Bebilerinin yolunu gzleyen umutlu Hami ve Anne adaylar

ben de geldim aranıza....herkese merhaba ben de 5 haftalık hamileyim:CüvCüv:

merhaba bende 7+4 haftalık hamileyim bebişimi dün gördüm çok mutluyum gelsin bu sefer kuzucum sağlıkla. Allah hepimize Sağlıkla kucaklamayı nasip etsin

hoşgeldiniz kızlar sağlıkla kucağınıza alırsınız bebişlerinizi işallah :Saruboceq:

KADININ BıR KADINA DESTEĞı

Birileri daima daha güzel olacak

Birisi daima daha akıllı olacak

Birisinin evi daha büyük olacak

Birisi daha iyi arabaya binecek

Birisi daha çok para kazanacak

Birisi daha çok seyahat edecek

BIRAKIN ÖYLE GıTSıN
KENDıNıZE DıKKAT EDıN
KENDıNıZı VE ÇEVRENıZDEKı KOŞULLARI SEVıN...

Dünyanın en güzel en zarif kadını yüreğinde acı taşıyabilir...

ış yerinizdeki en başarılı kadının çocuğu olmayabilir

Dünyanın en zengin kadını "ev,araba,kıyafetler" sahip olabilir ama yalnız kalabilir

Bu yüzden kendinizi sevin

Şimdi olduğunuz haliyle kendinizi sevin

Kendinize: "Stresli olmak için fazla şanslıyım" (Allah tarafından korunuyorum) Diye söyleyin

Herşeyiniz yolunda olsun

Mutlu Olun

Tanrı Sizi Korusun

Bunu başka bir kadına destek olmak iin yönlendirin,
Çünkü;
"dünyada böyle tek bir insan olabilirsin ama birisi için dünya olabilirsin."

BUNU TANIDIĞINIZ TÜM HARıKA GÜÇLÜ KADINLARA GÖNDERıN...
TIPKI ŞıMDı BENıM YAPTIĞIM GıBı...

günaydın sıhatler olsun olsun canım beyazcım kendine çok dikkat et yorulma artık şu rapor işi ayarlasanad sende rahat etsen bizde cuma günkü sınavında inşallah çok güzel geçer

evet galiba burcucum
ama birka gündür havalarda kapalı burda bide soğuk üşüyorum yaw ben
güneşli olsun da soğuk olsun içimiz açılsın dimi ama

geçmiş olsun canım amin

Sağol tatlım a.s.

burdayım burdayım bugün burdayım klavyenin başında uyuyup kalmassamkaydirigubbakcemile3

uyumamaya çalış
valla sana diyorum ama bende her an gidebilirim mirmirmirmir
kız sen delimisin sen hamile üstelikte çalışan bir bayansın ne işin var hafta içi 3 lere kadar gezmelerde evine gelip erkenden yatıp dinlensene kuzum günler çuvalamı girdi yaww...

ben de geldim aranıza....herkese merhaba ben de 5 haftalık hamileyim:CüvCüv:

Hoş geldin canım bebeğin hayırlı uğurlu olsun allah tamamına erdirsin...

merhaba bende 7+4 haftalık hamileyim bebişimi dün gördüm çok mutluyum gelsin bu sefer kuzucum sağlıkla. Allah hepimize Sağlıkla kucaklamayı nasip etsin

Sende hoş geldin güzelim seninde bebişin hayırlı olsun kucağına aldığın günleride gör inşallah...

sorma kızz valla çok akıllılar yaaa zamane veletleri görsen şaşar kalırsın el kadar çocuk nasıl aklı eriyor diye kaydirigubbakcemile3
beyzayı şimdi bir gör hele teyzesi deli gibi sürekli gülüyor daha surat astığını görmedim bir çocuğun yüzünde sürekli gülümseme olurmu yaa valla var bu kızda ağız hep açık kaydirigubbakcemile3
Darısı senin başına inşallah kuzummmm :Saruboceq:

günaydın beyazım deryam saatler olsun güzelim misler gibi olmuşsundur sen...
Kız bak dikkatimi çekti sen buraya ne zaman gelip yazsan ya duştan çıkıyon yada duşa giriyon anam bizmi kirletiyoruz seni bu kadar yohhsaamm kaydirigubbakcemile3
Kendini fazla yorma gülüm yorgunluktan tansiyonun düşmüştür o yüzden başın dönmüştür. Cuma günkü sınavıda ver sonra yat dinlen evde yeter bu kadar artık yollarda okulda felan doğurucan yoksa heee :CüvCüv:

günaydın kızlar ...benimde acayip uykum var anlatamam..gözlerimi açamıyorum bir yeri bile okuyamıyorum bulanıyor..kızlar ya benden az önce wc de afedersiniz azıcık kabızdım zorlamadım fazla kendimi ama o ara hafif bir damla kadar kahverengi leke geldi...bir sıkıntı yoktur degilmi..?

Allah iyiliğini versin kız ceren:roflol:
duşa girmeyi seviyorum
beni baya rahtlatıyor ılık duş
ama akşamları üşeniyorum nedense
tüm günün vermiş olduğu yorgunluktan yapmak zor geliyor
sabahları bir duş alınca kendime geliyorum

Canım aşılama yapmayacak mıyız önce dedim zaten, vakit kaybetmeyegerek yok gene de sen bilirsin dedi. Bilmiyorum eşim de bu doktoru beğenmedi, Onun da rızası olsun istiyorum. Çok karışığım hala karar veremedim....

Canım demez miyim hiç aşılamayı sordum tabiki de. Bir de şunu düşünüyorum tüp bebek e olumsuz sonuçlanırsa tüm hevesim kırlır, sonuca çabuk ulaşmak iyi de ya ulaşamazsak...offfffffffff :bbo:

Canım taşınmayacağız tabi ki de ben yanlış kelime kullanmışım gidip gelicez demek istemiştim. Tüp yaptır diyorsun sen de, teşekkür ediyorum canım..

Dualarınıza çok ihtiyacım var kızlar. Bir de şu aklıma takıldı, ay çok didikliyorum galiba :jeyyar:, önceki dktorumun muayenehanesinde iğne atsan yere düşmüyordu, bunda 1 hasta benden sonra geldi. Acaba? demeden de duramadım...

günaydın canım hoş geldin nasılsın?
Nasıl oldun iyimisin?
Bizde seni çok özledik bitanem... a.s.

hosbulduk canim pek iyi degilim ama cok sükür.
öksürmekden karnim agriyor sesim kisildi iste böyle.
yatamiyorumda ha bire öksürük tutuyor.
sizler neyaptiniz insallah yaramaz bir durum yoktur???

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…