Bebilerinin yolunu gzleyen umutlu Hami ve Anne adaylar

Canım bulgur pilavı yesene, günkurusu hoşafıyla...Geçmiş olsun canım...

kızlar akşam bebişimin kıyafetlerini yıkadım astım
çamaşırlık almadı yahu
bir de eldivenlerini düşürdüm
içime sinmedi tekrar yıkadıma astım onları
anam işimiz var çamaşırlarla
minicik minicik bir sürü parça var
antrenman yapmak lazım asma konusundakaydirigubbakcemile3
ama hepsi mis gibi koktu
bebekler için özel yumuşatıcı almıştım
bakalım iyiyse bunu kullanırım artık

cerencim çok hoşşş yazı

cerencim paylaşımın için sağol anlamlı va güzel bi yazı

Beğendiğinize sevindim kızlar a.s.

Canım sanada günaydın git elini yüzünü yıka kendine gel
Wc de fazla zorlama güzelim kendini kabızlığını gidermeye çalış hamilelikte olmaması gerekiyor biliyorsun tatlım. Bu konuda bir şey diyemeyeceğim çünkü başıma hiç gelmedi istersen bekle biraz duruma göre hareket et yada doktoru ara sor sen bilirsin yani...

hımmm bende seviyorum bıcı bıcı yapmayı ama çabucak yoruluyorum artıkın yaa çok kalamıyorum duşta doğumdan sonra kızımla girip yıkanıcam inşallah hihoyyyt
evet ılık duş çok iyi geliyor doğru söylüyorsun bende evde olsam sanırım her sabah yüzümü yıkamak için girer duş alır çıkarım :roflol:

günaydin canim arkadaslarim nasilsiniz??
cok özledim sizleri

hoşgeldin canım hemşerim ya bizde seni özledik nasıl oldun iyileştin mi? ne var ne yok bebiş nasıl?

haklısın canımda oldu bir kere bir daha asla bu saate kalmam gerçi uzandım battaniyemide serdi sağıolsun arkadaşım ama lak lak derken saat geçivermişmirmirmirmir

neşecim karar verdin mi cnm ne yapacağınayerimseniben

hala bu saat oldu karar veremedim canım, offffffff patlamak üzereyim. Eşimle de çok ters düşmek istemiyorum..

günaydin canim arkadaslarim nasilsiniz??
cok özledim sizleri

Biz de seni özledik canım. Nasıl gidiyor? Bize dua ediyorsunuz bebişinle değil mi?

cerencim bende ayakta kalamıyorum tatlım ya
haklsısın hemen yoruluyoruz
bir de vede kimse olmayınca düşerim falan diye korkuyorum
ufak bir tabure var onun üzerine oturuyorum
öyle rahat oluyor ki
bir de alıştım sanırım tabureye
onsuz banyoyu hamilelik bitene kadar düşünemiyorum doğrusu:CüvCüv:

hosbulduk hemserim nasil olayim ya ayni pek degisen birsey yok
bebisim cok iyi masallahhhhh.sende iyisindir insallah bebeisde.
canim bu havvalara sakin aldanmayin sicak diye ceketsiz geziyoruz ama yanilis iste

Neşecim Allah hakkında hayırlı olanı nasip eylesin inşallah.
Eşin bu yeni doktoru enden beğenmedi tatlım? Hayırdır?
Madem umudunu kaybetmek istemiyorsun istersen önce aşılama dene canım aklından çıksın hiç değilse... Ben zaman kaybetme diye direk tüp bebek dedim yani sen bilirsin. Doktor mevzusuna gelince hemen ön yargılı olma belki doktorun bizimki gibi çok fazla hasta kabul etmek istemiyordur sonuçta alanında iyi uzman bir dotor ise her önüne gelen hastaya gel benimle devam et demez dimi. Çünkü bir iki günlük mevzu değil 9 ay sürecek bir süreç var önümüzde... Yinede sen bilirsin tatlım. Her işte mutlaka bir hayır vardır.
Bu arada ne zamana kadar karar vermen gerekiyor belli bir zamanı varmı canım?

hosbulduk canim pek iyi degilim ama cok sükür.
öksürmekden karnim agriyor sesim kisildi iste böyle.
yatamiyorumda ha bire öksürük tutuyor.
sizler neyaptiniz insallah yaramaz bir durum yoktur???

Canım dikkat et kendine aman sakın ateşin çıkmasın o çok önemli bol bol meyve ye ıhlamur iç canım bir an önce atlatmaya çalış. Kendinide fazla yorma istirahat et bol bol...
Allahım acil şifalar versin inşallah. Bizlerde bir yaramazlık yok çok şükür herşey yolunda tatlım....

ooo zeynebimizin cicilerie temizlendi demek annesi ellerine sağlık
Eğer bende fırsat bulursam yapıcam bakalım artık o fırsat ne zaman bana gelicek
Tam bu akşam yaparım diyorum birileri geliyor yada benim halim olmuyor bir an önce yapsam iyi olur valla omuzlarımda bir yük var sanki yaa... Dediğin doğru gülüm minicik eşyalar asması zor ama alışıcaz kaydirigubbakcemile3

hala bu saat oldu karar veremedim canım, offffffff patlamak üzereyim. Eşimle de çok ters düşmek istemiyorum..

Biz de seni özledik canım. Nasıl gidiyor? Bize dua ediyorsunuz bebişinle değil mi?

cnm eşinin düşünceleri önemli doğru söylüyorsun
sevmediyse mutlaka gördüğü bişey vardır:1hug:

kzılr ben kaçtım
şu evi az daha toparlayayım
annem gelebilir bugün
çarşafları falan ayarlamaya
uğrarım yine
hepinizi öptüm

ay yavrum inşallah bahtıda hayıtıda gülüşü kadar güzel olur şimdiki çocuklarla aşık atılmaz sen bi söylüyosun onlar on çok zekiler maşallah inşallah cerencşm inşallaaaaaaaaaaaaaaaaaaaahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh

canim sagolun hepinizden allah razi olsun .cok sükür iyi gidiyor dualarim hep sizinle merak etme bitanem

günaydın canım nasılsın toparlanabildinmi bizde seni çok özledik kuzum
yok ya ayniyim yatdikca yasasim geliyor.cok sükür yine halimize.
sen nasilsin bi degisiklik varmi sende

Bir daha duymayayım böyle bişey fena olur sonra heeee klava:

aman gülüm aman diyim dikkat et ne olursun
Biliyorsun ben bir kaç ay önce evde banyoda ufak bir kaza geçirdim kendi kendimi yiyip bitirdim 15 günde morluklarım geçmedi acılarda cabası aman gözünü seveyim şimdi dahada ağırlaştın sen çok dikkat et birde banyonda eğer cam varsa sakın yıkanırken kapatma tatlım suyun buharı ile banyo çok havasız kalıyor ve anında tansiyonu etkiliyor hamile olduğumuz için nefes alıp vermen zorlaşıyor sonra baş dönmesi allah muhafaza. çok dikkat et kendine balım boşver doğumdan sonrada gerekirse taburede otur öyle yıkan sen nasıl rahat ediyorsan öyle yap canım hiç bir şey senden önemli olamaz unutma

günaydın canım nasılsın
mavicim doktorunu ara güzelim en sağlıklı bilgiyi o verir sana

yiyorum bol bol meyve.dinleniyorum canim.bide bu aralar sürekli doktor randevum var halimde yok gitmeye.bugün yine gidicem..merak etme canim kendimi hic yormuyorum
allah razi olsun.iyiki varsiniz ya gercekden cok sagolun

kzılr ben kaçtım
annem gelebilir bugün
uğrarım yine
hepinizi öptüm

Güle güle beyazım deryam kendine dikkat et yorulma emi balım :a015:

aynen öyle canım bir söyle bin dinle muhabbeti allah yardımcımız olsun valla bizde çocuk yetiştiricez delikafadulden

yiyorum bol bol meyve.dinleniyorum canim.bide bu aralar sürekli doktor randevum var halimde yok gitmeye.bugün yine gidicem..merak etme canim kendimi hic yormuyorum
allah razi olsun.iyiki varsiniz ya gercekden cok sagolun

canım senden de allah razı olsun gülüm. Aman yorma kendini git doktoruna ol muayenen sonra gel eve hemen yat yine boşver zaten halin yoktur şimdi senin hareket etmeye. Hamilelik bir yandan hastalık bir yandan allah yardımcın olsun bitanem.

BEBıŞLERıNıN YOLUNU GÖZLEYEN HAMıŞ ADAYLARIMIZ

1 Kumsal..................................( 28 Nisan )
2 Nesemese.............................. az kaldı inşallah

Allahım bu listedeki bütün herkese en kısa zamanda bebiş versin veeee bir alt listeye geçsin herkes inşallahhhhhh... Bu listede yok olsun artıkın

BEBıŞLERıNıN YOLUNU GÖZLEYEN ANNE ADAYLARIMIZ

1. Yasemink................................38. Haftamızdayız (K) (27 nisan) {SUDE MELıS}
2. Beyaz16..................................35. haftamızdayız (K)(18 mayıs) {ZEYNEP}
3. Menzilgülü...............................32. Haftamızdayız (E) (7 Haziran insallah) {YUSUF TAHA}
4. Ceren......................................30 haftamızdayız (K) (9 haziran [ceren öyle diyor valla] ) {CEREN} :):)
5. Nur_84....................................27. haftamızdayız(K) (06 temmuz 2009) {ıLAYDA}
6. ıerror.......................................25 . haftamızdayız (K) (27 Temmuz) (Kızçem Benim) {CEMRE}
7. Entelliye .................................24.haftamız (E) (31 temmuz 2009)
8. Htc80....................................16. haftamızdayız (17 Eylül)
9. Katar38038............................15. haftamızdayız (28 eylül)
10.Bulcuk..................................14. haftamızdayız(16 Ekim )
11.Pembeinci.............................13. Haftamızdayız (13 Ekim)
12.Gcan.................................... 14. Haftamızdayız (12 Ekim )
13.Ciğdem..................................11 . Haftamızdayız (26 Ekim)
14.Benssenb..............................11. Haftamızdayız (??)
15.Mavideniz...............................7. Haftamızdayız (15 kasım )
16.Rüzgar Deniz..........................6. Haftamızdayız (2 Aralık) {RÜZGAR DENıZ} :):):)

Rabbim bu listedeki herkesede hayırlı evlatlar nasip etsin bir avazda kurtulalım inşallah kızlar

MELEKLERıNE KAVUŞAN TAZE ANNELERıMıZ

1. Karabiberim............................ 8 Mart 2009 {YAREN}

Darısı tüm Hamilelerin başına inşallah sağlıkla

Son düzenleme:

evet ya sorma hamile olmasam hemen bir ilac alirdim ama iste hamilelik var yine bunada sükür öyle yapicam zaten canim ya..bitanemsinnnn

oooooh misler gibi giysin zeynebimiz ellerine sağlık annesi
kzılr ben kaçtım
annem gelebilir bugün
uğrarım yine
hepinizi öptüm
tamam canım görüşürüz
canim sagolun hepinizden allah razi olsun .cok sükür iyi gidiyor dualarim hep sizinle merak etme bitanem

yok ya ayniyim yatdikca yasasim geliyor.cok sükür yine halimize.
sen nasilsin bi degisiklik varmi sende

bol bol dinlen güzelim bebğinden başka hiç biş düşünme yok güzelim bi değişiklik hep aynıyız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…