ierror kız iyiki erkenden gelmişssin bunlar laklak yapmakdan unutmuşlar herşeyi bkasana bi hırsız neyin girseydi Allah korusun tüm mal varlığı giderdi topiğinnn delikafadulden
kumsalcım k.pederin için geçmiş olsunn Allah şifa versin
bu arada ananesi torununa bi sürü eşya aldı şimdiden hihoyyytkaydirigubbakcemile2 süper bişeymiş yaa bebeğin için alışveriş yapmak :Saruboceq:
iyiyim canım sen nasılsın ilayda nasıl eşinin bir sıkıntısı vardı iş yerinde hallodumu
ahhh canım benim nedir senin çektiğin hamile hamile ama iş işte yapılacak bir şey yok kalbini serin tut eşin senin için ilayda için uğraşıyor napsım adam sizin memleket neresiydi
haklısın canım şu sıralar onlara en çok ihtiyacımız olan zamanlar belkide bende öle bağlı hale geldimki eşime maça gitmeyi düşünüyordu gidince ist.da bir gece kalacak bi şey diyemedim çünkü onun da tek hayatı çalışmak arada değişiklil istiyor die ama nerdeyse çocuk gibi ağlauyacaktım arkasında görsen öle buruktum ki senin bide daha uzun süre ve uzak ama dediğim gibi bu zamanda iş herşeyden önemli bu krizde bide işssiz kalma stresi yaşadımızı düşünsene o yüzde metanetli olmak zorundasınkaraman canım ben normmalde ylnız kalıyorum evde eşim hamilesin diye bırakmadı bende onu üzmemek için memlekete geldim beni bırakıp gitti sadece onu çok özlüyorum ve yanımda olmasına ihtiyacı var
haklısın canım şu sıralar onlara en çok ihtiyacımız olan zamanlar belkide bende öle bağlı hale geldimki eşime maça gitmeyi düşünüyordu gidince ist.da bir gece kalacak bi şey diyemedim çünkü onun da tek hayatı çalışmak arada değişiklil istiyor die ama nerdeyse çocuk gibi ağlauyacaktım arkasında görsen öle buruktum ki senin bide daha uzun süre ve uzak ama dediğim gibi bu zamanda iş herşeyden önemli bu krizde bide işssiz kalma stresi yaşadımızı düşünsene o yüzde metanetli olmak zorundasın
ilayda nasıl sen ayrıntılı ultrasona girdinmi
filiz hoş geldin nasılsın ben biraz yürüyüş yaptım bugün belim ağrıyor son zamanlarda çok ağrıyor zaten
bebişin nasıl ne zaman doktora gidiyorsun
dün akşam bilsem bende gelirdim o kadar canım sıkıldı nasılsa hafta sonu kimse yoktur die kalkıp bakmadım bile
kalp atışlarını duymak için ne zaman gideceksin doktora hayırlısıyla bu sefer duycaz inşallahyürüyüş çok güzel bir spor am çok yorma kendini güzelim :)
doktora cuma günü gittim canım, keseyi gördük çok şükür, yarın da yaptırmam gereken tahliller var, sonrasını biliyorsun kalp atışlarını duymak için doktora gitmeyi bekleyeceğim, ki nasıl geçecek zaman bilmiyorum
yaaaa dün akşam çok şey kaçırıdın, ben de ne var ne yok diye bakayım diye girdim topiğe, ceren buradaydı... daha onunla konuşmadan irem geldi, biraz sohbet ettik, keşke gelseydin :)
Nurcum nasılsın güzelim? Havalar nasıl orada? bugün bizim burada yağmur vardı akşamüstü
kalp atışlarını duymak için ne zaman gideceksin doktora hayırlısıyla bu sefer duycaz inşallah
vallahi işte önyargılı olmayacaksın nasılsa kimse yoktur die bakmadım bile öle saman gibi oturdum canım sıkıldı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?