Bebilerinin yolunu gzleyen umutlu Hami ve Anne adaylar

Günaydın çıtırlarrrrrrrrrrrrrrr nasılsınız bu sabah?
Burda hava soğuk ve ben üşüyorum umarım bu dengesiz hava şartlarında hasta olmayız.
Dün akşam annemler geldi bize bu yüzden gelemedim canlarım topiğe ne var ne yok kuzucuklar herkesler iyimi?

Canım benimm valla mümkün olduğunca sizleri beklemektense takvimi olan arkadaşları takip edip tarih düzeltmelerini yapmaya çalışıyorum sonra çooookkk gerilerde kalabiliyorlar. Olurda takvimleriniz sapıtırsa eğer bu benim suçum değil bunu bilin hihoyyyt
Canım kramp bir kere yaşadım tatlım ama acısı hala devam ediyor ama bu sabah daha iyiyim en azından bacağımın üstüne sağlam bir şekilde basabiliyorum canım acıyor hihoyyyt
Sen nasılsın güzelim cemremiz nasıl? Keyifler yerindemi? işlerin yoğun sanırım gündüzleri çok fazla girmiyorsun artık?

Neşem hoş geldin kuzum. Allahım hakkında hayırlı olanı nasip etsin inşallah tatlım. Bence yeni doktorunla konuş bir ama madem tüp bebek dedi direk yaptırmanda fayda var diye düşünüyorum daha fazla zaman kaybetme yani. Hem tüp bebek tedavisi için neden başka şehire taşınmanız gerekecekki gülüm o devreyi kısa gidiş gelişlerle halledemezmisiniz? Taşınmanız şartmı yani anlayamadım ben :uhm:

kızlarr hepinize günaydınlaaarrr olsunnn
güsel bi gün geçirelim işallahh

Günaydın burcum inşallah hepimizin günü güzel geçer balım nasılsın?

günaydın kızlar hepinize hayırlı ve çok güzel bir gün diliyorum

Günaydın canımın içi nasılsın? Keyfin yerindemi?

Günaydın arkadaşlar
Kumsalım günaydın canım

Günaydın pembe nasılsın şekerim?

büşracım hoşgeldin canım allah kucağına almayıda nasip etsin keseyi görememen normal endişelenme
jerrorcum canım kız sabah sabah güldürdün beni evet şu sıralar tamgaz devam
bende iyi değerlendirmeye çalışıyorum cicim fırsat bu fırsattavsiyelerini emin ol dikkate alıyorum sağol amiiiiiiiin canım inşallah enkısa zamanda bana gelir meleğim
sen nasılsın cemremiz nasıl
canım nasılsın nesecim artık eski doktorunu unut yeni bi başlangıç yaptın ve bu yenikleri takip et direk tüp bebek istemiyosan bunu doktorunla konuş ilk önce aşılam denemek istediğini ve bunun nedenlerini anlat ona göre birlikte bi yol çizin ama yinede sen bilirsin
ben inanıyorum bu sefer herşey yolunda gidicek ve sende meleğine kavuşacaksın
kızlar ben geldim ama kimse yok yrın dra gidecem meleğimi görecem ordanda yengeme geçecem sizler iyisiniz değil mi? yarın akşam girmeye çalışırım hepiniz öpüldünüz
nurcum nasılsın canım meleğini görücekmişsin hadi bakalım güzel haberlerini bekliyoruz
günaydın beyzcım nasılsın canım
kızlarr hepinize günaydınlaaarrr olsunnn
güsel bi gün geçirelim işallahh

günaydın canım nasılsın inşallah güzel geçer

günaydın cerencim nasılsın canım bende iyiyim çok şükür keyifler yerinde bi yaramazlık yok sen nasıl oldun kramptan sonra ağrıların devam ediyomu cerenimiz nasıl annesi yaramazlık yapıyomu

Günaydın kızlar nasılsınız burda hava kapalıydı şimdi güneş açtı bir sıcak bir soğuk bende hasta olmaktan korkuyorum şu mevsim geçişini bir atlatsaydık iyi olacaktı

evet bende şu geçiş mevisimi yüzünden sersem gibiyim
acayip uyku hali var ve hiç bişey yapasım yok :1no2:

günaydın cerencim nasılsın canım bende iyiyim çok şükür keyifler yerinde bi yaramazlık yok sen nasıl oldun kramptan sonra ağrıların devam ediyomu cerenimiz nasıl annesi yaramazlık yapıyomu

Canım bu sabah daha iyiyim çok şükür balım. Bacağım daha iyi ara ara sızlıyor o kadar onada razıyım valla umarım bir daha yaşamam bunu. Ceren hanımda iyi teyzesi maşallah dün akşam annemler gelirken yiğenimide getirdiler (beyza hani resimlerini koymuştum buraya hatırlarsın) cadı daha 1,5 yaşında ama zehir gibi maşallah ceren nerde kızım diyorum göbeğimi gösteriyor parmağı ile birde gülüyor çok tatlıydı ya.... Ceren hanımda beyza onu her gösterdiğinde içerden tepikliyor görüyormu hissediyormu anlamadım valla. ama iyi maşallah ters giden bir şey yok çok şükür. Seninde iyi olmana sevindim balım inşallah dahada iyi olduğun günler gelicek yakında....

Günaydın kızlar nasılsınız burda hava kapalıydı şimdi güneş açtı bir sıcak bir soğuk bende hasta olmaktan korkuyorum şu mevsim geçişini bir atlatsaydık iyi olacaktı

Günaydın cicim evet burda da hava soğuk valla üşüyorum ya. Dediğin gibi hasta olmadan geçirsek şu dönemi süpper olucak valla.... Sen nasılsın tatlım dünkü yoğunluğun bittimi? Bu gün bizimle olucakmısın burda? kaydirigubbakcemile3

aynen ya yatsam uyucam mirmirmirmir

günaydın çiğdemcim nasılsın burdada hava aynı dikkat edin hasta olmayın
evet canım dikkat ediyorum ama inşallah hastalıksız atlatırız hamile kaldıktan sonra üşümelerim hiç geçmedi millet yanıyo ben üşüyorum titrek bir hayun oldum resmen sırnaşık şey

aynen varya uyku gözümden akıyor dün arkadaşlarımıza gittik bir baktık saat 02:30 eve gel uyu derken saat 03:00 oldu hem mevsim hem uykusuzluk vurdu beni aa dostlar bir yatak olsa kıvrılsam süper olurdu

iyiyim canım çok şükür bugün kendimi çok huzurlu hissediyorum
sen nasılsın canım
ne güzel tatlım ya allah huzurunu bozmasın maşallah

burdayım burdayım bugün burdayım klavyenin başında uyuyup kalmassamkaydirigubbakcemile3

merhaba bende 7+4 haftalık hamileyim bebişimi dün gördüm çok mutluyum gelsin bu sefer kuzucum sağlıkla. Allah hepimize Sağlıkla kucaklamayı nasip etsin

iyi olmana sevindim ay baksen zıpırlara dokunarak anlaşıyolar kaydirigubbakcemile3valla cerencim maşallah beyzamızda çok tatlıydı şimdi çocuklar çok akıllı herşeyden haberleri var bende inşallah cerencim o günleri sabırsızlıla bekliyorum hayırlısıyla o günleride görürüm inşallah

günaydın hepinize
sabah geldim kimsecikler yoktu
bende duş aldım
kahvaltı sofrasını topladım
anca işte tekrar geldim
nassınız bakalım
ben iyiyim çok şükür
biraz başdönmem var dün derste başım döndü biraz
bi de dersi ben anlatıyordum
hocadan izin aldım oturdum sandalyeyekaydirigubbakcemile3
sonra ne anlattım bilmiyorumşutarafagitti
diğer öğrenciler beni kıskanıyor bana özel muamele varmış:roflol::roflol:
birkaç gündür de belim ağrıyor bakalım
bugün dr.a gidicem hemde rapor işini ayarlıycaz
daha okula gitmemem için
cuma günü de sınavım var atlatsam onuda rahatlıycam biraz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…