- Konu Sahibi Gurbette1anne
-
- #22.821
Kızlar ben adet olacağım gün kan testi yaptırdım değerim 43.68çıktı
Doktorumu aradım hemen hamilesin dedi gel bakalım dedi
Adetim geçdikten 3gün sonra gittim alttan muayene etti ama keseyi göremedi
Rahim duvarın kalınlaşmaya başlamış yani gebelik başlamış dedi
Haftaya gel tekrar keseye bidaha bakalım dedi
Si<ce daha kesenin görünmemesi normal mi
yasemincim sen beni sormamışsın ama ben sana yazıcam çok merak ediyodum seni kız alaahın izni ile az kalmış sudemize kavuşmaya bende sude ismini seviyorum fakat en yakın komşumun kızı sude o yüzden koyamam allahım ismi ile uzun ömürlü olsun inşallah kız anlatsaydın ya azıcık son zamanlar nasıl oluyo ağırlaşıyomusun neler hissediliyo felan meraktayız
ah canım bir de becerebilsem şu yorulmamayı, ortam yoruyor zaten, neyse hazirana ne kaldı ki deyip idare ediyorum ama pişman oldum çalışmaya başladığıma... leyla gibi girip çıkıyorum derslere :)inşallah ablacım çok sağol sana iyi dersler fazla yorulmak yok çok öpüyorum görüşürüzŞeniz
teşekkür ederim canımcım, inşallah güzelim :)Rüzgardeniz canım kolay gelsin sana akşama görüşmek üzere .
kumsalım teşekkür ederim canıminş. en kısa zamanda seninde güzel haberlerini alacağız inş.
maalesef ya ders saatim çok fazla, bir başladım pir başladım yani...Günaydın güzellerrrrr sabah şerifleriniz hayır olsun gününüz neşe dolsun inşallah....
Nasılsınız canlarım benim iyisiniz iyiiii......
Benim bacağım hala ağrıyor kızlar üstüne basamıyorum sanki tam eklem yerimde et kesniği olmuş gibi canım acıyor bakalım ne zaman geçecek :çok üzgünüm:
eee sizlerde neler var neler yok bakalım hatunlar....
ablammmmm hoş geldin bitanem nasılsın?
Evet abla ya kramp çok kötü pazar gününden beri hala acısını çekiyorum :çok üzgünüm: allahım kimseye yaşatmasın bunu. :Saruboceq:
Demek tahliller temiz çıktı heee süpppppeeeeeeeeeeerrrrrrrrrrr :dance: :dance: :dance:
Önümüzde tam 10 gün var ablam 10 günün sonunda inşallah meleğimizin o minik kalbinin sesinide duyacağız hayırlısı ile ne olur kurbanın olayım stres yapmamaya çalış endişelenme olurmu gün sayma okula öğrencilerine ver kendini kafandan uzaklaştırmaya çalış. Bu arada ders saatin çokmuş be ablam çok dikkat et kendine unutma artık yalnız değilsin :ecrin_bebek:
Bu arada cuma günlerinin tatil olması ayrı bir mutluluk hadi yine iyisin valla yatar dinlenirsin bol bol...... hihoyyyt
valla sen uyanık olsan bile ben uyanık olabilecek miyim? heheheİyi dersler filiz ablacım akşama görüşürüz inşallah tabii ben uyumaz isem :):):)
ayyy ne güzeeeel, darısı başıma inşallah canımcım :) hadi bakalım şimdi 1 ay geçsin diye bekleyeceksin bebişini görmek için, ne kadar uzun geliyor di mi zaman?günaydın kızlar nasılsınız?bende dün melegimi gördüm hem bu sefer karından net gördügü için uzunca baktı eşim tabii ekrandan daha net gördü ben bir yandan yana bakmaktan onun kadar net göremedim ama melegim çok küçük oldugu için kesesini ve içindeki beyazlıgı gösterdi. sanırım 18 ml di.. yine aynı ilaçalra devam yürüyüş yap dedi bol su iç dedi malum idrardaki bakteri için..1 ay sonra randevu verdi ikili test için ense kalınlıgına bakacak..şimdi aylık kontrole döndük yanii...ama henüz küçük oldugu bir şekil olarak görmedigimiz için bende anlamadım kalp atışlarını duymak çok güzeldi dinletti bizi hızlı hızlı atan bir kalp... tansiyonum düşük çıktı bu aralar sanırım öyle bazen bayılacak gibi oluyorum helede ani hızlı hareket yaptıysam..
bu arada kilo konusunu duymayayım bir daha pembe çigdem oklava geliyor bak yatın kalkın zayıf olarak gebe kaldıgınız için sanslısınız...
gözün aydın canım, inşallah 2'li testin de iyi çıkacak :) iyi haberlerine çok sevindimEvet canım testimi yaptırdım perşembe çıkacak sonucu canım herşeyi belli artık elleri ayakları bebek olarak görmek çok güzel bir duygu en son fasulye gibi görmüştüm şimdi dr sivri çene yapısı olduğunu bile söyledi sende 2'li test yaptırmaya gidince çok şaşıracaksın tanıyamayacaksın çünkü yerimseniben
sağol canımcım, inşallah o kalp atışlarını da duyarım, heyecanla o günü bekliyorum şimdi :) canım seninde çok az zamanın kaldı kızına kavuşmak için, ne güzel :) darısı hepimizin başına canımTünaydın kızlar nasılsınız?
Rüzgar deniz çok sevindim iyi haberlerine bu böyle devam edecek inşallah pıtpıt kalp atışlarınıda duycan hayırlısıyla :dance: Sude bi doğsun resim koymazmıyım ben..
Allahtan çok yok güzelim, sıkacağım dişimi, bakalım inşallah kafayı yemeden haziranı getiririm canım :)yaasemincim nasılsın seni görmek güzel dogunca sude hnm resimlerini bekliyoruz..ben hala karabiberin resimlerini göremedim malum buradan görememiyorum..evde de hiç açamadım bilg.bakamadım inş sayfayı bulurum....rüzgar ablacım sende bayagı yogunmuşsun ama cumaları boş olmana sevindim hani dikket et ama kendine hazirana çok yok allahtan 2 ay daha sık dişini...
Allah sağlıkla tamamına erdirsin canım, bu belirtiler çok normal, hepimiz aşağı yukarı aynı şeyleri yaşıyoruz... doktora 5. haftada ya da kan değerin 1500'ü bulduğunda gidersen keseyi görürsün hayatım :) amiiiin canım allah hepimizin kucağına almayı nasip etsin inşallah :)selam arkadaslar bende aranıza yeni katılıyorum.pazar günü test yaptım çift cizgiyi gördüm. son adet tarihim 1 mart.yani adetimi 7 gün gecti fakat gecen ay 31 cekti onuda ele alınca daha cok gecmiş oluyo.arkadaslar beim kasıklarımda cok batma var ve bi sagda bi solda canım cok acıyo ara oluyo.bide sabahları asırı karnım sis kalkıyorum. sanki inanılmaz bi gaz birikmiş gibi.cok batıyo kasıklarım bunları yasayan varmı içinizde bana yardımcı olursanız sevinirim.ve doktora sizce ne zaman gitmeliyim. kimisi erken henüz dedi 7-8 haftalıkken en az dr gidilir dediler. kararsız kaldık.yardımcı olursanız sevinirim.hepimize allah hayırlısıyla kucagımıza almayı nasip etsin bebişlerimizi.
nasıl yani ya? benim de kafamı karıştırdın şimdiyaaa kızlar ya benim kafam karıştı heee kağan kocatepenin yaptığı açıklamalara göre benim haftamdaki hamileler 8 aylık oluyormuş ama takvime göre 7. aya girmek üzereyim. Bu heasplar neye göre oluyorki kafam karıştı valla yaa hamilelik 9 ay sürmüyor bunu anladım
gözün aydın canım, inşallah böyle iyi gidecek her şey ama senin kendine çok iyi dikkat etmen ve hastalanmaman lazım, dikkat et ateşin çıkmasın, ateşlenirsen doktoruna haber hemen tamam mı canım? çok geçmiş olsuncanlarim inanin kafami kaldiripda bilgisayari bile acamiyorum kusuruma bakmayin
bogazlarim sis vucut kirginli var yani heryerim agriyor ilacda alamiyorum
bugün zorla 3 boyutlu ultrasona gitdik ve bebisimi gördük cok güzel gecdi güzel olanda hersey yolundaymis cok sükür rabime.hepinizi cok seviyorum allaha emanet olun arada girerim merak etmeyin
tebrikler canım, Allah sağlıkla tamamına erdirsin inşallah :) kese 5. haftada ya da kan değerin 1500'ü bulduğunda kese görünür canım, merak etme, gayet normal görmemen :)Kızlar ben adet olacağım gün kan testi yaptırdım değerim 43.68çıktı
valla ben de bilmiyorum canım nasıl geçecek şu 10 günfiliz ablacım nası geçiricez bu 10 günü sen le birlikte bizde meraktayız ama bekleme merakı yoksa rabbimin izni ile herşey yolunda olucak
aynı şeyi karabiberim de söyledi, başkaları kucağına alınca kıskanıyorum dedi, demek böyle oluyor kızlar :) darısı başımıza inşallah :)Merhaba canım Allah sağlığıyla kavuştursun bebişinize. tebrikler öncelikle bence çok çok normal gebelik kesesi 6-7.haftalarda gözüküyo kan değerine göre senin meleğin daha çok minik annesi stres olmada rahat rahat tutunsun düşünme yani..
canım benim affet ne olurçok az kaldı teyzesi inşallah 12 günüm var. Biz daha cinsiyetini öğrenmeden kız olursa Sude olacak dedik ki babamız sabah kalktığında Sude olsun demişti onun içine doğmuş meğer kız olacağı bide yanına Melis ekledik ki ismi de çok severim oldu SUDE MELİS Hemen anlatıyım son zamanlarımı balım. Karnım kocaman haliyle yatmakta kalkmakta zorlanıyorum gayet ağırım yani.. Mide yanmam az da olsa devam ediyo ama beni rahatsız etmiyo alıştım çünkü. Tek şikayetim aslında vücut şeklim şişko bi anne olmak istemiyorum. Bide psikolojik olarak anlatıyım feci sahiplenme hissim var son zamanlarda dahada ağırlaştı kayınvalidem doğurup kucağıma ver diyince bile gıcık oluyorum halbuki kötü niyetli bişey söylemiyor ama almasın istiyorum kendimi dizginlemeye çalışıyorum. büyük merakla ve heyecan ve hevesle kızımı bekliyorum
Kızlar ben adet olacağım gün kan testi yaptırdım değerim 43.68çıktı
kız bulcuk valla kız çokkonuşma alacan kiloları o zaman görürsün boşuna alamadım diye üzülme
slm küskün tospaaa kaydirigubbakcemile3selam kıslarrrrrrrr
İerrorcum eşimden anca fırsat bulabildim, kızma bana(...Kızlar bu sabah idrar testi yaptım negatif bende umut kalmadı. Bugün ayrıca yeni doktora gittim. Tüm tahlil ve filmlerimi de götürdüm, ultrosonla da baktı ve eşimle bende bir problem görünmediğini, adet düzenimin yaklaşık 1 yıldır kullandığım ilaçlardan etkilendiğini söyledi. Bilin bakalım ne dedi. Sabaha gel, hormon tahlillerini yapalım, heyete sokarım hemen tüp bebek deneyeceğiz dedi. Tanıdığı bir merkez ve dr varmış. Bu kadar hızlı beklemiyordum. Sizce eski dr'a gidip aşılamamı yaptırsam yenisiyle tüp bebek mi? Ay kafam çok karışık bu akşam. Sabaha cevaplarınızı okuyacağım ne olur yardım edin...Eskisi de Mayısta gel aşılama yapıcaz demişti. Eşim aşılama yaptıralım önce sonra tutmazsa tüp yaptırmaya gideriz diyor. Bulunduğumuz ilde de tüp bebek merkezi yok. Başka bir ile taşınıcaz ve benim derslerimin en yoğun olduğu zaman. Ne dersiniz ne yapayım? Bu gece uyku yok bana. Karar veremiyorum. Tecrübelerinize ve hislerinize güveniyorum Allah'ın izniyle...
bizde seni öptük canım iyi bak kendineekızlar ben geldim ama kimse yok yrın dra gidecem meleğimi görecem ordanda yengeme geçecem sizler iyisiniz değil mi? yarın akşam girmeye çalışırım hepiniz öpüldünüz
günaydınn
herkesler bebişlerini görmüş ne güzel
maşallah hepinize
neşecim bence elindeki fırsatları değerlendir cnm
heyete sokunca tüp bebeğin maliyeti de uygun olur
bence bu sabah tahlillerini yaptır aşılamayı sor yeni dr.una önce onu mu denesek diye
o sana gerekn bilgiyi verecektir
eskisiyle pek yol katedemediniz bence bununla yola devam et
hakkında hayırlısı olsun tatlım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?