Bebilerinin yolunu gzleyen umutlu Hami ve Anne adaylar

abowwwwwwwwwww
aumda okuyup kaçmış
yalnız kaldım anammmmmmmmm
iyice uykum gelsin diye bekliyorum çok da yoruldum aslında
2 gündür dinlenemedim ki
bugünde biraz temizlik yaptım kendime gelemiyorum
geceleri uyuyamıyorum
taş çatlasa 2-3 saat sonrada sersem gibiyim
inş bu gece derin bir uyku çekerim

karabiberim maşallah kızına çok şeker bişey
Allah nazarlardan saklasın inş
ne çok saçı var
kimi bebek kel olur ya hatta çoğu
simsiyah saçları var ne güzel
band da takarsın sen ona tan şirine olur artık

Günaydın çıtırlar hala uyuyor galiba...Tembel hatunlaaaaaaaaaaaaaaaaaaarrrrrrrrrrrrr nerdesinizzzzzzzzzzzzzz????????? Hayırlı sağlıklı huzurlu bir hafta diliyorum herkeseeeeeeeeee...hihoyyyt

Sabah sabah muhteşem bir haber bu çok sevindim canım hayırlısı bakalım inş : Saruboceq:

sevinçli haberi duyunca selam vermeyi unutmuşum
Günaydın bayanlar güzel bir hafta başladı inş. bizim için
Cumartesi bebeğimi göremedim doktorumun işi çıkmış Çok üzgünüm çoook Bugün gideceğim inş. öğleden sonra

günaydın canım işallah bugun görüceksin bebişini

günaydın kızlar nasılsınız hepinize hayırlı haftalar ve çok güzel bir gün diliyorum

sağol ablacım tecrübelerin sayaesinde bizide aydınlatıyosuna.s.inşallah bu gün testlerinde güzel çıkıcak allahın izniyle herşey yolunda gidicek sabırsızlıkla seni bekliyorum dualarımız seninle

karabiberim allah nazarlardan korusun maşallah çok güzel bi kızın var allah sağlıkla analı babalı büyütsün inşallah

beyazcım nasılsın canım yeni ciciler almışsın zeynebimize güle güle sağlıkla kullanın inşallah eksikleride tamamlamışsın ama biz hala resimleri göremedik ekledinde benmi görmedim

burcum duaların için çok teşekkür ederim allah razı olsun hepinizden ay ne güzel cicilerinizde alınmaya başlamış hayırlısıyla cinsiyetini öğrenince sende başlarsın bebişine bişiler almaya

günaydın nesecim nasılsın canım sanada hayırlı haftalar canım dularım seninle rabbim gönlüne göre verir inşallah doktorunu değiştirecekmişsin bencede değiştir belkide böylesi daha hayırlıdır canım

nehiriver canım kanman bitmiş çok sevindim inşallah bundan sonra hamileliğin sorunsuz ve sağlıklı geçer

pembe inci günaydın nasılsın hafta sonu gördünmü bebişini

cerencim günaydın canımın içi nasılsın

günaydın göremişsin bebişini olsun bugün görüceksin ne güzel

Günaydın hamişlerin ve hamiş olmaya aday olanların en güzelleriii nasılsınız gününüz aydın olsun,iyi haftalar diliyorum hepinize kocaman öpücükler gönderiyorum a.s.

Canlarımmmmmmmmm kuzucuklarım benim hepinize günaydıııııııınnnnnnnnn
En güzel günler vede haftalar sizin olsun inşallah hatun kızlarrr
Nasılsınız bakalım bu sabah? Herkesler iyidir inşallah....
Valla biz pek iyi değiliz aslında dün sabah uykuda iken bacağıma kramp girdi aman yarabbim o nasıl şey normalde de zaten çok acı veriyor ama bu kez sanki resmen kesiyorlardı bacağımı pazar pazar sabahın sekizinde ayyy ölüyoırum diyerek uyandım eşimin ödü patladı zavallım nasıl fırladı yataktan ne olduğunu anlamadı sürekli bacağımı ovup masaj yaptı ama nafile sanki daha çok girdi kramp ve o kadar etkiliydiki dün bütün gün topalladım bu günde üzerine basamıyoum fazla ağrıyor ve tekrar kramp girecek gibi oluyor. Anlayacağınız dün güne kötü başladım kızlar :çok üzgünüm: ama başka bir sıkıntım yok çok şükür. Gelelim şimdi sohbetlere bakalım neler olmuş ben yokkene lülülülülülü

Canım erkenen gelmiş topiği açmışsın hayırdır kuzum uykumu tutmadı işinmi yoktu yatıp dinleneydin ya cemre uyutmuyormu yoksa seni mirmirmirmir

valla ben daha kilolu bir bebek bekliyordum şöyle 1700 gr. falan duymak istemiştim manyakmıyım neyim dimi sanki 10 kilo çocuk doğurucam kaydirigubbakcemile3
evet evet tiyatrocu olucak bu kız çok çekicez çoookkk kaydirigubbakcemile3
Valla heyecan yaptım ya üç boyutlu diyince hatta bu gün gitsem olmazmı felan diye ayak yaptım doktora ama yemedi :roflol: mecbur cumartesiyi beklicez artık....
Kııızz doktor resmini verecekmiş artık elimden düşürmem heralde kime benziyor acaba :uhm:
Sen nasılsın ttalım cemremiz nasıl keyifler yerindmei?

beyazım deryam nasılsın gülüm?
oh oh zzeynebimiz eksikleri tamamlanmış demek ne güzel ya artık resimlerini çekip eklersin buraya bak bekliyoruz ona göre tatlım...

sen neden benim toplamamı bekliyorsun cadı karı ben hamileyim üstelikte artık sanırım ağırlaşıyorum işlerimi zor yapıyorum artık doğuma kadar benden fazla hizmet beklemeyin lütfen :çok üzgünüm: zaten canım sıkılıyor bu duruma senağlama

Ceren'e misafir gelmiş canım, o yüzden gelemiyormuş, fırsat bulursa gelecekmiş, gelemezsem yarın görüşürüz dedi sana iletmemi istedi canımcım :)

Teşekkür ederim ablacım haber verdiğin için. a.s.

kız ben ne bira ne viski içmedim, sen içtin onları, biz Ceren'le süt içtik, unuttun mu??? aaa sen sarhoş olmuşsun hatırlamıyorsun kaydirigubbakcemile3

sarhoş o sarhoş evet yedi kafayı iyice manyak karı :roflol:

sağlık olsun:çok üzgünüm:

amma bozulmuştur heedelikafadulden ani misafirleri sevmiyor yakaydirigubbakcemile3

evet canım ani misafirlerden nefret ediyorum üstelik kendi işimi zor yaparken birde misafir beni iyice delirtiyor bende bu tip insanlara her fırsatta lafımı sokuyorum yakında hiç kimse habersiz gelmeye cesaret edemicek benimde işime geli,cek valla çünkü haber verdiklerinde de ben kabul etmicem :jeyyar:

hehehe bence de çok bozulmuştur, acaba kim geldi?

lüzumsuz insanlar işte abla yoksa beni tanıyan kim habersiz pat diye gelmeye cesaret eder :jeyyar:

kesin koca tarafındandırdelikafadulden kahvenin içine tükürmese bari:roflol:

ben kahve yapmıyorum yok diyorum
çay içermisiniz diyorum onuda onlar istemiyor
Başkada bir şey yok diyorum madem habersiz geliyorlar pat diye gelirken eli boş gelmesinler ayıp denen bir şey var canım allah allah delikafadulden

bak yarın okuayacak Ceren bunları sonra senin başına ekşeyecek, valla yarın ben de yokum, seni kim kurtarır onun elinden delikafadulden

yok abla artık iremle uğraşmama kararı aldım çünkü inan halim yok o hamiş kalsın o zaman neler neler edeceğimi ben bile hayal edemiyorum kötükedihüso :jeyyar:

bende yokum ya unuttun mu ondan bol keseden atıyorummmlaelaelaelaelae

at at tutan da yok artık nereye ime denk gelirse
ama varya ben şu cereni bir doğurayım sen mevlüde bir gelme ağzını burnunu kırıcam o zaman senin görürsün

evet çok güzel haberlerdi darısı başınıza canım inşallah sizlerdende duyucaz böyle güzel müjdeli haberleri hihoyyyt

kızz beyazz ben hep netten sipariş veriyorum çünkü seçenek çok fazla üstelik ayağıma kadar getiriyorlar ayrıca ben internetten yapılan alışverişlerde kredi kartı kullanmam cicim güvenmem. Kapıda nakit seçeneği olan yerlerden alış veriş yapıyorum ürün geliyor elime kapıda ödüyorum o rahat ben rahat eksik yada sorunlu bir şeyde hemen iade ve yenisi geliyor. Bilgin olsun cicim...

Canım evet kısa sürelide olsa üçü bir arada durumunu yaşadık ama fazla uzun süremedi malesef yorgunluktan dolayı :çok üzgünüm:
Bizim ufaklık kime çekti gerçekten yaaa sülalede de yok böylesi ama :uhm: :roflol:

Oooo canımmm demek ciciler alınmaya başlandı miniğe hee oh ne güzel asıl sen başla alışverişe bak anlayacaksın o zaman ne kadar zevkli olduğunu kendine hakim olamayacaksın a.s

Günaydın bitanem biz iyiyiz işte yeni bir güne ve haftaya başladık umarım güzel geçer.
Sen nasılsın tatlım geçmiş olsun kayınpederin nasıl oldu? Sizde durumlar nedir?

Günaydın hamişlerin ve hamiş olmaya aday olanların en güzelleriii nasılsınız gününüz aydın olsun,iyi haftalar diliyorum hepinize kocaman öpücükler gönderiyorum a.s.

Günaydın cicim hayırlı haftalar nasılsın?
Bebişimiz nasıl? Keyifler yerindemi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…