- Konu Sahibi Gurbette1anne
-
- #22.781
hoşgeldin karmanlı abla nasılsın biz iyiyiz çok şükür afiyet olsun kolay gelsin kendine dikkat et
sagol canim iyiyim calisiyorum
ablacım hoş geldin nasılsın
nasıl oldun iyimisin biraz
evet nur memlekette düşman çatlatıyor geziyor hatun
darısı başına inşallah
çingene nasıl oldu iyileştimi?
aa kızlar baya yoktum kimse yazmamış
bugun epey bi durgun topikk
iyiyimcanim sen nasilsin agirlasiyorsun gitgide kenidine dikkat et evet valla catlatiyor ama benimde insallah az kaldi 30 temuzda türkiyedeyim allah izin verise cingen iyi valla iyice cadilasti hadi ben cikiyorum kendinize ve bebisleriniz iyi bakin öptümŞeniz
kız ceren nasıl laf öyle yakında anlarsın...kumsalın dedigi gibi ay olarak hesaplanınca sapıtıyor tarih hafta olarak hesap yapmak gerekiyor..karamanlı merhaba nasıl oldun?kızın nasıl?
menzil gülüde gelmiş..nasılsın kanamanız varmı hala nedir son durum merak ediyoruz valla?rabbim saglıkla yusufun gelmesini nasip etsin..
bugün müdürüm gelmedi odada kimse yok yani bende uyuklayıp duruyorum pek işte yok zaten
duysun duysun öğrensin millettt ona göre davransınlar
masama yazcam ben dikkat hamile var asabi olabilir zırlayabilir diye:roflol:
bizim kızlar bakıom heryerdesinizz....dönün yuvanıza bakimmmmmyerimseniben
:roflol: Süpersin yaz tabi tedbirli olsunlar
canınız istemsein arkadaşım birşey getirdi içmem için uyku muyku kalmadı hamilelik güzel ya çok güzel ilgileniyorlar insana sürekli yiyecek içiecek taşıyorlar hihoyyyt
söyledim söyledim benim müdüre gittim dedim güldü hemen belliydi falan dedi hani geçenlerde kötü idim ya tahmin etmişti birde o zamanlar kötü oldugumdan hep yüzüm soluktu hani bir rahatsızlıgım farkediliyordu...yeni ögrendigimi söyledim... diger müdür henüz bilmiyor yani iki tane var bizde yavaş yavaş herkez duyacak işte..
benimde ceren valla öyle zaman geçse çabucak barii.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?