Bebilerinin yolunu gzleyen umutlu Hami ve Anne adaylar

mavim iyiyim hayatım sen ne yaptın dr unu aradınmı tekrardan bence ara kafan rahat etsin yoksa aklın hep orda takılır kalır kendimden biliyorum

kızlar doktoru aradım konuştum...progestan diye bir ilaç alıyordum normalde onu kesmiştik bi haftadan fazla olmuştu ona geri başla dedi(üşük olmasını engelliyor) birde igneden bahsetmiştim size onu vurul dedi zaten dün yaptırmıştım..kaçıncı haftadasın dedi 8 bitti dedim 12 haftaya kadar devam edin dedi..çalışıp çalışmadıgımı sordu çalışıyorum deyince 2 gün izin alın dedi hafta sonuda geliyor dinlenin dedi..bende tamam dedim...iyide izin alamam..rapor alsam doktorum burada dgl hastaneye gitsem işim uzun sürer gidi orada ugraşacagıma gelirim işime..ne yapacam bilmem..başka yerden herhangi bir rapor alsam nasıl olacak onuda bilmiyorum..

Ödev yapıyorum senağlama ve çok uykum geldi yazıları okumaktan şimdi uyuyacağım şu ödev bir bitse
ay canım ya böyle kendi sorumluluklarını başkası üstüne yıkana sinir oluyorum sanki senin çocuğun ne hazırcılar heee
arifem ben iyiyim tatlım sizin yazdıklarınızı girip canlı canlı okuyamasamda takip sağlam bende tam gaz yola devam hayatım

iyi ol canım benim cemre ile ceren işbirliği yapıyolarmış baya güçlenmiş kızımız tekmeler falan durmak yok yola devam kaydirigubbakcemile3

ceren pembe inci naber kızlar

iyidir bitanem sen nasılsın?

ceren listenin son hali çok güzel olmuş eline sağlık cnmŞeniz

ne demek efendim ne demek her zaman a.s.
beyazım deryam sen nasılsın güzelim?

oy oy oy kıyamam :teselli:

canımmm rapor alacaksan eğer 3 gün almalısın canım 1 günü iş veren 3 günü sgk ödüyor ama iki günü hiç biri ödemiyor arada kaynıyor ve olan sana oluyor maaştan gidiyor ve ssk yatmıyor canım ücretsiz görünüyorsun yani. Bence direk müdürle konuş ve izin al anlat durumu o kadarda anlayışsız değillerdir heralde canım iki gün idare etsinler artık. İlaçlarınıda ihmal etme cicim...

ya cnm dogru söylüyorsunda ben ilerisinide düşünüyorum...izinim çok az zaten..rapor daha mantıklı görünüyor ama dedigin koşulda kötü off bilmiyorum ki..sanırım en iyisi çalışmak..fazla yomadan kendimi..

Canım kendini iyi hissediyorsan eğer çalış o halde yani bende enfeksiyon çıktığında doktor bana 1 hafta rapor yazıyordu ben olmaz dedim, yani siz raporu yazsanızda ben yine giderim çalışmaya dedim oda o zaman yormayacaksın kendini dedi dikkatli olacaksın dedi sende öyle yap istersen bu benim fikrim tabii..

cnm benim belim agrıyor sadece onun dışında bir sıkıntı yok ama bilmiyorum işte..yakında bir tıp merkezi var oraya iş çıkışı gidip danışacagım rapor alabilrmiyim nasıl olur falan fikir almak için.

sen bilirsin şeker ama dediğim gibi ya bir gün yada üç gün rapor al yazık günah yoksa 2 gün gidecek aklında bulunsun...

bende iyiim cerencim çalışıyoruz az önce bi çalışanımızın bebeği olmuş onun tatlısı geldi :)))))

oh oh afiyet olsun allah uuzn ömür versin inş. Analı babalı büyüsün.
Darısı başımıza inşallah bizde bebişlerimizin tatlısını dağıtırız böyle...

mavideniz hayatım niye kendini riske ediyosunki rapor al bence yaaa demekki dinlenmen gerekiyo dedi dr

kızz sen neden bennen konuşmuyon küsmüyüz yohhsammm :dilcikar:

mavişim bence sen doktorunun dediklerini yap istirahat et dinlen

amin darısı sizin başınıza inşallah bende isterim ceren hanımın tatlısından unutma heee

kızçelerrrrrrr ben yavaştan yavaştan toparlanıyorum artık gideyim dimi gün bitti bu akşam yaprak dökümü gecesi bakalım neler olucak acep....
Hepiniz kendinize iyi bakın sevgiyle kalın hoş çakalın......
Yarın aynı saatte aynı kanalda görüşmek dileği ile canlarımmmmmmmmm mucxxxxxxx........

kız delüüü neden sennen konuşmıyım kızzz sana lafff atarak başladım ilk baştan hayatım aşkol emiii aşkoşum sen meşgulsün sandım daha laf atmadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…