- Konu Sahibi Gurbette1anne
-
- #22.521
filiz çok iyi anlıyorum seni bakma rapor al diyorum ben beş ayda ne kadar kötü günler geçirdim içrede lavaboda defalarca istifra ettim dönüp tekrar çalıştım bir kere bile rahtsızım eve gideyim demedim bende çok rahatsız hissediyorum kendimi borçlarda dolayı işten çıkmayı düşünemem bile zaten işimin imkanları çok iyi işte böle iki arada bir derede idare edecez heralde dediğin gibi okulda kendie olabildiğince fazla dikkat et ama gerekirse anlat hamileliğinin ilk başları riski olabilir die sana herkes ona göre davranır
neşecim bencede erken yaptırmışsın testi bi kaç gün daha böle gelirse tekrarlat inşallah beklediğimiz sonuç çıksın bir an önce böle stresli olduğun dönemlerde eşinin sana destek olası gerekir çünkü stres hamile kalamamanın en önemli nedeni birde eşin sıkıntı yaratırsa sen napacaksın ki
nehiriver hoş geldin doktora gittinmi kalakabiliyormusun artık yataktan
hoşbulduk canım gittim evet artık kalkabiliyorum cok sükür patlamak üzereydim nerdeysea.s.
çok şükür bitti desene, inşallah bundan sonra daha rahat geçirirsin hamileliğini canım :)
evet ya cok sükür inşallah bundan sonra bi sorun cıkmazda rahat ederim sen neler yaptın görüşmeyeli
http://www.kadinlarkulubu.com/hamil...jinal-akinti-vajinal-lavajla-ilgili-soru.html
kızlar ya suraya bi bakında blginiz varsa yanıtlayın olurmu
cuma günü doktora gittim canım, yarın da tahlillerim var, başka bir şey yok :) doktorun ne dedi? her şey yolunda inşallah
bebişe baktık canım gayet sağlıklı gözüküo simdilik inşallah hepte böle gider koca kafalının teki :) 2.5 cm gecmiş ayın 20 sinde tekrar kontrolüm var işte ... sana ne dedi doktor ne tahlilleri yaptırcaksın canım
allah tamamına erdirsin inşallah canım :) biz de keseyi gördük canım, daha önce düşüklerim olduğu için sanırım biraz sıkı tutuyor doktorum ama bunlar rutin hamilelik başında yapılması gereken tahlillermiş, benden ekstra bir şey istedi mi bilmiyorum, TSH, T3, T4, glikoz, progesteron vs... istedi
anlıyorum canım inşallah bu sefer bi sorun cıkmayacak kac hafta oldu bebiş tickerinde yok takip edemiyorum rutin tahliller istemiş senden bi progesteron ektra geldi bana oda sanırım daha önce progestoron eksikligine baglı düşükler yasamandan yada sebepsiz düşükler yasamandan kaynaklanıo bu sefer eksiklik varsa dısardan progestron takviyesi yapmak için herhalde umarım hersey güzel gider tatlım bende yattım 11 gün kanama yüzünden banada progestan verdi içtim içtim uyudum :) ama cok şükür gecti sen böyle sorunları hiç yasamazsın bukez bebegine sağ salim kavusursun insallah tatlım a.s.
zaten hamile olduğumu duyar duymaz progestan'a başla dedi, günde 3 defa ikişer tane, tabii beni sersem gibi yapıyor bu ilaç, benim düşüklerimin hiçbir sebebi yok, tüm tahliller, testler yapıldı, röntgen çekildi, olumsuz hiçbir şey çıkmadı
benim ticker gözükmüyor mu sende? 5 hafta 4 günlük hamiliyim :) inşallah bu sefer sorunsuz olur hayatım, bu sefer kavuşurum inşallah bebeğime :)
şimdi gördüm tickerini tatlım allah sağlık ve sıhhatle kavusmanı nasip etsin bu sefer inşallahhh.. bende bi kutu bitirdim günde 2 tane 3 kez seklinde hemen uyutuo içip içip uyudum ) bu düşük olayıda enteresan aslında doganın bi dengesi doga kendine uymayan seyi reddediyor beklide sağlıklı bebişler değillerdi öle düşünmek lazım dio doktorlar.. senin için zor olmustur eminm ama bu sefer unutturur bu bebişin sana herşeyi inşallah canımcım
canımcım iznini rica edeceğim, biraz daha oturursam bilgisayar başında uyuyacağım, güzel haberlerine çok sevindim canım, inşallah bundan sonra da güzel haberler alacağız, şimdilik iyi geceler, renkli rüyalar... çok öpüyorum canım a.s. :a015:
ben de aynı şekilde düşünüyorum canım :) artık bundan sonrasını düşünüp, bebeğimi kucağıma alacağım günlerin hayalini kuruyorum, bir taraftan da bebeğime bağlanmamaya çalışıyorum, çelişkili bir durum işte... inşallah bebeğim bu sefer sağlıklıdır canım :)
bende kacıcam zaten canım benimde belim ağrıdı bende senin iyi haberlerine cok sevindim öpüyorum seni kendinize cok dikkat edin iyi gecelerrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr:1hug:a.s.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?