Bebilerinin yolunu gzleyen umutlu Hami ve Anne adaylar

mavicim hoşgeldin nasılsın geçmişimi okuyorsum ben artık okuyamıyorum çok yazmış oluyorsunuz o yüzden önemli haberleri iletin bana fransız kalmayayım dimi ama

slm iyiakşamlar bibakayım dedim cereni merak ettim pembeinci ugramamş sanırım...valla geçmişi okumadım çok uzun yazmışsınız maşallah..bende fazla kalamayacam..mehat gülü gelmiş sanırım görmedim yazısını ama ablacım seslenmişte...mehtap gülü taransfer ettik seni buraya sanırım...hadi iyi geceler..

hoşbulduk canım gittim evet artık kalkabiliyorum cok sükür patlamak üzereydim nerdeysea.s.

cuma günü doktora gittim canım, yarın da tahlillerim var, başka bir şey yok :) doktorun ne dedi? her şey yolunda inşallah

bebişe baktık canım gayet sağlıklı gözüküo simdilik inşallah hepte böle gider koca kafalının teki :) 2.5 cm gecmiş ayın 20 sinde tekrar kontrolüm var işte ... sana ne dedi doktor ne tahlilleri yaptırcaksın canım

allah tamamına erdirsin inşallah canım :) biz de keseyi gördük canım, daha önce düşüklerim olduğu için sanırım biraz sıkı tutuyor doktorum ama bunlar rutin hamilelik başında yapılması gereken tahlillermiş, benden ekstra bir şey istedi mi bilmiyorum, TSH, T3, T4, glikoz, progesteron vs... istedi

anlıyorum canım inşallah bu sefer bi sorun cıkmayacak kac hafta oldu bebiş tickerinde yok takip edemiyorum rutin tahliller istemiş senden bi progesteron ektra geldi bana oda sanırım daha önce progestoron eksikligine baglı düşükler yasamandan yada sebepsiz düşükler yasamandan kaynaklanıo bu sefer eksiklik varsa dısardan progestron takviyesi yapmak için herhalde umarım hersey güzel gider tatlım bende yattım 11 gün kanama yüzünden banada progestan verdi içtim içtim uyudum :) ama cok şükür gecti sen böyle sorunları hiç yasamazsın bukez bebegine sağ salim kavusursun insallah tatlım a.s.

zaten hamile olduğumu duyar duymaz progestan'a başla dedi, günde 3 defa ikişer tane, tabii beni sersem gibi yapıyor bu ilaç, benim düşüklerimin hiçbir sebebi yok, tüm tahliller, testler yapıldı, röntgen çekildi, olumsuz hiçbir şey çıkmadı

benim ticker gözükmüyor mu sende? 5 hafta 4 günlük hamiliyim :) inşallah bu sefer sorunsuz olur hayatım, bu sefer kavuşurum inşallah bebeğime :)

şimdi gördüm tickerini tatlım allah sağlık ve sıhhatle kavusmanı nasip etsin bu sefer inşallahhh.. bende bi kutu bitirdim günde 2 tane 3 kez seklinde hemen uyutuo içip içip uyudum ) bu düşük olayıda enteresan aslında doganın bi dengesi doga kendine uymayan seyi reddediyor beklide sağlıklı bebişler değillerdi öle düşünmek lazım dio doktorlar.. senin için zor olmustur eminm ama bu sefer unutturur bu bebişin sana herşeyi inşallah canımcım

canımcım iznini rica edeceğim, biraz daha oturursam bilgisayar başında uyuyacağım, güzel haberlerine çok sevindim canım, inşallah bundan sonra da güzel haberler alacağız, şimdilik iyi geceler, renkli rüyalar... çok öpüyorum canım a.s. :a015:

ben de aynı şekilde düşünüyorum canım :) artık bundan sonrasını düşünüp, bebeğimi kucağıma alacağım günlerin hayalini kuruyorum, bir taraftan da bebeğime bağlanmamaya çalışıyorum, çelişkili bir durum işte... inşallah bebeğim bu sefer sağlıklıdır canım :)

bende kacıcam zaten canım benimde belim ağrıdı bende senin iyi haberlerine cok sevindim öpüyorum seni kendinize cok dikkat edin iyi gecelerrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr:1hug:a.s.

bakalım mevlam ne eyler ne eylerse güzel eyler sen içini ferah tut o minik sna sağlıkla gelecek canım hoşcakalllla.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…