- Konu Sahibi Gurbette1anne
-
- #23.121
cerencim çok şekerrrrr bi günaydın buuu hihoyyyt
günaydın :)))) nesem nasılsın canım yapma böyle o listede ne sen ne ben nede irem olucak boş kalıcak inşallah bize sabırla beklemek düşüyor sadece belki yalnız kalmana gerek kalmıcak nerden biliyosun yerimsenibenbu arada ne yapmaya karar verdinKızlar günaydın, herkes nasıl? İsim isim sayamıyorum hepinize ilginiz için teşekkür diyorum. Mavideniz ne raporu alacaksın sen? Lekelenmen devam ediyor mu hala? Rüzgardeniz canım sen de dikkat et yorma kendini. Kumsalım bu listeden sen de gidersen ben yapayalnız kalıcam( beyazım bebişin napıyor? MenzilGülü kanaman yok değil mi? Kızlar Kibelem uğruyor mu arada, ben çok fazla geçmişi okuyamıyorum.Karabiberim eminim hortlak değil güzel bir annesindir. Bebişini benim için de öp, kokla...Off şimdi bir sürü ismi unuttum. Herkesi kocaman öpüyorummmmm...
günaydın :)))) nasılsın çiğdemcim oooh feleketen bi gün çalıcan yani ne güzel havada güzel tadını çıkar tırnak makasınızıda güle güle kullanınGünaydın güzeller nasılsınız bebişler nasıl ? ben güne bomba gibi başladım:dance: hava süper,patron şehir dışında,saat 15:30 da çıkmak için dünden izin aldım burda perşembe pazarı var arakadaşımla orayı dolaşıcam bebişimede birşeyler bakıcam kendimede çok heyecanlıyım 16 nisanada birşey kalmadı bebişi görücez inşallah randevumuz var dün bebişime tırnak makası aldım minik tırnaklarını kesmek için:dance:
günaydın canımcım iyyim sen nasılsın
bebişi bekliyorum elimi koyyorum hissedeyim diye bişey hissetmiyorum tam çekiyorum elimi o an sadece bi tanee pıtmı seyrimemi bilmiyorum bi dokunuş hissediyorum ne zaman elimi çeksem o zaman oluyorr şimdiden bana inat gidiyorr bu velet babacımı olcak nee
neşecim günaydınnnn
tek tek sayılınca unutuluyor mutlaka :1rolleyes:
bende öpdüüüm çok senii
günaydın canımmm ohh bugun senindir desene
rahat izin alabiliyosun galibaa ne güsell yaa
ben doktora bile gece gidiyorumm :uhm:
bende tırnak makasını aldım sevip duruyorum minicik kaydirigubbakcemile3
hoşçakal canım kolay gelsin mujkTeşekkür ediyorum Çiğdemim kaydirigubbakcemile5...Çok az kaldı inşallah. Kızlar benim ders çalışmam gerek, görüşürüz yine...Herkesi öpüyorummm
günaydın tatlım nasılsın hepimiz iyiyiz şükürherkese günaydın herkesler iyi değilmi yaramaz birşey yok
valla neşecim çabuk geçiyor zaman
daha dün bebek olsun diye çırpınıyodum
şimdi 13 haftalık olduk bilee
işallah sizinde melekleriniz gelicek ve benim gibi düşünüceksiniz:Saruboceq:
ben gelmeyince zaten maaşımdan kesiliyor
anca 4-5ayda bi gün gelmemezlik yapabiliyorum
benim randevu 28 nisanda çok var daha cinsiyeti öğrenmeye
benim salak baba patron iyilik yapıo
iyiliğe bakın bi tane simit almış paylaşındiyo 7 kişi
salak simit fiyatı ne ki al 7 dane adam gibi yap iyiliğini
para içinde ölcek bunlar valla
tamam canım kendine dikkat et hiç birşeye üzülmea.s.Teşekkür ediyorum Çiğdemim kaydirigubbakcemile5...Çok az kaldı inşallah. Kızlar benim ders çalışmam gerek, görüşürüz yine...Herkesi öpüyorummm
günaydın:)))) nasılsın incimherkese günaydın herkesler iyi değilmi yaramaz birşey yok
günaydın cerencim nasılsın çok güzel bi slm ama aşkol kuduruk ne demek kız
:1shok: :1shok: Yok daha neler hiç getirmeseymiş daha iyiymiş
:roflol: :roflol: :roflol:
ulen o bana yetmez alında siz yiyin deseydin ya kuzummm kaydirigubbakcemile3
evet çiğrdemcim 16 .haftanın içinde olcam doktora gittimdee
eee söyler herhaldeee o zamannn valla söylemesse bir ay daha dayanamam herhaldee delikafadulden
günaydın :)))) nesem nasılsın canım yapma böyle o listede ne sen ne ben nede irem olucak boş kalıcak inşallah bize sabırla beklemek düşüyor sadece belki yalnız kalmana gerek kalmıcak nerden biliyosun yerimsenibenbu arada ne yapmaya karar verdin
günaydın :)))) nasılsın çiğdemcim oooh feleketen bi gün çalıcan yani ne güzel havada güzel tadını çıkar tırnak makasınızıda güle güle kullanın
bende iyiyim çok şükür canım senin bıcırık şimdidien oynatıyor seni valla burcu çok hınzır olucak galiba az kaldı yakında tamamen hissediceksin inşallah evet babacı olucak galiba
deme öyle kız senin bıcırık göstermezse kendini doktorun ne yapsın delüüüüüü
peki burcu anneler hisseder derler senin içine ne doğuyor vardır mutlaka bir şey...
amanda cerenim gelmiş enerjimize enrji katarak gelmiş ohh yandan sağdan soldan kıvırrr kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2 :sm_cool::sm_cool:
sağol canımcım güzel başladı güzel gider inşallah kumsalcıma.s.
sineğin yağını çıkartmak deyimi burdan geliyor sanırım ne diyeyim bilemedim bari bir ayarn 7 pipette koysaymış bi rfırt anca çekerdiniz :roflol:
tamam canım kendine dikkat et hiç birşeye üzülmea.s.
günaydın:)))) nasılsın incim
günaydın cerencim nasılsın çok güzel bi slm ama aşkol kuduruk ne demek kız
ay burcu nası bi insan bu ya allah sabırversin canım gıcık şeyÇok üzgünüm çoook
ceren ben bu listenin sonundaki kıza bayıldım yaw çok şirin maviş maviş gösleri var .
hödük kızım benimkilerrr kötükedihüso
he valla ben zaten yedim kahvaltımı
ama bizim çaycı teyzee acık görmemiş ona verdi paylaştır diyee
oda uçuyu sevincinden salak, görmemiş derken maddiyatı süper onunda kacosı cimri almıyo bişey oda biri bişey verildiğinde anında öğütüyoo kaydirigubbakcemile3
tam olay yani benim burası her insanıylaa
amanda cerenim gelmiş enerjimize enrji katarak gelmiş ohh yandan sağdan soldan kıvırrr kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2 :sm_cool::sm_cool:
büyük ihtimal söyler senin yaramazad bağlı tabi göstermesse ne yapıcan mecbur beklicez patron onlar artıkevet çiğrdemcim 16 .haftanın içinde olcam doktora gittimdee
eee söyler herhaldeee o zamannn valla söylemesse bir ay daha dayanamam herhaldee delikafadulden
valla cerencim herkees erkek diyo benimki için
bende kabullendim sanırım hep erkek olcak diye düşünüyorum
ama ultrasonda ilk gördüğümde o anda içimden aha bu kız dedim
tam olarak doğan bişey yok yani bendee :uhm:
bi gün öyle bi gün böylee kaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?