Bebilerinin yolunu gzleyen umutlu Hami ve Anne adaylar

iyiyimcanim sen nasilsin agirlasiyorsun gitgide kenidine dikkat et evet valla catlatiyor ama benimde insallah az kaldi 30 temuzda türkiyedeyim allah izin verise cingen iyi valla iyice cadilasti hadi ben cikiyorum kendinize ve bebisleriniz iyi bakin öptümŞeniz

kız ceren nasıl laf öyle yakında anlarsın...kumsalın dedigi gibi ay olarak hesaplanınca sapıtıyor tarih hafta olarak hesap yapmak gerekiyor..karamanlı merhaba nasıl oldun?kızın nasıl?

menzil gülüde gelmiş..nasılsın kanamanız varmı hala nedir son durum merak ediyoruz valla?rabbim saglıkla yusufun gelmesini nasip etsin..

aa kızlar baya yoktum kimse yazmamış
bugun epey bi durgun topikk

evet canım bu gün herkes yoğun kimse gelmiyor topiğe :çok üzgünüm:

evet abla valla doğru diyorsun sen tecrübeli bir hatun olarak bize ne gibi önerilerde bulunursun? ağırlaşıyoruz valla zaman ilerliyor ve sona doğu yaklaşıyoruz teker teker hepimiz.
30 temmuz he süpppeeerrrr bir şey kalmamış valla hihoyyyt
Sende fazla yorma kendini abla arada uğra buralara.... a.s.

kız delii haftalar ilerledikçe diyorum sende başlarsın hangi haftanda neler yaşıyorsun yada gelecek haftada neler yaşayacaksın diye. Ordan bakınca ne demek istediğimi anlarsın o yüzden öyle yazdım deli karı.
ŞİMDİ ANLADINMI BENİ :mymeka:

kızzz bu arada ne oldu iş yerindekilere söyledinizmi bebeği? yazmadın hiç?

bugün müdürüm gelmedi odada kimse yok yani bende uyuklayıp duruyorum pek işte yok zaten

oh ne güzel boş ver uyuklamaya devam et o zaman

söyledim söyledim benim müdüre gittim dedim güldü hemen belliydi falan dedi hani geçenlerde kötü idim ya tahmin etmişti birde o zamanlar kötü oldugumdan hep yüzüm soluktu hani bir rahatsızlıgım farkediliyordu...yeni ögrendigimi söyledim... diger müdür henüz bilmiyor yani iki tane var bizde yavaş yavaş herkez duyacak işte..

duysun duysun öğrensin millettt ona göre davransınlar
masama yazcam ben dikkat hamile var asabi olabilir zırlayabilir diye:roflol:

canınız istemsein arkadaşım birşey getirdi içmem için uyku muyku kalmadı hamilelik güzel ya çok güzel ilgileniyorlar insana sürekli yiyecek içiecek taşıyorlar hihoyyyt

bizim kızlar bakıom heryerdesinizz....dönün yuvanıza bakimmmmmyerimseniben

basıldıkmı yavvv

:roflol: Süpersin yaz tabi tedbirli olsunlar

deelmi ama:dilcikar:

canınız istemsein arkadaşım birşey getirdi içmem için uyku muyku kalmadı hamilelik güzel ya çok güzel ilgileniyorlar insana sürekli yiyecek içiecek taşıyorlar hihoyyyt

evet badna geitiyorlarr yicek sürekli cokacimcoook süper bişeyy

Bence diğerinede söyle canım bilmeleri daha iyi oluyor
Bende müdürüme söylemek zorunda kalmıştım bir sabah adam o iğrenç parfümünü sıkıp gelince öğürmeye başladım anlamıştı oda tabi zaten normaldede sinek ilacı gibi kokuyordu hamileyken hiç çekilmedi :dance:

bulcuk valla onlar anlamaz bu durumdan hiç sevmiyorum bu yüzden burayı ama ne yapacam..hayırlısı olsun bakalım..pembe inci ne güzel valla bizde az kişiyiz o kadar alaka yok valla...

cnm ya oda duyar bugün yarın özel gidip söylemedim yani aslında iki mdüür var ama söyledigim daha çok benden sorumlu gibi yani izin işini falan onla konuşuyorum..zaten az kişiyiz kız biz burda duayar yanii.

BEBİŞLERİNİN YOLUNU GÖZLEYEN HAMİŞ ADAYLARIMIZ

1 Kumsal..................................( 28 Nisan )
2 Nesemese.............................. az kaldı inşallah

Allahım bu listedeki bütün herkese en kısa zamanda bebiş versin veeee bir alt listeye geçsin herkes inşallahhhhhh... Bu listede yok olsun artıkın

BEBİŞLERİNİN YOLUNU GÖZLEYEN ANNE ADAYLARIMIZ

1. Yasemink................................38. Haftamızdayız (K) (27 nisan)
2. Beyaz16..................................35. haftamızdayız (K)(18 mayıs)
3. Menzilgülü...............................32. Haftamızdayız (E) (7 Haziran insallah)
4. Ceren......................................30 haftamızdayız (K) (9 haziran [ceren öyle diyor valla] )
5. Nur_84....................................27. haftamızdayız(K) (06 temmuz 2009)
6. İerror.......................................25 . haftamızdayız (K) (27 Temmuz) (Kızçem Benim)
7. Entelliye .................................24.haftamız (E) (31 temmuz 2009)
8. Htc80....................................16. haftamızdayız (17 Eylül)
9. Katar38038............................15. haftamızdayız (28 eylül)
10.Bulcuk..................................14. haftamızdayız(16 Ekim )
11.Pembeinci.............................13. Haftamızdayız (13 Ekim)
12.Gcan.................................... 14. Haftamızdayız (12 Ekim )
13.Ciğdem..................................11 . Haftamızdayız (26 Ekim)
14.Benssenb..............................11. Haftamızdayız (??)
15.Mavideniz...............................7. Haftamızdayız (15 kasım )
16.Rüzgar Deniz..........................6. Haftamızdayız (2 Aralık)

Rabbim bu listedeki herkesede hayırlı evlatlar nasip etsin bir avazda kurtulalım inşallah kızlar

MELEKLERİNE KAVUŞAN TAZE ANNELERİMİZ

1. Karabiberim............................ 8 Mart 2009

Darısı tüm Hamilelerin başına inşallah sağlıkla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…