- Konu Sahibi Gurbette1anne
-
- #22.541
Geldim kızlaaaaaaar :) doktor keseyi gördü, gayet umutlu konuştu, bu sefer olacak gibi geliyor bana dedi...kan tahlilleri verdi pazartesi yaptırmam için, ayrıca kullandığım bir iğne vardı hergün yapılması gereken, ona başla hemen dedi, pazartesi rapor çıkartalım toptan alın iğneleri dedi, henüz 5 haftayı yeni geçmiş dedi ayrıca. progestan verdi günde 3 defa 2'şer tane içmemi söyledi, peklik çektiğimi söyledim, bir şurup verdi akşamları bir kaşık içeğim, coraspin'e başlattı tekrar, folic plus'ı kesti, elevit'le devam edin dedi, değerimin çok iyi olduğunu da söyledi... yorulmak yok dedi (okulda iken nasıl olacaksa) saç boyamak, kahve ve sigara içmek yok dedi, zaten hepsini çoktan bırakmıştım... inşallah bu sefer olacak kızlar :) biliyorum dua ediyorsunuz benim için, aklınıza geldikçe dua etmeye devam edin canlarım ne olur :)
sevinçli haberi duyunca selam vermeyi unutmuşum
Günaydın bayanlar güzel bir hafta başladı inş. bizim için
Cumartesi bebeğimi göremedim doktorumun işi çıkmış Çok üzgünüm çoook Bugün gideceğim inş. öğleden sonra
sevinçli haberi duyunca selam vermeyi unutmuşum
Günaydın bayanlar güzel bir hafta başladı inş. bizim için
Cumartesi bebeğimi göremedim doktorumun işi çıkmış Çok üzgünüm çoook Bugün gideceğim inş. öğleden sonra
günaydın hanımlarrrrr
süper muhteşem mutluluk dolu hafta diliyorumm hepinizeee hihoyyyt
afiyet olsun pembe inci
arifecim durumun nasıl belirtiler ağrılar devam ediyomu
yok güzelim şuan herşey normal bi değişiklik yok
herşeyin yolunda olmasıda güsell
işallah kırmızısız 9 ay geçircen
kızlar buraya gelecek olanlara şimdiden günaydınlar . buraya sabah sabah nası girdin diye sorarsanız gece burda olan uykulu sarhoş hatunlar(irem ,filiz abla,ceren) sohbet koyu olunca en son kalan iremle filiz abla kapının üstünde unutmuş topiğin anahtarını . bende kapıyı öyle görünce aaa birilerimi var dedim içeri girdim ne göreyim yemişler içmişler masayı bilem toplamadan kaçmışlar...
ceren ya çok sevindim meleğimizin kilosunada maşallah bide aferin ona doğuştan değil ana karnından tiyatrocu olacak bıcırık ne rolcüymüş o . ne varsa anasına yapıyo dr unada uslu kız rollerinde takılıyoki annem benden şikayetçi olamasın dr a diye .. ayyy kız 3 boyutlu ultrasonun heyacanı seni sarmıştırda bana da bişiler oldu heyecan yaptım valla görünce iyice beynine kazı ağzı burnu kısaca kime benziyo bakta bize anlat
filiz abla ya pıt pıt ları duyunca ben ce 1,2,3 ay sonra o cadı görümcenlere söyle de bi havamız olsun çatır çatır çatlasınlar sende hamişliğin tadını çıkarcan tabi onlara inat daha çok naz niyaz yap enişte beye hazır yaz da geliyo ölsünler hırslarından
merhabalarrr
nasılsınız bakalım?
ceren filiz abla ne güzek ahberler almışssınız
hadi hayırlı olsun
bizde dün cicilerimizi aldık akşam 18 de evdeydim
Allahım o kadar çok yoruldum ki
eksiğimiz bir tek banyo yapacağı minik küvet kaldı
onu da birazdan alıcam inş
hava güzel hemde gezi yapmış olurum
görüşürüz
geldimm koştura koşturaakafamçokkarıştı
bende ceren sabah gelir toplar sandım sen hesapta yoktun ki ierorcumlaelaelaelaelae
bakalım ceren topu kime atacak:roflol:
nasılsınız kızlarrsengözlerimebaksanab
Ceren'e misafir gelmiş canım, o yüzden gelemiyormuş, fırsat bulursa gelecekmiş, gelemezsem yarın görüşürüz dedi sana iletmemi istedi canımcım :)
kız ben ne bira ne viski içmedim, sen içtin onları, biz Ceren'le süt içtik, unuttun mu??? aaa sen sarhoş olmuşsun hatırlamıyorsun kaydirigubbakcemile3
sağlık olsun:çok üzgünüm:
amma bozulmuştur heedelikafadulden ani misafirleri sevmiyor yakaydirigubbakcemile3
hehehe bence de çok bozulmuştur, acaba kim geldi?
kesin koca tarafındandırdelikafadulden kahvenin içine tükürmese bari:roflol:
bak yarın okuayacak Ceren bunları sonra senin başına ekşeyecek, valla yarın ben de yokum, seni kim kurtarır onun elinden delikafadulden
bende yokum ya unuttun mu ondan bol keseden atıyorummmlaelaelaelaelae
iyiyim iremcim sen nasılsın canım valla ne kaynatmışsınız akşamdan beri
filiz abla sağol ya içimi rahatlattın
cerencim çok güzel habrler getirdin bize maşallah küçüğümüze
nesecim hakkında hayırlısı inşallah herşey yoluna girer
bayazcım nasılsın
bende ara ara yine batma oluyor kasıklarımda yumurta gelişiyo heralde
ben geldim ama kimsecikler kalmamış
hemen alıp geldim
kız irem ceren hep netten sipariş veriyor
ben netten alışveriş yapmadım hiç
kredi kartı kullanmayı sevmiyorum
illa naki,t olacak
aldım pembiş bir küvet
dünde filesini almıştım zaten
eşim görünce şaşıracak ne zaman aldın bunu diye
bir küvet eksik demiştim de:jeyyar:
ooooo kızlar kavuşup oluşturmuşusnuz üçü bi arada kahveyi sizi okumak bile keyifli valla
cerencim senin ufaklık kime çekti acaba böylee oyunlar kandırmacalarrrr :uhm: :uhm:hiçde bi tahmin yapamıyorz yahuuu kaydirigubbakcemile3
bu arada ananesi torununa bi sürü eşya aldı şimdiden hihoyyytkaydirigubbakcemile2 süper bişeymiş yaa bebeğin için alışveriş yapmak :Saruboceq:
günaydın kızlar nasılsınız hepinize hayırlı haftalar ve çok güzel bir gün diliyorum
sağol ablacım tecrübelerin sayaesinde bizide aydınlatıyosuna.s.inşallah bu gün testlerinde güzel çıkıcak allahın izniyle herşey yolunda gidicek sabırsızlıkla seni bekliyorum dualarımız seninle
karabiberim allah nazarlardan korusun maşallah çok güzel bi kızın var allah sağlıkla analı babalı büyütsün inşallah
beyazcım nasılsın canım yeni ciciler almışsın zeynebimize güle güle sağlıkla kullanın inşallah eksikleride tamamlamışsın ama biz hala resimleri göremedik ekledinde benmi görmedim
burcum duaların için çok teşekkür ederim allah razı olsun hepinizden ay ne güzel cicilerinizde alınmaya başlamış hayırlısıyla cinsiyetini öğrenince sende başlarsın bebişine bişiler almaya
günaydın nesecim nasılsın canım sanada hayırlı haftalar canım dularım seninle rabbim gönlüne göre verir inşallah doktorunu değiştirecekmişsin bencede değiştir belkide böylesi daha hayırlıdır canım
nehiriver canım kanman bitmiş çok sevindim inşallah bundan sonra hamileliğin sorunsuz ve sağlıklı geçer
pembe inci günaydın nasılsın hafta sonu gördünmü bebişini
cerencim günaydın canımın içi nasılsın
Günaydın hamişlerin ve hamiş olmaya aday olanların en güzelleriii nasılsınız gününüz aydın olsun,iyi haftalar diliyorum hepinize kocaman öpücükler gönderiyorum a.s.
Günaydın hamişlerin ve hamiş olmaya aday olanların en güzelleriii nasılsınız gününüz aydın olsun,iyi haftalar diliyorum hepinize kocaman öpücükler gönderiyorum a.s.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?