Bebilerinin yolunu gzleyen umutlu Hami ve Anne adaylar

karabiberrimin kızı maşallah subanallah çok şeker yaaa kilosuda yerinde hele o dudaklarını görünce öpesim geldi valla

beyazcım sen gözükmemişsin bugün yoksam benmi gözden kaçırdım naptın tatlım babanne geldimi sen nasıl oldun ağrın sızın yok inşallah

arifem tam gaz devam demişsin okuduğuma göre kız bu ayı iyi değerlendir içime doğuyo valla sen hamiş olacaksın niye iyi değerlendir dediğime gelincede anlatıyım senden hamiş haberi alıcaz vede ondan sonra kocaya 2,3 ay hasret gidecen anam iyi değerlendir bu enerjik anları. bide sana demiştim ya af buyur karışıyom ama bebek düşüncesi ile değilde kendi nefsin için birlikte ol rabbim zaten müjdesini verecek bize kızım yaşa yaşabildiğin kadar delikafadulden

Merhaba canım Allah sağlığıyla kavuştursun bebişinize. tebrikler öncelikle bence çok çok normal gebelik kesesi 6-7.haftalarda gözüküyo kan değerine göre senin meleğin daha çok minik annesi stres olmada rahat rahat tutunsun düşünme yani..

canım benim affet ne olur çok az kaldı teyzesi inşallah 12 günüm var. Biz daha cinsiyetini öğrenmeden kız olursa Sude olacak dedik ki babamız sabah kalktığında Sude olsun demişti onun içine doğmuş meğer kız olacağı bide yanına Melis ekledik ki ismi de çok severim oldu SUDE MELİS Hemen anlatıyım son zamanlarımı balım. Karnım kocaman haliyle yatmakta kalkmakta zorlanıyorum gayet ağırım yani.. Mide yanmam az da olsa devam ediyo ama beni rahatsız etmiyo alıştım çünkü. Tek şikayetim aslında vücut şeklim şişko bi anne olmak istemiyorum. Bide psikolojik olarak anlatıyım feci sahiplenme hissim var son zamanlarda dahada ağırlaştı kayınvalidem doğurup kucağıma ver diyince bile gıcık oluyorum halbuki kötü niyetli bişey söylemiyor ama almasın istiyorum kendimi dizginlemeye çalışıyorum. büyük merakla ve heyecan ve hevesle kızımı bekliyorum

canım yaseminim takıldım ben sana olurmu ben kırılırmıyım sadece aile gibi olduk insan meraklanıyo inşallah bizde senin gibi sona yaklaşırız

yasemin bide şunu sorayım dr dediği doğum tarihini tutuyomu senin tahmini olrak 3 aşağı 5 yukarı yani
ben çünkü 32 de çalışabilir raporu alıp 36 ya kadar çalışmak istiyomda ondan sordum

İyi akşamlar kızlar :) nasılsınız? ben yorgun savaşçı şeklindeyim, eve geldiğimde internet çalışmıyordu, neyse düzeldi sonra :) bugün tek tek cevap verme modundayım galiba hemen tık tıkladım okurken :)

inşallah ablacım çok sağol sana iyi dersler fazla yorulmak yok çok öpüyorum görüşürüzŞeniz
ah canım bir de becerebilsem şu yorulmamayı, ortam yoruyor zaten, neyse hazirana ne kaldı ki deyip idare ediyorum ama pişman oldum çalışmaya başladığıma... leyla gibi girip çıkıyorum derslere :)
Rüzgardeniz canım kolay gelsin sana akşama görüşmek üzere .
kumsalım teşekkür ederim canıminş. en kısa zamanda seninde güzel haberlerini alacağız inş.
teşekkür ederim canımcım, inşallah güzelim :)
maalesef ya ders saatim çok fazla, bir başladım pir başladım yani...
evet canım, tam 10 gün var, inşallah çabuk geçer şu 10 gün ve duymak istediğim şeyi duyarım :)
cuma günleri hasret gidereceğiz canım :)
İyi dersler filiz ablacım akşama görüşürüz inşallah tabii ben uyumaz isem :):):)
valla sen uyanık olsan bile ben uyanık olabilecek miyim? hehehe
ayyy ne güzeeeel, darısı başıma inşallah canımcım :) hadi bakalım şimdi 1 ay geçsin diye bekleyeceksin bebişini görmek için, ne kadar uzun geliyor di mi zaman?
gözün aydın canım, inşallah 2'li testin de iyi çıkacak :) iyi haberlerine çok sevindim
sağol canımcım, inşallah o kalp atışlarını da duyarım, heyecanla o günü bekliyorum şimdi :) canım seninde çok az zamanın kaldı kızına kavuşmak için, ne güzel :) darısı hepimizin başına canım
Allahtan çok yok güzelim, sıkacağım dişimi, bakalım inşallah kafayı yemeden haziranı getiririm canım :)
Allah sağlıkla tamamına erdirsin canım, bu belirtiler çok normal, hepimiz aşağı yukarı aynı şeyleri yaşıyoruz... doktora 5. haftada ya da kan değerin 1500'ü bulduğunda gidersen keseyi görürsün hayatım :) amiiiin canım allah hepimizin kucağına almayı nasip etsin inşallah :)
nasıl yani ya? benim de kafamı karıştırdın şimdi
gözün aydın canım, inşallah böyle iyi gidecek her şey ama senin kendine çok iyi dikkat etmen ve hastalanmaman lazım, dikkat et ateşin çıkmasın, ateşlenirsen doktoruna haber hemen tamam mı canım? çok geçmiş olsun
tebrikler canım, Allah sağlıkla tamamına erdirsin inşallah :) kese 5. haftada ya da kan değerin 1500'ü bulduğunda kese görünür canım, merak etme, gayet normal görmemen :)
filiz ablacım nası geçiricez bu 10 günü sen le birlikte bizde meraktayız ama bekleme merakı yoksa rabbimin izni ile herşey yolunda olucak
valla ben de bilmiyorum canım nasıl geçecek şu 10 gün inşallah canım, inşallah her şey yolunda gider bu sefer :)
aynı şeyi karabiberim de söyledi, başkaları kucağına alınca kıskanıyorum dedi, demek böyle oluyor kızlar :) darısı başımıza inşallah :)

kızlar hepinizi çok öpüyorum, yarın sabah ilk saatten itibaren dersim başlıyor, akşam eve gelince şöyle bir bakabilirim herhalde buraya, yarın görüşmek üzere kızlar, hepinizi çoooooooooooooooooooooooooook SEVİYORUM :)

ierrorcum sagol tatlım hepimizi tek tek sormuşsun hayırlısı geçecek bu süreç sürekli birşeyleri bekleyecez..karabiberinbebişine bakmak için girdim maşallah pek tosunmuş aman nazar degmesin...filiz ablacım çok yoruluyorsundur eminim ah be keşke daha az olaydı derslerin..neyse sne dinlen bol bol yani eve gelince vur kafayyı yat..bizde özlüyoruz seni ama bu aralar fazla yormamn gerekir kendini...neyse sag salim hayırlısı ile kalp atışınıda duyalım daha rahat edecez hepimiz..

bizide dışarıdan misafirler okuyor kesin biizm kızlardan biridir yoksa kim gelip bakacak direk dışarıdan.hiştt yabancı sen bizdensin kesin öyle gizli kaçak durmak yok gel bakem..

ıerrorcum eşimden anca fırsat bulabildim, kızma bana(...Kızlar bu sabah idrar testi yaptım negatif bende umut kalmadı. Bugün ayrıca yeni doktora gittim. Tüm tahlil ve filmlerimi de götürdüm, ultrosonla da baktı ve eşimle bende bir problem görünmediğini, adet düzenimin yaklaşık 1 yıldır kullandığım ilaçlardan etkilendiğini söyledi. Bilin bakalım ne dedi. Sabaha gel, hormon tahlillerini yapalım, heyete sokarım hemen tüp bebek deneyeceğiz dedi. Tanıdığı bir merkez ve dr varmış. Bu kadar hızlı beklemiyordum. Sizce eski dr'a gidip aşılamamı yaptırsam yenisiyle tüp bebek mi? Ay kafam çok karışık bu akşam. Sabaha cevaplarınızı okuyacağım ne olur yardım edin...Eskisi de Mayısta gel aşılama yapıcaz demişti. Eşim aşılama yaptıralım önce sonra tutmazsa tüp yaptırmaya gideriz diyor. Bulunduğumuz ilde de tüp bebek merkezi yok. Başka bir ile taşınıcaz ve benim derslerimin en yoğun olduğu zaman. Ne dersiniz ne yapayım? Bu gece uyku yok bana. Karar veremiyorum. Tecrübelerinize ve hislerinize güveniyorum Allah'ın izniyle...

Kimse cevap yazmadı, bekledim ama sabaha bakarım inşallah eşim kızdı geç yatıyorum sonra dinlenemiyorum diye. Herkese iyi geceler. Yarın cevaparınıza bakıcam inşallah. Herkesi öpüyorum...

kızlar ben geldim ama kimse yok yrın dra gidecem meleğimi görecem ordanda yengeme geçecem sizler iyisiniz değil mi? yarın akşam girmeye çalışırım hepiniz öpüldünüz

günaydınn
herkesler bebişlerini görmüş ne güzel
maşallah hepinize
neşecim bence elindeki fırsatları değerlendir cnm
heyete sokunca tüp bebeğin maliyeti de uygun olur
bence bu sabah tahlillerini yaptır aşılamayı sor yeni dr.una önce onu mu denesek diye
o sana gerekn bilgiyi verecektir
eskisiyle pek yol katedemediniz bence bununla yola devam et
hakkında hayırlısı olsun tatlım

normal canım hiç dertme bendede aynı durum oldu yakında keseyide bebişide görüceksin işallah

kız bulcuk valla kız çokkonuşma alacan kiloları o zaman görürsün boşuna alamadım diye üzülme

dimi sonra takvimimi kilo çizelgesi yapmıyayımdaa kaydirigubbakcemile3

selam kıslarrrrrrrr
slm küskün tospaaa kaydirigubbakcemile3

neşecim bence bu yeni doktoruna sor beyazın dediği gibi aşılamaya gerek yokmu hemen tüp bebeğe geçiyoruz diyee
aslında herşeyde vardır bi hayır belki tüp bebekde hemen oluverir hayırlısıyla sağlıkla
ama en iyi kararı eşinlekonuşup ortak vermeniz doktorunda tavsiyesiyle tabiki

kızlar ben geldim ama kimse yok yrın dra gidecem meleğimi görecem ordanda yengeme geçecem sizler iyisiniz değil mi? yarın akşam girmeye çalışırım hepiniz öpüldünüz
bizde seni öptük canım iyi bak kendinee

günaydınn hemeşerim nasılsınn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…