Bebilerinin yolunu gzleyen umutlu Hami ve Anne adaylar

cerencim günaydın canım nasılsın bacağın hala acıyomuş canım bengayla ovup sarsan etki edermi acaba bi zararı olmazsa dene derim bengay çok iyi geliyor

günaydın çiğdemcim iyiyim çok şükür sen nasılsın

üzülme bulcuk çok kilo alıcaksın önünde daha 6 ay var

mavicim çok sevindim bebişinin kalbini duymuşsun çok şükürr
tansiyon için dikkat et canım ani hareketler yapma sakın

burda işler sıkışık yazamıyorum kızlar bugünlük giremicem yarın görüşmek üzere öpüyorum çok
tmm canım kolay gelsin

hihoyyyt evet evet dobi olcam

Tünaydın kızlar nasılsınız?

Rüzgar deniz çok sevindim iyi haberlerine bu böyle devam edecek inşallah pıtpıt kalp atışlarınıda duycan hayırlısıyla :dance: Sude bi doğsun resim koymazmıyım ben..

Neşe gülüm nasılsın? Karşılaşamıyoruz hiç doktorunu değiştirmene çok çok sevindim gerçekten dualarımız seninle iyi haberlerle dön inşallah..

Ceren canım benim çok geçmiş olsun.. Bilirim o krampları ben senağlama bol bol c vitamini al kuşum!! benim geçmişti geçen gece biara yine oldu ayağımı uzatınca rahatlıyor.

Maviş sende duydunmu miniğini gözün aydııın.... Bidahakinde çok şaşıracaksın eminim çok büyük gelcek gözüne hatta el sallayacak size.....hihoyyyt

Kumsalım sen nasılsın??

Bulcuk klava: kilodan bahsediyo bide bacaklarım davul gibi o kadar kilo aldımki aynalara küstüm resmen bebişin kilosu iyi olsunda sen son aylarda zaten kilo alcan bebişle beraber. hasta olma dikkat et kendine gülüm..

Menzil Gülünden haber varmı çok merak ediyorum onu!!

Karabiberim Yareni ısırırım maşallah çok tatlı Allahım nazarlardan saklasın..

cnm evet şimdi dedigin gibi fasulye gibi net degil zaten..ama ikili testte net görüldügünü söylemişti arkadaşım oda bende önce gidiyor ya ..

tmm canım kolay gelsin

cnm işte bazen unutu veriyorum işte..ama elimden geldigince dikkat ediyorum.. zaten daha önce duymuştuk daha dogrusu doktorum alttan baktıgı için kısa bakmıştı görmüştü şimdi hem eşim hem ben duyunca daha bir rahatladık..degişik duygu ben çok tuhaf oldum öyle baksan deli gibi sevinmiyorum bilmiyorum henüz şekil falan olmayınca sanırsam ama kalp atışını duymak çok güzeldi deli gibi atan bir kalp ve sımsıkı tutunmaya çalışan bir melek...

yaasemincim nasılsın seni görmek güzel dogunca sude hnm resimlerini bekliyoruz..ben hala karabiberin resimlerini göremedim malum buradan görememiyorum..evde de hiç açamadım bilg.bakamadım inş sayfayı bulurum....rüzgar ablacım sende bayagı yogunmuşsun ama cumaları boş olmana sevindim hani dikket et ama kendine hazirana çok yok allahtan 2 ay daha sık dişini...

Cerencim benim boyum kısa 1,56 kilom pekte zayıf sayılmaz ilerleyen aylarda alacağım kilolarla kendimi düşünemiyorum çok kolay kilo alan bir bünyem var çünkü.

canım ya benimde öyle kolay kilo alırım kolayda veririm umarım kaydirigubbakcemile3
daha şimdiden kiloyu dert etme balım alacaksan zaten eğer istediğini yap yine alıyorsun engel olamıyorsunki. elinde değil yani yemesende içmesende alınıyor nasıl oluyor bende anlamıyorum :uhm:

Tünaydın bitanem bu sabah görüşemedik seninle biz.
Bacağım ara ara sızlıyor hepte söylemek istemiyorum ya sürekli kendimden şikayet eder gibi uyuz oluyorum kendime valla :çok üzgünüm:
Geçecek diyorum bunlar geçecek hepsi birer birer ve ben çitlenbiğime kavuşucam herşey onun için hihoyyyt

Canım benim hoş geldin kuzum evet ya kötü en iyi sen bilirsin benim ne çektiğimi senağlama
neyse az kaldı sabır diyoruz demi balım hihoyyyt
Sudemizin gelmesinede az kaldı heee zaman azaldıkça ben bile heyecan yapıyorum valla delikafadulden hihoyyyt hihoyyyt

yasemincim tmm tmm kızma bahsetmicem kilodan sözz :1no2:
valla hepimiz senin heycanını yaşıyoruzz sudemiz gelcek az kaldı diyee hihoyyyt

selam arkadaslar bende aranıza yeni katılıyorum.pazar günü test yaptım çift cizgiyi gördüm. son adet tarihim 1 mart.yani adetimi 7 gün gecti fakat gecen ay 31 cekti onuda ele alınca daha cok gecmiş oluyo.arkadaslar beim kasıklarımda cok batma var ve bi sagda bi solda canım cok acıyo ara oluyo.bide sabahları asırı karnım sis kalkıyorum. sanki inanılmaz bi gaz birikmiş gibi.cok batıyo kasıklarım bunları yasayan varmı içinizde bana yardımcı olursanız sevinirim.ve doktora sizce ne zaman gitmeliyim. kimisi erken henüz dedi 7-8 haftalıkken en az dr gidilir dediler. kararsız kaldık.yardımcı olursanız sevinirim.hepimize allah hayırlısıyla kucagımıza almayı nasip etsin bebişlerimizi.

tünaydın canım nasılsın meleğini görmüşsün çok güzel haberler verdin bize allah nazarlardan saklasın maşallah inşallah ikili testinde çok güzel çıkıcak allahın izniyle sen doktorunun dediklerini aynen yap hiç bişiyi düşünme çok güzel ya
burda işler sıkışık yazamıyorum kızlar bugünlük giremicem yarın görüşmek üzere öpüyorum çok
tamam çiğdemcim görüşürüz kendine iyi bak

tmm canım kolay gelsin

:roflol::roflol::roflol:
yasemincim canım nasılsın sudemiz nasıl artık kavuşucaksınız allah çok kolay bi doğum nasip etsin mutlaka cimcimenin resimlerini bekliyoruz bende iyiyim çok şükür çok yoğunuz işlere yetişmeye çalışıyorum seni çok öpüyorum kendine dikkat et

evet cerencim görüşemedik valla sık dişini kzuzum çok az kaldı meleğine kavuşmaya dediğin gibi ozaman hepsi geçecek ve siz hasret gidericeksiniz

Hoşgeldin güzelim aramıza bebeğin hayırlı uğurlu olsun allah tamamına erdirsin inşallah.
Yaşadığın sıkıntılar genel olarak tüm hamileliklerin ilk dönelerinde olur tatlım. Bunlar çok normal şeyler endişelenmene gerek yok. Doktor içinde en doğru kararı sen vereceksin ne zaman gideceğin konusunda. Sen hamile olduğuna eminmisin birde o var. Sade evde idrar testimi yaptın? Birde kan değerlerine baktır istersen sonrada doktora git. Çünkü ilk zamanlarda yapılması gereken bazı tahlil ve testler oluyor zamanını kaçırma....

evet cerencim görüşemedik valla sık dişini kzuzum çok az kaldı meleğine kavuşmaya dediğin gibi ozaman hepsi geçecek ve siz hasret gidericeksiniz

inşallah bitanem ya ağzın bal yesin inşallah valla zaman azalıyor deiğin gibi allah hepimizin yardımcısı olsun ve meleğine sağ salim kavuştursun :Saruboceq:
İşlerin yine yoğunlaşmış he gülüm? Allah kolaylık versin. Çalışmalarada ara verme sakın heee :asigim:

kızlar bençok yoğunum yazamıyorum arada girmeye çalışıcam her kafadan ayrı bi ses çıkıyor sinir oldum valla yemekten sonra heralde rahatlarız biraz

yaaa kızlar ya benim kafam karıştı heee kağan kocatepenin yaptığı açıklamalara göre benim haftamdaki hamileler 8 aylık oluyormuş ama takvime göre 7. aya girmek üzereyim. Bu heasplar neye göre oluyorki kafam karıştı valla yaa hamilelik 9 ay sürmüyor bunu anladım

kızlar bençok yoğunum yazamıyorum arada girmeye çalışıcam her kafadan ayrı bi ses çıkıyor sinir oldum valla yemekten sonra heralde rahatlarız biraz

işlerine bak canım sen stres yapma buraya girmek için kasma rahatlayınca gelirsin bıraktığın yerden devam edersin. Zaten topikte durgun çok hareket yok şeker.
Sana kolay gelsin...

BEBıŞLERıNıN YOLUNU GÖZLEYEN HAMıŞ ADAYLARIMIZ

1 Kumsal..................................( 28 Nisan )
2 Nesemese.............................. az kaldı inşallah

Allahım bu listedeki bütün herkese en kısa zamanda bebiş versin veeee bir alt listeye geçsin herkes inşallahhhhhh... Bu listede yok olsun artıkın

BEBıŞLERıNıN YOLUNU GÖZLEYEN ANNE ADAYLARIMIZ

1. Yasemink................................38. Haftamızdayız (K) (27 nisan)
2. Beyaz16..................................35. haftamızdayız (K)(18 mayıs)
3. Menzilgülü...............................32. Haftamızdayız (E) (7 Haziran insallah)
4. Ceren......................................30 haftamızdayız (K) (9 haziran [ceren öyle diyor valla] )
5. Nur_84....................................27. haftamızdayız(K) (06 temmuz 2009)
6. ıerror.......................................25 . haftamızdayız (K) (27 Temmuz) (Kızçem Benim)
7. Entelliye .................................24.haftamız (E) (31 temmuz 2009)
8. Htc80....................................16. haftamızdayız (17 Eylül)
9. Katar38038............................15. haftamızdayız (28 eylül)
10.Bulcuk..................................14. haftamızdayız(16 Ekim )
11.Pembeinci.............................13. Haftamızdayız (13 Ekim)
12.Gcan.................................... 14. Haftamızdayız (12 Ekim )
13.Ciğdem..................................11 . Haftamızdayız (26 Ekim)
14.Benssenb..............................11. Haftamızdayız (??)
15.Mavideniz...............................7. Haftamızdayız (15 kasım )
16.Rüzgar Deniz..........................6. Haftamızdayız (2 Aralık)

Rabbim bu listedeki herkesede hayırlı evlatlar nasip etsin bir avazda kurtulalım inşallah kızlar

MELEKLERıNE KAVUŞAN TAZE ANNELERıMıZ

1. Karabiberim............................ 8 Mart 2009

Darısı tüm Hamilelerin başına inşallah sağlıkla

Son düzenleme:
evet cerencim toplam gebelik haftası +40 diye gidiyo ay olarak baz alındığında 10aylık oluyo yani 8 aylıksın cicim

merhaba citir bayanlar ve bebisleri nasilsiniz bakalim ben iyiyim isten yemege geldim birazdan geri gidecem neler yapiyorsunuz bakalim nur annemlerin yaninda ne mutlu ona

slm tekrar ..cerencim nasıl yani 8 ayda oluyorsun ay olarak hesaplanınca farklılıklar çıkıyor ama ..cnm anlamadım ya bende..

boşver gülüm yakında anlarsın ne demek istediğimi kaydirigubbakcemile3

evet cerencim toplam gebelik haftası +40 diye gidiyo ay olarak baz alındığında 10aylık oluyo yani 8 aylıksın cicim

evet canım aslında 10 ay sürüyor yani ayları 4 haftadan hesaplayınca dokuz değil 10 ay çıkıyor o yüzden de ben şuan 8 aylık görünüyorum her an doğurabilirim delikafadulden

merhaba citir bayanlar ve bebisleri nasilsiniz bakalim ben iyiyim isten yemege geldim birazdan geri gidecem neler yapiyorsunuz bakalim nur annemlerin yaninda ne mutlu ona

ablacım hoş geldin nasılsın
nasıl oldun iyimisin biraz
evet nur memlekette düşman çatlatıyor geziyor hatun
darısı başına inşallah
çingene nasıl oldu iyileştimi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…