Bebilerinin yolunu gzleyen umutlu Hami ve Anne adaylar

BEBİŞLERİNİN YOLUNU GÖZLEYEN HAMİŞ ADAYLARIMIZ

1 Kumsal..................................( 28 Nisan )
2 Nesemese.............................. az kaldı inşallah

Allahım bu listedeki bütün herkese en kısa zamanda bebiş versin veeee bir alt listeye geçsin herkes inşallahhhhhh... Bu listede yok olsun artıkın

BEBİŞLERİNİN YOLUNU GÖZLEYEN ANNE ADAYLARIMIZ

1. Yasemink................................38. Haftamızdayız (K) (27 nisan)
2. Beyaz16..................................35. haftamızdayız (K)(18 mayıs)
3. Menzilgülü...............................31. Haftamızdayız (E) (7 Haziran insallah)
4.Ceren.......................................30 haftamızdayız (K) (9 haziran [ceren öyle diyor valla] )
5. Lotuss75.................................28. haftamızdayız (K) (13 haziran)
6. Nur_84....................................27. haftamızdayız(K) (06 temmuz 2009)
7. İerror.......................................25 . haftamızdayız (K) (27 Temmuz) (Kızçem Benim)
8.Kibele......................................24. haftamizdayız (K) (28 Temmuz)
9.Entelliye .................................24.haftamız (E) (31 temmuz 2009)
10.Htc80....................................16. haftamızdayız (17 Eylül)
11.Katar38038............................15. haftamızdayız (28 eylül)
12.Bulcuk..................................14. haftamızdayız(16 Ekim )
13.Pembeinci.............................13. Haftamızdayız (13 Ekim)
14.Gcan.................................... 13. Haftamızdayız (12 Ekim )
15.Ciğdem..................................11 . Haftamızdayız (26 Ekim)
16.Benssenb..............................10. Haftamızdayız (??)
17.Mavideniz...............................7. Haftamızdayız (15 kasım )
18.Rüzgar Deniz..........................6. Haftamızdayız (2 Aralık)

Rabbim bu listedeki herkesede hayırlı evlatlar nasip etsin bir avazda kurtulalım inşallah kızlar

MELEKLERİNE KAVUŞAN TAZE ANNELERİMİZ

1. Karabiberim............................ 8 Mart 2009

Darısı tüm Hamilelerin başına inşallah sağlıkla

Günaydın canım bacağın için üzüldüm gerçekten allahım yardımcın olsun inş.
Ben çok mutluyum bebişimi gördün dr çok iyi hiç bir sorun yok dedi nasıl mutlu oldum anlatamam
Eşim ultrason görüntülerini videoya çekti bütün akşam onu izledik çok güzel bir duygu allahım herkese yaşatın inş.

Günaydın Prensesler ve bebişleri nasılsınız? Cerenim geçmiş olsun tatlım ya bacağına arada yavaş yavaş masaj yap yağla ov yumuşat kasların yumuşasın az kaldı sık dişini yaramaz gelince poposunu ısırırsın kaydirigubbakcemile3

Günaydın canım ne mutlu size ne kadar olmuş bebişin neler gördün anlatsana canım benimde 9 günüm kaldı meraktan ölücem

Ben kahvaltımı yapıp geliyorum bu arada 51 kilo ile hamile kalmıştım 52 olmuşum bakalım bundan sonra ne olacak

ne kadar şanslısın ben 57,5 ile hamile kaldımboyumda 1,61 hala aynı kilodayım gerçi ama bazen 58 oluyor bazen 57,5 yediklerime göre değişiyor ilk 3 ay kilo almadım allahtan yağlı kilo yapan şeylerden uzak duruyorum bol bol da yürüyüş yapıyorum doğumum kolay geçsin kilo almayayım diye

çigdemcim kıpır kıpır bir bebek gördüm herşeyi oluşmuş canım ellerii ayakları iki çubuk görececeksin onlar bacakları görünce çok şaşıracaksın ben en son gördüğümde fasülye kadardı insan inanamıyor inş. sende hayırlısıyla görürsün canım .

amin cnaım amin allahım herkesin yardımcısı olsun inşallah.
Bende senin adına çok sevindim tatlım rabbim mutluluğunu daim etsin inşallah. Dahada güzel günler göreceksin bebeğinin nasıl büyüdüğüne şahit olucaksın inanılmaz bir şey bu. İçinde bir mucize gerçekleşiyor ya kolaymı.... hihoyyyt hihoyyyt

günaydın tatlım valla uzanabilsem masajı yapıcam bacağımada uzanamıyorumki gülüm eşimde bu hafta yok gececi o geldiğinde ben uyumuş oluyorum neyse bir şekilde atlatıcaz bunu rabbim tekrarını yaşatmasın yeter. Sen nasılsın miniğin nasıl?

Ben kahvaltımı yapıp geliyorum bu arada 51 kilo ile hamile kalmıştım 52 olmuşum bakalım bundan sonra ne olacak

afiyet olsun tatlım yarasın.
kızzz sakın fazla dillendirme bu kilo konusunu valla bizim kızlar boğar yoksa seni hee 51 kilo neki kaydirigubbakcemile3

ay ne güzel canım ya bende çok merak ediyorum geçen baktığımızda herşeyi belirgindi bacak çıkıntıları herşeyi bir de cd vermişti doktorum izleyip duruyorum bakalım bu seferki bölümde neler izleyeceğiz pembe dizi gibi bu iş çok heyecanlı:sm_cool:

bu gittiğimde bende cd olayını sorucam doktoraa unutmassam
bende 1 kilo almıştım ama grip yüzünden o kiloyuverdim yinee

:roflol: :roflol: :roflol:
pembe dizi heee kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

bu gittiğimde bende cd olayını sorucam doktoraa unutmassam
bende 1 kilo almıştım ama grip yüzünden o kiloyuverdim yinee

alırsın canım meraklanma
ben en başında ilk üç ayda 4 kilo vermiştim
arkasından 10 kilo aldım kaydirigubbakcemile3

günaydın kızlar nasılsınız?bende dün melegimi gördüm hem bu sefer karından net gördügü için uzunca baktı eşim tabii ekrandan daha net gördü ben bir yandan yana bakmaktan onun kadar net göremedim ama melegim çok küçük oldugu için kesesini ve içindeki beyazlıgı gösterdi. sanırım 18 ml di.. yine aynı ilaçalra devam yürüyüş yap dedi bol su iç dedi malum idrardaki bakteri için..1 ay sonra randevu verdi ikili test için ense kalınlıgına bakacak..şimdi aylık kontrole döndük yanii...ama henüz küçük oldugu bir şekil olarak görmedigimiz için bende anlamadım kalp atışlarını duymak çok güzeldi dinletti bizi hızlı hızlı atan bir kalp... tansiyonum düşük çıktı bu aralar sanırım öyle bazen bayılacak gibi oluyorum helede ani hızlı hareket yaptıysam..

bu arada kilo konusunu duymayayım bir daha pembe çigdem oklava geliyor bak yatın kalkın zayıf olarak gebe kaldıgınız için sanslısınız...

Canımm günaydın hoş geldin ne güzel haberlerle geldin oh oh maşallah miniğimize yaa süpper haberler bunlar aylık kontrole dönmüş olmanız çok güzel canım demekki herşey yolunda maşallah kuzumuza. Tansiyon normal canım ilk zamanlar öyle oluyor vücut kabullenmeye çalışıyor bebeği kolay değil. ayyy çok sevindim sizin adınıza yaaa allahım bunları herkese yaşatsın inşallah....

mavideniz herşeyin yolunda olmasına çok sevindim ilk aylar tansiyonu etkiliyordur belki ilerleyen günlerde böyle bir sorunun kalmaz inş.

burda işler sıkışık yazamıyorum kızlar bugünlük giremicem yarın görüşmek üzere öpüyorum çok

sagolun kızlar inş fazla sıkıntılar devam etmez..pembecim ne güzel sende güzel haberler almışsın..ikili test yaptırdınız şimdi siz degilmi..nasıl bebk iyice belli oluyormu şekilleri..

afiyet olsun tatlım yarasın.
kızzz sakın fazla dillendirme bu kilo konusunu valla bizim kızlar boğar yoksa seni hee 51 kilo neki kaydirigubbakcemile3

Cerencim benim boyum kısa 1,56 kilom pekte zayıf sayılmaz ilerleyen aylarda alacağım kilolarla kendimi düşünemiyorum çok kolay kilo alan bir bünyem var çünkü.

sagolun kızlar inş fazla sıkıntılar devam etmez..pembecim ne güzel sende güzel haberler almışsın..ikili test yaptırdınız şimdi siz degilmi..nasıl bebk iyice belli oluyormu şekilleri..

Evet canım testimi yaptırdım perşembe çıkacak sonucu canım herşeyi belli artık elleri ayakları bebek olarak görmek çok güzel bir duygu en son fasulye gibi görmüştüm şimdi dr sivri çene yapısı olduğunu bile söyledi sende 2'li test yaptırmaya gidince çok şaşıracaksın tanıyamayacaksın çünkü yerimseniben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…