Bebilerinin yolunu gzleyen umutlu Hami ve Anne adaylar

Canım saoalsın dualarınıza çok ihtiyacımız var.

inşallah canım, inşallah... bu sefer herşey yolunda gitsin, Rabbim yüzüme gülsün inşallah canım

Amin canım bu süreç 9 ay böyle merakla geçecek galiba sizin. Bolca dinlen bitanem. Tabi bize de bolca dua et, sana evödevi öğretmenim:))

kızlar slm merak edenler için kızımın resimlerini becerebilirsem ekliyorum

Canım maşallah nasıl mutlu oldum görünce. Daha dün gibi mesajlarla ikimiz de öğretmeniz, birlikte bu süreci atlatıcaz, birbirimizden haberdar olalım diye yazdığımız zamanlar...

Kızlar benim sabahtan beri felaket belim ağrıyor. Geçmek bilmedi bir türlü. Hafta sonu da sınavlar vardı hiç dinlenemedim. Acaba ondan mı? Dün iki sınav arasında eve gelip temizlik yaptım bir de çok lazımmış gibi. Ya kızlar bende hiç adet sancısı falan yok. Nerde kaldı bu adet(

Canım evet galiba böyle endişe içinde geçecek zaman... valla dinlen diyorsun ama ben de tam zamanını buldum çalışmaya başlayacak... ders saatim 27'ye çıktı, nasıl yapacaksam artık? neyse mümkün olduğunca yorulmamaya çalışacağım :)

ağır falan mı kaldırdın neşecim? senin düzenin iyice bozuldu bence, tatlım bir başka doktora gitmende ısrarlıyım, lütfen güzelim :)

Canım hala az az leke geliyor, sökülmedi adetim, felaket belim ağrıyor ama. Sence umut var mı? Kan testinde çıkmaması umudumu kırıyor ama şüphe adet gelene kadar da hep böyle devam edecek galiba(

valla günlerin o kadar birbirine karıştı ki, ne söyleyeceğimi ben de şaşırdım, keşke düşündüğümüz şey olsa, bunun için dua ediyorum hayatım, nasıl bir bayram yeri olurdu burası biliyor musun? :)

neşecim canım nasılsın inşallah umduğumuz şeydir canım inşallah kaç gündür böle kan testi yaptırdın negatifmi çıktı
filiz sen 15 gün rapor alıp evde dinlenemezmisin bu ddönemde kendinide yormamış olurdun

Gidicem canım inşallah karar verdim. Adetim başlasa da gitsem diyorum şimdi hiç yoktan ilaçlara başlamak istemiyor canım. Bu hafta da bekleyeyim gelmezse doğruca doktora...Zaten yeni bir doktora başlayınca herşey en başından tekrarlanır, testler falan. Bakalım hayırlısı...

entelliyecim ben de düşnmedi değil ama okulda bölüm başkanımdan başka kimseye söylemedim hamile olduğumu, zaten başlayalı daha 20 gün falan oldu, rapor alırsam hem okul zor durumda kalır hem de ben kendimi çok huzursuz hissederim, yoksa ilk duyduğumda işi bırakayım diyordum, bilemiyorum işte, karman çormanım, okulda mümkün olduğunca yormamaya çalışacağım kendimi :)
canım elindeki tüm tahlilleri, testleri yeni gideceğin doktora götür, belki bunlar yeterli gelir, ya da ekstra farklı birşeyler ister senden :)

Canım çok berbat bir gün geçirdim. Bugünün beni gülümseten 2 olayından biri Karabiberim'in bebeğinin resimleri, diğeri de bu mesaj. Hepinize çok teşekkür ediyorum. Ailemle, arkadaşlarımla paylaşamadığım, sürekli eşimle tartştığım bugünlerde tutunacak tek dalım sizsiniz. Allah hepinizin yüreklerindeki istekleri hayırlısıyla versin...İyiki varsınız...Bebek gelmese de çok güzel arkadaşlar geldi hayatıma a.s...

Canım yaklaşık 1 haftadır lekelenmem var yanılmıyorsam. 25 marta yumurtlamam oldu inşallah. 2 Nisanda da kan testi yaptırdı dr. Negatif çıktı tabi gene( hayırlısı bakalım

Canım Filiz ablam ne yapsın o rapor sonra insandan fitil fitil çıkıyor, iyi bilirim. Konular yetişmeyince daha stresli geçiyor dersler. Sadece çok ayakta kalmayarak, kendini fazla yormayarak atlatır inşallah...

hayatım sen 25 Mart'ta yumurtladığını düşünüyorsun ve 2 Nisan'da kan testi yaptırdım diyorsun di mi? canım arkadaşım kanda 5 günde çıkmaz ki gebelik, yumurtlamanın üzerinden en az 10 gün geçmesi lazım güzleim, tüp bebekte bile transferden 12 gün sonra test yaptırıyorlar, daha yeni 11 gün olmuş, bu hafta baktırırsan sonuç negatif ya da pozitif belli olur hayatım

Doktora da ayrıntılı olarak anlattığım halde neden yaptırdı ki? Gel de güven şimdi bunlara. Çok teşekkür ediyorum bitanem. İçime umut oldu gece gece. Hayırlısıyla biraz daha bekleyeyim, bu hafta gelmezse kendim gidip test yaptırayım o zaman inşallah.
Yarın dersin var mı? Benim yarına yetişecek 3 ödevim vardı hiçbirini yetiştiremedim. Offfff klava:.. Neyse kızlar yatayım da dinleneyim biraz belim iflas etmek üzere. Hepinizi kocaman öpüyorum. Bebişlerinizle Yaradan'a emanet olun hepiniz...Şeniz

filiz çok iyi anlıyorum seni bakma rapor al diyorum ben beş ayda ne kadar kötü günler geçirdim içrede lavaboda defalarca istifra ettim dönüp tekrar çalıştım bir kere bile rahtsızım eve gideyim demedim bende çok rahatsız hissediyorum kendimi borçlarda dolayı işten çıkmayı düşünemem bile zaten işimin imkanları çok iyi işte böle iki arada bir derede idare edecez heralde dediğin gibi okulda kendie olabildiğince fazla dikkat et ama gerekirse anlat hamileliğinin ilk başları riski olabilir die sana herkes ona göre davranır

neşecim bencede erken yaptırmışsın testi bi kaç gün daha böle gelirse tekrarlat inşallah beklediğimiz sonuç çıksın bir an önce böle stresli olduğun dönemlerde eşinin sana destek olası gerekir çünkü stres hamile kalamamanın en önemli nedeni birde eşin sıkıntı yaratırsa sen napacaksın ki

nehiriver hoş geldin doktora gittinmi kalakabiliyormusun artık yataktan

ben de güvenemedim bu doktora, akıl var mantık var, hayret bir şey... neyse sen kendin haftaya yine test yaptır eğer gelmezse kırmızılar, bizi de haberdar et durumundan canımcım :)

evet yarın dersim var maalesef, sabah ilk iki saat boşmuşum, o arada hastaneye gidip tahlillerimi yaptıracağım, akşamda okul çıkışı doktora sonuçları götüreceğim canım :)

hadi sen dinlen biraz ve kafanı da takma hiçbir şeye tamam mı? seni çok seviyorum arkadaşım... dualarım seninle, sen de dualarını eksik etme benden hayatım, çok öpüyorum iyi geceler :)

evet hayatım, gerçekten kendimi huzursuz hissederim gitmezsem, bir de ücretli olarak çalıştığım için girmediğim derslerin parasını kesecekler tabii, bu da benim işime gelmez, o yüzden mecburen devam edeceğim :) artık sınıfta oturarak ders anlatacağım, başka çare yok, zaten kaç gündür öyle idare ediyordum :)

çok haklısın, eşlerin buradaki rolü çok önemli gerçekten, bir de onlar üzerimizde stres yaparlarsa halimiz ne olur?

Entelliyem herşeyin üstüste geldiği zamanlar vardır ya tam da o sıkıntıyı yaşıyorum. Rabbim beterinden saklasın. Şu günlerimde bana destek bir tek sizler varsınız...ıyiki varsınız...
Rüzgarım Denizim canım kimseye söylemiyorsunuz değil mi hamişliğini? Aman nazar değecek diye ebn bile korkuyorum senin adına. ıdare et az daha. Öğrencilerin cıvıltısı hem iyi gelir :))
Rabbim hepinize sağlıklı hayırlı hamilelikler ve doğumlar versin canım arkadaşlarım. Herkese tatlı rüyalar. Bebişlerinizi görün rüyalarınızda:))

hayır tatlım kimseye söylemiyorum, ben de çok korkuyorum nazar değecek diye :)

iyi geceler, renkli rüyalar arkadaşım :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…