- Konu Sahibi Gurbette1anne
-
- #22.741
Günaydın güzellerrrrr sabah şerifleriniz hayır olsun gününüz neşe dolsun inşallah....
Nasılsınız canlarım benim iyisiniz iyiiii......
Benim bacağım hala ağrıyor kızlar üstüne basamıyorum sanki tam eklem yerimde et kesniği olmuş gibi canım acıyor bakalım ne zaman geçecek :çok üzgünüm:
eee sizlerde neler var neler yok bakalım hatunlar....
günaydın inci nasılsın birtanem?
Demek bebişini gördün he oh gözümüz aydın ne mutlu sana darısı tüm hamişlerin başına inşallah hayatım. Demek ense kalınlığıda güzel oh oh allahım bozmasın ikili testte temiz çıkar hiç ebdişelenme panik yapma şekerim. Herşey yolunda inan. Sen rahat olki bebeğinde rahat olsun tatlişkom a.s
Günaydın canım bacağın için üzüldüm gerçekten allahım yardımcın olsun inş.
Ben çok mutluyum bebişimi gördün dr çok iyi hiç bir sorun yok dedi nasıl mutlu oldum anlatamam
Eşim ultrason görüntülerini videoya çekti bütün akşam onu izledik çok güzel bir duygu allahım herkese yaşatın inş.
Rüzgardeniz canım kolay gelsin sana akşama görüşmek üzere .
kumsalım teşekkür ederim canıminş. en kısa zamanda seninde güzel haberlerini alacağız inş.
Ben kahvaltımı yapıp geliyorum bu arada 51 kilo ile hamile kalmıştım 52 olmuşum bakalım bundan sonra ne olacak
canım güzel dileklerin için çok teşekküe ederim inşallah canım amiiiiiiiiin
Günaydın canım bacağın için üzüldüm gerçekten allahım yardımcın olsun inş.
Ben çok mutluyum bebişimi gördün dr çok iyi hiç bir sorun yok dedi nasıl mutlu oldum anlatamam
Eşim ultrason görüntülerini videoya çekti bütün akşam onu izledik çok güzel bir duygu allahım herkese yaşatın inş.
Günaydın Prensesler ve bebişleri nasılsınız? Cerenim geçmiş olsun tatlım ya bacağına arada yavaş yavaş masaj yap yağla ov yumuşat kasların yumuşasın az kaldı sık dişini yaramaz gelince poposunu ısırırsın kaydirigubbakcemile3
Ben kahvaltımı yapıp geliyorum bu arada 51 kilo ile hamile kalmıştım 52 olmuşum bakalım bundan sonra ne olacak
çigdemcim kıpır kıpır bir bebek gördüm herşeyi oluşmuş canım ellerii ayakları iki çubuk görececeksin onlar bacakları görünce çok şaşıracaksın ben en son gördüğümde fasülye kadardı insan inanamıyor inş. sende hayırlısıyla görürsün canım .
ay ne güzel canım ya bende çok merak ediyorum geçen baktığımızda herşeyi belirgindi bacak çıkıntıları herşeyi bir de cd vermişti doktorum izleyip duruyorum bakalım bu seferki bölümde neler izleyeceğiz pembe dizi gibi bu iş çok heyecanlı:sm_cool:
bu gittiğimde bende cd olayını sorucam doktoraa unutmassam
bende 1 kilo almıştım ama grip yüzünden o kiloyuverdim yinee
günaydın kızlar nasılsınız?bende dün melegimi gördüm hem bu sefer karından net gördügü için uzunca baktı eşim tabii ekrandan daha net gördü ben bir yandan yana bakmaktan onun kadar net göremedim ama melegim çok küçük oldugu için kesesini ve içindeki beyazlıgı gösterdi. sanırım 18 ml di.. yine aynı ilaçalra devam yürüyüş yap dedi bol su iç dedi malum idrardaki bakteri için..1 ay sonra randevu verdi ikili test için ense kalınlıgına bakacak..şimdi aylık kontrole döndük yanii...ama henüz küçük oldugu bir şekil olarak görmedigimiz için bende anlamadım kalp atışlarını duymak çok güzeldi dinletti bizi hızlı hızlı atan bir kalp... tansiyonum düşük çıktı bu aralar sanırım öyle bazen bayılacak gibi oluyorum helede ani hızlı hareket yaptıysam..
bu arada kilo konusunu duymayayım bir daha pembe çigdem oklava geliyor bak yatın kalkın zayıf olarak gebe kaldıgınız için sanslısınız...
afiyet olsun tatlım yarasın.
kızzz sakın fazla dillendirme bu kilo konusunu valla bizim kızlar boğar yoksa seni hee 51 kilo neki kaydirigubbakcemile3
sagolun kızlar inş fazla sıkıntılar devam etmez..pembecim ne güzel sende güzel haberler almışsın..ikili test yaptırdınız şimdi siz degilmi..nasıl bebk iyice belli oluyormu şekilleri..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?