- Konu Sahibi Gurbette1anne
-
- #23.061
ay canım ya böyle kendi sorumluluklarını başkası üstüne yıkana sinir oluyorum sanki senin çocuğun ne hazırcılar heeeÖdev yapıyorum senağlama ve çok uykum geldi yazıları okumaktan şimdi uyuyacağım şu ödev bir bitse
arifem ben iyiyim tatlım sizin yazdıklarınızı girip canlı canlı okuyamasamda takip sağlam bende tam gaz yola devam hayatım
ceren pembe inci naber kızlar
ceren listenin son hali çok güzel olmuş eline sağlık cnmŞeniz
Evet senağlama
kızlar doktoru aradım konuştum...progestan diye bir ilaç alıyordum normalde onu kesmiştik bi haftadan fazla olmuştu ona geri başla dedi(üşük olmasını engelliyor) birde igneden bahsetmiştim size onu vurul dedi zaten dün yaptırmıştım..kaçıncı haftadasın dedi 8 bitti dedim 12 haftaya kadar devam edin dedi..çalışıp çalışmadıgımı sordu çalışıyorum deyince 2 gün izin alın dedi hafta sonuda geliyor dinlenin dedi..bende tamam dedim...iyide izin alamam..rapor alsam doktorum burada dgl hastaneye gitsem işim uzun sürer gidi orada ugraşacagıma gelirim işime..ne yapacam bilmem..başka yerden herhangi bir rapor alsam nasıl olacak onuda bilmiyorum..
ya cnm dogru söylüyorsunda ben ilerisinide düşünüyorum...izinim çok az zaten..rapor daha mantıklı görünüyor ama dedigin koşulda kötü off bilmiyorum ki..sanırım en iyisi çalışmak..fazla yomadan kendimi..
cnm benim belim agrıyor sadece onun dışında bir sıkıntı yok ama bilmiyorum işte..yakında bir tıp merkezi var oraya iş çıkışı gidip danışacagım rapor alabilrmiyim nasıl olur falan fikir almak için.
bende iyiim cerencim çalışıyoruz az önce bi çalışanımızın bebeği olmuş onun tatlısı geldi :)))))
mavideniz hayatım niye kendini riske ediyosunki rapor al bence yaaa demekki dinlenmen gerekiyo dedi dr
kızlar doktoru aradım konuştum...progestan diye bir ilaç alıyordum normalde onu kesmiştik bi haftadan fazla olmuştu ona geri başla dedi(üşük olmasını engelliyor) birde igneden bahsetmiştim size onu vurul dedi zaten dün yaptırmıştım..kaçıncı haftadasın dedi 8 bitti dedim 12 haftaya kadar devam edin dedi..çalışıp çalışmadıgımı sordu çalışıyorum deyince 2 gün izin alın dedi hafta sonuda geliyor dinlenin dedi..bende tamam dedim...iyide izin alamam..rapor alsam doktorum burada dgl hastaneye gitsem işim uzun sürer gidi orada ugraşacagıma gelirim işime..ne yapacam bilmem..başka yerden herhangi bir rapor alsam nasıl olacak onuda bilmiyorum..
sen bilirsin şeker ama dediğim gibi ya bir gün yada üç gün rapor al yazık günah yoksa 2 gün gidecek aklında bulunsun...
oh oh afiyet olsun allah uuzn ömür versin inş. Analı babalı büyüsün.
Darısı başımıza inşallah bizde bebişlerimizin tatlısını dağıtırız böyle...
kızz sen neden bennen konuşmuyon küsmüyüz yohhsammm :dilcikar:
amin darısı sizin başınıza inşallah bende isterim ceren hanımın tatlısından unutma heee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?