- Konu Sahibi Gurbette1anne
-
- #22.841
cerenin tatlişkom tarihimi hemencecik yenilemişsin saol bebeğim
kızım senin bu kramplar artık bıraksa yakanı ne iyi olucak zaten minik şekerimiz tekmeleriyle yorup uyutmuyodu seni bide bu kramp eksik kalsın yani bol bol c vitamini tüket
İerrorcum eşimden anca fırsat bulabildim, kızma bana(...Kızlar bu sabah idrar testi yaptım negatif bende umut kalmadı. Bugün ayrıca yeni doktora gittim. Tüm tahlil ve filmlerimi de götürdüm, ultrosonla da baktı ve eşimle bende bir problem görünmediğini, adet düzenimin yaklaşık 1 yıldır kullandığım ilaçlardan etkilendiğini söyledi. Bilin bakalım ne dedi. Sabaha gel, hormon tahlillerini yapalım, heyete sokarım hemen tüp bebek deneyeceğiz dedi. Tanıdığı bir merkez ve dr varmış. Bu kadar hızlı beklemiyordum. Sizce eski dr'a gidip aşılamamı yaptırsam yenisiyle tüp bebek mi? Ay kafam çok karışık bu akşam. Sabaha cevaplarınızı okuyacağım ne olur yardım edin...Eskisi de Mayısta gel aşılama yapıcaz demişti. Eşim aşılama yaptıralım önce sonra tutmazsa tüp yaptırmaya gideriz diyor. Bulunduğumuz ilde de tüp bebek merkezi yok. Başka bir ile taşınıcaz ve benim derslerimin en yoğun olduğu zaman. Ne dersiniz ne yapayım? Bu gece uyku yok bana. Karar veremiyorum. Tecrübelerinize ve hislerinize güveniyorum Allah'ın izniyle...
kızlarr hepinize günaydınlaaarrr olsunnn
güsel bi gün geçirelim işallahh
günaydın kızlar hepinize hayırlı ve çok güzel bir gün diliyorum
Günaydın arkadaşlar
Kumsalım günaydın canım
büşracım hoşgeldin canım allah kucağına almayıda nasip etsin keseyi görememen normal endişelenmeKızlar ben adet olacağım gün kan testi yaptırdım değerim 43.68çıktı
Doktorumu aradım hemen hamilesin dedi gel bakalım dedi
Adetim geçdikten 3gün sonra gittim alttan muayene etti ama keseyi göremedi
Rahim duvarın kalınlaşmaya başlamış yani gebelik başlamış dedi
Haftaya gel tekrar keseye bidaha bakalım dedi
Si<ce daha kesenin görünmemesi normal mi
jerrorcum canım kız sabah sabah güldürdün beni evet şu sıralar tamgaz devamarifem tam gaz devam demişsin okuduğuma göre kız bu ayı iyi değerlendir içime doğuyo valla sen hamiş olacaksın niye iyi değerlendir dediğime gelincede anlatıyım senden hamiş haberi alıcaz vede ondan sonra kocaya 2,3 ay hasret gidecen anam iyi değerlendir bu enerjik anları. bide sana demiştim ya af buyur karışıyom ama bebek düşüncesi ile değilde kendi nefsin için birlikte olrabbim zaten müjdesini verecek bize kızım yaşa yaşabildiğin kadar delikafadulden
canım nasılsın nesecim artık eski doktorunu unut yeni bi başlangıç yaptın ve bu yenikleri takip et direk tüp bebek istemiyosan bunu doktorunla konuş ilk önce aşılam denemek istediğini ve bunun nedenlerini anlat ona göre birlikte bi yol çizin ama yinede sen bilirsinİerrorcum eşimden anca fırsat bulabildim, kızma bana(...Kızlar bu sabah idrar testi yaptım negatif bende umut kalmadı. Bugün ayrıca yeni doktora gittim. Tüm tahlil ve filmlerimi de götürdüm, ultrosonla da baktı ve eşimle bende bir problem görünmediğini, adet düzenimin yaklaşık 1 yıldır kullandığım ilaçlardan etkilendiğini söyledi. Bilin bakalım ne dedi. Sabaha gel, hormon tahlillerini yapalım, heyete sokarım hemen tüp bebek deneyeceğiz dedi. Tanıdığı bir merkez ve dr varmış. Bu kadar hızlı beklemiyordum. Sizce eski dr'a gidip aşılamamı yaptırsam yenisiyle tüp bebek mi? Ay kafam çok karışık bu akşam. Sabaha cevaplarınızı okuyacağım ne olur yardım edin...Eskisi de Mayısta gel aşılama yapıcaz demişti. Eşim aşılama yaptıralım önce sonra tutmazsa tüp yaptırmaya gideriz diyor. Bulunduğumuz ilde de tüp bebek merkezi yok. Başka bir ile taşınıcaz ve benim derslerimin en yoğun olduğu zaman. Ne dersiniz ne yapayım? Bu gece uyku yok bana. Karar veremiyorum. Tecrübelerinize ve hislerinize güveniyorum Allah'ın izniyle...
nurcum nasılsın canım meleğini görücekmişsin hadi bakalım güzel haberlerini bekliyoruzkızlar ben geldim ama kimse yok yrın dra gidecem meleğimi görecem ordanda yengeme geçecem sizler iyisiniz değil mi? yarın akşam girmeye çalışırım hepiniz öpüldünüz
günaydın beyzcım nasılsın canımgünaydınn
herkesler bebişlerini görmüş ne güzel
maşallah hepinize
neşecim bence elindeki fırsatları değerlendir cnm
heyete sokunca tüp bebeğin maliyeti de uygun olur
bence bu sabah tahlillerini yaptır aşılamayı sor yeni dr.una önce onu mu denesek diye
o sana gerekn bilgiyi verecektir
eskisiyle pek yol katedemediniz bence bununla yola devam et
hakkında hayırlısı olsun tatlım
kızlarr hepinize günaydınlaaarrr olsunnn
güsel bi gün geçirelim işallahh
Günaydın arkadaşlar
Kumsalım günaydın canım
Günaydın çıtırlarrrrrrrrrrrrrrr nasılsınız bu sabah?
Burda hava soğuk ve ben üşüyorum umarım bu dengesiz hava şartlarında hasta olmayız.
Dün akşam annemler geldi bize bu yüzden gelemedim canlarım topiğe ne var ne yok kuzucuklar herkesler iyimi?
Canım benimm valla mümkün olduğunca sizleri beklemektense takvimi olan arkadaşları takip edip tarih düzeltmelerini yapmaya çalışıyorum sonra çooookkk gerilerde kalabiliyorlar. Olurda takvimleriniz sapıtırsa eğer bu benim suçum değil bunu bilin hihoyyyt
Canım kramp bir kere yaşadım tatlım ama acısı hala devam ediyor ama bu sabah daha iyiyim en azından bacağımın üstüne sağlam bir şekilde basabiliyorum canım acıyor hihoyyyt
Sen nasılsın güzelim cemremiz nasıl? Keyifler yerindemi? işlerin yoğun sanırım gündüzleri çok fazla girmiyorsun artık?
Neşem hoş geldin kuzum. Allahım hakkında hayırlı olanı nasip etsin inşallah tatlım. Bence yeni doktorunla konuş bir ama madem tüp bebek dedi direk yaptırmanda fayda var diye düşünüyorum daha fazla zaman kaybetme yani. Hem tüp bebek tedavisi için neden başka şehire taşınmanız gerekecekki gülüm o devreyi kısa gidiş gelişlerle halledemezmisiniz? Taşınmanız şartmı yani anlayamadım ben :uhm:
Günaydın burcum inşallah hepimizin günü güzel geçer balım nasılsın?
Günaydın canımın içi nasılsın? Keyfin yerindemi?
Günaydın pembe nasılsın şekerim?
Günaydın kızlar nasılsınız burda hava kapalıydı şimdi güneş açtı bir sıcak bir soğuk bende hasta olmaktan korkuyorum şu mevsim geçişini bir atlatsaydık iyi olacaktı
günaydın cerencim nasılsın canım bende iyiyim çok şükür keyifler yerinde bi yaramazlık yok sen nasıl oldun kramptan sonra ağrıların devam ediyomu cerenimiz nasıl annesi yaramazlık yapıyomu
Günaydın kızlar nasılsınız burda hava kapalıydı şimdi güneş açtı bir sıcak bir soğuk bende hasta olmaktan korkuyorum şu mevsim geçişini bir atlatsaydık iyi olacaktı
evet bende şu geçiş mevisimi yüzünden sersem gibiyim
acayip uyku hali var ve hiç bişey yapasım yok :1no2:
cerencim günaydın iyiyim canım
Bacağının iyi olmasına sevindim sanırım yavaş yavaş geçecek
evet canım dikkat ediyorum ama inşallah hastalıksız atlatırız hamile kaldıktan sonra üşümelerim hiç geçmedi millet yanıyo ben üşüyorum titrek bir hayun oldum resmen sırnaşık şeygünaydın çiğdemcim nasılsın burdada hava aynı dikkat edin hasta olmayın
aynen varya uyku gözümden akıyor dün arkadaşlarımıza gittik bir baktık saat 02:30 eve gel uyu derken saat 03:00 oldu hem mevsim hem uykusuzluk vurdu beni aa dostlar bir yatak olsa kıvrılsam süper olurduevet bende şu geçiş mevisimi yüzünden sersem gibiyim
acayip uyku hali var ve hiç bişey yapasım yok :1no2:
ne güzel tatlım ya allah huzurunu bozmasın maşallahiyiyim canım çok şükür bugün kendimi çok huzurlu hissediyorum
sen nasılsın canım
Günaydın bitanem evet geçiyor ve artık geçsin lütfen allah kimseye yaşatmasın.
Sen nasılsın şeker miniğimiz nasıl keyifler yerindemi?
iyiyim canım çok şükür bugün kendimi çok huzurlu hissediyorum
sen nasılsın canım
Canım bu sabah daha iyiyim çok şükür balım. Bacağım daha iyi ara ara sızlıyor o kadar onada razıyım valla umarım bir daha yaşamam bunu. Ceren hanımda iyi teyzesi maşallah dün akşam annemler gelirken yiğenimide getirdiler (beyza hani resimlerini koymuştum buraya hatırlarsın) cadı daha 1,5 yaşında ama zehir gibi maşallah ceren nerde kızım diyorum göbeğimi gösteriyor parmağı ile birde gülüyor çok tatlıydı ya.... Ceren hanımda beyza onu her gösterdiğinde içerden tepikliyor görüyormu hissediyormu anlamadım valla. ama iyi maşallah ters giden bir şey yok çok şükür. Seninde iyi olmana sevindim balım inşallah dahada iyi olduğun günler gelicek yakında....
Günaydın cicim evet burda da hava soğuk valla üşüyorum ya. Dediğin gibi hasta olmadan geçirsek şu dönemi süpper olucak valla.... Sen nasılsın tatlım dünkü yoğunluğun bittimi? Bu gün bizimle olucakmısın burda? kaydirigubbakcemile3
aynen ya yatsam uyucam mirmirmirmir
Canım bu sabah daha iyiyim çok şükür balım. Bacağım daha iyi ara ara sızlıyor o kadar onada razıyım valla umarım bir daha yaşamam bunu. Ceren hanımda iyi teyzesi maşallah dün akşam annemler gelirken yiğenimide getirdiler (beyza hani resimlerini koymuştum buraya hatırlarsın) cadı daha 1,5 yaşında ama zehir gibi maşallah ceren nerde kızım diyorum göbeğimi gösteriyor parmağı ile birde gülüyor çok tatlıydı ya.... Ceren hanımda beyza onu her gösterdiğinde içerden tepikliyor görüyormu hissediyormu anlamadım valla. ama iyi maşallah ters giden bir şey yok çok şükür. Seninde iyi olmana sevindim balım inşallah dahada iyi olduğun günler gelicek yakında....
Günaydın cicim evet burda da hava soğuk valla üşüyorum ya. Dediğin gibi hasta olmadan geçirsek şu dönemi süpper olucak valla.... Sen nasılsın tatlım dünkü yoğunluğun bittimi? Bu gün bizimle olucakmısın burda? kaydirigubbakcemile3
aynen ya yatsam uyucam mirmirmirmir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?