Bebilerinin yolunu gzleyen umutlu Hami ve Anne adaylar

burcu çok saol canım inşallah benimle yaşıt daha 2 küçük çocuğu vae kötü bi sonuç olacağını düşünmek bile istemiyorum zaten

canlarım, birtanelerim benim hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt nasılsınız? gerçi geçmişi okudum, ama tek tek cevap veremeyeceğime karar verdim çünkü her söylediğinize laf yetiştirmek zor valla, çeneniz düşmüş iyice kaydirigubbakcemile3 olsun ben zevkle okudum canlarım Şeniz

Cerenim kramp olayına üzüldüm birtanem, inşallah bir daha olmaz, insan normal şartlarda bile dayanamıyor acısına, hamileyken nasıl dayanılır? çok geçmiş olsun hayatım :1hug: kıyamam ben güzelime a.s.

Çiğdemcim cuma günü doktorda kabızlık çektiğimi söyledim, o da bana kabızlığın hamilelikte tehlikeli olduğunu söyledi ve duphaloc diye bir şurup verdi, bebeğe hiçbir zararı yok dedi, akşamları için dedi, valla içtiğim akşamın ertesi sabahı rahatladım canım, doktoruna bir sor istersen :)

burcucum yengen inşallah en kısa zamanda toparlanır hayatım, dualarım onunla, Allah acil şifalar versin inşallah canım

mavi denizim bugün de iyi olduğunu gördüm sevindim, inşallah çok fazla yıpranmadan geçireceksin şu 3 ayı :)

beyazcım şu babaanne vakasını atlattıktan sonra inzivaya çekil artık lütfen, ya temizlik yaparken ya da alışveriş yaparken doğuracaksın gülüm, şu doktoruna istediğin zaman ulaşamama problemin beni huzursuz etti, bu saatten sonra doktor değiştir diyemem tabii ama ne bileyim huzursuz oldum işte, neyse sen kini yorma ve dikkat et tatlım :)

pembeincicim inşallah çok güzel haberlerle geleceksin canımcım :) yarın akşam okurum artık :)

haticecim güzelim ne güzel inşallah cinsiyetini öğreneceksiniz :) darısı başımıza inşallah

kumsalım nasılsın birtanem? anladın sen ne sorduğumu :)

yasemincim Allah bir avazda kurtarsın inşallah :) doğumdan sonra sen de bizi sık sık ziyaret edeceksin değil mi? Sude'nin resimlerini çekip koyacaksın tamam mı canikom? dikkat et kendine lütfen :)

kızlar ben bugün yeni ders programımı aldım, ptesi, salı, çarş., 7'şer saat, perş. günleri 6 saat dersim var, yani anlayacağınız anam ağlayacak, cuma günlerim boş çok şükür, artık okuldan da ulaşamayacağım sizlere, çünkü vakit yok kızlar :çok üzgünüm: akşamları gelince okuyup böyle mesajlar yazacağım size, neyse napalım 11 Haziran'a kadar böyle maalesef :çok üzgünüm:

bu arada bugün tahlillerimi yaptırdım canlarım, sonuçlar çok iyi, tertemiz çıktı, hiçbir sorun yok çok şükür :) doktorum progesteron hormonunun azlığından şüpheleniyordu sanırım, onu görünce çok normal, harika dedi :) ayın 17'sine randevu verdi pıtpıtları duymak için... Rabbim inşallah onları da göstersin bana, şimdi şu 11 gün nasıl geçecek kızlar, aklıma geldikçe kalp atışlarım hızlanıyor, heyecanlanıyorum ve stres yapıyorum elimde olmadan, geçen sefer yaşadıklarım ve diğerleri aklıma geliyor, biliyorum düşünmemem gerek ama elimde değil kızlar.. biliyorum yapma diyeceksiniz ama olmuyor işte, şu korku var ya şu korku... neyse tamam sustum, birşey demiyorum :)

ben yatıyorum artık kızlar, yarın akşam görüşürüz, hepinizi çooook öpüyorum

Son düzenleme:

bende rüzgarın tüm yazdıklarına katılıyorum :roflol:a.s

rüzgarcıgım iyi geceler tatlım görüşmek üzerea.s. tahlillerinin iyi olmasına cok sevindim aşkımcım öpüyorum seni kendinize ii bakın

Son düzenleme:
günaydın kızllaaarr
kış geri geldi sanırımmm bizde dengemi klaır böyle bi sıcak bi soğuk
doğada bile denge kalmadı akşam deprem oldu bursada ödüm çıktı resmen delikafaduldenyanlızdım bide evde
filiz ablacım özlicez biz ama seni :çok üzgünüm: gel haziran gell :bbo:

hepinize güzel bir gün diliyoruum

Günaydın, geçmiş olsun Bulcuk..Rüzgarımdenizim kendini yorma fazla, dikkat et canım. Herkese sağlıklı günler diliyorum. Kızlar benim adetim hala sökülmedi sabah bir test daha yaptım ve gene negatif. BUgün başka bir doktoragidicem inşallah. Dua edin ne olur...

günaydın neşecim sağol
dularım seninlee başka bi doktor en doğru karar senin için
hayırlısı olsun işallahh

ay maşallah allah nazarlardan korusun cemre hanım nelerde bilirmiş resmen show yapmış annesi ne güzel ya
bi dahaki kontrole 28 in içinde olucam dr şeker yüklemesi yapılıcak dedi
canım inşallah sorunsuz bi şekilde bunuda atlatıcaksın güzel haberlerle gelirsin inşallah

canım çok geçmiş olsun allah şifa versin

filiz ablam çok güzel haberler getirmişsin çok sevindim allahın izniyle herşey yolunda gidicek 17 sinde kalp atışarıda duyucaksın inşallah ama ne olur kendine stres yapma endişelere kapılma çok ama çok sevindim dualarımız seninle .bu arada yeni ders proğramını almışsın çok yoğunsun çok dikkatli ol sakın kendini fazla yorma hazirana kadar sabredim biz seni beklicez sende bebişini inşalah bende iyiyim ablacım bi yaramazlık yok göğüs sızlamalarım ve kasıktaki sancılarım bitti artık çalışmalarada başladık hayırlısı olsun diyorum ve herşeyi oluruna bırakıyorum

günaydın arkadaşlar
Neşecim başka bir dr gitmen güzel bir karar dualarımız seninle canım
Kızlar ben dün bebişimi gördüm çok şükür iyiydi kıpır kıpırdı ense kalınlığına baktı dr çok şükür güzel çıktı 2' 'li tarama için kan verdim inş. oda güzel çıkar . Daha erken olduğu için cinsiyetin söylemedi tabi .
Kalp atışını görünce içime dolan huzuru anlatamam arkadaşlar yok böyle bir mutluuluk allahımdan tüm bebek isteyenlerin hayırlısıyla sahip olmasını isterim

arifecim nasılsın günaydın
günaydın burcum iyiyim sağol güzelim sen nasılsın evet ya ben yazlıkları çıkarmayı düşünürken kışlıklar raflarda kaldı burasıda öyle çok soğuk canım deprem oldu ya allah göstermesim ya sen evde yalnız kalmasan

günaydın nesecim nasılsın canım hiç sıkılma herşeyin hayırlısı inşalah yeni doktorun uğurlu gelir arkasındanda allahın izniyle bebişin ben dua ediyorum senin için ve emin ol burdaki herkes

Günaydın canlarım benim :) bu sabah derse girmeden bir merhaba diyeyim dedim, sonra bütün gün doluyum, ancak eve gidince açabileceğim bilgisayarı... hepinize çok güzel bir gün diliyorum, her ne kadar buradaki hava kötü olsa da, yakında düzelir ve bahar gelir inşallah :)
teşekkürler hayatım, sağol :) sen de kendine iyi bak :)

canım doktorunu değiştirmene çok sevindim, inşallah daha iyi olacak böylesi güzelim, bütün testlerini, elinde ne var ne yok herşeyi götür doktoruna canım ve hayırlı güzel haberlerle gel inşallah :)
inşallah hayatım Rabbim yavrumun kalp sesini duyursun bana, sağlıklı olsun bebeğim başka ne isterim... sağol birtanem, yanımda olduğunuz ve desteğinizi esirgemediğiniz için teşekkürler canımcım :)
size hayırlı çalışmalaaaaar... harika inşallah bu sefer olacak arifem, dualarım seninle arkadaşım :)
ayyy ne güzel haber bu, güne iyi başlattın bizi pembeincicim, inşallah bundan sonrası da çok güzel olacak :)

kızlar hepinizi çok öpüyorum ve akşama görüşmek üzere anacım deyiiiip, byeeeeee yapıyorum ve kaçıyorum a.s. :a015: :1hug: :a015:

günaydın canım nasılsın maşallah canım allah kucağına almayda nasip etsin
ben hamile değilim ama o kalp seslerini duymanın nasıl bişi olucağını tahmin edebiliyorum çok güzel bi duygu aminnnnnnn canım inşallah:Saruboceq:

inşallah ablacım çok sağol sana iyi dersler fazla yorulmak yok çok öpüyorum görüşürüzŞeniz

Rüzgardeniz canım kolay gelsin sana akşama görüşmek üzere .
kumsalım teşekkür ederim canıminş. en kısa zamanda seninde güzel haberlerini alacağız inş.

Günaydın güzellerrrrr sabah şerifleriniz hayır olsun gününüz neşe dolsun inşallah....
Nasılsınız canlarım benim iyisiniz iyiiii......
Benim bacağım hala ağrıyor kızlar üstüne basamıyorum sanki tam eklem yerimde et kesniği olmuş gibi canım acıyor bakalım ne zaman geçecek :çok üzgünüm:
eee sizlerde neler var neler yok bakalım hatunlar....

Canım yaa çok geçmiş olsun tatlım umarım ameliyat çok güzel geçer ve bir an önce ayaklanır allah onu eşine ve çocuklarına bağışlasın tatlım. Sende fazla üzme kendini bitanem bebeğini düşünü lütfen. Olacağın önüne geçilmiyor işte ne yapalım... :çok üzgünüm:

ablammmmm hoş geldin bitanem nasılsın?
Evet abla ya kramp çok kötü pazar gününden beri hala acısını çekiyorum :çok üzgünüm: allahım kimseye yaşatmasın bunu. :Saruboceq:
Demek tahliller temiz çıktı heee süpppppeeeeeeeeeeerrrrrrrrrrr :dance: :dance: :dance:
Önümüzde tam 10 gün var ablam 10 günün sonunda inşallah meleğimizin o minik kalbinin sesinide duyacağız hayırlısı ile ne olur kurbanın olayım stres yapmamaya çalış endişelenme olurmu gün sayma okula öğrencilerine ver kendini kafandan uzaklaştırmaya çalış. Bu arada ders saatin çokmuş be ablam çok dikkat et kendine unutma artık yalnız değilsin :ecrin_bebek:
Bu arada cuma günlerinin tatil olması ayrı bir mutluluk hadi yine iyisin valla yatar dinlenirsin bol bol...... hihoyyyt

Günaydın burcum nasılsın balım
Canım yaaa kıyamam ben sana kaç şiddetinde oldu deprem? Hay allah korusun yaa valla ben yaşadığım için seni çok daha iyi anlıyorum dikkat et kendine bitanem soğukkanlı olmaya çalış lütfen bebeğinde korkar sonra annesi. Çok geçmiş olsun cicim...

Neşecim dualarımız seninle tatlım yeni bir doktor yeni umutlar ne güzel. Hadi bakalım müjdeli güzel haberlerle gel inşallah canım. Her daim dualarımızdasın :Saruboceq:

günaydın inci nasılsın birtanem?
Demek bebişini gördün he oh gözümüz aydın ne mutlu sana darısı tüm hamişlerin başına inşallah hayatım. Demek ense kalınlığıda güzel oh oh allahım bozmasın ikili testte temiz çıkar hiç ebdişelenme panik yapma şekerim. Herşey yolunda inan. Sen rahat olki bebeğinde rahat olsun tatlişkom a.s

günaydın cerencim sağol
bacağın acır bi süre kramp kasılma sonrası ağrısı kalıyo maalesef
sen zorlamamaya çalış canım

günaydın cerencim sağol
bacağın acır bi süre kramp kasılma sonrası ağrısı kalıyo maalesef
sen zorlamamaya çalış canım

valla bitanem nasıl olucak bilmiyorum yatakta dönerken zaten zorlanıyorum cerenden dolayı birde şimdi bacağım böyle olunca put gibi kalıyorum valla dönemiyorum. Ağlayacağım geliyor bütün gece hep aynı tarafta yatmakta yoruyor insanı neyse geçecek allah beterinden korusun ne diyim....
Sen nasılsın tatlım keyfin yerindedir inşallah. Bizim buralarda soğuk valla kış geri geldi kar yağmasa bari delikafadulden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…