- Konu Sahibi Gurbette1anne
-
- #23.101
oyy oyy gelsinler gitsinler yatıya kalmalrı şartmı görümcenlerin yahuu
ben böye aynı şehirde olupda yatıya gelenlere sinir oluyom otur git iştee
zorun ne illa bizde uyucan dimi kaydirigubbakcemile3
çook misafirperverim çokkkkksırnaşık şey
günaydın :)))) nasılsın canım bebiş nasıl hissediyomusungünaydın herkeeeseee
akşam kimse gelmemiş iremde uğramıyor artık akşamları
yorgunlukdan yığııp kalıyo anlaşılan herkess
günaydııııııın:)))) nasılsın beyazcım zeynebimiz nasılgünaydınnnnnnnnnnn
herkeselere günaydınnnnnnnhihoyyythihoyyythihoyyyt
ne temizliği yaaaa beyazzzzzzzzzzzzzzzzgünaydın beyazcııım
nasılsın bugun
temizlik yapmıcan dimiii
hııııı tamam şimdi oldu allah yardımcın olsun canımyok güzelim temizlik falan yok valla
yarın sınavım var paşa paşa oturup çalışıcam
sadece yemek yapıcam bugüna.s
haftasonu zaten yeterince işim olacak
bakalım görümcemler gelecek galiba
ne almışım diye bakacakmış
hafta sonu bizde kalırlar
sonrada babnne gelir bakalım nasıl üstesinden glicem
her ikiside diyelim iyiyim canım çok şükür geldik gene işimizin başınaarife kız geçmişte misin çok mu yoğunsun nasılsın cnm?
ben acık daha yatam sonra ders çalışıcam uğrarım yineŞeniz
Kızlar günaydın, herkes nasıl? İsim isim sayamıyorum hepinize ilginiz için teşekkür diyorum. Mavideniz ne raporu alacaksın sen? Lekelenmen devam ediyor mu hala? Rüzgardeniz canım sen de dikkat et yorma kendini. Kumsalım bu listeden sen de gidersen ben yapayalnız kalıcam( beyazım bebişin napıyor? MenzilGülü kanaman yok değil mi? Kızlar Kibelem uğruyor mu arada, ben çok fazla geçmişi okuyamıyorum.Karabiberim eminim hortlak değil güzel bir annesindir. Bebişini benim için de öp, kokla...Off şimdi bir sürü ismi unuttum. Herkesi kocaman öpüyorummmmm...
günaydın :)))) nasılsın canım bebiş nasıl hissediyomusun
günaydııııııın:)))) nasılsın beyazcım zeynebimiz nasıl
ne temizliği yaaaa beyazzzzzzzzzzzzzzzzklava:
hııııı tamam şimdi oldu allah yardımcın olsun canım
her ikiside diyelim iyiyim canım çok şükür geldik gene işimizin başına
e hadi yat bakalımyerimseniben
neşecim günaydınnnnKızlar günaydın, herkes nasıl? İsim isim sayamıyorum hepinize ilginiz için teşekkür diyorum. Mavideniz ne raporu alacaksın sen? Lekelenmen devam ediyor mu hala? Rüzgardeniz canım sen de dikkat et yorma kendini. Kumsalım bu listeden sen de gidersen ben yapayalnız kalıcam( beyazım bebişin napıyor? MenzilGülü kanaman yok değil mi? Kızlar Kibelem uğruyor mu arada, ben çok fazla geçmişi okuyamıyorum.Karabiberim eminim hortlak değil güzel bir annesindir. Bebişini benim için de öp, kokla...Off şimdi bir sürü ismi unuttum. Herkesi kocaman öpüyorummmmm...
Günaydın güzeller nasılsınız bebişler nasıl ? ben güne bomba gibi başladım:dance: hava süper,patron şehir dışında,saat 15:30 da çıkmak için dünden izin aldım burda perşembe pazarı var arakadaşımla orayı dolaşıcam bebişimede birşeyler bakıcam kendimede çok heyecanlıyım 16 nisanada birşey kalmadı bebişi görücez inşallah randevumuz var dün bebişime tırnak makası aldım minik tırnaklarını kesmek için:dance:
sagolun kızlar....ierrorcum kızma lütfen ben de ne yapacıgımı şaşırdım..bahsettigim tıp merkezine sordum önce muane olur gibi ücreti ödeyip doktorla görüşecem doktor eger uygun görürse rapor yazarmış yani kesin dgl ve rapor için 30 tl ödeyecem ayrıyetten..yani kesin rapor alacamdiye bir şey yok yarın doktor 9 da gelir diyor bende hiç randevu almadım bile..benim durumum bu diyorum fazla ugraşamam diyedirek söylüyorum yahu normal hastalıgım olsa rapor istesem bununiçin o zman duruma bakar ona göre verir yada vermez ama ..benim sıkıntım gebelikle ilgili....doktorumu aradım tekrar ben izin almam çok düşük ne yapacam nasıl rapor alacam siz burda degilsiniz dglmi diye sordum..beni hastaneye yönlendirdi yarın gidecem inş alırım bakalım...bir yandan bebgimi kaybedebilirim sıkıntısı bir yandan şu rapor işi...dğn ben bulaşık makinasını boşalttım dikkat etmedim sanırım biraz uzandım falan eşim görünce kızdı bayagıı..bugünde böyle olunca bayagı canı sıkıldı şimdi yerimden kaldırmıyor..
Günaydın canım biz iyiyizde sen gene durgun yorgunsun anladığım kadarıyla zor günler geçiriyorsun evet ama inan geçecek güçlü ol dimdik dur biz kadınları Allah özel yaratmış bunu unutma emi :teselli:a.s.
günaydın canımcım iyyim sen nasılsın
bebişi bekliyorum elimi koyyorum hissedeyim diye bişey hissetmiyorum tam çekiyorum elimi o an sadece bi tanee pıtmı seyrimemi bilmiyorum bi dokunuş hissediyorum ne zaman elimi çeksem o zaman oluyorr şimdiden bana inat gidiyorr bu velet babacımı olcak nee
neşecim günaydınnnn
tek tek sayılınca unutuluyor mutlaka :1rolleyes:
bende öpdüüüm çok senii
günaydın canımmm ohh bugun senindir desene
rahat izin alabiliyosun galibaa ne güsell yaa
ben doktora bile gece gidiyorumm :uhm:
bende tırnak makasını aldım sevip duruyorum minicik kaydirigubbakcemile3
günaydın canımcım iyyim sen nasılsın
bebişi bekliyorum elimi koyyorum hissedeyim diye bişey hissetmiyorum tam çekiyorum elimi o an sadece bi tanee pıtmı seyrimemi bilmiyorum bi dokunuş hissediyorum ne zaman elimi çeksem o zaman oluyorr şimdiden bana inat gidiyorr bu velet babacımı olcak nee
neşecim günaydınnnn
tek tek sayılınca unutuluyor mutlaka :1rolleyes:
bende öpdüüüm çok senii
günaydın canımmm ohh bugun senindir desene
rahat izin alabiliyosun galibaa ne güsell yaa
ben doktora bile gece gidiyorumm :uhm:
bende tırnak makasını aldım sevip duruyorum minicik kaydirigubbakcemile3
Canım durumundan haberdar et bizi...
Yok canım gayet iyiyim şükür. Bugün enerji doluyum inşallah birileri bozmaz. Hepinizi çok seviyorum. Çiğdemcim sen şimdi alışveriler yap sonra bize de tavsiyelerde bulunacaksınız. Hiçbir ayrıntıyı unutmayın sakın...
Bulcuk kız maşallah sen ne zaman hamişler listesine girdin de bebişin büyüdü maşallah dah dün gibi ya. Ay en olur kumsal, ben ve prenses irem'e de çok dua edin canlarım ya..
Canım durumundan haberdar et bizi...
Yok canım gayet iyiyim şükür. Bugün enerji doluyum inşallah birileri bozmaz. Hepinizi çok seviyorum. Çiğdemcim sen şimdi alışveriler yap sonra bize de tavsiyelerde bulunacaksınız. Hiçbir ayrıntıyı unutmayın sakın...
Bulcuk kız maşallah sen ne zaman hamişler listesine girdin de bebişin büyüdü maşallah dah dün gibi ya. Ay en olur kumsal, ben ve prenses irem'e de çok dua edin canlarım ya..
izin konusunda rahatım aslında ama birazda işi bırakmayayım diye hoş tutmaya çalışıyor tabi sanırım hissediyor yavaş yavaş konuşucam ama konuşamadım bir türlü hayırlısı bakalım
herşeyini bir çırpıda almak istiyorum eşimde kızıyor bekle azıcık diyor cinsiyeti belli olsun diyor bende zor tutuyorum kendimi alışveriş kısmı çok zevkli bende senin gibi aldıklarıma bakıp bakıp seviyorumkaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?