- Konu Sahibi Gurbette1anne
-
- #22.761
günaydın kızlar nasılsınız?bende dün melegimi gördüm hem bu sefer karından net gördügü için uzunca baktı eşim tabii ekrandan daha net gördü ben bir yandan yana bakmaktan onun kadar net göremedim ama melegim çok küçük oldugu için kesesini ve içindeki beyazlıgı gösterdi. sanırım 18 ml di.. yine aynı ilaçalra devam yürüyüş yap dedi bol su iç dedi malum idrardaki bakteri için..1 ay sonra randevu verdi ikili test için ense kalınlıgına bakacak..şimdi aylık kontrole döndük yanii...ama henüz küçük oldugu bir şekil olarak görmedigimiz için bende anlamadım kalp atışlarını duymak çok güzeldi dinletti bizi hızlı hızlı atan bir kalp... tansiyonum düşük çıktı bu aralar sanırım öyle bazen bayılacak gibi oluyorum helede ani hızlı hareket yaptıysam..
bu arada kilo konusunu duymayayım bir daha pembe çigdem oklava geliyor bak yatın kalkın zayıf olarak gebe kaldıgınız için sanslısınız...
tmm canım kolay gelsinburda işler sıkışık yazamıyorum kızlar bugünlük giremicem yarın görüşmek üzere öpüyorum çok
cerencim günaydın canım nasılsın bacağın hala acıyomuş canım bengayla ovup sarsan etki edermi acaba bi zararı olmazsa dene derim bengay çok iyi geliyor
günaydın çiğdemcim iyiyim çok şükür sen nasılsın
üzülme bulcuk çok kilo alıcaksın önünde daha 6 ay var
Evet canım testimi yaptırdım perşembe çıkacak sonucu canım herşeyi belli artık elleri ayakları bebek olarak görmek çok güzel bir duygu en son fasulye gibi görmüştüm şimdi dr sivri çene yapısı olduğunu bile söyledi sende 2'li test yaptırmaya gidince çok şaşıracaksın tanıyamayacaksın çünkü yerimseniben
mavicim çok sevindim bebişinin kalbini duymuşsun çok şükürr
tansiyon için dikkat et canım ani hareketler yapma sakın
tmm canım kolay gelsin
hihoyyyt evet evet dobi olcam
Cerencim benim boyum kısa 1,56 kilom pekte zayıf sayılmaz ilerleyen aylarda alacağım kilolarla kendimi düşünemiyorum çok kolay kilo alan bir bünyem var çünkü.
cerencim günaydın canım nasılsın bacağın hala acıyomuş canım bengayla ovup sarsan etki edermi acaba bi zararı olmazsa dene derim bengay çok iyi geliyor
günaydın çiğdemcim iyiyim çok şükür sen nasılsın
üzülme bulcuk çok kilo alıcaksın önünde daha 6 ay var
Tünaydın kızlar nasılsınız?
Rüzgar deniz çok sevindim iyi haberlerine bu böyle devam edecek inşallah pıtpıt kalp atışlarınıda duycan hayırlısıyla :dance: Sude bi doğsun resim koymazmıyım ben..
Neşe gülüm nasılsın? Karşılaşamıyoruz hiç doktorunu değiştirmene çok çok sevindim gerçekten dualarımız seninle iyi haberlerle dön inşallah..
Ceren canım benim çok geçmiş olsun.. Bilirim o krampları ben senağlama bol bol c vitamini al kuşum!! benim geçmişti geçen gece biara yine oldu ayağımı uzatınca rahatlıyor.
Maviş sende duydunmu miniğini gözün aydııın.... Bidahakinde çok şaşıracaksın eminim çok büyük gelcek gözüne hatta el sallayacak size.....hihoyyyt
Kumsalım sen nasılsın??
Bulcukklava: kilodan bahsediyo bide bacaklarım davul gibi o kadar kilo aldımki aynalara küstüm resmen bebişin kilosu iyi olsunda sen son aylarda zaten kilo alcan bebişle beraber. hasta olma dikkat et kendine gülüm..
Menzil Gülünden haber varmı çok merak ediyorum onu!!
Karabiberim Yareni ısırırım maşallah çok tatlı Allahım nazarlardan saklasın..
tünaydın canım nasılsın meleğini görmüşsün çok güzel haberler verdin bize allah nazarlardan saklasın maşallahgünaydın kızlar nasılsınız?bende dün melegimi gördüm hem bu sefer karından net gördügü için uzunca baktı eşim tabii ekrandan daha net gördü ben bir yandan yana bakmaktan onun kadar net göremedim ama melegim çok küçük oldugu için kesesini ve içindeki beyazlıgı gösterdi. sanırım 18 ml di.. yine aynı ilaçalra devam yürüyüş yap dedi bol su iç dedi malum idrardaki bakteri için..1 ay sonra randevu verdi ikili test için ense kalınlıgına bakacak..şimdi aylık kontrole döndük yanii...ama henüz küçük oldugu bir şekil olarak görmedigimiz için bende anlamadım kalp atışlarını duymak çok güzeldi dinletti bizi hızlı hızlı atan bir kalp... tansiyonum düşük çıktı bu aralar sanırım öyle bazen bayılacak gibi oluyorum helede ani hızlı hareket yaptıysam..
bu arada kilo konusunu duymayayım bir daha pembe çigdem oklava geliyor bak yatın kalkın zayıf olarak gebe kaldıgınız için sanslısınız...
tamam çiğdemcim görüşürüz kendine iyi bakburda işler sıkışık yazamıyorum kızlar bugünlük giremicem yarın görüşmek üzere öpüyorum çok
:roflol::roflol::roflol:mavicim çok sevindim bebişinin kalbini duymuşsun çok şükürr
tansiyon için dikkat et canım ani hareketler yapma sakın
tmm canım kolay gelsin
hihoyyyt evet evet dobi olcam
yasemincim canım nasılsın sudemiz nasıl artık kavuşucaksınız allah çok kolay bi doğum nasip etsin mutlaka cimcimenin resimlerini bekliyoruz bende iyiyim çok şükür çok yoğunuz işlere yetişmeye çalışıyorum seni çok öpüyorum kendine dikkat etTünaydın kızlar nasılsınız?
Rüzgar deniz çok sevindim iyi haberlerine bu böyle devam edecek inşallah pıtpıt kalp atışlarınıda duycan hayırlısıyla :dance: Sude bi doğsun resim koymazmıyım ben..
Neşe gülüm nasılsın? Karşılaşamıyoruz hiç doktorunu değiştirmene çok çok sevindim gerçekten dualarımız seninle iyi haberlerle dön inşallah..
Ceren canım benim çok geçmiş olsun.. Bilirim o krampları ben senağlama bol bol c vitamini al kuşum!! benim geçmişti geçen gece biara yine oldu ayağımı uzatınca rahatlıyor.
Maviş sende duydunmu miniğini gözün aydııın.... Bidahakinde çok şaşıracaksın eminim çok büyük gelcek gözüne hatta el sallayacak size.....hihoyyyt
Kumsalım sen nasılsın??
Bulcukklava: kilodan bahsediyo bide bacaklarım davul gibi o kadar kilo aldımki aynalara küstüm resmen bebişin kilosu iyi olsunda sen son aylarda zaten kilo alcan bebişle beraber. hasta olma dikkat et kendine gülüm..
Menzil Gülünden haber varmı çok merak ediyorum onu!!
Karabiberim Yareni ısırırım maşallah çok tatlı Allahım nazarlardan saklasın..
canım ya benimde öyle kolay kilo alırım kolayda veririm umarım kaydirigubbakcemile3
daha şimdiden kiloyu dert etme balım alacaksan zaten eğer istediğini yap yine alıyorsun engel olamıyorsunki. elinde değil yani yemesende içmesende alınıyor nasıl oluyor bende anlamıyorum :uhm:
Tünaydın bitanem bu sabah görüşemedik seninle biz.
Bacağım ara ara sızlıyor hepte söylemek istemiyorum ya sürekli kendimden şikayet eder gibi uyuz oluyorum kendime valla :çok üzgünüm:
Geçecek diyorum bunlar geçecek hepsi birer birer ve ben çitlenbiğime kavuşucam herşey onun için hihoyyyt
Canım benim hoş geldin kuzum evet ya kötü en iyi sen bilirsin benim ne çektiğimi senağlama
neyse az kaldı sabır diyoruz demi balım hihoyyyt
Sudemizin gelmesinede az kaldı heee zaman azaldıkça ben bile heyecan yapıyorum valla delikafadulden hihoyyyt hihoyyyt
selam arkadaslar bende aranıza yeni katılıyorum.pazar günü test yaptım çift cizgiyi gördüm. son adet tarihim 1 mart.yani adetimi 7 gün gecti fakat gecen ay 31 cekti onuda ele alınca daha cok gecmiş oluyo.arkadaslar beim kasıklarımda cok batma var ve bi sagda bi solda canım cok acıyo ara oluyo.bide sabahları asırı karnım sis kalkıyorum. sanki inanılmaz bi gaz birikmiş gibi.cok batıyo kasıklarım bunları yasayan varmı içinizde bana yardımcı olursanız sevinirim.ve doktora sizce ne zaman gitmeliyim. kimisi erken henüz dedi 7-8 haftalıkken en az dr gidilir dediler. kararsız kaldık.yardımcı olursanız sevinirim.hepimize allah hayırlısıyla kucagımıza almayı nasip etsin bebişlerimizi.
evet cerencim görüşemedik valla sık dişini kzuzum çok az kaldı meleğine kavuşmaya dediğin gibi ozaman hepsi geçecek ve siz hasret gidericeksiniz
kızlar bençok yoğunum yazamıyorum arada girmeye çalışıcam her kafadan ayrı bi ses çıkıyor sinir oldum valla yemekten sonra heralde rahatlarız biraz
merhaba citir bayanlar ve bebisleri nasilsiniz bakalim ben iyiyim isten yemege geldim birazdan geri gidecem neler yapiyorsunuz bakalim nur annemlerin yaninda ne mutlu ona
slm tekrar ..cerencim nasıl yani 8 ayda oluyorsun ay olarak hesaplanınca farklılıklar çıkıyor ama ..cnm anlamadım ya bende..
evet cerencim toplam gebelik haftası +40 diye gidiyo ay olarak baz alındığında 10aylık oluyo yani 8 aylıksın cicim
merhaba citir bayanlar ve bebisleri nasilsiniz bakalim ben iyiyim isten yemege geldim birazdan geri gidecem neler yapiyorsunuz bakalim nur annemlerin yaninda ne mutlu ona
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?