- Konu Sahibi Gurbette1anne
-
- #22.861
ben de geldim aranıza....herkese merhaba ben de 5 haftalık hamileyim:CüvCüv:
merhaba bende 7+4 haftalık hamileyim bebişimi dün gördüm çok mutluyum gelsin bu sefer kuzucum sağlıkla. Allah hepimize Sağlıkla kucaklamayı nasip etsin
merhaba bende 7+4 haftalık hamileyim bebişimi dün gördüm çok mutluyum gelsin bu sefer kuzucum sağlıkla. Allah hepimize Sağlıkla kucaklamayı nasip etsin
günaydın hepinize
sabah geldim kimsecikler yoktu
bende duş aldım
kahvaltı sofrasını topladım
anca işte tekrar geldim
nassınız bakalım
ben iyiyim çok şükür
biraz başdönmem var dün derste başım döndü biraz
bi de dersi ben anlatıyordum
hocadan izin aldım oturdum sandalyeyekaydirigubbakcemile3
sonra ne anlattım bilmiyorumşutarafagitti
diğer öğrenciler beni kıskanıyor bana özel muamele varmış:roflol::roflol:
birkaç gündür de belim ağrıyor bakalım
bugün dr.a gidicem hemde rapor işini ayarlıycaz
daha okula gitmemem için
cuma günü de sınavım var atlatsam onuda rahatlıycam biraz
geçmiş olsun canım amin
burdayım burdayım bugün burdayım klavyenin başında uyuyup kalmassamkaydirigubbakcemile3
iyi olmana sevindim ay baksen zıpırlara dokunarak anlaşıyolar kaydirigubbakcemile3valla cerencim maşallah beyzamızda çok tatlıydı şimdi çocuklar çok akıllı herşeyden haberleri var bende inşallah cerencim o günleri sabırsızlıla bekliyorum hayırlısıyla o günleride görürüm inşallah
günaydın hepinize
sabah geldim kimsecikler yoktu
bende duş aldım
kahvaltı sofrasını topladım
anca işte tekrar geldim
nassınız bakalım
ben iyiyim çok şükür
biraz başdönmem var dün derste başım döndü biraz
bi de dersi ben anlatıyordum
hocadan izin aldım oturdum sandalyeyekaydirigubbakcemile3
sonra ne anlattım bilmiyorumşutarafagitti
diğer öğrenciler beni kıskanıyor bana özel muamele varmış:roflol::roflol:
birkaç gündür de belim ağrıyor bakalım
bugün dr.a gidicem hemde rapor işini ayarlıycaz
daha okula gitmemem için
cuma günü de sınavım var atlatsam onuda rahatlıycam biraz
günaydin canim arkadaslarim nasilsiniz??
cok özledim sizleri
Sağol tatlım a.s.
uyumamaya çalış
valla sana diyorum ama bende her an gidebilirim mirmirmirmir
kız sen delimisin sen hamile üstelikte çalışan bir bayansın ne işin var hafta içi 3 lere kadar gezmelerde evine gelip erkenden yatıp dinlensene kuzum günler çuvalamı girdi yaww...
Hoş geldin canım bebeğin hayırlı uğurlu olsun allah tamamına erdirsin...
Sende hoş geldin güzelim seninde bebişin hayırlı olsun kucağına aldığın günleride gör inşallah...
sorma kızz valla çok akıllılar yaaa zamane veletleri görsen şaşar kalırsın el kadar çocuk nasıl aklı eriyor diye kaydirigubbakcemile3
beyzayı şimdi bir gör hele teyzesi deli gibi sürekli gülüyor daha surat astığını görmedim bir çocuğun yüzünde sürekli gülümseme olurmu yaa valla var bu kızda ağız hep açık kaydirigubbakcemile3
Darısı senin başına inşallah kuzummmm :Saruboceq:
günaydın beyazım deryam saatler olsun güzelim misler gibi olmuşsundur sen...
Kız bak dikkatimi çekti sen buraya ne zaman gelip yazsan ya duştan çıkıyon yada duşa giriyon anam bizmi kirletiyoruz seni bu kadar yohhsaamm kaydirigubbakcemile3
Kendini fazla yorma gülüm yorgunluktan tansiyonun düşmüştür o yüzden başın dönmüştür. Cuma günkü sınavıda ver sonra yat dinlen evde yeter bu kadar artık yollarda okulda felan doğurucan yoksa heee :CüvCüv:
günaydınn
herkesler bebişlerini görmüş ne güzel
maşallah hepinize
neşecim bence elindeki fırsatları değerlendir cnm
heyete sokunca tüp bebeğin maliyeti de uygun olur
bence bu sabah tahlillerini yaptır aşılamayı sor yeni dr.una önce onu mu denesek diye
o sana gerekn bilgiyi verecektir
eskisiyle pek yol katedemediniz bence bununla yola devam et
hakkında hayırlısı olsun tatlım
normal canım hiç dertme bendede aynı durum oldu yakında keseyide bebişide görüceksin işallah
dimi sonra takvimimi kilo çizelgesi yapmıyayımdaa kaydirigubbakcemile3
slm küskün tospaaa kaydirigubbakcemile3
neşecim bence bu yeni doktoruna sor beyazın dediği gibi aşılamaya gerek yokmu hemen tüp bebeğe geçiyoruz diyee
aslında herşeyde vardır bi hayır belki tüp bebekde hemen oluverir hayırlısıyla sağlıkla
ama en iyi kararı eşinlekonuşup ortak vermeniz doktorunda tavsiyesiyle tabiki
bizde seni öptük canım iyi bak kendinee
günaydınn hemeşerim nasılsınn
Günaydın çıtırlarrrrrrrrrrrrrrr nasılsınız bu sabah?
Burda hava soğuk ve ben üşüyorum umarım bu dengesiz hava şartlarında hasta olmayız.
Dün akşam annemler geldi bize bu yüzden gelemedim canlarım topiğe ne var ne yok kuzucuklar herkesler iyimi?
Canım benimm valla mümkün olduğunca sizleri beklemektense takvimi olan arkadaşları takip edip tarih düzeltmelerini yapmaya çalışıyorum sonra çooookkk gerilerde kalabiliyorlar. Olurda takvimleriniz sapıtırsa eğer bu benim suçum değil bunu bilin hihoyyyt
Canım kramp bir kere yaşadım tatlım ama acısı hala devam ediyor ama bu sabah daha iyiyim en azından bacağımın üstüne sağlam bir şekilde basabiliyorum canım acıyor hihoyyyt
Sen nasılsın güzelim cemremiz nasıl? Keyifler yerindemi? işlerin yoğun sanırım gündüzleri çok fazla girmiyorsun artık?
Neşem hoş geldin kuzum. Allahım hakkında hayırlı olanı nasip etsin inşallah tatlım. Bence yeni doktorunla konuş bir ama madem tüp bebek dedi direk yaptırmanda fayda var diye düşünüyorum daha fazla zaman kaybetme yani. Hem tüp bebek tedavisi için neden başka şehire taşınmanız gerekecekki gülüm o devreyi kısa gidiş gelişlerle halledemezmisiniz? Taşınmanız şartmı yani anlayamadım ben :uhm:
Günaydın burcum inşallah hepimizin günü güzel geçer balım nasılsın?
Günaydın canımın içi nasılsın? Keyfin yerindemi?
Günaydın pembe nasılsın şekerim?
büşracım hoşgeldin canım allah kucağına almayıda nasip etsin keseyi görememen normal endişelenme
jerrorcum canım kız sabah sabah güldürdün beni evet şu sıralar tamgaz devam
bende iyi değerlendirmeye çalışıyorum cicim fırsat bu fırsattavsiyelerini emin ol dikkate alıyorum sağol amiiiiiiiin canım inşallah enkısa zamanda bana gelir meleğim
sen nasılsın cemremiz nasıl
canım nasılsın nesecim artık eski doktorunu unut yeni bi başlangıç yaptın ve bu yenikleri takip et direk tüp bebek istemiyosan bunu doktorunla konuş ilk önce aşılam denemek istediğini ve bunun nedenlerini anlat ona göre birlikte bi yol çizin ama yinede sen bilirsin
ben inanıyorum bu sefer herşey yolunda gidicek ve sende meleğine kavuşacaksın
nurcum nasılsın canım meleğini görücekmişsin hadi bakalım güzel haberlerini bekliyoruz
günaydın beyzcım nasılsın canım
günaydın canım nasılsın inşallah güzel geçer
günaydın canım hoş geldin nasılsın?
Nasıl oldun iyimisin?
Bizde seni çok özledik bitanem... a.s.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?