- Konu Sahibi Gurbette1anne
-
- #22.881
günaydın kızlar ...benimde acayip uykum var anlatamam..gözlerimi açamıyorum bir yeri bile okuyamıyorum bulanıyor..kızlar ya benden az önce wc de afedersiniz azıcık kabızdım zorlamadım fazla kendimi ama o ara hafif bir damla kadar kahverengi leke geldi...bir sıkıntı yoktur degilmi..?
cerencim çok hoşşş yazı
cerencim paylaşımın için sağol anlamlı va güzel bi yazı
günaydın kızlar ...benimde acayip uykum var anlatamam..gözlerimi açamıyorum bir yeri bile okuyamıyorum bulanıyor..kızlar ya benden az önce wc de afedersiniz azıcık kabızdım zorlamadım fazla kendimi ama o ara hafif bir damla kadar kahverengi leke geldi...bir sıkıntı yoktur degilmi..?
Allah iyiliğini versin kız ceren:roflol:
duşa girmeyi seviyorum
beni baya rahtlatıyor ılık duş
ama akşamları üşeniyorum nedense
tüm günün vermiş olduğu yorgunluktan yapmak zor geliyor
sabahları bir duş alınca kendime geliyorum
günaydin canim arkadaslarim nasilsiniz??
cok özledim sizleri
Sağol tatlım a.s.
uyumamaya çalış
valla sana diyorum ama bende her an gidebilirim mirmirmirmir
kız sen delimisin sen hamile üstelikte çalışan bir bayansın ne işin var hafta içi 3 lere kadar gezmelerde evine gelip erkenden yatıp dinlensene kuzum günler çuvalamı girdi yaww...
Hoş geldin canım bebeğin hayırlı uğurlu olsun allah tamamına erdirsin...
Sende hoş geldin güzelim seninde bebişin hayırlı olsun kucağına aldığın günleride gör inşallah...
sorma kızz valla çok akıllılar yaaa zamane veletleri görsen şaşar kalırsın el kadar çocuk nasıl aklı eriyor diye kaydirigubbakcemile3
beyzayı şimdi bir gör hele teyzesi deli gibi sürekli gülüyor daha surat astığını görmedim bir çocuğun yüzünde sürekli gülümseme olurmu yaa valla var bu kızda ağız hep açık kaydirigubbakcemile3
Darısı senin başına inşallah kuzummmm :Saruboceq:
günaydın beyazım deryam saatler olsun güzelim misler gibi olmuşsundur sen...
Kız bak dikkatimi çekti sen buraya ne zaman gelip yazsan ya duştan çıkıyon yada duşa giriyon anam bizmi kirletiyoruz seni bu kadar yohhsaamm kaydirigubbakcemile3
Kendini fazla yorma gülüm yorgunluktan tansiyonun düşmüştür o yüzden başın dönmüştür. Cuma günkü sınavıda ver sonra yat dinlen evde yeter bu kadar artık yollarda okulda felan doğurucan yoksa heee :CüvCüv:
neşecim karar verdin mi cnm ne yapacağınayerimseniben
cok özledim sizleri
cok özledim sizleri
hoşgeldin canım hemşerim ya bizde seni özledik nasıl oldun iyileştin mi? ne var ne yok bebiş nasıl?
haklısın canımda oldu bir kere bir daha asla bu saate kalmam gerçi uzandım battaniyemide serdi sağıolsun arkadaşım ama lak lak derken saat geçivermişmirmirmirmir
Canım aşılama yapmayacak mıyız önce dedim zaten, vakit kaybetmeyegerek yok gene de sen bilirsin dedi. Bilmiyorum eşim de bu doktoru beğenmedi, Onun da rızası olsun istiyorum. Çok karışığım hala karar veremedim....
Canım demez miyim hiç aşılamayı sordum tabiki de. Bir de şunu düşünüyorum tüp bebek e olumsuz sonuçlanırsa tüm hevesim kırlır, sonuca çabuk ulaşmak iyi de ya ulaşamazsak...offfffffffff :bbo:
Canım taşınmayacağız tabi ki de ben yanlış kelime kullanmışım gidip gelicez demek istemiştim. Tüp yaptır diyorsun sen de, teşekkür ediyorum canım..
Dualarınıza çok ihtiyacım var kızlar. Bir de şu aklıma takıldı, ay çok didikliyorum galiba :jeyyar:, önceki dktorumun muayenehanesinde iğne atsan yere düşmüyordu, bunda 1 hasta benden sonra geldi. Acaba? demeden de duramadım...
hosbulduk canim pek iyi degilim ama cok sükür.
öksürmekden karnim agriyor sesim kisildi iste böyle.
yatamiyorumda ha bire öksürük tutuyor.
sizler neyaptiniz insallah yaramaz bir durum yoktur???
kızlar akşam bebişimin kıyafetlerini yıkadım astım
çamaşırlık almadı yahu
bir de eldivenlerini düşürdüm
içime sinmedi tekrar yıkadıma astım onları
anam işimiz var çamaşırlarla
minicik minicik bir sürü parça var
antrenman yapmak lazım asma konusundakaydirigubbakcemile3
ama hepsi mis gibi koktu
bebekler için özel yumuşatıcı almıştım
bakalım iyiyse bunu kullanırım artık
hala bu saat oldu karar veremedim canım, offffffff patlamak üzereyim. Eşimle de çok ters düşmek istemiyorum..
Biz de seni özledik canım. Nasıl gidiyor? Bize dua ediyorsunuz bebişinle değil mi?
Sağol tatlım a.s.
uyumamaya çalış
valla sana diyorum ama bende her an gidebilirim mirmirmirmir
kız sen delimisin sen hamile üstelikte çalışan bir bayansın ne işin var hafta içi 3 lere kadar gezmelerde evine gelip erkenden yatıp dinlensene kuzum günler çuvalamı girdi yaww...
Hoş geldin canım bebeğin hayırlı uğurlu olsun allah tamamına erdirsin...
Sende hoş geldin güzelim seninde bebişin hayırlı olsun kucağına aldığın günleride gör inşallah...
sorma kızz valla çok akıllılar yaaa zamane veletleri görsen şaşar kalırsın el kadar çocuk nasıl aklı eriyor diye kaydirigubbakcemile3
beyzayı şimdi bir gör hele teyzesi deli gibi sürekli gülüyor daha surat astığını görmedim bir çocuğun yüzünde sürekli gülümseme olurmu yaa valla var bu kızda ağız hep açık kaydirigubbakcemile3
Darısı senin başına inşallah kuzummmm :Saruboceq:
günaydın beyazım deryam saatler olsun güzelim misler gibi olmuşsundur sen...
Kız bak dikkatimi çekti sen buraya ne zaman gelip yazsan ya duştan çıkıyon yada duşa giriyon anam bizmi kirletiyoruz seni bu kadar yohhsaamm kaydirigubbakcemile3
Kendini fazla yorma gülüm yorgunluktan tansiyonun düşmüştür o yüzden başın dönmüştür. Cuma günkü sınavıda ver sonra yat dinlen evde yeter bu kadar artık yollarda okulda felan doğurucan yoksa heee :CüvCüv:
canim sagolun hepinizden allah razi olsun .cok sükür iyi gidiyor dualarim hep sizinle merak etme bitanemhala bu saat oldu karar veremedim canım, offffffff patlamak üzereyim. Eşimle de çok ters düşmek istemiyorum..
Biz de seni özledik canım. Nasıl gidiyor? Bize dua ediyorsunuz bebişinle değil mi?
yok ya ayniyim yatdikca yasasim geliyor.cok sükür yine halimize.günaydın canım nasılsın toparlanabildinmi bizde seni çok özledik kuzum
hoşgeldin canım hemşerim ya bizde seni özledik nasıl oldun iyileştin mi? ne var ne yok bebiş nasıl?
haklısın canımda oldu bir kere bir daha asla bu saate kalmam gerçi uzandım battaniyemide serdi sağıolsun arkadaşım ama lak lak derken saat geçivermişmirmirmirmir
cerencim bende ayakta kalamıyorum tatlım ya
haklsısın hemen yoruluyoruz
bir de vede kimse olmayınca düşerim falan diye korkuyorum
ufak bir tabure var onun üzerine oturuyorum
öyle rahat oluyor ki
bir de alıştım sanırım tabureye
onsuz banyoyu hamilelik bitene kadar düşünemiyorum doğrusu:CüvCüv:
Neşecim Allah hakkında hayırlı olanı nasip eylesin inşallah.
Eşin bu yeni doktoru enden beğenmedi tatlım? Hayırdır?
Madem umudunu kaybetmek istemiyorsun istersen önce aşılama dene canım aklından çıksın hiç değilse... Ben zaman kaybetme diye direk tüp bebek dedim yani sen bilirsin. Doktor mevzusuna gelince hemen ön yargılı olma belki doktorun bizimki gibi çok fazla hasta kabul etmek istemiyordur sonuçta alanında iyi uzman bir dotor ise her önüne gelen hastaya gel benimle devam et demez dimi. Çünkü bir iki günlük mevzu değil 9 ay sürecek bir süreç var önümüzde... Yinede sen bilirsin tatlım. Her işte mutlaka bir hayır vardır.
Bu arada ne zamana kadar karar vermen gerekiyor belli bir zamanı varmı canım?
Canım dikkat et kendine aman sakın ateşin çıkmasın o çok önemli bol bol meyve ye ıhlamur iç canım bir an önce atlatmaya çalış. Kendinide fazla yorma istirahat et bol bol...
Allahım acil şifalar versin inşallah. Bizlerde bir yaramazlık yok çok şükür herşey yolunda tatlım....
ooo zeynebimizin cicilerie temizlendi demek annesi ellerine sağlık
Eğer bende fırsat bulursam yapıcam bakalım artık o fırsat ne zaman bana gelicek
Tam bu akşam yaparım diyorum birileri geliyor yada benim halim olmuyor bir an önce yapsam iyi olur valla omuzlarımda bir yük var sanki yaa... Dediğin doğru gülüm minicik eşyalar asması zor ama alışıcaz kaydirigubbakcemile3
kzılr ben kaçtım
şu evi az daha toparlayayım
annem gelebilir bugün
çarşafları falan ayarlamaya
uğrarım yine
hepinizi öptüm
ay yavrum inşallah bahtıda hayıtıda gülüşü kadar güzel olur şimdiki çocuklarla aşık atılmaz sen bi söylüyosun onlar on çok zekiler maşallah inşallah cerencşm inşallaaaaaaaaaaaaaaaaaaaahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
yiyorum bol bol meyve.dinleniyorum canim.bide bu aralar sürekli doktor randevum var halimde yok gitmeye.bugün yine gidicem..merak etme canim kendimi hic yormuyorum
allah razi olsun.iyiki varsiniz ya gercekden cok sagolun
Güle güle beyazım deryam kendine dikkat et yorulma emi balım :a015:
aynen öyle canım bir söyle bin dinle muhabbeti allah yardımcımız olsun valla bizde çocuk yetiştiricez delikafadulden
canım senden de allah razı olsun gülüm. Aman yorma kendini git doktoruna ol muayenen sonra gel eve hemen yat yine boşver zaten halin yoktur şimdi senin hareket etmeye. Hamilelik bir yandan hastalık bir yandan allah yardımcın olsun bitanem.
oooooh misler gibi giysin zeynebimiz ellerine sağlık annesikızlar akşam bebişimin kıyafetlerini yıkadım astım
çamaşırlık almadı yahu
bir de eldivenlerini düşürdüm
içime sinmedi tekrar yıkadıma astım onları
anam işimiz var çamaşırlarla
minicik minicik bir sürü parça var
antrenman yapmak lazım asma konusundakaydirigubbakcemile3
ama hepsi mis gibi koktu
bebekler için özel yumuşatıcı almıştım
bakalım iyiyse bunu kullanırım artık
tamam canım görüşürüzkzılr ben kaçtım
şu evi az daha toparlayayım
annem gelebilir bugün
çarşafları falan ayarlamaya
uğrarım yine
hepinizi öptüm
canim sagolun hepinizden allah razi olsun .cok sükür iyi gidiyor dualarim hep sizinle merak etme bitanem
yok ya ayniyim yatdikca yasasim geliyor.cok sükür yine halimize.
sen nasilsin bi degisiklik varmi sende
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?